Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Mert éppen ehhez van kedvem ;)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim? :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."


200 cm-es síkrezgés #30 2019-03-10 11:59:53
Nem saját agyszülemény, ennyire még én sem vagyok elmeroggyant. :D

 !link:https://youtu.be/hxnEPp-q98M 

23 hozzászólás |

Tegnap ajánlotta egy barátom ezt a filmet. Az előzetes ígéretesnek tűnt egy kis kikapcsolódásra, bár a kritikák nagyon lehúzták. De, mint tudjuk, ízlések és pofonok különbözőek. 

Ma volt egy kis időm és megnéztem. Ha a családtagjaim nem ismernének, akkor valószínűleg elmebetegnek néztek volna, mert hangosan felröhögtem egy-egy poénon, de már jó ideje tudják, hogy ez nálam természetes jelenség. 
A történet lényege, hogy négy egyedülálló, az ötvenen igencsak túl járó nő egy könyvklub keretében elkezdik olvasni Christian Gray történetét. És ebből aztán lesz egy kis felfordulás mindannyiuk életében. ;)

Előzetes: 
 !link:https://www.youtube.com/watch?v=w0D_zx-EMt4 

Jó szórakozást! :)

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620190305174613.jpg

7 hozzászólás |

Mi legyen a mai ebéd? ;) #28 2018-10-11 12:15:47
Azt kérem, amit ő evett. :P

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=NOuv4vyHJys 

7 hozzászólás |

Humor? #27 2018-09-18 17:39:30
Egy humoros írásokat tartalmazó oldalon találtam ezt a történetet. Bár velem ilyen még nem fordult elő, de lassan már semmin nem csodálkozom, és akár simán megtörténhet manapság a való életben is. Sajnos. :(

"- Szia kedveske! – búgta egy férfihang a telefonba. Semmi bemutatkozás, semmi jó modor, azonnali bizalmaskodás jellemezte a telefonálót.
- Szia. – köszönt vissza Móni, és egyáltalán nem lepődött meg ezen a tolakodáson. A férfit, vagyis Sanyát ugyanis, az interneten „szedte össze”. Móni férjes asszony, régóta próbálkozott már ilyen és hasonló helyeken ismerkedni. Sok emberrel chatelt, de leginkább vak randikra járt. Ő dolga, gondoltam… mert ahogy mesélt, láttam az arcán, hogy élvezte ezt az egészet. Vagyis az ismerkedés olyan formáját, amikor két idegen ember látatlanban megbeszél egy helyet, ahol aztán szemrevételezik egymást, és kölcsönös tetszés esetén, kitalálnak valami számukra elfogadhatót. Szóval Móni… aki túl volt már a fénykorán, és véleményem szerint, sohasem tartozott külsőleg a legkapósabb kategóriába, sőt, némelyek a munkahelyünkön csempeszájúnak, csücsörinek is hívták... nos… izgatottan traccsolt legújabb szerzeményével.
- Jaj, de jó, hogy hívtál, éppen ráérek. – folytatta lelkesen, miközben a kellemes hangtól vadul lángra lobbant.
- Tudod, hogy ki vagyok ugye? – kérdezte a férfi.
- Hát persze, felelte Móni, miközben azt találgatta vajon hány pasinak adta meg a telefonszámát és azok közül éppen ki a szerencsés telefonáló.
- Akkor jó… mikor talizunk? – tért Sanya a lényegre, és az agya, mint egy számológép kattogni kezdett… azon tanakodott ekkora percdíj mellett mennyi időt érdemes édelgéssel tölteni…
- Hááát, nem is tudom… - tanácstalankodott Móni.
- Holnap érted mennék, esetleg valahová. Mit szólsz? – folytatta kissé sürgetően Sanya.
- Holnap? Dolgozom… de talán-talán, ellóghatnék egy időre. – jutott azonnal eszébe a lehetőség, amin a férfi gyorsan kapva-kapott.
- Tíz?
- Inkább tizenkettő!
- Hol?
- Őrmező?
- Ilyen messze? – szaladt ki Sanya száján, de miután rájött, hogy ez nem éppen szerencsés egy légyott szervezésekor, gyorsan korrigált. - Pontosabban? – kérdezett vissza, és a számológép benzin-árfolyam ügyileg újra kattogni kezdett.
- Hááát… tudod mit, bemegyek a Boráros térre! Az már jó?
- Jobb. – felelte kissé megnyugodva Sanya, miközben igyekezett megjegyezni hol vár majd rá Móni. Osztott-szorzott, kiszámolta a távolságot és a megéri-e együtthatót… ami úgy jött ki neki, hogy gondolatban összeadta a fuvarozás és egy kávé költségét… majd viszonyította egy ingyen numerához… - Megéri… persze csak akkor, ha jó a nő! - dobta ki végül a gép az eredményt, ezért aztán újra figyelni kezdett.
- Piros miniben leszek. Barna a hajam… meg fogsz ismerni… és majd hívl… – hadarta még Móni, de…
- Na szeva! Ott leszek. – vágta el a szóközepén a szóáradatot a férfi és ő már csak az egyenletes búgást hallotta.
- Bunkó! – szaladt ki Móni száján aztán, másnapig már nem is gondolt a randira. A következő nap azonban egyre többet. Talán még az is megfordult a fejében, hogy kár volt ezt a déli időpontot ajánlania, mert a hőmérő higanyszála igencsak folyamatos emelkedésbe kezdett… a rekkenő hőségben csigalassúsággal telt az idő, és a piros mini sem tűnt olyan kényelmesnek. Folyton igazgatta, túl melegnek tűnt, na de a randi, az randi… és a pasi, ha bunkó is, elképzelhető, hogy egy kigyúrt, gusztusos, kolosszus. Ez a típus pedig a gyengéje volt. Így jött el a várva várt indulási idő. Móni öt ujjal belekotort a hajába, amitől határozottan vonzóbbnak érezte magát… és tizenegykor startolt, mint akit puskából lőttek. Pontban tizenkettőkor pedig, odatrappolt a megbeszélt helyre és olyan Mónisan lecövekelt. Ez azt jelentette, hogy előkapart egy cigit a zsebéből és mint egy gyárkémény pöfékelni kezdett, miközben szertartásosan Marlene Dietrich-et utánozva lepöccintette a hamut a földre és erősen a dohányáru fogyására koncentrált. Az ugyanis, mint időmérő szerkezet funkcionált.
- Úristen, ez nem jön. Mindjárt elszívom… ha elfogy, lelépek. – kezdett épp egy kétségbeesett gondolatba, de abban a pillanatban megszólították.
- Szép jó napot kedves! Én lennék a Sanya. Azonnal megismertelek. – szólította meg egy tagbaszakadt munkásnadrágos férfi, aki úgy forgatta a szemét, hogy az majd’ kiesett a gödréből.
- Sziiijjja! – jelent meg Móni arcán az öröm. Csak, mert egy külsőre tetszetős fazon állt meg előtte. Ínyére volt a trikóban majdnem, félmeztelen test. Elbűvölte a férfi mosolya, is, ami mintha egy picit erőltetett lett volna, és talán egy aprócska fintort is felfedezni vélt… - No de ki törődik ezzel, amikor úgy megnézte a lábaimat. Jó ötlet volt ezt a minit felvenni… – szaladt át a fejében egy aprócska elégedett gondolat… aminek folytatását a férfi megakasztotta.
- Egy kávé? Mit szólsz? Szemben van egy presszó. – nézett most már mélyen a szemébe Móninak, aki ettől az „érdeklődő” tekintettől majdnem elalélt. Az invitálás tökéletesre sikerült.
- Benne vagyok. – felelte izgatottan, és közben megpróbálta kitalálni vajon mi lesz a férfi következő lépése. Már előre érezte a finom kávé ízét, és talán még a férfi remegő ajkait is… amikor elindultak. Sanya fejében is rendesen jártak a gondolatok…
- Két kávé szorozva 360-al… az annyi, mint… - jött ki a végeredmény, amikor a kávézó elé értek. – Édeském, ha megittuk a kávét hazavihetlek? Az a fehér kis busz az enyém látod? – búgta Móninak, aki elégedetten konstatálta, hogy jók a megérzései, csak mert úgy tűnik, egészen kellemes délutánnak néz elébe. Kényeskedve szólalt meg.
- Aaaz?
- Igen Cica-Mica. Repül, mint a szél, ha meghajtom, na, majd meglátod…
- Szupeeer. – tette a kilincsre a kezét Móni, és már éppen benyitott volna, amikor Sanya esdekelve ránézett.
- Kicsi Bogár! Kérhetnék valamit? Előre mennél és rendelnél nekem a kávé mellé egy jó hideg ásványvizet? Két perc és jövök utánad… - kérlelte Mónit, aki azonnal megértően bólintott.
- Persze… - erősítette meg a fejmozdulatot, aztán már csak azt látta az üvegablakon át, ahogy a férfi szép lassan elindul a parkoló felé. Piszmog valamit a kocsiban, indít és aztán viharos gyorsasággal eltűnik, mint a kámfor."

