Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
A szolgálat - 6. rész

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > osborne-gamwich > 6

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


osborne-gamwich blogja


BDSM történetek
BDSM témájú történetek. Jó olvasgatást mindenkinek!
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A szolgálat - 6. rész
#6 2022-05-23 09:52:45
A vendéglátó nehezen tudta elszakítani magától a lányt, aki teljesen belefeledkezett Ura csókjába. Többet szeretett volna, de tudta, hogy ez nem rajta múlik. Mindent meg akart adni, és elfogadni, amit Ura neki szánt, bármi is az. Titkon remélte, hogy orgazmust kap, olyat amitől percekig remeg majd, és azt is, hogy Ura elégedett lesz a szolgálataival.
•	Menj a szobámba! Vedd le a láncokat, a bilincsek maradnak a kezeden és a lábadon is! - és férfi a lány arcát megsimogatta. - Megyek lezuhanyzok, te pedig Nadu pozícióban vársz rám!
•	Igenis Uram! - sütötte le a szemét Babett, és gyors léptekkel a szoba felé sietett.
A férfi belépett a fürdőszobába, a lány pedig belépett Ura szobájába. Nem járt még itt, nagyon kíváncsi volt, de a szoba sötétjében nem tudta magának jól megnézni a berendezést. Csak az utasítás alapján járhatott, nem volt ideje nézelődni. Nehezen szabadult meg a láncruhától, felvenni némileg könnyebb volt, így sötétben nem látta a kapcsokat, mindent csak tapogatással tudott érzékelni. Aztán végre megtalálta a fő kapcsot, és nagy nehezen átfűzte magán a ruha láncait. Most mert csak felnézni, és a hatalmas szobát némileg feltérképezni, hogy megkeresse az a helyet, ahova leülhet, próbált a padló közepén helyet foglalni. Térdre ereszkedve a lábára ült, és szétnyitotta azt, majd egyenes gerinccel kihúzta magát, kitolta melleit, tenyerét kinyitva a combájára helyezte a kezét, majd a fejét lehajtotta. Nem volt kényelmes pozíció, de nem ez volt a lényeg, hanem a jelentése. Behódolás, alázat, megadás. Minden, amire vágyott. 
Percekig ült így, többször ellenőrizte a tartást, a szimmetriát, vigyázott, hogy ne zsibbadjon el, de próbált mozdulatlan maradni, ellazulni. Aztán egyszer csak kinyílt az ajtó, Babettben pedig a levegő is bentragadt. Nem nézhetett fel, tudta a szabályokat, bár sejtette, hogy Ura meztelen. Fény gyulladt, nem volt erős, nem bántotta a szemét, de immár jól kivehető volt a férfi lábai, előtte két lépéssel. A férfi elindult mellette, megkerülte balról, majd újra előtte állt meg. Aztán jobbra indult el, és megállt a háta mögött, mustrálta, ellenőrizte a tartást. Nemsokára megérezte a férfi illatát, aki mögé ült, és a haját kezdte el simogatni. Aztán apró érintéseket érzett a vállán és a nyakán, amitől azonnal libabőrös lett, majd a férfi borostája kezdte el karcolni a hátát. Aztán a kezek előrébb csúsztak, és keményen megmarkolták a mellét. A fájdalomba kéjes érzés vegyült, és egyre nehezebben bírta tartani a pozíciót, de mindent akaratát összeszedve mozdulatlan maradt. Rettenetesen felizgult. Aztán amikor a férfi szája célba vette a nyakát, és apró harapásokkal kezdte elborítani, teljesen elveszett, a pozíció megtört, Babett felemelte a fejét, és egy nyögés hagyta el az ajkát. A férfi ezt a pillanatot választotta, hogy egyik keze a lány ágyékához kússzon. Forróság fogadta ott, és mindent eláztató nedvesség. Lassú izgatás következett, a férfi a csikló ostromlásába kezdett, majd a közeledő kéj előtt a férfi abbahagyta. Babett majd megőrült! Kínozták. Hangosan vette a levegőt, zihált, a férfi pedig erősen tartotta és lefogta, de nem engedte elélvezni, megvárta amíg a lány lenyugszik. Aztán újra kezdte. Babett hörgött, annyira vágyott már az élvezetre, de tudta, hogy ezúttal se fogja megkapni. A férfi megint ezt csinálta vele, de most még közelebb a kéjhez. Belül nyüszített! Megint le kellett nyugodnia. A játék folytatódott, a férfi pedig újra és újra kezdte, soha meg nem adva meg a várt orgazmust. Babett elfáradt, erőtlenné vált, már képtelen volt harcolni, fájdalmasan szenvedett. Már várta, hogy a férfi sokadszor is megcsinálja ezt vele, de aztán más történt. Most végre belényúlt. A férfi ujjai a mellső falon kutattak, és rátaláltak a legérzékenyebb pontra. Megfeszült a lány teste, ahogy a nyomás erősödött és az ütemes izgatás egyre pontosabban találta el a pontot. Nem sok kellett, és olyan remegés futott végig a lány testén, amit életében, ha egy párszor tapasztalt meg. Mélyről jövő elemi orgazmus. Ám ahelyett, hogy a férfi, hagyta volna a lányt lenyugodni, tovább folytatta a pont izgatását, lefogva a lány kapálózó végtagjait, nem engedve őt, hogy meneküljön. 
