hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHa már...

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 70

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ha már...
#70 (2019-10-11 22:16:51)

...ez egy blog. És a Hold sincs mindig sajtból. A blog igaziból napló. Még sosem használtam rendeltetésszerűen.
Akkor most egy kis napló következik. Egy hetem, csak úgy.

*Hétfő.* Kilátástalan munkahegy, koránkelés (ezt külön utálom), mert helyszíni munka (olyan hardver programozása ami több tonnát nyom, szóval nem kérhetek belőle az asztalom sarkára egy példányt - ezúttal Mohamed megy a hegyhez). Hihetetlen, hogy hogyan bírnak az emberek minden nap ilyen időpontokban felkelni. Horror. Zombiállapot, a villamoson valószínűleg nem venném észre George Clooneyt sem, bár valószínűleg ez a veszély nem fenyeget hogy egy hétfő reggel szeretné átszelni egész Budapestet. Brrrr. Délután Muxi, a kinti cica irány állatorvoshoz, mert hetek óta nem eszik. Súlyos a helyzet, nem biztatnak. Ott fogják.

*Kedd.* Ilyen indulás után kinek van kedve bármihez is... De úgy látszik egész Erón mindenki más is álmos zombi, mert panganak a tartalmak, mindenki néz maga elé és nem bocsát ki outputot. Én se nagyon. (Vagy persze ezerrel van jobb dolga, és éppen a Kánaán rózsaszínű cukorfelhőjében élvezkedik, de hogy engem kihagyott belőle az tök biztos. :sir: )

Fény az éjszakában, kapok egy körlevelet hogy valaki szerdán Ráckevére megy nudiwellnesszezni, tud vinni másokat. Soha jobbkor, mikor máskor fér rám egy kis kényeztetés (jujjjj de utálom ezt a szót, de mégis most ez a pontos...igen, kényeztetésre vágyom. Na. Mert megérdemlem. Igaz, csak szerintem, mert a környezetem nem tesz lépéseket ezügyben, hát ideje kezembe venni...a...z irányítást). El is kapom egy fordulóra (áhhhh csak levélben ;) ), naná hogy naná.
Ezzel az értelmes levelezés és kommunikáció is a hétre megvolt, feledteti a kedvencnek jelöllek-töröllek a kedvencekből-tiltalak-párnak kérlek-mégsemkérlek párnak-kedvencnek jelöllek féle forgóajtós ismerkedőket, akik egy szó leírása helyett ikonokat tudnak csak nyomkodni. Belőlük mostanában kicsit sok(k) volt.

*Szerda.* Már bearanyozva indul a napom, rég voltam Ráckevén, vágyom a párára, a melegre, a vízre, a feelingre hogy most kikapcsolódunk és nincs számítógép meg telefon, nem csörög semmi és nyugi, lelassulunk, meztelen pasikat bámulunk (főleg ha nem csak nyugdíjasok vannak :D ).

És új ismerősöm tényleg az aki, létezik nem virtuális formában is, és telefonja is van. És nem fél használni! :D És még értem is jön, jó ég, hercegnőnek érzem magam a heti kutyagolás után. A találkozási pontnál egy majd' 2 méter magas alakot látok (nem kértem fotót, meglepi), jujjjjj hát ez egy jó nap lesz az tuti. Aki ilyen magas, szereti a giroszt (és felhív hogy kérek-e), szeret nudizni, na az rossz ember nem lehet. :D :D
Este 8-kor már Ráckeve felé repülünk a kocsival. Ott kis meglepi, majdnem csak mi vagyunk. Nem igazán értem, mi lehet, talán a szomszéd faluban ingyensajtot osztanak és mindenki odament?! Mindegy. Még sosem szaunáztam úgy, hogy fekve. Merthogy általában a 30 fős szaunában 35 ember szokott lenni, most úgy 5-en lehetünk, mienk az egész wellness. Wooooooooow. Nagyon intim. Nagyon. :pirul: Annyira, hogy a kinti medencében meg is tekinthetjük a másik 8 vendéget (igen, közben még jöttek), hogy mi mindent lehet csinálni a semmi közepén egy nagy, alig kivilágított, melegvizű medencében... Igazi swingerélmény, de valahogy sosem szerettem ugyanazt csinálni mint mások, szóval inkább kihasználom az alkalmat a parton (csodás meleg a levegő) egy kis gőzölésre (e-cigi). Kísérőm az esélytelenek nyugalmával úszkál a vízben, aztán kijön és tök jót dumálunk. Nekem nagyon szimpi, az a fajta, aki olyan laza, hogy a jég hátán is képes jól érezni magát.