21 hozzászólás |

Az ötven az új harminc #26 2018-09-12 22:49:48
Egy érdekes cikkre bukkantam és a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy van benne igazság. :) 

"Az ötven az új harminc avagy a Perennial generáció, azaz évelők...

Szokás szerint már nevet is adtak az új "jelenségnek" amelyben most az ötvenesek vannak a középpontban.
Miért? Mert az ötvenesek,olyanra képesek,mint soha eddig. Ekkora fokú megújulást még egy generáció sem mutatott. Fiatalosak maradtak? Igen. Tele vannak tapasztalattal? Igen. Már nem a fiatalokra jellemző hév és kivagyiság hajtja őket. Tudják,hogy az élet nem csupán fekete és fehér, ismerik az árnyalatokat és el tudják helyezni magukat, tökéletes pontossággal a világban.

Nem véletlen,hogy a munkaerő piacon is felértékelődött ez a korosztály. Képesek voltak versenyben maradni, megtanulták mindazt,amelybe az alattuk lévő generáció már beleszületett...az informatika világába. Az okostelefont nem csak szelfizésre használják és a lojalitásuk felülmúlja bármely fiatalét.

Igen, a párkapcsolatban is. Túlvannak az élet megpróbáltatásain, tudják,hogy mit akarnak és hogy mit adhatnak. Nem várnak el teljesíthetetlen ideákat és nem cirkuszolnak felesleges dolgok miatt. Következetesen teszik a dolgukat és tudják, hogy soha nem lesz nekik konkurencia semmiben sem a 20-30 évesek cuki-mizu generációja.

Egészen mostanáig, a nők rettegtek, hogy egy fiatal cicababa elcsábítja a férjeiket. Ma már nem félnek a fiataloktól,mert rádöbbentek, hogy amelyik férfi a fiatal fruskát részesíti előnyben, az neki úgysem lehetne pálya,mert az a hím nem nőtt fel... Egy ilyen nő,pedig nem tud és nem is akar mit kezdeni egy idősödő testben lévő csecsemővel ....na jóóóó...kamasszal...!

Neki a bölcs, az érett és a gondolkodás módjában hozzá illőre van szüksége, amelyből lássuk be, igen kevés akad,mert eme korosztály férfi tagjai, megmaradtak valahol a serdülő kor küszöbén. Tisztelet a kivételnek most is,mint mindig...!

