Ki hogyan keres?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

ordoginooooooo


Ki hogyan keres?
Mi alapján keresel társat magadnak??



Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
antares#16402021-08-28 01:05:51
Válasz a(z) 1638. üzenetre: Kereslet-kínálat. Szélsőségesen aránytalanul több és aktívabb itt a legtöbb férfi, mint nő. Így a nőken (pláne ha csinosak) mindig számos opciójuk van. Ebből a sajnálatos tényből (mert ez társadalmi szinten is jelen van) kifolyólag feszült alapjáraton az emberek többsége. Sajnos a fiatal lányok nagy része ebben a figyelemillúzióban  fürdik, mely a saját önismeretük és szexualitásuk kiteljesedését gátolja.
anonimus36#16392021-08-24 12:59:52
Válasz a(z) 1631. üzenetre: igaz nekem is volt itt előfizetés, de mondjuk nem is ért semmit sem nem jutottam vele előre. Meg persze csak 500 Ft igen itt. De mivel sok helyen a felhozatal kevés , nyilván több helyre regisztrál be az ember nah ha ezeket a sok 500 ft-okat össze adod pikk pakk kijön havonta a tízezres összeg . Én most egyenlőre el beszélgetek azzal a pár emberrel akivel kapcsolatban vagyok itt és máshol. De továbbra is a tapasztalatok azt mutatják ,hogy ezen oldalak előfizetés ide vagy oda. Nagyon kevés sikerrel kecsegtetnek.
pasika78#16382021-08-23 20:10:07
Sziasztok!Hát a tapasztalatok alapján én 2 hölggyel és egy párral találkoztam. Sokkal beszéltem és az én tapasztalatom az,hogy itt sok nő,pár ha találkozóról van szó akkor egyszerre kitalálnak dolgokat,miért nem jó nekik vagy eltűnnek.Én csak azt nem értem meg,miért jó az ha egymást hitegetik itt az emberek?!
Meg sem nőt,sem pasit nem kell egyszerre képek alapján megítélni. A képek nem azt adják vissza ami az ember valóságban.
Ez egy erotikus társ kereső de itt nagyon nagyok az elvárások egyeseknél. Legtöbbje azt mondja nem téged keresünk vagy nem téged kereslek. De azért mindenki magában keresse meg először a hibát mert lehet akit elküld azzal,hogy nem téged keresünk(mert nem szimpi valamiért) lehet épp azaz az ember aki tényleg megadná azt amire vágyik épp a nő.Ugyanis lehet a pasi nem egy királyfi,izom ember de viszont istenien szeretkezik. Nem tartom magam szépnek,sem pedig izom embernek.
jordania-0#16372021-08-23 17:53:36
A(z) #1637 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
gilfes#16362021-08-19 08:37:36
Válasz a(z) 1633. üzenetre:Na azért sok nőben is van jóadag hiba. Sokszor olvasom,h romantikus,monogám hosszútávú kapcsolatot keresnek,de közben amikor a privátképeit meglátom,minden nyílásából valaki vagy valami éppen bent vagy kint van. nesze neked romantika,monogámia :D Tehát ebből kiindulva,csoda ha mindenki eleve egy bizonyos oldalról áll hozzá a beszélgetéshez? A másik a kamera. Volt szerencsém ilyen romantikus hölgyhöz aki két perc után megmutatta a manduláját...és nem a száján keresztül :).
gilfes#16352021-08-19 08:24:14
Lehetőleg minél gyorsabban,minél eredményesebben :)
szabolcs74#16342021-08-04 18:52:19
Sziasztok!
Én mint biszex alapvetően nőpárti vagyok, de itt csak férfipartnereket keresek, az egyszerűbb. Az én stratégiámban alap a távolság, ha az túl nagy, nincs értelme folytatni. Szintén sokat elmond az adatlap szövege, ha sok a helyesírási hiba vagy pláne az illető nevéből lehet látni, hogy más nevet akart, csak elírta, szintén nem érdemes folytatni, mert hülyéből van elég, minek még egy, akivel beszélni is kellene. Sok adatlapon látom azt a szöveget, hogy "adjatok bizalompontot". Ezt totál nem értem: az örömpolgárság annyira kevésbe kerül, hogy egyszerűen érthetetlen, miért nem választják többen. Mennyi lehet "átváltva": kb. két doboz cigi ára? (csak sacc, nem dohányzom). Szóval ezek alapján eléggé szűkül a kör, aminek az a vége, hogy újfent kiderül, valójában nagyon kevés szóba jöhető partner lesz. Én levelet szoktam küldeni a "jelölteknek", benne az emailcímemmel, hogy azzal is lehessen beszélni, aki mégis sajnálja azt a 2000 Ft-ot a sikeres keresésre, de kb. 10 kiküldött levélből 2-3-ra jön válasz és 10 válaszból 1-2-ből lesz találka, pláne szex. Én sokszor voltam fönt ezen az oldalon, először talán 15-18 évvel ezelőtt, aztán azóta többször, de úgy tűnik, egyre kevesebben "lakják".
hannamanna#16332021-07-26 08:00:32
Sziasztok!
Hogyan keresek? Nem úgy,mint itt általaban.Azonnal nem ágyba kezdem,mint itt 90%. 
Tapasztalat mutatja,hogy senki a nőt ,nem akarja megismerni.
Hozzá teszem,kölcsönösség kell,ha nincs meg,már eleve kizárt.
Legtöbben az egy mondatos leveleket írják,gyere dugjunk!
Ezen a téren maradi vagyok!
Amikor kijelenten,hogy nem egymást keressük,akkor jön a feketeleves. Itt lehet levonni az intelligenciát,mivel lehord minden buta nőnek!
Inkább hagyom,olvasgatok.  Utamba kerülhet egy gyémánt is!
Várok,nem sietek.

