Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
A szüz lány története - I. rész

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > insolo > 3

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

insolo blogja


Emlékeim
Valós élet szülte percek emlékei...
A visszajelzésnek örülök, akár pozitív, akár negatív.  <3 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A szüz lány története - I. rész
#3 2022-07-24 20:50:21
Érzelmileg nagyon zűrös időszak volt az akkori életem, még nősként, de már válás előtt, - és persze már új barátnő is akadt, de vele sem volt minden zökkenőmentes, mert azt hitte, csak hitegetem a válással. Szóval, mozgalmas napok voltak, nagy érzelmi hullámvölgyekkel...

Abban az időben még a meeting sima értekezlet volt, a csapatépítő tréninget meg csak egyszerűen brigádbulinak hívtuk. Egy ilyen hétvégi összejövetel alkalmával játszódott ez a történetem. 
Valaki kitalálta, hogy menjünk hosszú hétvégére a céges üdülőbe. Egy órán belül megvolt a létszám, pont ahányan elfértek az üdülőben, cuccoltunk, mentünk. Huszonéves korosztály, mindenki párban, összeszokott, stram kis csapatunk volt. 
Az utolsó pillanatban csatlakozott hozzánk Ő. Nagyon nehéz képletesen leírni... Magas, közepesen hosszú hajú, nagyon szép arcú lány volt, keskeny derék - széles csípővel, hosszú formás combok, kerek popsival - és a mellei! Szóval ahol megjelent, ott a cerka mocorogni kezdett minden férfinál.
Megérkeztünk az üdülőbe, kicuccoltunk a kocsikból, és irány a víz. Estig ment a pancsi, meg a foci, utána a különálló, ebédlőként is funkcionáló épületbe ment mindenki. 
Néhány asztal - székekkel, kicsi szocreál bárpult, a sarokban mini konyha mosogatóval, gáztűzhellyel. Kajáltunk, ökörködtünk, kezdtek szaporodni az üres sörös rekeszek... Majd persze előkerült egy kétkazettás magnó is, meg némi hangosítás. Mire ránk sötétedett, és előkerültek a színes disco égők, már állt a buli rendesen. 
Nem voltam formában. 
Én, aki általában minden hülyeségnek a kitalálója, vagy fő szervezője voltam, csak ültem a terem szélén, egy üveg sörrel a kezemben, és mindenféle gondolatok kavarogtak bennem az exemről. Új párom már ráunt a várakozásra, elment a barátnőivel táncolni, én meg csak néztem őket. 
Ő is ott táncolt. Szép volt, kívánatos, de tényleg nem érdekelt. Összeakadt a tekintetünk, de mintha csak véletlenül néztem volna rá, tovább siklottam rajta, és visszatértem kedvenc zöld üveges sörömhöz. A sokadik kortynál felnézve, megint észrevettem, hogy néz... 
Tényleg nem foglalkoztam vele, fel se merült bennem, a hogy a fő-fő mufti extra-klasszis titkárnője pont velem akarna kavarni... ugyan már! 
Aztán egyszer csak lecsüccsent mellém.
Szia, rég láttalak! Hogy vagy? - kérdezte kicsit a tánctól lihegve - Látom, hogy nem vagy valami jó passzban, na gyere csak táncolni! – mondta nevetve, és meg se várva a válaszom, már rángatott is magával a placcra.
Hát ezt is megértem... Felkértek táncolni! Zavarodottan néztem körül, hol a barátnőm, de valahol a terem másik végéből hallattszott csak a hangja, ahogy kánonba nyomták a Dancing Queen-t. Hát jó... akkor lötyögjünk. 
Közben Ő persze egyfolytában csacsogott. Megerőltettem magam, igyekeztem jópofizni, hangos, önfeledt kacagásokkal reagált egy-egy poénnak szánt mondatomra. 
Közben kazettát cseréltek, és rokizni kezdtünk. Ez - ha valaki esetleg nem ismerné - az a fajta, akkor nagyon kedvelt - tánc volt(?), mikor a partner kezét fogva, egymással szembe táncolnak a párok, közeledve, távolodva, meg-meg pörgetve a partnert. Mint egy diszkósított keringő... Igen, de ez már nem lötyögés, itt már nagyon oda kell figyelni a partnerre, nehogy baleset legyen... 
Akkor persze már nem magammal foglalkoztam, egy jó ideje már csak Őt figyeltem... Nagyon jól táncolt! Ritmusra járt a csípője, mozgott minden porcikája, keze meg-meg szorította a kezem tánc közben. 
Néha, mintha csak véletlen lenne, hozzám ért a szeméremdombja, a melle... A sokadik "véletlennél" odabent lázasan kattogni kezdtek a tekervények, és csilingelni kezdett a kis vészcsengő: Nem szabad! Ebből baj lesz... 
Lett is.
Betettek egy lassú számot... Stevie Wonder... Ahogy az első dallamokat meghallottam, lopva, tanácstalanul néztem szét, barátnőmet kutatva... de a sors másképp akarta. A felcsendülő lassú zenére a környező székekről szinte mindenki táncolni kezdett, s mi pillanatok alatt eltűntünk a lassúzó párok között. 
