Éva 5. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 16

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Éva 5. Erotikus történet
#16 2017-05-08 10:40:07
Sziasztok  <3 

Sokan hiányolták már mikor fogom folytatni Éva kalandjait, most Ö került sorra, remélem tetszeni fog. S hogy ebből a történetből mi a vágy a valóság, vagy mi történt meg mindenki fantáziájára bízom  ;) Jó szórakozást köszönöm, hogy elolvasod  <3 


Éva egész éjjel élvezte a Férfi testének melegét, mint egy kellemes meleg burokban aludt volna, soha nem aludt szinte még ilyen mélyen és pihentetően az előző napi mozgalmas délután, s este után. Még félálomba volt, inkább közelebb az alváshoz érezte a férfi kezét, ahogyan átöleli, és teljes testével hozzásimul, hátulról ahogyan az oldalukon feküdtek, nem tudott elképzelni ennél bensőségesebb alvást mikor érzi a testén a férfi óvó karját s testének melegét a férfi lélegzetét, ahogyan csiklandozza a meztelen hátát, tarkóját. 

Arra eszmélt a félálom ködén át, hogy a férfi keze a mellén kalandozik és cirógatja a keményen álló mellbimbóját, miközben a hátához simul s a nagy gömbölyű fenekén érzi a férfi kemény farkát. Nem tudta Éva, hogy ébren van-e vagy álmodik, érezte nyakán a finom csókokat, s a finom borosta kellemes szúrásait. Érezte, hogy egyre jobban növekszik benne a vágy már nem annyira az álom húzta, hanem az egyre lucskosabb puncija. Fenekét elkezdte mozgatni s egyre jobban dörzsölni a férfi kemény faszához, majd kicsit szétnyitotta a combjait s felsőtestével eltávolodott a férfitól, s úgy helyezkedett, hogy a férfi be tudjon csúszni a nedves barlangjába. A férfit nem kellett biztatni, belecsúszott a lányba majd szép lassan finoman mozogni kezdett benne a keze hol Éva csípőjét simogatta s szorította hol pedig átkarolta a lányt s a melleivel játszott. Nem volt semmi kapkodás az együttlétükben élvezték egymás közelségét élvezték ezt a fajta ébredést és élvezték egymás testét. Éva halkan nyögdécselt s már biztos volt benne hogy nem álmodik, hanem az álom vált valóra, a vágy egyre jobban átjárta, egyre jobban egyre hevesebben akarta érzékei átforrósodtak a finom érintésektől.

 Egyre jobban s hevesebben kívánta a férfit, főleg hogy a férfi a kezével előrenyúlt s finoman a csiklóját kezdte simogatni miközben továbbra is szép lassan mozgott benne. Éva kezdte úgy érezni minden húr elpattan benne s mintha egy buborékba lenne minden érzékszervével a férfira tapadt, de többet akart, szép lassan elhúzódott a férfitól, a kőkemény farka kicsúszott a lányból. Éva megfordult és csókolni kezdte a férfit s végre a kezei közé kaphatta a vágyott férfi testét. Simogatta ölelte egyre hevesebben, majd a kezével a férfi kemény faszával kezdett játszani, de ajkai nem váltak el a férfitől szinte harapta a férfi száját, a férfi keze se volt tétlen simogatta a lány testét markolta a mellét, a csípejét. 

