Éva 6. Erotikus történet...

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 18

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Éva 6. Erotikus történet...
#18 2017-09-10 02:45:59
Sziasztok  <3 

Régen írtam már ide, de egyéb elfoglaltságok gátoltak az írásba. Remélem egy picit hiányoztak a meséim ;) Ma ismét Évát hoztam el Nektek, s hogy mi ebben a történetben a megtörtént, vagy fantázia, s vágy ki tudja, mindezt az olvasó fantáziájára bízom. Jó szórakozást ;)

 Éva jólesően pihent a férfi biztonságot nyújtó karjai közt, így szunyókáltak az álom és az ébrenlét közt, élvezték egymás test melegét, egymás illatát s egymás bőrét ahogyan a testük egymáshoz simult s egybe olvadt az aurájuk is. 

Egyszer a férfi gyomra megkordult, Éva egy csókot lehelt rá. -Ideje lenne valamit ennünk is, tegnap óta csak egymással vagyunk elfoglalva, igaz eszembe se volt enni Te sokkal finomabb falat voltál annál, de Én is éhes vagyok, pihenj csak megyek a konyhába s készítek valamit.- Pattant ki a lány az ágyból s egy rövid köntöst vett csak magára s indult is a konyha felé. A férfi éhesen nézett utána, s nem tudta a gyomra éhes e jobban, vagy a lány finom testére éhezik jobban, nem tud betelni vele! 

Hallgatta a konyhából beszűrődő zajokat, a hűtő csukódását az olaj sercegését, hamarosan érezni lehetett a sülő hagyma illatát, nem bírta tovább, s a lány után ment megállt a konyha ajtóba, nézte a tűzhelynél tevékenykedő lányt. A kurta köntös alól a lány hosszú húsos combjai ívelt vádlija lekötötte figyelmét, s ahogy a feneke mozgott, ahogy fürgén ide-oda lépkedett a férfiban ismét felébredt a vágy, nem tudott betelni vele.

 Éva hátranézett a válla felett s meglátta a férfit, elmosolyodott – megterítenéd az asztalt?   -Persze –csillant fel a férfi szeme, s a nagy ebédlőasztalról amíg a lány háttal volt neki csendesen levette a vázát s a terítőt, majd a lány mögé lépett szorosan s hátulról átölelte majd a melleit kezdte masszírozni keze becsúszott a köntös alá, ahogy az szép lassan kezdett szétnyílni. A meztelen bőrét kezdte simogatni a lány telt keble és egyre keményebb mellbimbója halk nyöszörgése, egyre jobban gerjesztette a férfit. Majd előrenyúlt a gázhoz s elzárta a tojás alatt, megfordította a lányt hosszan csókolta miközben tenyere a fenekére tapadt, elkezdte simogatni a hátát Évának, egész testét érezni akarta, a köntös lassan a földre csúszott és ott volt a meztelen. 

Egy hirtelen mozdulattal megfogta Évát és az asztalhoz támasztotta majd hanyatt döntötte rajta, fölé hajolt s úgy csókolta a lányt majd a mellei közé temette az arcát s hol az egyik hol a másik mellét kóstolta a lánynak miközben egyik kezével a combjait simogatta. Éva hangosan nyöszörgött tehetetlenül tűrte a férfi rohamait és csak élvezte őket, beletúrt a férfi hajába. A férfi a melleiről szép lassan haladt lefelé csókolgatta a nyelvével izgatta a lány pociját. Majd letérdelt az asztal előtt a férfi a lány lábait megtámasztotta a vállán majd szétnyitotta a combjait, s feltárult előtte a lány csillogóan nedves remegő kelyhe. 

-Na, most van megterítve, lehet nasizni. – szólalt meg a férfi s arcát a lány combjai közé temette. Nyelvével kéjesen, hosszan izgatta a lány forro lüktetö punciját. Ovatosan beszivta a csiklóját s a nyelvével körözött rajta, de nem akarta, hogy így élvezzen el még játszani akart az izgalomtól remegö nyüszörgö izgatott nöi testen. Évca puncija egyre éhesebb lett, szinte tocsogott a nedvességtöl úgy érezte már szinte kinozza a férfi a beteljesülésért sovárgott. 