Tulajdonképpen ,nemsok férfira írtam még rá itt! - ez az önbizalomhiány ,de már azt is sikerült elvenni tőlem ami volt!

Az abberáltak,egy külön téma. Arról is lehetne fórumozni!
pandora#16322021-07-25 02:11:14
Válasz a(z) 1631. üzenetre:
Sokszor megírtam már, szerintem aki komolyan gondol valamit, az rászán 500 ft-ot. Akár férfi, akár nő.
Ha férfi lennék, akkor is az előfizetéseseket venném inkább komolyan.

Valóban nem nézegetem a nők adatlapjait. :D
De szerintem ez a mentalitás, hogy a férfiak örüljenek hogy élek és licitáljanak, mert nekem teljesítmény nélkül alanyi jogon jár a körülrajongás, ez szerintem nem azt a célközönséget vonzza be, aki például engem érdekel, hanem azt, aki azt hiszi 500 ft-ért (vagy akár ingyen) lehet venni egy nőt wc csészének.  :merges: 

Én személy szerint jó szűrőnek tartom az előfizetést, többet segít mint bármilyen kereső vagy fotóalbum.
Nálam az egyik fő szempont. A másik a közösségi megszólalások, ami nekem azt mondja, az illető a fejével is itt van, és a személyisége lehet hogy olyan amilyen nekem bejön.
Amikor valaki csak úgy "van", ráadásul ingyen...az nem igazán ígéretes, számomra legalábbis.
gab35#16312021-07-25 00:56:38
Válasz a(z) 1623. üzenetre:Az előfizetés tényleg lehet mérvadó. 
Ráadásul egy olyan helyről beszélünk,ahol ez kb. 500 Forintba kerül!!
Nyilván te nem látod a nők adatlapjait.
Hatalmas divat lett a bizalom pont kéregetés,illetve zsarolás (csak akkor tudok írni,ha adsz bizalom pontot).
Nem is igazán értem,mire is jó pontosan,sőt....
"Esetleg szóbaállok veled,ha ellenszolgáltatsz?"
Szívesen olvasnám erről a véleményeteket!
perke#16302021-07-24 18:12:32
Válasz a(z) 1629. üzenetre:

Az, hogy milyen az ágyban a partnered, azon is múlik, mit hozol ki belőle. Ha egy darab fa vagy, a legjobb akrobata sem képes csodákra… :) 
Illetve jól leírtad, te mit vársz egy itteni kapcsolattól. Sem itt, sem az adatlapodon nem szólsz arról, te mit teszel/tennél bele. :) Ez egy adok-kapok szerintem :)
norma-jean#16292021-07-24 15:39:32
A(z) #1629 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
pandora#16282021-07-22 19:20:34
Szerintem 100 kanra egy női egyed sem jut, legfeljebb magát nőnek kiadó meleg keres kanokat, a nők férfiakat keresnek nem kanokat. :napersze: 

A férfiakat a kanoktól nem a hasuk körmérete vagy az izmaik különbözteti meg, hanem a fejük tartalma. Igaziból nőknél az utóbbival lehet igazán nagyot villantani. ;)

