Balaton

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 91

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Balaton
#91 2021-07-10 15:47:02
Szabadifürdő, Balcsipart, nyár, napsütés, buli, Fanta.
38 fokban és totális ráérésben az embernek különös filozófiai magasságokba emelkednek a gondolatai az élet nagy dolgairól, túl azon hogy elnézve a part padjait, mindig beugrik hogy egyszer jó lenne éjjel arra járni. ;)  :pirul: 

De vissza a tűző napra.

Elnézegetve a 'zembereket, például arra jutottam, hogy a kisgyerekes családok szenvedni jönnek a Balatonra. Vezekelni. Talán csak simán mazochisták. Vagy talán valami korábbi bűneikért egyenlítenek. Mondjuk előző életükben gyerekeket ettek. Minimum ez lehet, mert abban amivel töltik a napjukat, nagyítóval sem találok semmi nyomát annak hogy jól éreznének magukat. Szenvednek. Kutyául. Igazi BDSM.

Először is, megérkezik a Család a strandra. Apa, Anya, Kicsi, Pici, és a Babakocsi (háromkerekű kismotor, roller, lépegető exkavátor). Táska, szatyor, hűtőláda, szőnyegek, wc ajtó. Felfújható csónak, matrac, csillámpónis úszógumi, rózsaszín flamingós mittudoménmi, teknősbéka, delfin, labda benne kis zörgő flitterekkel. Pumpa. Zutty a dolgok le. A 3 gyerek egyből szétfröccsen az összes égtáj irányában. Levadásszák őket és jöhet az öltözködés. (Nem, naná hogy nincs alatta a fürdőruha egyiken sem.) Persze fésülködni is itt és most kell, hajat feltűzni, mert nyilván a 100 méterre lévő 80 milliós lakóparki apartmanban nem volt tükör. Anya ideges, a lányok is már mennének a vízbe. Nem úgy van az. Anyának is át kell öltözni. Ő sem fürdőruhában jött. Lepel bohóckodás, mintha bárkit is érdekelne a mutatvány. Az egyik gyereknek pisilni kell. Na majd Apa elkísér a wc-ig, de kislányom miért nem voltál amikor indultunk? Akkor nem kellett. Hihi :D Másnak nem kell? Nem hát. Majd amikor Apa visszajött. :D
Na így legyen lottó ötösöm, pontosan ez történik. Egy copf már kész, de a középső emeli a tétet, neki kakilni is kell. Apának kezd elege lenni, most Anyán a sor. A többiek mennének a vízbe. De meg kell várni. Apa a legkisebb fürdőruha felsőrészével küzd, ebben a méretben az kábé egy összecsavarodott szalag aminek nincsenek végei, és sehogy sem akar oda kerülni ahova. De apaaaaa ez nem jó. Majd anyád megigazítja. 
Összeszorított fogakkal drukkolok, hogy jussanak már el a stégig, ha már ezért jöttek, ez az elmúlt egy órában nem sikerült. Valahogy összeterelik az aprónépet a stéghez, folyamatosan harcolva hogy egyik felfújhatós bizbasz se guruljon el, és... "anyaaaaaaa ez hideg" csatakiáltással a kígyó feje visszafordul.
Győzködés nem használ, utána a szomjas vagyok és az unatkozom következik, meg mikor veszünk valamit. Jajkislányom az előző fagyidból hármat nyaltál és ki kellett dobni. De. Mivel valamit mégis csinálni kell, irány a büfé, következik a hegy letakarása törölközőkkel (nyilván akkor nem látszik hogy egy közepes méretű panellakásba alig beférő holmi van őrizetlenül), aztán elviharzás a büfé felé.
Ezért az emelt szintű szórakozásért pedig még fizetnek is, nem is keveset.  :o 

A part melletti kövön három helyi negyven-ötvenes nő napozik. Áh, igazi Szex és New York (úgyis most már hárman maradtak, Samantha megunta a banánt). Szemlátomást ez gyakori tevékenység, szép egyenletes barnák, az a tipikus hátrakötött nyakbakötős felsőrészes stílus. Naná hogy pasikról van szó. Géza épp most utazott haza, és már tökre elég volt belőle, mert "nekem ne mondja meg senki hogy mikor mosogassak". De legalább hát...izé...jó volt hogy minden nap... - érvelnek a barinők. Á, francokat. Ha akarom ha nem, megtudom hogy Gézában csak a nagy akarás van, és a legférfibb cselekedete hogy kiverje a balhét a vacsora miatt, amiben keménynek kéne lenni, abban viszont nem igazán tud villantani. :/  Szóval jobb így, érvel a nő neonszínű körmeit megvillantva a gesztikulálásban, nem kell nekem ide pasi. Megvan mindenem, megy a bolt, van pénzem, egészséges vagyok, végre a ház is kész, púp a hátamra nem kell. Barinők helyeselnek, majd kifejtik hogy az a magas pasi aki épp felforgatta a lokális kedélyeket, hát komolytalan. Mert nem köteleződik el úgyse csak befűzi a nőket oszt lelécel. Már a fél város megvolt neki, a trió úgy dönt nem állnak be a sorba. Azt is megtudom, hogy az Öreg aki viszont egy baromi rendes csávó, és nősülne is, de állítólag a szerszáma felfújhatós, olyan pumpálós izé. Jujjj, téééényleg? Francba. Pedig elég jól áll az öreg, vagy négy háza van. De felfújhatós, az nem. Azért az nem kell. Egyedül jobb. :napersze: 
Gondolatban bólogatok, az iménti családi BDSM emlékével a retinámon. Ők legalább kétségtelenül jól érzik magukat. És még pénzt sem adtak érte, hisz itteniek.