Az a férfi,aki fél a tapasztalt nőtől, a lelke mélyén tudja,hogy :"a csecsemőnek minden új" effektussal, a fiatalt még kábíthatja ezzel-azzal, csecsebecsékkel és fellengzős dumával, amíg a sokat megélt nőt,már nem. Ott a belső tartalom dominál leginkább.

Jahhh,hogy vannak ráncai? Lehet. Megdolgozott értük és minden pici szarkaláb arra emlékezteti,amin egészen idáig keresztül ment. Büszke rá. Mert életben maradt és túlélte a túlélhetetlent...felállt akkor is,amikor senki sem tudott volna. Hisz önmagában és ez az erő, messze felülmúlja a fiatalok hamvas bőrét...

Veszélyesek? Amíg meg nem ismered és meg nem érted,addig biztosan. De aki veszi a fáradalmakat és meg akarja ismerni,akkor rádöbben,hogy a szívük tele szeretettel, soha nem látott szeretet vággyal és a mindenen át tartó kitartással...

Igen, az ötvenesek,évről évre kivirágzanak,mint a természet és elkápráztatják a körülöttük lévőket... Éljen a természet!"

29 hozzászólás |

Sex On The Beach #25 2018-05-30 17:38:19
*Hozzávalók:*
Vodka 4 cl
Őszibarack likőr 2 cl
Narancslé 4 cl
Áfonyalé 4 cl

*Elkészítés:*
Rakjunk jégkockákat a long drinkes pohárba, töltsük rá a narancslevet, majd adjuk hozzá a likőrt és a vodkát, végül pedig óvatosan engedjük rá az áfonyalevet. Díszítése történhet narancsszelettel, limeszelettel, koktélcseresznyével, szívószálakkal.

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620180530173819.jpg

Vagy másra számítottál? ;)

22 hozzászólás |

Elvis The Musical #24 2018-05-27 23:55:10
Ma ismét fergeteges élményben volt részem. Na, azért annyira nem kell irigykedni, nem fizikai kielégülés volt, ha a végén a táncolásomat nem vesszük annak, hanem inkább szellemi. De nagyon emlékezetes lesz így is ez az este.
Balga módon nem néztem meg előre, hogy kik játszanak, így gőzöm sem volt, hogy végig angolul beszélnek. Ez csak az első pár percben zavart, utána magával ragadott a történet, a zene és nem utolsósorban a színészek bámulatos tehetsége.

De nézzük is a történetet!

"Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez az olasz produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében.
A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton, amely bizony bővelkedett a drámai eseményekben és izgalmakban. Elvis Presley sorsát nem csak a csillogás és a rajongás jellemezte, hanem mindennapjait olykor a magány, a depresszió és megvetés övezte, mi pedig nézőként a dalokon keresztül ismerhetjük meg a zenész páratlan személyiségét, a Király szakmai és személyes oldalát.
Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda."

Egy kis ízelítő:

 !link:https://youtu.be/2gToLXKkNUE 

Sajnálom, hogy csak 2 előadás volt Pesten, bármikor szívesen megnézném újra. ;) 

1 hozzászólás |

Pajzán gondolatok #23 2018-05-26 11:45:22
Ebéd készítése közben csak nekem járnak egészen máshol a gondolataim?  :napersze: 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620180526114522.jpg

41 hozzászólás |

Egy érdekes cikkre bukkantam a napokban.

"*Ez történik a férfi nemi szervvel 7 vagy több szex-mentes nap után*

Már mindannyian hallottunk férfit arról panaszkodni, milyen egészségtelen is számára az önmegtartóztatás, és a szexuális együttlétek tartós nélkülözése. Mítosz lenne hát, vagy valóban negatív hatással lehet ez féltett kincsükre? A válasz meglepő: igen, és nem egyszerre. A női nemi szervhez hasonlóan, a férfiakénál is számos tünetet produkálhat, ha elmaradnak az aktusok… és bizony olyan eshetőségek is előfordulhatnak, amikre nem gondolnánk:

*Csökken az állóképesség*
Az alacsony tesztoszteronszint okolható azért, hogy a férfiak fizikailag is erőtlenebbé válnak. Nehezebben tudnak teljesíteni, és könnyen elfáradnak.

*Nő a merevedési zavar kialakulásának kockázata*
A tanulmányok meglepő összefüggést mutattak ki a zavar jelentkezése, és az együttlétek száma között. Ezek szerint Uraim, minél ritkábban használják becsben tartott testrészüket, annál nagyobb eséllyel találhatják szembe magukat a problémával. A pénisz végső soron egy izom, melynek mozgásra van szüksége, és szerencsére, partner nélkül is megoldható ennek karbantartása (ha értik mire gondolok…)

*Nehezebben alakul ki az izgalmi állapot*
A nélkülözés mellékhatásai közül talán a leggyakoribb, a libidó csökkenése. Valószínű, hogy egy idő után a férfi kevesebb vágyat fog érezni magára a szeretkezésre, ha előtte sokáig nem volt benne része.

Fokozódik a prosztatarák kockázata
Minél többet ejakuál valaki, annál kisebb nála a prosztatarák kialakulásának veszélye. Szakértők szerint, a rendszeres ejakuláció akár 20%-kal csökkentheti az esélyeket.

*Nő az éjszakai magömlések gyakorisága*
A pénisz számára az éjszakai erekciók biztosítják a megfelelő vérellátást, valamint a szövetek táplálását. Mivel szexuális aktivitás nincsen, így a szervre több munka hárul az éjszaka folyamán. Azok a férfiak, akik merevedési zavarral küzdenek, ilyenkor is tapasztalhatják az ezzel járó nehézségeket. A sokkoló igazság pedig, hogy ha a szerv tartósan nem jut elegendő vérhez, az akár a nemi végtag megrövidüléséhez is vezethet a vizsgálatok szerint!

