Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
A szerepcsere - 1. rész

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > osborne-gamwich > 16

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

osborne-gamwich blogja


BDSM történetek
BDSM témájú történetek. Jó olvasgatást mindenkinek!
*
Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.*
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A szerepcsere - 1. rész
#16 2022-08-16 08:31:26
Gyülekeztek az esőfelhők. Nemcsak odakint, de Szofi körül is. Szörnyű napon volt túl, csupa rossz hír, kudarc és keserűség. Odahaza nem mentek jól a dolgok, szülei betegek voltak, Ő pedig nem tudott mit tenni, hogy segítse őket. Az egyetem is egy nagy katasztrófa volt, semmi se sikerült. Képtelen volt koncentrálni, tanulni, a gondok rátelepedtek az életére. Két hete a pasija is valami cafkával szűrte össze a levet, akinek annak rendje és módja szerint ki is tette a szűrét, de a szakítás utáni gyász még igencsak munkálódott. Ráadásul ma a munkahelyéről is kirúgták, amivel legalább életbe tudta tartani a reményt, hogy fizesse a tanulmányait. És ugyan vacak diákmunka volt, de legalább fizettek érte. Kész, nincs lejjebb, mélyponton volt. Sajnálta szerencsétlenségét, de képtelen volt fordítani rajta, a sors ellene dolgozott. Az ágyában fekve pityergett az albérleti szobában, amit jövő hónaptól már fizetni se tud, és nem látta a megoldást. 
A szomszéd szobában a lakótársai hangosan nevetgéltek, már nem voltak szomjasok, és készültek az esti bulira. Neki most ehhez se volt kedve, pedig talán az egy időre felrázta volna az apátiából. Nem akart találkozni az exével, nem fog ilyen állapotban mutatkozni előtte, még azt hinné, hogy megviselte a szakítás. Nem akarta megadni neki ezt az elégtételt. 
•	Szofi! Bent vagy? - és hangos dörömbölés és Bea hangja szakította meg a lány gondolatmenetét.
•	Igen, egy pillanat! - válaszolt elcsukló hangon.
•	Csak annyi, hogy mi megyünk a csajokkal! Biztos nem jössz? - továbbra is az ajtó mögül hallotta a hangot. - Az a fasz Robi tuti nem lesz ott, amiatt nem kell paráznod!
•	Ááááh nem, köszi, tanulnom kell, holnap zéhá, és szart se tudok. - füllentette, csak hogy lerázza Beát.
•	Na jó! Hát te tudod! Na pá, mi megyünk csajos, hajnalban jövünk! Legyél rossz! - és Szofi hallotta, ahogy csapódik az ajtó.

Végre csend volt. Kifújta a levegőt, feltápászkodott az ágyról és a fürdőszobába ment. Megmosdott és belebámult a tükörbe. Ami visszatekintett rá, attól maga is megdöbbent. Árkos, kialvatlan szemek, sápadt arc, fakó haj. Elhanyagolta magát, pedig erre azért odafigyelt. Pedig Szofi gyönyörű lány volt. Az első évben az egyetemen sorba álltak érte a pasik. Egzotikus, húzott szeme igazán különleges volt, homokóra alakja, telt mellei, formás feneke, mézszőke haja és érzéki telt ajkai pedig ribancos külsőt kölcsönzött neki. Bomlottak utána a srácok, és nagyvárosba felköltöző lány pedig ki is használta a lehetőséget. Ugyan előtte nem volt nagy pasifaló, de az első év elintézte ezt is. Imádta a szexet, és jól csinálta. Volt olyan pasija, akivel egy nap négyszer is csinálták, de voltak maratoni hétvégéi is, nonstop szexszel. Az is hiányzott neki, a szex! Az mindig lenyugtatta, feltöltötte, és felszabadította a gondok alól. 
Igen ez kell, egy kis szex, és másképp fog látni mindent. Szofi megtörölközött és visszament a szobájába és elővette a laptopját. Felkereste a kedvenc pornó oldalát és elindított egy videót, amit már jól ismert. Ugyan csak sima kefélés volt benne, mindig felizgult erre a videóra és könnyen el is tudta élveztetni magát tőle. Most is belekezdett, egyik kezével benyúlt a felsője alá és mellbimbóját kezdte csipkedni, másik kezével pedig a bugyijába túrt és csiklóját simogatta. Közben fátyolos szemmel nézte a videót és kezdett egyre jobban benedvesedni, és a bizsergő érzés lassan áthatotta az ágyékát. Ekkor jött a videóban az a rész, ami mindig adott egy löketet neki, amikor a dugás félbemarad és a nedvesen csillogó faszt a lány szopni kezdi és olyan mélyre próbálta tuszkolni a szájába, ami szembe ment minden anatómiai ismerettel. Meglátta a lány torkán kitüremkedő dudort és máris a mennyben érezte magát. Az élvezet úgy jött, ahogy szokott, mélyről és robbanásszerűen. Szofi pedig nagyot nyögött, kipréselve a száján az orgazmus által felszabaduló energiákat. Visszahanyatlott az ágyra. Kicsit pihenni akart, talán aludni is. Becsukta a szemét. 
Arra ébredt, hogy egy másik videó megy a laptopján, biztos a weboldal indította el. Valami promó videó volt, ahol egy hosszú fekete lakkcsizmás lábat nyalt egy pasi, miközben a csizma tulajdonosa szinte ügyet sem vetett rá. Aztán mikor mégis ránézett a kikent-kifent domina a férfira, lerúgta magáról, majd a négykézláb pitiző faszi kezére lépett a csizmával. Szofi meredten nézte a képernyőt, és valami megmozdult benne. A szenvedő arcú pasi látványa és annak megalázása hirtelen egy számára tetsző jelenet lett. Elképzelte Robit, az exét, azt a férget, ahogy előtte ugyanígy vonaglik, és ő is tapossa a kezét, amíg nem nyüszít a fájdalomtól és könyörög. Ám a videó itt vége lett, és Szofi nem látta mi lett a végkifejlet.
•	Ezt érdemelné az összes kis nyomoronc fasz, aki átvert! A szart is kitaposnám belőlük! - hördült fel dühösen a lány. 
Lázasan kezdte el keresni a teljes videót, most már érdekelte a vége, látni akarta a megalázott férfit, ahogy beteljesedik a sorsa. Pár kattintás, némi keresés, majd egy link.
•	Bassza meg! Valami zárt oldal. - mérgelődött. - Hohó, itt a regisztráció, nem basztok ki velem! Látni fogom azt a videót, ha addig élek is. - vetette be magát a regisztrációba.
•	Mi a pina ez? Mennyi kérdés?! Ez valami perverz társkereső szarság. Na mindegy, majd törlöm magam. Még pár kattintás, és… na meg is van!
És a videó elindult. 50 perc. Szofi szinte szurkolt a dominának, hogy kínozza ki a szart is a pasiból, és hangosan kommentálta is. 
•	Ezaz! Adjál annak a gecinek! Úgy van, rúgjál belé! Most komoly, csak egy kis béna pálca, ezzel akarod elverni? Aztakúrva mekkora piros csík lett a hátán! Nem baj, megérdemli. Jesszusom! Ez tökönrúgta! Nem is kicsit! Meg mégegyszer! 
Szofi élvezte, amit lát, és ami saját magát is meglepte, felizgult. Újra magához nyúlt, és tiszta lucsok volt. Pedig semmi szexet nem látott. Egy lógó fasz, ennyi, még nem is volt merev, meg egy összevissza alázott és vert pasi. A videó végére Szofi akkorát élvezett, mint amikor egyszer egy kameruni sráccal dugott. Az volt eddig a top egy, de ez most űberelte. Szofi kész volt! Félre akarta rakni a gépet, de felugrott egy ablak.
“Csizmaszolga78 privát beszélgetést kezdeményezett!”, alatta két gomb, Elutasít, Engedélyez. 
•	Na tessék, egyből itt egy perverz fasz! Na vajon mit akar! Engedélyez!
Megnyílt egy csetfelület, és lassan mondatok kezdtek megjelenni rajta. 

