Miért itt

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 1

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Miért itt
#1 2016-12-05 16:37:53
Üdvözöllek kedves Olvasó!

Két hete regisztráltam az oldalra és többen feltették már Nekem ezt a kérdést. Egyszerű a válaszom mert itt a helyem. 
Sokáig keresgéltem normális kapcsolatot, na nem ezen az oldalon mert regim előtt nem is ismertem, hanem több más oldalon és kifejezetten olyan helyeken ahol a zsenge termetemnek megfelelő párt találhatnék. Nem voltak nagy igényeim, lehessen vele dumálni ne csak 5 mondatot, lehessen vele nevetni, jól érezzem magam vele, legyen kicsit magasabb mint Én lehetőleg, szeresse a sexet lehetőleg tabumentesen, IQ és EQ legalább mint Nekem és érezzem azt az egy húron pendülés érzést. 

Nagy elánnal kerestem a herceget, előtte egy katasztrofális párkapcsolatom volt, és ahogy vége lett 3 évig pasihoz se nyúltam attól függetlenül, hogy normális vágyaim voltak mégis inkább önkéntes cölibátusba vonultam.
A fél év eredménye lesújtó volt, volt nem kevés randim, talim és volt jól sikerült és kevésbé jól sikerült dugásom is. Megismertem jó fej és kevésbé jó fej embereket. 

Volt hogy 2-3 hét intenzív telo, cset, stb után a randira nem jött el a pasi mikor egy hétvégét készültünk eltölteni együtt, (kiderült neje van akiről elfelejtett szólni ) . Volt akivel talikor nem volt meg a kémia ezekre nem haragszom cseppet sem, mert eljött, ott volt dumáltunk egy jót és elváltunk. Volt sok aki üzenetbe a grál lovag volt és fűt fát beígért, de abban a pillanatban, hogy azt mondtam tali le is tiltott. A gyors tali lehetőleg 3 napon belül max egy hét az első megszívatásom után vált szokásommá,  a fentebb említett fickó után mert ott már kötődni kezdtem hozzá. Volt talim nős pasival is aki kalandra vágyott, jó volt tiszta víz volt a pohárban egy percig nem titkolta kalandot keres, élveztem maximálisan odafigyelt rám és hogy jó legyen na meg Neki is jó legyen arról gondoskodtam :) 
Csillió üzit kaptam ahol a szia után a farka jött vagy lehet nem is volt szia. A végén viszont szép csendesen rádöbbentem a herceg valószínűleg már elvágtatott a fehér paripáján, s Nekem be kell érnem a lovagjaival. A sokadik keserű tapasztalat után rágtam be hogy mindenki csak dugni akar és ezért bevetnek mindent és azért játszanak az érzéseinkkel. 
A BBW-t sokan izgalmasnak izgatónak találják, de haza már kapcsolatnak nem akarják vinni. 

Panaszkodtam mérgelődtem egy ismerősömnek, s mondtam jobban járnék, ha adományért dugnék az se lenne rosszabb mint ezek a csődöt mondó ismeretségek (majd később lehet sztorizgatok milyen emberekkel taliztam volt vicces és volt dühítő és megalázó is) . Akkor mondta az ero oldalát, na gyorsan be is regeltem stílszerűen a türelmi negyedbe :D Igen lehet dugni de annak ára van és a lelkem nem adom oda senkinek. 
Vannak itt is elvárásaim, de a legfontosabb Én is jól akarom érezni magam. Ez ma erről szólt miért is éppen itt, ha rám jön az írás majd folytatom s mesélek :) 

Köszönöm, hogy rám szántad ezt a néhány percet és elolvastad mit is írtam :) 

14 hozzászólás |

Hozzászólások

bitumen#1#14 2022-06-14 02:08:53
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_38e1136/c2f4ca.jpg
#_del:agave: 1-et értek...Nagyon is. Előttem fúűvel-fával. Azóta 40 éve szent...Napi több sex is volt. A család tervezés után meg...Lett heti, havi, évaszakonti. vagy ahogy a kedve tartja..Mert az nem szeretkezés ha leránt lecop, mert abban passziv vagyok. Értem a gondolatot. ÉS IGAZ. És az a szar nagypaip aki itt koslat még mindig és várja hogy "tolvaj " lehessen, lopja a gyönyört...
agave#1#13 2016-12-14 22:35:17
Szimpatikus őszinte írás.
Nagyobb ribanc, aki már gyermekkorától a jó partira hajt és a testét, adja meg mindent,  és végül semmit, mert miután szül, onnantól szex nincs, vagy heti/havi ritkulással, csupán a beton :* biztos lepapírozás és utód nemzésig alakítja a szexdémont, majd kiderül, hogy frigid P. Innentől a férfi kényszerül a vagy csupán álmodozásra, kézimunkával, vagy félredugni, ha elég bátor. Nos igen, fizessen érte. Persze tudom a javak az asszonynak járnak a látszatért, a gyerekekre, (különben kidobják az általa összedolgozott házból és még fizethet is, jobb esetben láthatja az utódait, rosszabban még azt sem, vagy ritkán)
Az élvezetet ingyen akarják, akár kihasználva a naivákat.
Valamint, az a "pártalan férfi is aki csak felelősségmentesen akar dugni, "kötetlenül", rabolni egy nő idejét. Mert ezek mind két emberes dolgok ketten rontják el. 