Tehát kijelenthetjük, hogy a szex azon kívül, hogy meglehetősen élvezetes tevékenység, az egészség fenntartásában is óriási szerepet játszik. Ajánljuk mindenkinek!"

7 hozzászólás |

A boldogság világnapja #21 2018-03-20 06:43:25
2012-ben a boldogság nemzetközi napjává nyilvánította az ENSZ Közgyűlése március 20-át.

"A boldogság érzése az egyetlen olyan narkotikum, ami egészséges. A boldogság keresése a legfontosabb motiváció az ember életében. Hajszoljuk, kutatjuk, megoldásokat keresünk, ideológiákat gyártunk arra, hogy miért vagyunk boldogok, vagy boldogtalanok. Nélküle félembernek, gépnek érezzük magunkat. Képesek vagyunk belehalni hiányába. De a boldogságba, annak ész nélküli hajszolásába is…

Úgy látszik a világméreteket öltő boldogtalanság annyira szembetűnő lett az ENSZ-nek, hogy szükségét érezte, legyen egy a 365 napból, amikor boldognak illik lenni. Lett hát egy olyan napunk, amikor biztosan meglátjuk életünkben a boldogságot. 

Fontos, és igen nagy feladata életünket, napjainkat valóban boldoggá tenni, vagy észrevenni az apró örömöket. Ám ami ennél is fontosabb és nehezebb, tegyünk boldoggá másokat. Családunkat, ismerőseinket, ismeretleneket.

Azt mondják, boldogság, boldog ember nem létezik a cél és annak elérésére irányuló küzdelem nélkül. Ez így nem teljesen igaz. Szép nap ez a mai a boldogságra: ülj ki a kertbe, parkba, és csak legyél. Hallgass, láss, érezd a nap melegét, ne gondolkozz, csak élvezd az élet csodáját, ami te magad vagy – legyél boldog csak úgy, magadért."

 !kep:http://boldogsag.hu/wp-content/uploads/2015/03/A-boldogs%C3%A1g-vil%C3%A1gnapja-m%C3%A1rcius-20.jpg 

13 hozzászólás |

Búcsú ;) #20 2018-03-07 21:28:02
Hát igen! A hír igaz. VÉGE!!!! Biztos sokak örömére...hát most tessék lehet örülni! Azt gondolom, hogy az idő mindent megold, jönnek majd a szebb napok...nagyon bízom benne!!:) Mert ha valami lezárul, mindig kezdődik valami új. Meg kellett hoznom végre ezt a nehéz döntést. Nem akartam már ezt a fagyos ridegséget! De tudom, hogy az életem része marad mindig, ezen nem tudok változtatni, hozzáköt sok minden, sok jó is. De most egy ideig hallani sem akarok róla! És az is igaz bevallom, hogy a helyét átvette valaki más, aki számomra az igazibb és nagyobb szerelem...sokkal kellemesebb melegebb érzésekkel tölt el. <3 Mindenkitől elnézést kérek, hogy itt osztom meg, de azt gondoltam, hogy tőlem tudjátok meg. És tőled is elnézést, hogy idáig jutottunk, de szakítok veled...itt és most...búcsúzom tőled. 
Viszlát tél!!! Hello imádott tavasz!!! :* :) :D 

7 hozzászólás |

Tanulmány a nőkről #18 2018-02-28 22:48:56
Ma ismét egy fergeteges előadást láttam. 

"Tudjuk, hogy „szeretni kell, ennyi az egész”, de mi történik, ha három nő eldönti: „nem leszek a játékszered”, ezért aztán „most kéne abbahagyni”. Zsuzsa, Éva és Jolán felkeresik a fiatal ügyvédnőt, Dr. Képes Verát és elmondják neki, hogy „látod, ez a szerelem” majd felkérik válópereik lebonyolítására. Vera hatalmas lendülettel veti bele magát élete első ügyeibe, de becsúszik „egy apró hiba”. A három férj ráébred: Verát kell „szeretni bolondulásig”. A nők hiába érzik úgy: „nem vagyok ideges fő a nyugalom”, tudják, hogy a szerelmet bizony „félteni kell”. Ezért megpróbálják visszaszerezni a férfiakat.
És noha „nincsen olyan ember, ki ne érezné egyszer, hogy sírni kell”, a Madách Színház legújabb musical comedy-je, csak úgy, mint a film, bizonyosan felszárít minden könnyet és derűt visz a mindennapokba.

Ahogy a mondás tartja, „ami a szívemen, a számon”, de a lényeg: „ugye te is akarod?”

 !link:https://youtu.be/A9fxJs-8pwU

Nincs hozzászólás. |

Bepasiztunk #17 2018-01-12 00:06:33
Két barátnőmmel (csak hogy stílusosak legyünk :) ) megnéztem ma a Bepasiztunk című darabot. A tartalom elolvasása után már megint egészen másra számítottam, mint amit kaptam. Egy vígjátékot vártam és hozzá még egy nagyon jó, kikapcsolódásra kiválóan alkalmas zenés előadást láttam. Ismét jól szórakoztam, úgyhogy ha valaki szereti a zenét, a poénos beszólásokat, akkor menjen és nézze meg! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AeKpg5aJkXE

"Három gyönyörű nő, három szenvedélyes, izzó élet.
Bátran felvállalt őrült érzelmek, baklövések, mulatságosan kínos szituációk – de ez már a múlt. Mára már megtéveszthetetlenek. Férfi legyen a talpán, aki őket meghódítja. Aki tiszta lapokkal játszik, annak még sikere is lehet, de aki hátsó szándékkal közeledik, harminc gyönyörű köröm tépi ízekre… 
A csalódások korszaka tehát véget ért, a múltat már csak az egykori történetek idézik. Teszik mindezt remek dalokkal, pazar hangokkal, élő zenekarral.
A színen tehát három nő, három díva.
Gyönyörűek, érettek, magabiztosak, mindent tudnak a szerelemről.
Vagy mégsem?
Ki az a férfi ott a nézőtéren? Vagy nem is egy? Talán három?"