Csizmaszolga78: “Bocsánat Úrnőm, hogy ilyen késői órán megzavarom bokros teendői között! Köszönöm, hogy engedélyezte a beszélgetést. Engedje meg, hogy alázatosan, szolgálatra jelentkezem!”

Szofi hangulatban volt, szíve szerint most minden pasit elküldött volna az anyjába, így csöppet se barátságosan válaszolt. 

Szofi20: “Mit akarsz te semmirekellő kis pöcs?”
Csizmaszolga78: “Szolgálatra jelentkezni, legyen az bármilyen! Ha kell adózok is érte!”

•	Mi az, hogy adózik? - Szofi nem értette. - Fizet, hogy szolgáljon? Basszus, de beteg! Na jól van, lássuk, mi lesz ebből.

Szofi20: “Jól van te kis nyomoronc. Szolgálni akarsz? Rendben! Most azonnal küldesz egy tízest a számlámra, holnap pedig elfuvarozhatsz, ahova mondom!”
Szofi úgy érezte túllőtt a célon, de már elküldte az üzenetet.

Csizmaszolga78: “Hogyne Úrnőm! De kérhetnék egy képet a csizmás lábáról, illetve, hogy holnap, ha a szolgálatom véget ér, megengedi, hogy megcsókolhassam és lenyalhassam a csizmáját?”

•	Ez most komoly? Na most már kíváncsi vagyok! - csodálkozott Szofi.
Kiment az előszobába, felkapta a csizmáját, lőtt róla egy fotót, és elküldte Csizmaszolga78-nak.

Szofi20: “Itt a fotód, te perverz vénember! Kérem a pénzt, itt a számlaszám! És holnap a mocskos cipőmet tisztára nyalhatod!

Pitty! A pénz megérkezett Szofi számlájára. A lány döbbenten nézte a telefonját, az utalást 10000 forintról. Gondolta, talán végre a sors mást irányt vesz az életében, és jó ideje először mosolyodott el.

Csizmaszolga78: “Elküldtem a pénzt! Milyen címre mehetek az Úrnőmért holnap?”

Szofi most akart kilépni a beszélgetésből, de valami indíttatás végett nem tette meg. 

Szofi20: “Legyél reggel 8-kor a Hernád utca 33 előtt.”
Csizmaszolga78: “Természetesen Úrnőm! Ott leszek.”

Szofi kilépett a beszélgetésből, és mereven bámulta a monitort, és nézte a társkereső oldal felületét. 34 olvasatlan levél. 

•	Basszus! Hacsak a negyede ekkora idióta, nemhogy dolgoznom nem kell, és tudom fizetni az egyetemet, még anyuéknak is tudok pénzt küldeni.
Szofi mosolygott, és az ablakon kinézve látta, hogy az esőfelhők alatt egy szivárvány jelent meg az égen!

Folyt köv.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólásokhirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba106171Biszexuális vagy, be kell lépned!

#katy0123110https://www.eropolis.hu/
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1320Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub410Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba7380Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2550Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok810Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2760Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.