Az este végére pedig mégis az ölébe pottyan 2 nő. :D Így kell ezt csinálni. Like a boss. :D És még van is mivel. ;)

*Csütörtök.* Alvó város. Nem mintha ráérnék felkelni a billentyűzetem mögül. Nyögöm a wellnessre ellopott időt. Aludtam 2 órát. Legalább megérte. Benézek néha, de akikre itt mindig rápillantok, azok is csalódást okoznak. Valami ufonautikus rádióhullám lebénította az emberek agyát és kiszívta a gondolatokat a fejekből? :D A forgóajtósokon kívül csak pár tini akiknek az anyukájuk lehetnék, de minden vágyuk...hát nekem nem. Épp a leghőbb vágyam 4 óra egybefüggő alvás, ha már kívánhatok valamit...de ettől is fényévekre vagyok.

*Péntek.* Hurrá hétvége...márakinek nincs több napnyi pluszmunkája, meg egy beteg macskája. Muxi megmarad, hazaengedik, kicsit téblából a kertben, próbál visszailleszkedni, csontsovány de dorombol. Innen már rendbejön, csak 4 féle gyógyszert kell napi 6 alkalommal valahogy megetetni vele. A macskáknak 7 életük van. Ez nem tudom hányadik volt, de az állatorvos 70 ezret kért. Egyszer élünk. Legalábbis mi emberek.
A kommunikáció is fellendül, a nyilvános és a nemnyilvános is. 

Harley posztja olyan emlékeket hoz vissza a fejembe, amiket elásva tartanék. Vártam már sms-t összeszorult torokkal hiába, összekuporodva, tornacipőben... a piros rúzs tűsarkúval jobban bejött. De mégis tök jó, hogy vannak itt élőlények. :D Azzal a lendülettel kap egy önjelölt költő is egy igazi őszinte kritikát. Én meg egy tiltást. Végre. Először az itt tartózkodásom 6 éve alatt, vééééégre tudom hogy valaki miért tiltott. Mondjuk azt továbbra sem, hogy mi értelme. :napersze: Bárhogy nézek magamba, nem vélem magamon felfedezni a kényszeres zaklatási vágy jeleit, hogy én bármit is akarnék tőle, amiért vasfüggönyt kell leereszteni. De jó érzéssel tölt el, hogy ez az első eset, amikor nem a semmiből tiltanak le olyanok, akiket nem is ismerek. :D Ilyenkor úgy érzem, ura vagyok a helyzetnek, az életem a kezembe vettem, ésatöbbi... :D

Hhhhh...ez egy ilyen hét. És még van belőle 2 nap. A csattanó talán majd akkor lesz. :D :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191011221651.png

4 hozzászólás |

Hozzászólások

esther
#4 (2019-10-12 13:01:59) |
Erre mondják, hogy zúzós hét! :vigyor: és basszus- ezt nem tudom szebben mondani, - de szinte hasonlóan hajtós volt az enyém is. :o  Kivétel wellness. ;) :vigyor: 

Hétfőn 5-kor keltem, és végig asszisztáltam egy költözést, na nem csak verbálisan, hanem tevékenyen. :D 

Amikor meglátott a a 80 kg-os költöztető, akkor megkérdezte, ki a segítő? Mondom :én, meg a lányom! :napersze: Nem tudom hány zsákot és hány száz kg-ot emeltem meg aznap estig..de másnapra mindenem fájt és sajgott és lila foltokkal teli volt..és így tovább...egész héten, körforgóban. Se ero, se net, se semmi. És van élet ezek nélkül is?! :D 
Írtó büszke vagyok magamra! :D 
Ma ezért meg is jutalmaztam magam. Yeeeeee! :P 
pandora
#3 (2019-10-12 08:42:51) |
#hemu2000: 
Én csak "diszkrét" vagyok. :D <3 
Szóval vedd úgy hogy minden szerdán és pénteken megyek. :D :D :D (ha van kivel :napersze: )
hemu2000
#2 (2019-10-12 00:39:13) |
A hétért részvétem.
Azért meg szégyeld magad, hogy mentetek Ráckevére, de nekem nem szóltál. Mezei fekete pont!
harley-quinn
#1 (2019-10-11 22:44:09) |
Drága Pandora! Az én agyhalott hetem után (még két nap meló...) kívánok Neked igazi élményekben gazdag csattanót! :) 
...és köszönöm, hogy beengedtél minket a hetedbe, még ha csak így utólag is :) Muxinak tuti van még hat élete, mielőbbi felépülése szerintem nem is annyira a hetvenezernek, mint a szerető gazdinak hála, garantált :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.