4 hozzászólás |

Cicuskáim #16 2017-12-10 22:02:34
:D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620171210221226.jpg

11 hozzászólás |

Tegnap színházban voltam, ezt a remek darabot láttam. Nagyot alakított benne a Csányi. Bár semmi újdonságot nem tudtam meg, mégis remekül szórakoztam. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek. ;)

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=WidlK6oVmck 

"Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő?" 
A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy" elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok!
Kinek ajánljuk a színdarabot? Egyrészt minden hímsoviniszta férfinak, másrészt valamennyi hímsoviniszta férfi környezetében élő nőnek; egyszóval mindenkinek. És persze azoknak is, akik -- tévesen -- úgy gondolják, hogy nem tartoznak a fenti kategóriák egyikébe sem, viszont szeretnének eltölteni egy felhőtlen és szórakoztató színházi estét abban a reményben, hogy végre bepillantást nyerhetnek a Férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe."

19 hozzászólás |

A nő 40 év felett a legjobb, mert… #14 2017-10-25 22:15:46
Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: -Mire gondolsz, drágám? – Fütyül rá valójában, hogy mire is gondolsz…

Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek. Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.

Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal dögösebb, mint fiatalabb nőtársai.

Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

10 hozzászólás |

Csak egy vers #13 2017-09-04 23:36:51
"Szeretnék újra hinni és bízni! 
Szeretnék újra őszintén nyitni! 
Szeretnék szeretni és szeretve lenni! 
Szeretnék újra ÉN lenni! 
Most csak várok, de nem történik semmi. 
Azt sem tudom, tudok-e még valaha ÉN lenni? 
Egyszer még igazán, őszintén, hinni, bízni, 
Szeretni és szeretve lenni."

26 hozzászólás |

Sikerült #12 2017-06-30 13:47:29
Eddig senkit nem tiltottam, de az elmúlt pár napban olyan felkéréseket kaptam, ami kiverte mára a biztosítékot. Lehet, hogy a hőség az oka, de mintha nem léteznének normális érzésű, gondolkodású férfiak az oldalon. 
Hol azt kérik, hogy vetkőzzek a kamerában, hol egy farokról készült fotó kíséretében kérik, hogy nézzem meg kamerán keresztül, ahogy elélvez, hol pedig csak szimplán meztelen képeket kérnek tőlem. 
Kedves férfiak (és direkt nem Uraim)! Mi lenne, ha nem csak egy lyukat látnátok bennem, hanem az embert? Az adatlapom nem elég világos? Vagy olvasni, értelmezni még nem tanultatok meg, csak baromságokat írni? Nincs elég szex fotó a neten, amire kiverhetitek? 
Úgy döntöttem, hogy mától, aki ilyennel talál meg, szó nélkül tiltom. Alapból egy kedves embernek tartom magam, de ezt sikerült elérnetek. Gratulálok.

34 hozzászólás |

Szexuális felvilágosítás 2017 #11 2017-06-17 08:28:22
Most bukkantam rá. Nekem tetszik, úgy gondoltam, megosztom Veletek. ;)

- Anya, én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget, és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba!
- Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd:
Mint minden fiúnak neked is van egy pendrájvod, amivel nagyon jól el lehet szórakozni. Egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player. Kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid.
A lányoknak van egy usb portjuk amibe pont bele illik a te pendrájvod. Vigyázz, csak biztonságos portot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek!
Ha meg véletlenül letöltesz valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid. Vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok.
A lányokon vannak még további csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes.
Probléma lehet még a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrájvok léteznek, van akinek nagyobb harddiszkje van, de olyan is akad akinek csak SD kártyája, esetleg mini SD kártyája, mint apádnak.
Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképp újraindítást igényelsz.
És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány usb port! Ha esetleg önszántadból is használnád a portjaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve.
No para, mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profi módon fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd! 

7 hozzászólás |

Orális kényeztetés #10 2017-06-14 13:00:10
Nem akartam a címben konkrétan leírni, hogy nyalás és szopás, de a lényegen nem változtat. Az alábbi téma vetődött fel egy beszélgetés során egy úriember részéről:

"Több nőtől hallottam, hogy a nyalás az az impotens palik szexuális eszköze - azaz, ha valaki szeret nyalni, azt azért szereti, mert mást nem tud. :-)
Tehát magyarul az orális élvezeteket vagy az abban való jártasságot nem tekintik szexuális "teljesítménynek"."

Kinek mi a véleménye? Valóban csak egy helyettesítő eszköz vagy éppen arra jó, hogy az amúgy is élvezetes együttlétet még teljesebbé tegyük?

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620170614130010.jpg

78 hozzászólás |

Minőségi szex #9 2017-05-26 21:44:09
Beszélgettem valakivel, aki azt írta, hogy nem ő az ideális partner számomra, mert ő csak minőségi szexet akar, nem mást. Első reakciómban majdnem leírtam, hogy akkor keressen egy luxus kategóriás fizetős lányt, és kár volt egymás idejét rabolnunk, de aztán elgondolkoztam, tulajdonképpen hogyan fogalmazzák meg az okosok a minőségi szex fogalmát. Nekem ez csak egy olyan kapcsolatban valósult meg, ahol egyben lelki társak is voltunk a partneremmel, tehát ez nagy mértékben függ az érzelmektől és az egymásra való hangolódástól. 
Egy kicsit bogarásztam a neten és ezt találtam:

"Mi kell a minőségi szexhez?

Kanadai kutatók azt kutatták, mik azok a tényezők, amik feledhetetlenné varázsolják a szexet. Az eredmény kézenfekvő, mégis kevesen alkalmazzák a mindennapok során a hálószobában.