Szilvuplé madam, szabad egy táncra? - s nyomtam mellé egy franciás pukkedlit. Felkacagott, és hasonló mozdulatokkal kisérve válaszolt: Természetesen, cher monsieur!
Táncolni kezdtünk, egymást átölelve... Karja a vállamon, és egészen közel bújt, fejét a vállam helyett a mellkasomra hajtotta. Az illata teljesen elbűvölt... Valami márkás termék volt, talán Opium? Már nem emlékszem... 
Lassan, nagyon kis lépésekkel táncoltunk, valahogy akaratlanul is a többiektől legtávolabbi, sötétebb sarok felé lépegettünk. Akkorra már teljesen elhalkult a fejemben a vészcsengő. Derekáról lecsúszott a kezem a farzsebére, mire még közelebb bújt. 
Óvatosan, érzéssel, belemarkoltam a kemény, formás fenekébe, mire teljes erőből hozzányomta a csípőjét az ágyékomhoz... 
Ott bizony már ezerrel fújták a riadót, és pillanatok alatt szűk lett a farmerem, nem lehetett nem észrevenni, hogy közénk állt valami... Lassan addig-addig lépegetett, míg az egyik combja teljesen a két combom közé nem került. Az addigra már betonkeményen lüktető farkamhoz nyomta a lábát, miközben a vénuszdombja a másik combomhoz simult... Miközben lassan, masszírozó mozdulatokkal markolásztam a fenekét, le-le nyúltam a combtője irányába, ameddig csak a kezem elért... Ilyenkor picit mindig megremegett, és mintha csak bosszúból csinálná, még erősebben dörgölődött hozzám.
Már az elélvezés környékezett, mire vége lett a zenének... Néztem az arcát, ahogy felnézett rám, kihívóan, csillogó szemekkel... 
Jól táncolsz! - mondta a szemembe nézve cinkos mosollyal, miközben lecsúszott a keze a vállamról a mellkasomra. Megfogtam a kis, finom kezét, és színpadiasan egy puha csókot adtam rá. 
Önnel is egy élmény volt táncolni! - próbáltam volna poénkodni, de a tekintete már a nadrágomon volt...
Úgy látom, másnak is nagyon tetszett! - vigyorgott kendőzetlenül bámulva a sliccem környékét. Vissza akartam vágni valami hasonló élcelődéssel, de már el is indult a következő zene, és az is lassú volt. 
(Pedig nem szerettem Elton Johnt! - Addig!)
Na, táncolunk még? - nézett rám kérdőn, huncutul mosolyogva, de már a vállamon is volt az egyik keze. Nem volt menekülés... Még tán fél perc sem telt el, már fel is vette ugyanazt a pózt, amivel az előbb az őrületbe kergetett... 
Keze már nem a vállamon volt, hanem átölelt, szorosan hozzám bújt. Már szinte nem is lépkedtünk, csak a rezdüléseire figyeltem... Ahogy csak tudtam, kicsit megemeltem a térdem, és ő pici, körkörös mozdulatokkal ringatta a csípőjét a lassú ritmusra a combomon. Egyik kezem visszatért a derekára, és a póló alá nyúlva cirógattam tűzforró bőrét, végig a gerince mentén, le egész a vágatig. 
Meg-meg remegett, forró lehellete még a pólómon keresztül is szinte perzselt. A másik kezem a farzsebébe csusszant, és a mozgásának ritmusát felvéve szorítottam magamhoz. Puncija forrósága még a farmeren keresztül is szinte égette a combom...
Szabad a csók! - kurjantott egy pityókás hang, és lekapcsolta még azt a kevéske maradék világítást is. 
Páran ugyan méltatlankodva elküldték melegebb éghajlatra, de a nagy többség persze örült neki - kellemes, homályos sötétségbe borult minden.
Ahogy lekapcsolták a világítást, szinte abban a pillanatban megindult a csípője. Már nem a zenére mozgott, hanem saját ritmusát követte. 
Hol felgyorsulva, hol kéjesen lassan élvezkedve szorított magához. Picit lejjebb hajoltam, puszilgatni kezdtem az arcát, a nyakát... Megemelte a fejét, felém fordult, egészen közelről éreztem az egyre szaporodó sóhajait.. 
Kevés nő tud jól csókolózni, pedig egyszerű a titok - nem azonnal kell felfalni a másikat... 
Mintegy lassított felvételen, milliméterről milliméterre közelítve ért össze az ajkunk. Forró lehellete az arcomba csapott, ajkai lágy, finom kis szorításokkal kóstolgatták az ajkaim. Nyelve a nyelvemet kereste. Valami likőrtől mézédes volt a nyála... Visszacsókoltam. Nyelveink összeérve kéjes táncot jártak egymáson... 
Keze közben a vállamról a csípőmre vándorolt. Ujjaival V betűt formálva követte végig kidudorodó férfiasságom. Ugyan szánk összetapadt, de erre hangosan felnyögtem. Egyre vadabbul csókolt, miközben puncija nedve már átütött a nadrágján. Kezemmel a póló alá nyúlva kerestem mellét, de a szűk bikini felső miatt nem nagyon tudtam cirógatni, csak rámarkoltam a kőkeményen meredező bimbójára, és úgy csókolóztunk tovább. Kutakodó ujjai helyett már az egész kezével markolászta, simogatta, masszírozta a farkam. 