A lány lebegett, végtelennek tűnt a pillanat, az élvezet pedig nem akart múlni. Sorozatos hullámok törtek rá, amik az egész testét átjárták, kiszívva minden erőt és energiát. Babett elájult.
Mikor felébredt, arra eszmélt, hogy az ágyhoz van bilincselve, hasa és ágyéka alatt egy nagyobb párna feküdt. Feje még mindig zsongott, puncija és csiklója zsibbadt volt. A férfi mellette feküdt és őt nézte, mosolyogva. 
•	Köszönöm Uram! - rebegett hálát Babett.
•	Még nem végeztünk! Itt az ideje, hogy végre megdugjalak. Kiérdemelted.
•	Amit csak szeretne Uram! Minden vágyam, hogy örömet nyújtson a testem Önnek. 
•	Meglesz.
A férfi azzal a kifeszített lány háta mögé került, majd lassan a megemelt feneket kezdte el simogatni. Csókkal halmozta el, majd mélyen belenyalt a fenékvájatba. A lány azonnal bizseregni kezdett, a következő nyalás már nem csak a feneket, hanem a kinyílt puncit is érte. Nagyon várta már az aktust, remegett a vágyakozástól, próbált hátra nézni, hogy lássa, amikor felnyársalják. Ám a férfi megragadva a lány nyakát, visszanyomta Őt a párnába. Aztán egy döfés és a nyílás azonnal engedett. Erősen, feszítően, keményen érkezett meg a férfi, és csöppet se vacakolt. Állatias módon kezdte el dugni a lányt, elemi vadsággal pumpálta, a lány pedig a párnába nyögve próbált nem hangot adni az élvezetének. Egy idő után a férfi kihúzta a péniszét a lányból, és a másik bejárathoz illesztette. Itt óvatosabb volt. Lassan haladt, gyakran kihúzva, majd egy picit beljebb erőltetve. Nem sietett. Néha ujjal is rásegítve tágította a lány fenekét, hogy utána még mélyebben hatoljon bele. Aztán eljött az idő, és a lány tágulása megfelelőnek bizonyult, az ütem pedig elkezdett gyorsulni. A szűk fenék megtette a hatását, a férfi egyre jobban közeledett a véghez, de állatias módon hajszolta tovább magát. Ki akarta élvezni a helyzet minden percét, de képtelen volt uralkodni magán. Élvezni akart végre, kiadni magából a feszültséget és megadni a lánynak végre amire ő is annyira vágyott. Végül hörögve élvezett bele a lány fenekébe, a Babett sikolyát pedig a párna nyomta el.
A férfi szusszant egy percet, és újra lány mellé feküdt. Izzadság csillogott mindkettőjük bőrén, ziháltak és elkészültek erejükkel. Egy idő után a férfi kicsatolta a karabinereket és elengedte a lányt. 
•	Odabújhatok Önhöz, Uram? - szólalt meg félénken a Babett.
A férfi csak bólintott, és lány, mint egy kismajom, aki az anyjába kapaszkodik, ölelte át a férfit és fúrta magát az ölébe. Betakaróztak.
•	Erre vágytál kicsi Babett? - nézett a csillogó szemű lányra a férfi.
•	Igen Uram, köszönöm, hogy megadta ezt nekem és hogy megadhattam Önnek.
•	Most, hogy ezen túl vagyunk, szeretnél még a hétvégére itt maradni?
•	Szeretnék méltó lenni Önhöz, Uram! Tudom, hogy a szolgálat sokkal több ennél, és nekem még sokat kell tanulnom. Szeretném, Uram, ha tanítana, és segítene, hogy jó szolgáló váljon belőlem. És ha lehet, az Ön szolgálója. Ehhez pedig nem futamodhatok meg az első kihívás során.
•	Rendben kicsi Babett! Most szeretném, ha pihennél és aludnál, hosszú nap volt. Reggel tíz óráig pihenhetsz, én fiúkkal vadászni megyek, de ne lustálkodj! Holnaptól Vivien úrnő kézbe veszi a kiképzésed, hogy számomra ideális szolgát faragjon belőled.
•	Köszönöm Uram! Nem fog csalódni bennem!
Folyt. köv.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólásokhirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2420BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba66100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3240Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1821Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik400Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba710Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.