A tökéletes szexuális élmény témájában végzett kutatás eredményei megmutatják, mi az optimális szex 10 nélkülözhetetlen aspektusa. A megkérdezettek mind szexuális orientáció, mind társadalmi státusz, mind pedig életkor tekintetében (23-82 évesig) széles skálán mozogtak. Annak ellenére, hogy a jó szex fogalma szubjektív, a kutatók a közös és visszatérő faktorokat keresték.

1. A jelenlét
A legfontosabb kritérium a totális átélés. Mindehhez szükséges a másik iránt érzett maradéktalan bizalom, amikor abszolút ki tudjuk zárni a külvilágot és csak ő van.

2. Az egyesülés
A legtöbb megkérdezett szerint nem az együttlét időtartama számít, hanem a felek közötti kapcsolat minősége. Fontos a két ember közötti szinkron az aktus során is, amikor megszűnnek a személyes határok, és megtörténik a két fél közötti egybeolvadás. Ez az összehasonlíthatatlanul jó szexualitás kulcsa.

3. A másik alapos ismerete
A bizalom és kötődés nélkülözhetetlen eleme egymás ismerete, amihez hozzájárul a másik tisztelete és megbecsülése is. Ez a faktor alapvető feltétel a minden téren kielégítő szexuális kapcsolatban.

4. Kommunikáció és empátia
Fontos, hogy verbálisan és non verbálisan is figyeljünk egymásra, azaz ne csak a szavaira, de a másik testbeszédére is az aktus során.

5. Legyünk önmagunk
Bár mindenki ismeri ezt a „szabályt”, nagyon nehéz teljesen kitárulkoznunk egy másik ember felé, de megéri! Pláne, ha teljesen meg akarjuk élni a szexuális fantáziánkat is a másikkal.

6. Spiritualitás
Fontos, hogy a szeretkezés ne csak fizikai, de lelki szinten is megtörténjen bennünk. Ebben segíthet a tantrikus szex gyakorlása is. Bele kell adnunk a szívünket, lelkünket, nem csak a testünket!

7. Önismeret, játék, kaland
Sok megkérdezett azt vallotta, hogy a szexualitás terén tettek szert a legnagyobb önismeretre. A szexhatárok meghúzása vagy kitolása már önmagában is nagy kaland, és közben magunkról is sokat megtudhatunk. Érdemes az ágyban is önfeledten játszani!

8. Gyengédség, sebezhetőség, teljes átadás
Azzal segíthetünk a párunknak, ha érzi, hogy kilépünk szex közben önmagunkból és teljesen az övé vagyunk, mivel így ő is könnyebben teszi meg ugyanezt.

9. Intenzív fizikai érzékelés és orgazmus
A férfiak és a nők is egyetértettek a kutatás során abban, hogy a meghittsghez nem szükséges az orgazmus. Ugyanakkor, ha meghittség van, akkor az orgazmus jön magától.

10. Vágy és vonzalom
Végül, de cseppet sem utolsó sorban, a vágy és a vonzalom elengedhetetlen ahhoz, hogy létre jöjjön a szexuális együttlét.

Ahhoz, hogy álomszeretkezésben lehessen részünk, nagyon fontos, hogy megszeressük és megismerjük önmagunkat, mind fizikai, mind lelki síkon. Ha ez rendben van, akkor nincs többé rejtegetnivalónk a társunk előtt sem!"

Kinek mi a véleménye erről? 

19 hozzászólás |

Időutazó #8 2017-05-23 23:27:58
Tudtam, hogy jó társaságban gyorsan repül az idő, na de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna. :D 

*május 18. 18:20*
Szia.XY vagyok.Érdekesnek tűnsz és szívesen megismernélek ha lehet.*22 *éves vagyok Ha gondolod itt privizhetünk válaszolok bármilyen kérdésedre

*ma 23:03*
Szia.XY vagyok.Érdekesnek tűnsz és szívesen megismernélek ha lehet.*31 *éves vagyok Ha gondolod itt privizhetünk válaszolok bármilyen kérdésedre

Ha marad ez a tendencia, akkor a jövő hétre eléri a 40+-os korosztályt és akkor talán esélye is lesz. ;)

15 hozzászólás |

Foglalkozási ártalom :) #7 2017-05-18 17:18:55
Még jó, hogy irodista vagyok. :D!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620170518173055.jpg

24 hozzászólás |

Fotók #6 2017-05-14 18:29:49
Valaki magyarázza már el nekem, mert lehet, hogy nehéz a felfogásom, miért jó valakinek, ha felrak egy 10 évvel ezelőtti fotót, amin még az időbélyeg is látható?? Most délután nézelődtem egy kicsit, és több olyan fényképbe botlottam, ahol ilyen őskori képek vannak. Lehet, hogy nekem is változtatnom kellene a profilképemen?? :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/de5817620170515234112.jpg

33 hozzászólás |

Nemrég az egyik előző történetem arról szólt, hogyan találkoztam a nagy Ő-vel egy ilyen oldalon. Miután elolvasta, leírta nekem, Ő hogyan élte ezt meg:

"Pár évvel ezelőtt másfél hónapja viszonyom volt egy férjezett hölggyel (nevezzük őt E-nek). Szerelmesnek és boldognak éreztem magam. Nekem Ő volt az első házasságon kívüli kapcsolatom. Vele az egyik szexpartnerkeresőn találkoztam.
Esténként, ha ő már lefeküdt és nem tudtam vele beszélgetni, nézelődtem a neten. Így kerültem egy másik hasonló jellegű oldalra. 
Nem volt semmi konkrét célom csak kíváncsi voltam mi a kínálat. Elsősorban nem is a képeket, hanem a bemutatkozó szövegeket néztem meg. Találtam is a fővárosban két korombeli nőt, akik szimpatikusak voltak. Egyik sem vidéki partnert, de főleg nem nős férfit keresett. (Elég messze lakom Pesttől, de a mi környékünkön nem találtam nekem tetsző hölgyet.) Elolvasva az adatlapjukat az derült ki, hogy mindketten elég régóta próbálkoznak, de nem sok sikerrel és kicsit a csalódottságot éreztem az általuk leírtakban. 
Mindkettőtől kértem a fotókhoz való hozzáférést. Az egyikük kategorikusan elutasított és egy levélváltás után békén hagytam. A másik (ő S) a legnagyobb meglepetésemre engedte, hogy megnézzem a képeit. (Normális fényképek semmi erkölcstelen.) 
Ezek után elkezdett érdekelni. Magam sem tudom miért, de írtam neki egy levelet, hogy bátorítsam, ne adja fel. (Azt „elfelejtettem” közölni, hogy van egy szeretőm.) 
Másnap egész idő alatt Ő járt a fejemben. 
Mivel E beteg lett, így nem tudtunk találkozni, ezért csak telefonon beszéltünk néha. Viszont sokat érintkeztünk S-sel telefonon meg cseten. Ekkor még csak barátságról volt szó. De E-nek nem mondtam el.
Következő héten, amikor Pestre mentem nagyon sűrű volt a programom így csak két hét múlva tudtunk találkozni. Együtt ebédeltünk és az történt, amit már Ő is leírt. Amikor az autóinkhoz mentünk és elbúcsúztunk, puszi helyett egy gyors, leheletnyi csókot sikerült adnunk egymásnak és engem ekkor ért az a bizonyos „áramütés”. Miután elintéztem a dolgaimat és hazafelé tartottam, akkor tudatosult bennem, hogy ez több lehet, mint barátság. Ez pénteken volt és vasárnap E egy e-mailben kirúgott. A levélből úgy tűnt semmi konkrétat nem tud csak megérezte azt, hogy már más felé fordult a figyelmem. Nem is várt választ és nem volt kíváncsi a magyarázatomra. (Mint később kiderült mindent tudott.)
Nagyon megkönnyebbültem, mert előzőleg nem tudtam mit tegyek. Jól működött a kapcsolatunk és szuper volt vele a szex. De mindig éreztem benne valami kis tartózkodást. (Furcsán hangozhat az, hogy tartózkodás azok után, amiket egymással műveltünk az ágyban.)
A sors kegyes volt hozzám, mert - bár eljátszottam a gondolattal, hogy egyszerre két szeretőm lesz – nem kellett egyikőjüket sem „megcsalnom”.
Ilyen előzmények után bújtunk ágyba S-sel. Minden tökéletes volt. Azt éreztem, hogy egymásnak vagyunk teremtve. A mennyországban éreztem magam. Együtt mentünk megint ebédelni és végig olyan tekintetet szegezett rám, amivel rabul ejtett. 
Ezt érzem azóta is és boldog vagyok. Nemcsak a szeretkezéseink csodálatosak, hanem szeretek vele lenni. Szeretem az illatát, az érintését. A csipkelődő humorát. Beszélgetni vele. A szemébe nézni. Rengeteg közös témánk van.
Hiába mondom neki, hogy én csak félmegoldás vagyok a problémájára. Ő független és lehetne rendes párja, én nős vagyok és nem hagyhatom el a családom mert nekik sem akarok fájdalmat okozni. 
Bár minden nap beszélünk és csetelünk, csak hetente egyszer tudunk személyesen együtt lenni. Nem lehetek teljes értékű társa. Nem vihetem neki reggel ágyba a kávét. Nem állhatok majd mellette és foghatom a kezét a gyereke ballagásán vagy esküvőjén. De azt mondja, hogy Ő boldog és ez jó neki így.
Mindig el akartam neki mondani, hogy a kapcsolatunk egy nagy hazugsággal kezdődött, de nem volt hozzá erőm. A saját élettapasztalatom is azt súgta, hogy minél hamarabb el kell mondani az igazat, de beleestem abba a tipikus filmbéli hibába, hogy hallgattam és egyre nehezebbé vált. 
Aztán eljött a kedvező alkalom. 
Találkoztam E-vel és végre lezártuk a dolgot egymással. (Amióta kirúgott nem találkoztunk. Mint kiderült gyorsan összejött megint az előző pasijával. Én voltam az ötödik házasságon kívüli kapcsolata.)
Másnap pedig mindent elmondtam S-nek. Nagyon szarul éreztem magam és féltem, hogy nem lehet többé az enyém. Talán megérdemeltem volna. De nem így történt. Megkönnyebbültem, mert nem veszítettem el a bizalmát. Nagyon szerettem.
A kapcsolatunk 2,5 évig tartott, boldogság volt vele minden pillanat és számomra ennek az eseménysornak az a legnagyobb tanulsága, hogy a boldogság nem mindig onnan jön, ahonnan várjuk."

12 hozzászólás |

Csak egy gondolat #4 2017-05-03 20:44:46
Lehet, hogy velem van a baj, de ha a látogatóim listáját böngészve a név fölé viszem az egeret és egy nagy bráner néz vissza rám, valahogy elmegy a kedvem az adatlapok olvasgatásától is. :(
Az én bélyegképem sem túlontúl visszafogott, de mit árul el a tulajdonosáról egy csupán farkat ábrázoló fotó?????

30 hozzászólás |

Mit rejt egy szempár? #3 2017-05-01 21:47:47
Pandora "Kémia" blogja adta az ötletet, hogy megosszak Veletek egy rövid kis történetet, ami bizonyítja, hogy létezik az a sokak által vitatott kémia.