Majd a férfi fölállt s ismét a lány fölé hajolt s a melleit kezdte csókolgatni közben a kemény farkát a lányizzó puncijához dörzsölte, de nem csúszott be csak izgatta a lányt a nyelve a kemény mellbimbóját, míg a farka a lüktető kemény csiklóját izgatta. Majd kiegyenesedett, s úgy folytatta tenyerét megtámasztotta Éva hasán, majd a farkával kezdte teljes mértékben izgatni. Először csak a forró nedves puncijához érintette a kemény farkát, nem dugta be csak épp ott mozgatta, Éva tehetetlenül vergődött az asztalon, próbált közelebb csúszni a férfihoz hogy mikor nyársalja már fel. 

Az nem kímélte csak tovább gyötörte a lányt, a farkával simogatta majd egy kicsit bedugta épp csak a hegyét a lány forró kívánós barlangjába, majd ki is vette, s ismét vissza csak épp a hegyét. Éva úgy érezte felrobban, minden porcikájával a beteljesülésre vágyott úgy felhúzta már a férfi s tovább kínozta. Micsoda édes kín volt ez, egyrészt egész nap tudta volna ezt élvezni, másrészt viszont vágyott arra, hogy a férfi végre dugja meg. A férfi élvezte a lány vergődését, s tovább játszott, hol kivette a kemény dorongját a lányból, hol vissza s néha már nemcsak a hegyét dugta vissza, hanem tövig nyomta azt élvezve, hogy Éva megfeszül rajta s szorosan öleli. Élvezte a látványt, ami elé tárult a kívánatos női testet, a melleket a gyönyörtől torzult arcot, a halk nyögéseket, sikolyokat, ahogy tövig nyomul a lányba, a reszkető test minden rezdülését.

 Hosszú perceken át kínozta így a lányt az egyre türelmetlenebbül hánykolódott alatta s minden egyes mélyebb lökésnél várta a heves folytatást. Helyette sokáig csak az incselkedést kapta ismét csak a férfi ismét csak épp a makkot dugta be az édes nedvtől tocsogó lányba, szép lassan, de már ö se bírta ezt tovább s megadta, amire Éva vágyott, előszór szép lassan kezdett benne tövig járni, majd egyre hevesebben kezdett benne mozogni.

 Éva telt keblei minden egyes döfésnél ringatóztak szinte táncoltak a férfi előtt még jobban izgatva azt. A férfit mintha hipnotizálták volna egyre gyorsabban és keményebben kezdett mozogni a lányba a combjait átölelve, tekintetét le se tudta venni a lány arcáról s a melleiről. Éva nyöszörgése egyre hangosabb lett, egyre jobban zihált, míg egyre jobban közeledett a beteljesülés. A férfi már nem kínozta a lányt megadta, amire vágyott keményen dugta, ö sem bírta volna tovább várakoztatni. A lány egyre jobban kezdte kapkodni a levegőt, mellbimbói keményen csúcsosodtak, mígnem artikulátlan hangos nyögéssel élvezni nem kezdett a férfi is szinte ugyanakkor robbant és utolsó nagy lökéssel tövig nyomta a farkát a lányba és teleélvezte a forrón lüktető punciját. 

Nem húzta ki magát belőle, élvezte a lány forróságát, ahogy nedvesen összetapadtak. Rárogyott a lányra, aki reszketett alatta, kimerülten kapkodták a levegőt, Éva cirógatta az a férfi izzadt hátát, s nem jutott szóhoz, kikészítette a férfi. Hosszú perceken át voltak így csendesen közben érezte, hogy a férfi farka szép lassan lankadni kezd, fájdalmas ürességet érzett, ahogyan a férfi kicsusszant belőle. A férfi hosszan megcsókolta, majd felsegítette az asztalról majd megszólalt - A reggeli csodás volt, de a desszertünk azt hiszem kihűlt nézett a tűzhelyen levő serpenyőre.