Szerintem nemigen tiszteled a nőket, legfeljebb imádod. A kettő nem ugyanaz, de az első nélkül a második hiábavaló.  :napersze: 
qwert77#16272021-07-22 16:50:48
Ómájgad! Fehérvitorlás barátom, megértelek :) De: ez egy elég behatárolt oldal, itt 100 kanra jut 1 női egyed, és valljuk be, ezt a helyzetet baromira élvezik a nők. Ha kulturált formában akarsz ismerkedni, ez nem az a hely... Itt olyan nők is nyeregben érzik magukat, akiket amúgy a való életben észre sem vennél, és akkor még nem beszéltünk arról a pszichológiai faktorról, hogy sokan itt vesznek elégtételt a másik nemen, mert a való életben tele vannak frusztáltsággal és sérelmekkel. Amúgy imádom a nőket, legmélyebb tiszteletem az övék, puszilom az összeset! :)
pandora#16262021-07-20 18:57:09
Válasz a(z) 1625. üzenetre:
Ha tényleg érdekel, a farokverős fotó pont ugyanolyan borzasztó lenne. :D
Annál még ez a motoros is jobb. A kockás hasast nem láttam, de szerintem abban semmi kivetnivaló nincs. Nem tudom, milyen nő az, akinek egy férfi kockás hasáról az jutna eszébe, hogy a sajátjával hasonlítsa össze. :D :D Az egy nőként regisztrált férfi legfeljebb. :D

Ha valaki bemutatkozást ír, és kitölti az adatlapját, az még nem intelligens, csak normális. Az intelligens ezen felül kommunikál is, méghozzá érdekesen. :) Emellett nem szűk látókörű, az érdeklődése széles, a figyelme nem korlátos, és van humorérzéke.

Igen, minden nem előfizető azt mondja, nem látja értelmét előfizetni. :D Mert előbb szeretne eredményt, és azután majd befektet. :D
Az élet viszont nem ilyen. Előbb bele kell tenni, és azután lehet kivenni. Ha nem tudtál kivenni, akkor nem tettél bele eleget. :napersze: 

fehervitorlas#16252021-07-20 17:02:28
Válasz a(z) 1623. üzenetre:

Mennyivel vonzóbb az, ha farok verős fotóm lenne kint? Ez a baj itt, csak a hibákat látjátok!
Volt jó pár fotóm kint! Pl., fél meztelen, kockás hassal. Sokszor kaptam kritikát érte, mivel ez sértés volt számukra nézve, mert a nők 99%nak nincs ilyen hasa..
Bezzeg a nők kirakhatnak pinás fotót, faszszopósat, vagy ép a pinájában van egy farok, vagy akár több is.. Az nem baj, hiszen a nőknek szabad, a férfinak nem, mert megbotránkoztató... Ez egy szexpartner, szabadidő partner kereső oldal, nem pedig Facebook. 
Ha valaki kitölti az adatlapját, bemutatkozást is ír, az nem intelligens? Akkor mi a fene az ami intelligens? Vicc ez az hely, vicc az emberek is.
Zsugori? Nane... Egész életemben mások szekerét toltam... Magamra nem gondolva... Soha nem sajnáltam semmire a pénzt... Nem Zsugori vagyok, hanem nem látom értelmét előfizetni... Ez lényeges különbség! Emberek lehet fikázni... 
gyorgybarat#16242021-07-20 02:44:24
Izmos, pocakos férfi :) ezt elkézelni sem tudom.
Viszont érdeklődéseim alapján igazat kell adjak Pandorának, nem a férfitest és a nemiszerv fogja a nőket megragadni. Telitalálat az emberanyag is. Ide többnyire azok látogatnak, akik nehezebben ismerkednek, építenek ki a magánéletben kapcsolatokat. (Ennek okai külöbözőek, és sokszor a lehetőségek szabnak határt. Itt hibázunk sokat mi férfiak, illetve azok akiknek beszűkült a lehetőség) 
Más mozgatja a férfiakat, más a nőket, és igen ritkán találkozik a kettő. Talán csak akkor, ha a férfiak hajlandóak a nők igényeit figyelembe venni, a sajátjukat pedig kissé háttérbe szorítani. Nem lennénk ennyire egoisták, rögtön szebb és sikeresebb lenne a viág számunkra is. 
pandora#16232021-07-20 02:21:20
Válasz a(z) 1622. üzenetre:
Ha már így rákérdeztél hogy "Mit kell tenni ahoz, hogy szóba álljanak velünk, hasonló férfiakkal azok a bizonyos nők?", nőként némileg megszólítva érzem magam.

Nem teljesen igaz, hogy nekünk csak az izmos, pocakos férfi a férfi. Ha nagyjából semmit sem tudunk róla, nem ismerjük, akkor csak a külső alapján tudunk elindulni, talán ezért van ez. Mert valami kell, ami felkelti az érdeklődést. Naponta sok levelet kapunk, az ember ösztönösen azt választja, aki kilóg a sorból, van benne valami érdekes. Az intelligencia, az nagyonis vonzó. De egy kitöltött reglap, és egyszerű bemutatkozás még nem intelligencia.