Majd Éva átvette teljesen az irányítást, a férfi örömmel engedelmeskedett a lány vágyainak, hogy úgy kapja meg, ahogy a lány akarja, bárhogy is szeretné. Éva egyszer csak hanyatt lökte a férfit majd ráült a férfira lovagló ülésbe úgy helyezkedett, hogy a férfi kemény farka a fenekénél legyen, s minden mozdulatnál simogassa a fenekét a kemény fasz. Előrehajolt és tovább csókolta a férfit hol az ajkait, hol pedig a testét kóstolta, nyakát, érezte a férfias illatát, ami megbolondította. A férfi közben játszott szép nagy kerek melleivel az ágaskodó bimbókkal, csókolta markolta harapta a lány kebleit élvezettel szívta a kemény mellbimbókat. Felváltva játszottak egymás testével a vágy egyre jobban elhatalmasodott rajtuk, majd Éva kezével kissé megtámaszkodott a férfin és a csípőjét megemelve, finoman rátolatott a férfi kemény farkára, hangosan kéjesen felnyögött, ahogy a lucskosan lüktető puncijához kezdett érni a férfi kemény fasza. Nem hirtelen ült rá, hanem szép lassan kiélvezve minden millimétert, ahogy betölti a férfi farka, ahogy feszíteni kezdi, ahogy a hüvelye szorosan rásimul, mindennél jobban szerette ezt az érzést, szinte egy percre is megállt élvezve azt, ahogy kitölti a férfi. Majd szép lassan mozogni kezdett rajta, a férfi kezei továbbra is a mellein voltak. Éva előrehajolt közben a csípőjével lassan mozgott a férfin, csókolni vágyta a férfit harapni, érezni a nyelvével, minden érzékszervével a férfit akarta. 

Hamarosan egyre többet és többet akart a vágy kezdte szétfeszíteni, s gyorsabb ütemre sarkallta, egyre tempósabban kezdett lovagolni, kiegyenesedett a férfin s úgy forrtak egybe, a férfi fogta a két kezével a csípőjét és ö is egyre hevesebb tempót kezdett diktálni. Éva hatalmas keblei minden mozdulattal ringtak integettek a férfinak, a bimbók keményen ágaskodtak. A lány a férfi szemébe nézett, ahogy egyre vadabbul vágtáztak, majd kezdte elveszíteni a külvilágot, picit hátrább dőlt, hogy még mélyebben magában érezze a férfit. Egyre inkább érezte, hogy felforr vele a világ, majd a férfi megnyálazta az ujját s Éva csiklójához ért, ahogy az lovagolt rajta, szinte alig simította meg. Évába mintha villám csapott volna, hangosan felsikoltott, olyan intenzív volt az élmény, a mozgása ritmusa megtört a heves orgazmus testét teljesen hátrafeszítette lement szinte hídba. 

A hüvelye lüktetett a férfi faszán s forrón átnedvesedett minden Éva nedveitől, a férfi se bírta tovább, akkora hatással volt rá Éva élvezése s követte a lányt, hangos nyögéssel teleélvezte a lányforró lüktető punciját. Kettejük forró nedvei keveredtek. A férfi megfogta Éva két kezét s felhúzta, magához a lány ráborult a férfi mellkasára, még mindig benne volt a férfi farka. Verítéktől nedves volt az egész teste, hangosan szaporán szedte a levegőt, s ahogy a férfi keze simogatta mindenhol ahol hozzáért szinte áram cikázott át rajta.  Hosszan pihentek így egymáson ………


  

4 hozzászólás |

Hozzászólások

torquay#16#4 2017-05-12 23:41:29
Kedves *Szilvi*(ke)!
 :pirul: 

Köszönöm ezt a *"kis írást"*...  ;) 

*AZ OLVASÓK NEVÉBEN*  :pirul:   :D   :*  :*  :*  :*  :*  <3  
arpone#16#3 2017-05-08 22:59:36
Nagyon szep, gratulalok!
szilvi#16#2 2017-05-08 19:40:26
#stirlingarcher: Nem tudom mitől fájdalmas írás, mert nem ismerlek, de remélem egyszer elmúlik, s jönnek majd a szebb napok, amik most elképzelhetetlenek. Remélem a régebbi írásaim is tettszenek :) 
stirlingarcher#16#1 2017-05-08 19:25:16
Magával ragadó írás!  :) 
Bár ez most elég fájdalmas nekem...


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba99130Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba5660Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4430Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2220Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.