Köszönöm, hogy elolvastad  <3 

34 hozzászólás |

Hozzászólások

e-v-a#18#34 2018-02-17 09:05:01
Biztos sok a szerelem körülötted. Akkor ....meg 
szilvi#18#33 2018-02-04 23:42:55
#e-v-a: Sajnos élni nincs időm mostanság, nemhogy írni :( Az oldalra is max bekukk és mentem is, ritka ha kicsit maradok. 
e-v-a#18#32 2018-02-03 20:04:31
Szia. Itt jártam nálad. Biztos elfoglalt vagy. Kíváncsian várnám a következő írásodat amit ígértél. Vagy már annyira nem is érdekel e két szereplő? Vagy Zoltánnak új barátnője lett? 
szilvi#18#31 2017-11-29 22:01:39
#e-v-a: Rendben a következő részben Zoltán lesz és valószínűleg Évával kirándulni mennek a természetbe , kocsikáznak;) 
e-v-a#18#30 2017-11-29 21:13:04
Persze ha neked is jó és illene ide ebbe a történetbe? 
e-v-a#18#29 2017-11-29 21:11:25
Jó... mondok egyet. Legyen Zoltán,Zoli ahogy éppen tetszik. Próbáld ezzel a névvel meg személyesiteni a ffi karaktert.  ☺ Amúgy is érdekelt hogy milyen személyiség is lehet valaki ilyen névvel 
szilvi#18#28 2017-11-29 20:03:55
#e-v-a: Keresni nem keresek, de mondtam ha mondasz egy nevet akkor az lesz na jó nekem is tetsszen a név.
e-v-a#18#27 2017-11-29 19:18:35
Keresel még ebbe a történetbe férfi nevét, vagy találtál már? 
e-v-a#18#26 2017-10-29 20:30:24
Jó rendben nincs gond. Jól írsz nekem is tetszik. Sajnos ilyen ffit nem ismerek. ..Csak az általad írt képzeletben  :) meg az én képzletemben 
szilvi#18#25 2017-10-29 20:18:27
#e-v-a: Tök random a lánynevek is, ami épp eszembe jut, és az eddig adott férfinevek is ami épp véletlenszerűen lehet épp a facén láttam egy hozzászólást azt se tudom ki az, nem is érdekel, amúgy is pocsék a névmemóriám, most Annán is gondolkodom írni kellene, de vissza kell olvasnom a történetet, hogy kivel mi is történt ott nem a cselekmény hanem a nevek miatt. A sztorik egyébként van ami tiszta fantázia, és van aminek van egy kis valóságalapja. Megtörtént már csak lehet nem olyan környezetbe, sok van ami konkrétan megtörtént csak kicsit a történethez lett igazítva vagy beleszőve  egy részlet egy érzés egy kedvenc póz, mint ebben a történetben éppen  ;)  Próbálom a meséim úgy írni, hogy átélhető legyen, vajon mit érez hogyan látja. Ami viszont konkrétan megtörtént és úgy ahogyan leírtam azok egyértelműen jelezve vannak. 
e-v-a#18#24 2017-10-29 19:45:11
 A lány nevekkel mi a helyzet?mindegyik mögött a te történeted van? Veled meg történtek? Csak érdeklődők ha nem baj...Mert izgalmasan írsz. 
e-v-a#18#23 2017-10-29 19:37:18
Nem tetszik  :) 
szilvi#18#22 2017-10-29 19:32:07
#e-v-a: Attila az Isten ostora :D 
e-v-a#18#21 2017-10-29 19:30:04
Elég nehéz feladat...Még is csak egy IGAZI férfi neve kell hogy legyen....hajrá csajok! :*  <3  ;) 
e-v-a#18#20 2017-10-29 19:26:15
 :D  :D  :D jó töröm a feJemen. .Lehet mire oda jutok valaki be előző név ügyileg ;) 
szilvi#18#19 2017-10-29 19:23:45