Minden nőnek más az érdekes, ezt nehéz megfogalmazni. De az szinte biztos, hogy a testalkat sokadik lesz. Az akkor játszik, ha más érdekesség nincs.
Sablonos szöveg nem érdekesség. :(

Előfizetés, szerintem az is játszik. Egy közvéleménykutatásban a nők számára a legellenszenvesebb férfitulajdonság a zsugoriság volt. A legvonzóbb pedig a humor.

Szerintem a legtöbb nő éppenséggel pont arra vágyik, hogy "végre egy igazán figyelmes, odaadó, vágyakat beteljesítő, fantáziát megvalósító férfival találkozhasson". De ha megnézi az adatlapodon a fotót, nem erre fog asszociálni. Nem vonzó egy férfi farkát a nulladik percben legelőször egy másik nő szájában látni. Bár ízlés kérdése, de szerintem kiábrándító. Nagyon messze van a női mentalitástól, az intelligenciától meg főleg. :(

Annál jobban bejön a melegeknek. :)
A marketing így nem azt a célközönséget fogja elérni, amelyiket szeretnéd.
Ezért nem Eropolis működése a hibás. Az emberanyagot a felhasználók adják. :)
fehervitorlas#16222021-07-19 18:40:12
Sziasztok! 
Nekem is van tapasztalataim itt.Nagyon kevés százalékban jó irányban is.
Tudom, hogy kevés az intelligens egyed itt.Főleg azok akik ki is töltik az adatlapjukat, pluszként még fotóval is ellátják.Ide nem a tájképekre, vagy hasonlókra gondolok.

Számomra is fontos a kellő intelligencia, ápoltság, a jó kommunikáció készség. Évek óta egyiket sem tapasztalom. A szexkultúráról nem is beszélve...

Sőt, nem vonzó az intelligens férfi, az aki ki is töltötte az adatlapját, sőt, bemutatkozó szöveggel is ellátta a reg.lapját.

Kérdem én! Mit kell tenni ahoz, hogy szóba álljanak velünk, hasonló férfiakkal azok a bizonyos nők?

Nagyon rosszul működik az eropolis.Állítólag vannak helyi bírok.De minek? Nem végzik a munkájukat rendesen. Sok egyedülálló párként keres...ez szabály ellenes, sok felesleges kört tesz így nekünk, olyanoknak akik nem párokat keres...

Hetero? Hiába van kihangsúlyozva, hogy HETERO vagyok, le sem szarják a sok kis buzik.Persze mert nem is akarnak olvasni, mint szerintem sok női egyed sem.
 
Persze lenne ismerkedési, vagy is van is ismerkedési technikám, csak itt eropolison szart sem ér.

Előfizetés? Azt minek? Napi két levél bőven elég...Ha napi 100 at küldhetnék, annak sem lenne értelme az értetlen buta nőknek.
Bocsánat, hogy bunkó vagyok, de tele tököm a sok gyökérrel...
Mi kell nektek nőknek? Miért csak a külső, a testalkat a lényeg? Miért csak az izmos, pocakos a nyerő? Nem arra vágytok, hogy végre egy igazán figyelmes, odaadó, vágyakat beteljesítő, fantáziát megvalósító férfival találkozhass? Sőt olyannal aki még kommunikációra is képes? (persze az ápoltság, az igényesség alap)

Egyenlőre ennyi!
pandora#16212021-07-16 15:01:43
Válasz a(z) 1620. üzenetre:
Annyit azért hozzátennék még a témához, hogy amit nőként kap valaki kommunikációs dömpinget, abban nem sok köszönet van.
A levelek háromnegyede helyből csak egy pár szó, amiben a legközönségesebb módon közlik hogy de megdugnának. 
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit gondolnak, erre mit fog reagálni egy nő?! (Kukába teszi) Vagy én vagyok a Holdon, vagy ők, mert ez szerintem nem így megy.

Ha időmilliomos leszek és szétunatkozom magam, akkor teszek majd kísérletet, hogy visszaírok hogy OK, hol és mikor, kíváncsi lennék, eljönnének-e a találkozóra. Borítékolom hogy nem. Mert bunkózni névtelenül, az megy, de az arcát odatenni hozzá, az már nem hiszem hogy menne.

Tisztelet a (nagyon kevés) kivételnek persze, aki normálisan kommunikál, és a tiszteletköröket is becsülettel megfutja. ;)

Kommunikáció terén fordítva sem rózsásabb a helyzet.
Nem sokszor fordult elő hogy én írtam rá férfiakra, mert konkrét dologban az adatlapjuk alapján találatok voltak. Normális levelet írtam mindig. Mondjuk kb 10 ilyen eset volt.
A statisztika:
5 nem válaszolt.
5 válaszolt. 