Ennél magasröptűbb gondolataim csak a büfében támadtak, akármerre nézve folyamatosan Schobert Norbi jut eszembe, miszerint a zemberek jobb ha nem fogadják el magukat a 10-20-30-50 kiló túlsúllyal. Mert az gáz. Lehet utálni őt (én is utálom mert bicskanyitogató), de sajna kurvára igaza van, mindenfelé lötyögő zsír, ez a látvány tényleg gáz. Annyira gáz, hogy mire sorra kerülök, telítődöm a háj látványával, elmegy az étvágyam, és elhatározom hogy bár rajtam úgy 5 kiló lehet, de minden az elején kezdődik, szóval az elkövetkező 100 évben egy falatot sem nyelek le, így a kiszemelt hekk helyett csak egy jeges lattét kérek, a citromos sör helyett ásványvizet (már Ronaldó is megmondta hogy igyatok vizet, és őt viszont bírom) és megfogadom hogy soha de soha többé nem bliccelem el a tornát!

A szállás felé baktatva pedig egy tizenévesekből álló csapatot érek utol, a lányok egyforma mam rövidnadrágban (ez a csípőnadrág ellentéte, hónaljig feljön, cserébe rengeteg lyuk van rajta) crop toppal, a fiúkon olyan laza gatya hogy egyre azt várom, mikor csúszik le a bokájukra, de ellentmondva a gravitációnak, valamitől mégis ott marad a csípőjükön fityegve. Megtudom hogy minden uncsi, alig lehet hol bulizni, minden szar elmarad, és a fater se ad elég lóvét.

Kedvenc portásom széles mosollyal már messziről üdvözöl, mint mindig, üdítő színfolt amikor valaki amellett hogy ördögien jóképű, mindig, és tényleg mindig tud vidáman mosolyogni (gondolom neki is megvolt már a fél balatonpart, de megérdemli na ;) ). Amúgyis ő a legjobb dolog ebben a hotelben, minden más kritikán aluli. Állítólag Hippokratesz mondta, hogy a későn jövőknek csak a csontok maradnak. Mivel induláskor akartunk szállást találni, hát sikerült egy mínusz csillagost találni négycsillagos áron, ez volt 5 kilométeres körzetben az egyetlen szabad szoba. A felár tuti a portás. :D Mindig jó kedvem lesz tőle. Azért ez is valami.
Benyitok a szobába.
- Mi tartott ilyen sokáig?

Hát Balaton nélkül nincs nyár, az már biztos. ;) <3 



3 hozzászólás |

Hozzászólások

supi#91#2 2021-07-13 11:58:04
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_91998a0/7ff520.jpg
Nekem sincs nyár Balaton nélkül. Bár voltam már supozni Siófokon. 26 átol lellén leszek és supozok. Én szerettem a gyerekeimmel lányommal, fiammal a balcsin lenni igaz 6-7évesen vittem őket először. Ekkor már profi úszik voltak meg tanítottam öket. Nekem élmény volt nem BDSM. 91 től szinte minden évben lent vagyunk azóta a pocakok hatalmasak lettek. A 30 40 es férfiak körébe be jött a darabos test. Ami csupa zsír +30 vagy több kilóval, 2 hónapot edzenek majd szedik a tömegnövelőt és szteroidokkal lövik magukat és lógó nagy zsíros test az eredmény de ők azt gondolják ki gyúrtak de közbe egy izmuk nem feszülne meg. Sajnálatos hogy a nők is egyre kövérebbek. Mi lesz ennek a vége majd jön Norbi ébresztőt fuj.
barna72#91#1 2021-07-12 19:11:55
A minap a párom konstatálta, hogy Horvátba olcsóbb lett volna, mint a Balcsinál. 
És az autópálya út-/kapu díjakkal és benzinnel együtt is?
Ja nem! 

Most már elmondhatom neki, hogy a portás se úgy mosolyog Horvátban! ;) :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3210BDSM - extrém szexualitás

#cvb100Farock
Ajánlott szobák
#biszex_szoba99100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj210jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1310Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5670Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3640Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2940Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.