Igazad van! és csak gratulálni tudok, hogy vállaltad.

A sok ingyen dugni akaró, mást ígérő/sejtető/hazudó pasi, meg csak kábítsa azt akit még lehet. 

A fehér ló meg csak illúzió :D a férfi az evolúciónak nehezen tud ellentmondani, csak a civilizáció gátolja, mert kisemmizhető a szerencsétlen, ha  a hormonjainak nem tud parancsolni, és teszi a természet által meghatározott kötelességét. Ha a nő is azt tenné, jobb lenne . 

Mielőtt bárki azt mondaná nemcsak a szex, erre azt  mondom, nem csak, de nagyon de nagyon fontos mindkét félnek élettani szükséglete.
farfalla#1#12 2016-12-06 11:55:02
#szilvi: Akkor a mai üdítő kivételt felbontom fogyasztásra ;) :) 
szilvi#1#11 2016-12-06 11:52:12
#farfalla: Akkor néha jó az üdítő kivétel ;)
farfalla#1#10 2016-12-06 11:46:56
Tudom, saját tapasztalatból beszéltem. A napi "átlag" türelmis felhozatal olyan szinten kritikán aluli, hogy a fal adja a másikat. :) 
szilvi#1#9 2016-12-06 11:45:36
#farfalla: Amikor regiztem akkor ismertem meg az oldalt, előtte nem hallottam róla, de botlottam bele azóta más oldalakról ismerős emberkékbe itt :D  Tehát a régi színvonalt nem ismerem. A párkereséses sztorik nem itt zajlottak ;) 
farfalla#1#8 2016-12-06 11:31:30
Ó, ez a hely sztorikból kifogyhatatlan. Mondjuk a minőség egyre lejjebb kerül. Sőt...
szilvi#1#7 2016-12-06 10:59:16
#farfalla: Azt kell mondjam, hogy normálisabb emberkékkel beszéltem eddig türelmisként, mint mikor normálisan párt kerestem, talán azért mert itt nem kell megjátszani magukat, vagy nem is tudom miért. Az biztos, érik bennem pár kis sztori a párkereséses kalandokról :D Na meg lehet másról is :) 
farfalla#1#6 2016-12-06 10:47:40
Elolvasván a kis törpénetet, azt kell mondani, hogy abszolút tükrözi, az itteni helyzetet. 

És még mindig jobb a türelmiben kellemesen csalódni, mint a belvárosban hitegetés után csalódni...
gabor0827#1#5 2016-12-05 17:44:14
Lehetne, ezért is nem feszegetem a dolgot. :-)
szilvi#1#4 2016-12-05 17:41:20
#gabor0827: Lehetne erről akár órákig is vitázni, vagy eszmecseréket folytatni pró és kontra alapon. Sokáig azt hittem ilyen téren konzervatív vagyok, míg az ember a személyiségfejlődésének egy olyan szakaszába lép, ahol viszont olyan dolgok amik máskor elképzelhetetlenek lennének mégis reálissá válnak. Ezt a fejlődést lehet dacnak vagy makacsságnak, vagy valahol csalódásnak is nevezni.
gabor0827#1#3 2016-12-05 17:33:26
Az az élvezetért teszi, nem kiárúsítja magát. Bár ezen a téren én konzervatív vagyok....
szilvi#1#2 2016-12-05 17:06:24
#gabor0827: Úgy érzem per pillanat, hogy macskás öreglány leszek, a herceg (a nekem való ) meg már kihalt, mint a sárkányok vagy a tündérek igaz legendák szólnak róluk, csak kevesen látták őket.  Ha meg ezen a soron akkor mellényúltam, de felvállalom, mitől másabb ha valaki hobbiból dug fűvel fával?
gabor0827#1#1 2016-12-05 16:47:59
Tényleg maximális tisztelettel kérdezem: mit fog gondolni a herceg ha épp a "soron" bukkan rád? 



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1420BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3960Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba420Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba2830Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1330Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.