Ebből: 
2-nél kiderült hogy valójában csak írogat és nézelődik. (Otthon feleség, gyerekek, nulla szabadidő és lehetőség, stb.)
2 olyan helyesírással és stílusban válaszolt hogy inkább nem folytattam.
1 hosszú levelezés, majd amikor felvetettem hogy találkoznék, azt válaszolta hogy neki ez így jobb.

Hát ezért nem írnak rá a nők férfiakra. Valahogy fordítva sem működik. Így sincs kommunikációs kánaán. :D
pian#16202021-07-16 11:59:36
Válasz a(z) 1619. üzenetre:Tibi! Én is jártam így :) megkérdeztem, hogy ez miért jó valakinek, hogy másik nemként regisztrál, és szívatja a másikat? Ez az "álnő" elmondta, hogy férfiként a kutya sem szól hozzá, nőként viszont tolongnak nála... Ez valami pszichés f*szság lehet szerintem :)
tibi7309#16192021-07-12 15:40:00
Válasz a(z) 1618. üzenetre: egyetértek a válaszoddal Kivesézted a lehetőségeket.
Mindenesetre köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, korrigáltam.
Mostmár a heteroba tartozom ;)
Lehet veled kellene egyszer találkoznom ;) :)
pandora#16182021-07-12 14:30:55
Válasz a(z) 1617. üzenetre:
Értem hogy nem magadon szereted, valahogy sejtettem. :D 
Viszont a melegek számára ez egy felhívás lehet keringőre. Nagyon sok olyan férfi van, aki saját magán szereti a harisnyát, női cuccokat...engem meglepett, én is azt gondoltam hogy ez ritkaság. De rengeteg a látens biszex férfi, ezért ha hetero vagy, akkor (főleg ha ilyen témákat feszegetsz amik vonzók a biszexek számára), akkor ha nem szeretnél férfiaktól megkeresést, szerintem hangsúlyozd ki hogy heteró vagy. :D (Ha nőkkel szeretnél ismerkedni, akkor ez egyébként sem árt, mert a nők többsége viszont kifejezetten heteró férfiakkal szeretne ismerkedni.)

Az hogy a vágyaid őszinték, nyilvánvaló. :D Azoké is azok, akik beírják hogy "csak dugni szeretnék egy jót aztán eltűnni". Őszinte, de ettől ez még nem lesz vonzó egy nő számára. :napersze: 
Egy biszex számára viszont igen.

Más marketing tartozik a nőkhöz, más a biszexekhez, és más a melegekhez. 
A nőknek is van rendkívül piszkos fantáziája, de ilyen direkt módon nem vállalják fel. Vagy ha igen, ha kiírják a lapjukra a legközönségesebb módon, akkor nemigen fognak találkozni, mert az arcukat már nem adják hozzá.

Szerintem amúgyis azért nagyon kevés a megvalósult találkozás, mert olyan durva dolgokat írkálnak sokan, amiket lehetetlen arccal vállalni.
Ezért olyan szolíd a lapom, mert csak olyat ígérek amit aztán be is tartok személyesen, és oda merem tenni hozzá az arcom. ;)
tibi7309#16172021-07-12 09:40:30
Válasz a(z) 1616. üzenetre:
Köszönöm a kimerítő választ.
Ez fel sem merült bennem.
Véleményedből arra következtetek hogy, nagy a tapasztalatod e téren.
Ám bennem ezek tényleg őszintén fogalmazódnak meg mint ahogy a férfiak 90% -ban a harisnyát nem magamon szeretem és szerintem a férfiak sem magukon szeretik legtöbben hanem fogdosni,nézni,gyönyörködni bennük.
pandora#16162021-07-10 15:59:35
Válasz a(z) 1615. üzenetre:
Erre sok férfi ismerősöm panaszkodik.
Szerintem azzal vonzod be a hamis női regeket, hogy a Belvárosba regisztráltál (a fel nem vállalt biszexek gyakran itt kötnek ki), kedveled a harisnyát (nekem a meglepetés erejével hatott, hogy a férfiak milyen sokan kedvelik a harisnyát - magukon :D ), és az ismeretlenül cumiztatás végképp beindítja a melegek fantáziáját (valódi nőkét nem annyira, vagy akinek igen, azt is így direktben riasztja). :D