Pár évvel korábban egy másik hasonló jellegű oldalon küldött nekem valaki egy albumkérelmet a privát fotóimhoz. Nem írt hozzá semmit, csak a képeimet kérte. Általában meg szoktam nézni az illető adatlapját, mielőtt elutasítom, most sem tettem másként. Egy gyönyörű kék szempár nézett vissza rám. Elveimmel ellenkezve megadtam az engedélyt.
Elkezdtünk levelezgetni, chatelni, de mint két barát, hiszen nem tartozott abba a körbe, akit én kerestem és neki is határozott elképzelése volt, hogy milyen kapcsolatot szeretne. Ebbe viszont én nem fértem bele.
Szó szót követett, míg megbeszéltünk egy közös ebédet, teljesen baráti alapon.
Eljött a nap. Beálltam mellé a parkolóba és ránéztem. Életben még elbűvölőbb volt a szeme, mint vártam. Ettől függetlenül tartottam magam az elhatározásomhoz, hogy nem bonyolódok bele semmi olyanba, amiben esetleg sérülhetek. Leültünk az étteremben egymással szemben és elkezdtünk beszélgetni. A stílusa, a humora, a természetessége nagyon megnyerő volt. Egyik pillanatban felém nyújtotta a kezét és kisimított egy tincset a szememből. Ez szinte áramütésként ért, és egy kellemes bizsergés futott át a testemen.
Ebéd után elsétáltunk egy kávézóba, ahol már mellém ült. Látta rajtam, hogy fázom, így elkezdte melegíteni a kezemet, majd végigsimított a combomon, ahol is mintegy véletlenül ott felejtette a kezét. Hiába is tagadnám, jó érzés volt.
Az idő gyorsan repült, 3-4 óra beszélgetés után búcsút vettünk egymástól. Másnap felhívott és újra találkozni szeretett volna velem. A 200 km távolság és a tudat, hogy nős nem igazán kedvez a kapcsolatunknak és a józan eszem is azt diktálta, hogy nem szabad közelebb kerülnöm hozzá, de nem bírtam ellenállni a kérésének. A találkozóra 1 hét múlva került sor. Addig is mindennaposakká váltak a maratoni távú telefonbeszélgetések, az éjszakai chatelések. Sikerült egymást annyira felhúznunk, hogy a következő randit már egy eldugottabb helyre beszéltük meg.
Minden tökéletes volt. Csokival, virággal várt. Ismét figyelmes, kedves volt. Csodálatos volt minden. 
Ez a felhőtlen boldogság 2,5 évig tartott. Boldognak éreztem magam, tőle megkaptam mindazt a figyelmet, törődést, kedvességet, és nem utolsósorban szexet, amire mindig is vágytam. Kiélveztem minden pillanatát amíg tartott és ma is szép emlékként őrzöm. 

21 hozzászólás |

Az érthetetlen #2 2017-04-30 10:08:20
Tegnap ember ír két sort. 
Válaszolok.
Kedvencnek jelöl, randit kér.
Fotót kérek.
Elküldi.
Udvariasan elmondom, nem ő a zsánerem.
Miért?
Nem ilyen típusú férfiakhoz vonzódom.
Személyes találkozás?
Sajnos nem, bízom az ösztöneimben.
Töröl a kedvencekből. 

Ma újra kezdi elölről hasonló két sorral, mintha mi sem történt volna. Még jó, hogy ilyen mély benyomást tettem rá. :D

21 hozzászólás |

Gyöngyszemek #1 2017-04-29 17:42:01
Gondoltam megosztom Veletek, hogy milyen bemutatkozó leveleket kaptam. És rácsodálkozom, hogy a kreativitásnak nincs határa. :)

- Szia szeretnek erdeklodni hogy lenne e egy olyan mokahoz kedved hogy egy idegen pasival szeretkez? Termeszetesen ez az idegen en lennek
Nem szeretnek levelezgetni nem baratot keresek csak egyszeruen egy kis kalandot! Valami olyasmire gondoltam hogy nev adatok es minden ilyesmi nelkul szeretkeznenk. Egyetlen egy alkalom es semmi tobb. Csak az elvezet kedvejert. Hisz mind 2 en elengedhetjuk magunkat mert ugyse talalkozunk a masikkal tobet. Termeszetesen ma illetve most gondoltam. Ha lenne kedved varom leveled Szia 

- szia

- Kedves Sady!
Tudom mit írtál le a bemutatkozásban, de már több, mint 2 éve nem kaptam szexet.
Igaz fiatal vagyok, és tudom, hogy a realitás talaján akarsz maradni, de szívesen meglátogatnálak, akár ma este is.., még ha csak 1 éjszakás kalandról lenne szó is.
Bevállalom a nyalást, és több pózban is megduglak, de egyet szeretnék kérni. Szeretném, ha leszopnál, mert még senki sem csinálta nekem, és ki szeretném próbálni.
Érzéki vagyok és sportos, szóval nem okozok csalódást!
Kérlek írj! 

- szió édes ma egy szex?
válasz: Köszi, nem.
erre ő: kár nekem az is elég lett volna ha nyalom a pinad 

- hello
hello micsi h vagy? 

- Helló kedves, remélem, finom, a nevem XY, szeretnék létrehozni egy komoly kapcsolat van, olvastam a profil itt, és nagyon érdekes volt, azt szeretném kérdezni, hogy a társam örökké szeretni fogom te, vigyázzon rád, tisztellek, és úgy érzi, mint egy igazi nő.
Kérjük, hogy írjon, hogy fogok bemutatkozzam, és elküldjük Önnek a képeket.
Hogy fogok bemutatni magam, és mondd meg többet rólam. 

- szia
ismi

24 hozzászólás |

[1-30]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba5040BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba137171Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba3180Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba1820Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub100Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba104110Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba97291Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#mrmini110Punci kényeztetőknek! És akik ezt szeretik!
Ajánlott szobák
#profi_csajok2440Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3050Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.