Csípője egyre vadabb tempóban mozgott, ugyan a szánk még összeért, de a kéjes lihegése miatt már csak kiszáradt ajkunk ért össze hol itt, hol ott. 
Kezével fogást váltott, és célirányos, erős húzogató mozdulatokkal kezdte masszírozni a farkam. Akarom! - súgta alig hallhatóan, de nagy őszintén, akkorra nekem már minden mindegy volt...
Abbahagyta a csípője mozgását, és már csak rám figyelt. Élvezettel, egyre gyorsuló tempóban masszírozott, míg csak görcsösen össze nem rándultam... Egy kicsit lassított, és megállt egy pillanatra, majd teli tenyérrel kezdte dörzsölgetni lassan elernyedő farkam, míg meg nem érezte a nadrágomon átszivárgó forró spermát. Pár pillanatig még az ujjaival cirógatott, majd megnyalta az ujja hegyét... 
Megbabonázva, levegő után kapkodva néztem minden mozdulatát... Egy puha csókot nyomott a számra és újra átöleltük egymást. Csókolózni kezdtünk megint. Csípője lassan megint elkezdte vonagló táncát, de most nem állt meg kéjes, lassított pihenésekre, hanem egyre gyorsuló tempóban dörzsölte punciját a nadrágján keresztül a combomhoz, és megfeszülve ölelt magához. Rövid idő alatt a csúcsra ért, körmei fájdalmasan hasítottak a hátamba. 
Halkan, visszafogottan élvezett, csak megszűnni nem akaró remegése, s fújtató, halk szuszogása jelezte, hogy a csúcsra ért. 
Ott álltunk egymást átölelve, közben mindkét karommal simogattam a hátát, míg le nem nyugodott. Keze lassan lecsúszott a derekamra, s fejét vállamra fektetve, néhány tétova tánclépést tett... Újra megcsókoltam, de ez már nem a hormonok vágyáról szólt... 
Érzelmesen, összebújva, egymást szorosan átölelve lépegettünk lassan a zene ritmusára - de már egy szót sem szólt. 
A lassú szám már a végéhez közeledett, mikor egyszer csak megállt, és felnézett rám. 
Én most megyek... - mondta halkan és elhallgatott rövid időre - Megyek átöltözök... - folytatta alig hallhatóan, miközben lehajtotta a fejét.
Elkísérlek, jó? - kérdeztem, s nyúltam a keze után, de meg se várva, hogy befejezzem, közbevágott: Ne! Egyedül szeretnék lenni egy kicsit! 
Még egy csókot akartam adni neki, de finoman eltolt magától, és sietős léptekkel elviharzott a táncolók között az ajtó felé.
Álltam ott egyedül, mint farok a lagziban, és semmit sem értettem az egészből. Elrontottam valamit? 
Nagy nehezen én is áthámoztam magam a lassúzókon, és megkerestem a söröm, majd az előbbi történéseken elgondolkodva, elindultam kifelé. Ki akartam ülni a bejárató ajtó melletti kőszegélyre, de a szabadba kilépve megcsapott a part felől fújó szél... Nedves hideget éreztem a lábamon és persze a csípőmnél... 
Úristen, a nadrágom! Teljesen kiment a fejemből! 
A sört letéve, sietős léptekkel indultam a másik épület irányába, mikor a hátam mögül megszólalt egy hang.
Hova mész? Itt vagyok! - csilingelt fel a barátnőm hangja! Mint akibe villám csapott, úgy álltam ott, míg a közeli, félhomályba levő padtól ki nem lépett a lámpafényre, és lassan hozzám sétált.
...Folytatása következik!...
Második rész: EROPOLIS:/city/blog/insolo/4 

1 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#3#1 2022-07-26 18:04:04
Részletesebbet a sztori végén, mert még változhat, de amik eszembe jutottak eddig:

Tagolás megint szemkínzó, meg kell dolgozni az olvasónak a sztoriért. :D

Ahhoz képest hogy szűz lány a címe, egy igazi ragadozó a viselkedése. Eddig nekem nem hiteles a pasira ráhajtó, combhoz dörgölőző, nadrágban turkáló szűzlány, de úgy érzem, erre a sztori második felében ismét lesz magyarázat. :)

Huhhh...igazi retró hangulatot írtál meg, és ez nagyon jól sikerült. Várjuk a folytatást! ;)


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3230BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba100110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#mostszopnek100Szopass diszkréten
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba57101Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4450Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok1330Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3040Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.