A marketing lényege, hogy a célközönséghez szóljon, és a lapod őket szólítja meg. :D
tibi7309#16152021-07-09 08:10:26
Sziasztok.
Ha ezt az oldalt veszem figyelembe.
akkor semmiképpen sem mondható ki az ismerkedés klasszikus formája.még netes ismerkedési szinten semm mivel ezen az oldalon rengeteg az identitását hazudó ember.
Eddig ötből négyszer kiderült amikor valakivel komolyabban elkezdtem levelezni hogy a nő az valójában férfi.
Nem értem ezek az emberek mit gondolnak, hogy férfi is jó a férfinak ha jó fej vagy mi ?!?
Szóval nem értem az embereket.
Álfotókkal fent lévő emberek tömkelege.
Tisztelet a kivételnek.
vecsi68#16142021-06-14 19:28:41
A(z) #1614 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
manour#16132021-04-24 10:38:22
Válasz a(z) 1610. üzenetre: Egyet értek veled, habár figyelembe kell venni a nemek alapvető tulajdonságait. A férfi azonnal akar mindent és azt körítés nélkül. A nők fő szempontja az érzelmi megnyilvanulás, az alapozás. Sajnos nem fordítunk elég időt a masik nem megértére. Csak magunkból indulunk ki. Bisexként "elnézézést, ha valakit ez taszít" jobban átérzem a nők szexuális és kapcsolatteremtési elképzeléseit, igaz lehet azért is, mert több női érzés szorult belém. Látom, hogy a férfiak csak a gyors kielégülést akarják úgy, hogy ne kelljen tenni érte semmit. Rettentően sok az igénytelen ember, akik Adonis-nak kepzelik magukat. 
Sörhas, szőrös, mint a macska és elvárja, hogy vágyjanak rá, miközben Ő az illatos, karcsú, érdekes egyéniségű partnert keresi lehetőleg azonnal elégítse is ki.
Szörnyen lehangolónak találom. Itt az eron ez a jellemző, pedig idő kell a másik elfogadására. A testünket adjuk egymásnak, ami rendkívül intim és bizalmi dolog. Ezt kellene megérteni.
zenesz123#16122021-03-31 08:36:05
A(z) #1612 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
balazsvagyok#16112021-03-30 14:57:34
Itt is alapvetően úgy működnek a dolgok mint másutt. Nem feltétlenül teljesen úgy, de nagy vonalakban igen.
 
A férfi kezdeményez és a nő választ. Itt a női válasz mondjuk a megkeresések nagyobb száma és fajtája miatt főleg elég szignifikáns. 

Mi írhatunk bármit is, ha elsőre nem vagyunk szimpatikusak sok minden nem fog történni. 

De hogy mi alapon keresek valakit? Érzések és gondolatok mentén amit a regisztrációs lapja vált ki belőlem, hogy írni akarok e neki. 
Aztán meg hogy ennek van e folytatása ez más kérdés. 



pandora#16102021-03-29 02:32:29
Válasz a(z) 1608. üzenetre:
Az a probléma ezzel, hogy véges számú randira van az embernek kapacitása, és ezt összevetve azzal, hogy a randik 90%-a szimpla csalódás (sajnos ez van, a netes randik átka az idegenérzet), szóval muszáj valahogy a 20 jelentkező közül kiválasztani azt az 1-2 főt, akivel az ember találkozik személyesen.

Ez pedig némi "előismerkedés" nélkül nem megy. Vadidegennel fura találkozni, az csak két test, semmi több.

Nem lenne ezzel baj akkor, ha nem rontanának ajtóstól a házba, arra hivatkozva, hogy ez itt egy ilyen oldal. :( Ismeretlenül is és szinte azonnal egymásnak esve is...az csak olyannak megy, aki tárgyiasítja a másikat, szexuális segédeszközt keres. Nincs ezzel baj, de én embert keresek. Szexuális segédeszközök tökéletesek vannak, kisebb fáradtsággal. :pirul:  Amiben egy élő ember több, az a személyisége. Személyiséget előszűrni pedig sokkal nehezebb, mint fotókat.

waveox#16092021-03-28 15:35:13
...én általában sötétben világító zseblámpával a kezemben keresek.
Amelyiken megcsillan a lámpám fénye, viszem azonnal!

Egyébként meg nem keresek.

Pörögni ezen időpocsékolás.
Hagyd az ajtódat résnyire nyitva, élvezd önmagad társaságát, ha van barátod akkor a vele való együttlétet, a családod jelenlétét...
Élvezd az életet apróbb-nagyobb örömeit.

Az életet!