#e-v-a: hmm ezt még soha nem mondták, hogy úgy írok mint egy pasi :D Akik meg személyesen ismernek tudják is, hogy nem vagyok az :D Azt jól teszed adj Neki valami jó nevet, de ne legyen valami idióta Carlos  Rodriogó Ahmed de la Fuega ilyesmi neve :D 
e-v-a#18#18 2017-10-29 19:20:20
Eléggé úgy írsz mint egy ffi. Biztos mondták már. A Nevén gondolkozom mi legyen. :* 
e-v-a#18#17 2017-10-29 18:50:26
Inkább neked kellene. ...Még is csak te állsz hozzá oly közel. Minden jót. 
szilvi#18#16 2017-10-29 18:35:07
#e-v-a: Aki minden téren fantáziadús vállalkozószellemű kicsit perverz. Mert írtam adj neki nevet :) Akkor Te lennél a keresztmamája :) 
e-v-a#18#15 2017-10-29 18:27:22
Ezt amit írtál nem értem mitt nem vállalok  kersztmamasagot??
e-v-a#18#14 2017-10-29 18:24:22
Aprop. ...Ő mitől is igazi ffi? És a többi miért nem az? 
szilvi#18#13 2017-10-29 18:24:05
#e-v-a: Te se vállalod a keresztmamaságot szóval sajna ilyen férfit Te sem ismersz ;) 
e-v-a#18#12 2017-10-29 18:19:36
Ezt az ennyire nem nagyon értem. Ez szerintem sem Éva ffija csak egy zsák utca.  :D reméljük lesz neki jobb is.  ;) 
szilvi#18#11 2017-10-28 00:04:01
#e-v-a: Sajna ilyen pasit nem ismerek aki ennyire Éva Férfija lenne darabokból meg csak nem rakhatom össze a nevét :D 
e-v-a#18#10 2017-10-28 00:00:40
Igen mindegyiknek van neve fel tünt nekem is. Kicsit zavarban is vagyok. Hát csak jó  pasi lehet...Aki lehet Sok mindennel vissza él. Személyesitsd csak még. .Jó lenne a történetben. A Nevén még gondolkodom. Ha van fi neved 
szilvi#18#9 2017-10-27 23:44:55
#e-v-a: Mert nem akartam megszemélyesíteni mikor az első két részt írtam /az első két Évát szinte egymás után írtam meg/, hanem egy igazi jó pasira a férfira gondoltam, amikor írtam, így lett névtelen :) A többi mesémbe ha jól rémlik minden pasinak van Neve :) de az igazi Férfinek nincsen :D  Kereszteld el úgyis mindig névbajba vagyok :D A következő Évába úgy írom majd :) 
e-v-a#18#8 2017-10-27 23:27:12
 ;)  ;)  <3 
e-v-a#18#7 2017-10-27 23:26:20
Szia. Találjunk már ki egy jó ffi nevet ennek az illetőnek. A pasinak miért nem lehet neve? Pl.. .Attila András Péter. Vagy ami szimpatikus 
torquay#18#6 2017-09-14 03:08:47
#szilvi: Hm...

*Nyami, nyami...*  :vigyor: 

Ezt akartad mondani????  :napersze: 

 :D  :D  :D  :D  :D 
szilvi#18#5 2017-09-12 12:32:04
#torquay: Hát mikor az étvágy nagy ;)  :D 
torquay#18#4 2017-09-12 05:19:41
Kedves Szilvi(ke)!  :pirul: 

Ez egy "kettős" novella...  :D 

Némi (nemi /???/) "FOODPORN" beütéssel... :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 

 :* 
szilvi#18#3 2017-09-11 23:19:35
#aareesz: Köszi szépen, remélem sok szép percet okoz az olvasásuk ;) 
aareesz#18#2 2017-09-11 23:16:49
Szeretem amiket írsz. ;) 
o25#18#1 2017-09-10 08:37:11
 <3 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3730BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6450Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5260Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3220Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.