És mikor majd mindezt megszoktad, megszeretted, majd akkor toppan be Ö!
--------------------------------------
(telt-múlt az idő és egyre többet gondolsz arra, hogy miért is nem csuktad be azt a qrva ajtót! itt a vége fuss el véle!)

ordoginooooooo#16082021-03-28 13:40:34
Válasz a(z) 1607. üzenetre:
A valóságban pont ott tudod eldönteni szimpatikus vagy se... a kép nem adja vissza azt a benyomást.
Írhatnak képregényt manapság kevesen olvasnak. Én az első naptól csakis így döntöttem el ki az aki érdekelhet.
pandora#16072021-03-27 21:14:43
Válasz a(z) 1606. üzenetre:

Azért ezzel kissé vitába szállnék, hogy itt az erón csupán kép alapján kellene választani.
Akkor elárulom, hogy akikkel itt randiztam, egyiküket sem kép alapján választottam. :D

Sajnos felületesek az emberek, és katalógusnak kezelik az oldalt, képeskönyvnek, pedig a fejlesztők számtalan lehetőséget teremtettek arra, hogy sokoldalúan tudjon valaki feltűnni annak, akit keres. A technikai feltételei adottak bármilyen szintű ismerkedésnek.

Vannak csoportok, ahol lehet szerveződni.
Vannak blogok, ahol meg lehet villantani az egyéniséged. Hozzá is lehet szólni másokéhoz, ami felhívhatja rád annak a figyelmét, aki ezeket követi.
Vannak fórumok, ahol szintén megvillanhat az egyéniséged. Fotót is ha előfizető valaki, számtalan mennyiségben tehet fel magáról. Nem feltétlenül kell beérni egy farokképpel. :napersze: 
Az adatlapodra pedig kisregényt is írhatsz.

Minden feltétel adott arra, hogy ne pusztán egy fotó alapján kelljen választania az embernek. Én ezzel élni is szoktam, és olyan alapon szűrök, hogy valaki meg tud-e fogni a személyiségével.
A fotó meg olyan, amilyen. A valóságban derül ki hogy az illető tetszik-e.
manour#16062021-03-26 18:25:32
ordogino-nek és pandora-nak is igaza van, tehát egyet érthetünk, hogy igen is az, amit lát az ember, az határozza meg a továbbjutást. És igen, lehet annyira nem jön be az illető, de a megnyerő modora feledteti, sőt szebbé varázsolja az első negatív hozzáállást. De sajna itt az eron kép alapján (vagy többnyire az sincs) kell tudni választani, nem beszélve a nagy többség ismerkedési kultúrájának hézagairól.
ordoginooooooo#16052021-03-22 18:46:14
Válasz a(z) 1604. üzenetre:
gy jártam már én is, itt sokat beszélgettem Vele privát aztán mikor randira került a sor alig vártam,hogy vége legyen.. Privát tök normális volt a valós világban egy nagy bunkó... hát soha többet nem találkoztam vele.
Ám volt más példa, még a kezdet kezdetén sose jöttek be a fiatalabbak. Így félve találkoztam Vele. Vele is sokat beszélgettem volt,hogy éjszakákon át... S találkoztunk s huhhh... Teljesen más volt feldobott. Szuper élmény volt :)
Aztán egy hülyeség miatt vége lett... s mostanában ismét beszélgetünk. Kb 10 év után :) S ez is haladás :)
pandora#16042021-03-21 20:35:19
Válasz a(z) 1603. üzenetre:

Szerintem pont itt ki is jön nagyjából, hogy miért születik itt kevés sikeres kapcsolat, viszony, egyéb, bármi.
Mert elsődlegesen a testalkat, másodlagosan a szexuális preferenciák, aztán higiénia, kommunikációs készség alapján ismerkedünk.

A való életben pedig egész más a sorrend. Egyből összképet látunk, személyiséget, kisugárzást, és annak függvényében fogunk már látni valakit. A szexualitása pedig egy kellemes megfejtendő titok. 
És akit itt átlapoznék, az a valóságban meg lehet hogy pont összességében erős hatással van rám. És fordítva. Megakad a szemem egy adonisz testen, aztán a randin azon gondolkodom, mi a xart is keresek itt.
És ahogy a férfi ismerősöktől hallom, ezzel a másik oldalon is sokan vannak így.

manour#16032021-03-20 12:47:36
Különbözőek vagyunk, ebből fakadóan mindenkinek más az elvárása, igénye. Én elsősorban testalkat szerint válogatok, ha az megvan, akkor mindenképpen az intelligencia dönt és az ápoltság.
Lehessen beszélgetni, érzéki együttlétet keresek nem egy dugást. Igazat adok a nőknek, nem egy használati tárgyak vagyunk, vannak érzelmeink, amikre oda kell figyelni. Amennyiben ezt tolerálja valaki az jöhet.
zsoffi#16022021-03-20 05:35:25
Ha már az egész élet csupa kompromisszum,legalább a párkapcsolat ne legyen az! 
Szabad emberek vagyunk, szabad akarattal és döntéssel! :) 
venkaloz70#16012021-03-20 02:33:13
Ha olyan valakit keresel aki minden tekintetben megfelel az elképzeléseidnek, vágyaidnak  akkor neked kell lenned a szőke hercegnek a fehér lovon, különben soha az életben nem akadsz partnerre. Én inkább úgy próbálok keresni , hogy kizáró okokat állítok fel magamnak és akiben nem találok ilyet az esélyes lehet. Kicsit kishitű hozzáállás, de abból indulok ki, hogy talán én se vagyok tökéletes. Az egész élet csupa kompromisszum egy párkapcsolat miért lenne más
zsoffi#16002021-03-20 00:15:07
Én úgy, hogy hagyom magam észrevenni. :P 
Ha észre vesz, megszólít... 
Ha megszólít, tudom vissza kell e szóljak...
Ha vissza szólok, oka van...
És ezt ő is tudni fogja. :P 
pandora#15992021-03-01 04:44:30
Válasz a(z) 1598. üzenetre:
Azt nem csodálom. :)
Valószínűleg a nők nem "csapkodnak le" senkire. Ők is kitöltik az adatlapjukat, és várnak, hogy valaki felkeltse a figyelmüket.
Hiába ez itt a XXI.század meg emancipáció meg minden, a nők nemigen szoktak kezdeményezni, így azt a lecsapást elég sokáig kell várni...

venkaloz70#15982021-03-01 02:09:20
én úgy, hogy leírok mindent magamról az adatlapon, mellékelek hiteles fotókat és várom , hogy lecsapjon rám valaki.hát eddig nem túl sikeres stratégia.
krisz8#15972017-05-04 16:38:13
Bejelölöm, majd ha online, privátra hívom. Levelezni itt képtelenség....
ordoginooooooo#15962017-05-04 15:14:58
A(z) #1596 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
palacsintaxx#15952016-11-03 21:42:28
Válasz a(z) 1594. üzenetre:szerintem ez nemtől független.
Az emberek többsége elveszítette a kommunikáció képességét, vagy csak szimplán kiégett valamiért.

A nők többsége egyébként képes a kommunikációra, csak fel kell kelteni a figyelmüket.

A virtualításon belül pedig nem tudhatod, hogy a túloldalon nő vagy férfi rejtőzik-e Üres adatlap 2 sorral pl : gyere dugj meg és társai, de azért küldj egész alakos képet  biztos hogy homoszexuális férfit takar. Vagy valakit aki bizonyos oldalakra gyűjti ezeket a képeket a hecc kedvéért. 
backquatch#15942014-11-03 09:09:41
Néha nem is az a probléma, hogy üres az adatlap, hanem az, hogy sok nő képtelen kommunikálni.  
pandora#15932014-11-02 22:10:31
Válasz a(z) 1592. üzenetre:
Ha valakinek semmi sincs az adatlapján, az is egyfajta bemutatkozás. Én legalábbis így fogom fel.
Üres adatlap = üres ember. Lépek is tovább.
nofearcsc#15922014-11-02 20:30:48
Válasz a(z) 1591. üzenetre:

Is... illetve ott is a baj, h nagyon sok embernek semmi nincs az adatlapján és utána még ők vannak megsértődve ha az ember megpróbálja rávilágítani őket erre...

Emberi butaság és gyarlóság...
pandora#15912014-11-02 20:16:04
Válasz a(z) 1590. üzenetre:

Öröm hallani hogy valaki olvas reglapot. Sajnos a pasik 80%-a nem veszi a fáradtságot erre, és idegesítő újra és újra elismételgetni ugyanazt. Ezért gyakran az ártatlanok bűnhődnek, és kikapcsoljuk a privit, vagy rá se hederítünk.
nofearcsc#15902014-11-02 19:06:35
Általában a tarot kártyát használok illetve kidobom kockával, h kivel lehetne...:)

de félretéve a hülyeséget, ELOLVASOM és ÉRTELMEZEM az adatlapokat, ami alapján már van egy kis kép, h kivel érdemes és ki az akinél csak időpocsékolás lenne akár hely, akár idő, akár valami más miatt.
Sok ember ki tud esni és a nők között is sok a totálisan inkorrekt ember... 
jamesdean#15892014-10-31 20:43:56
Szimpátia

de nem egyszerű a keresés :(

sok az inkorrekt ember itt is
tegedvarlak#15882014-10-29 17:26:05
Válasz a(z) 71. üzenetre: Telefonszámot ha már adott az, aki találkozni akar, úgy tartanám korrektnak, ha viszonoznák. 
jack57#15872013-04-08 21:43:17
A(z) #1587 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
szex12#15862013-03-28 06:04:28
A(z) #1586 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
olko#15852013-03-13 21:26:25
szivesen meg ismernélek hogy bevezes a szex világába
oberpeter#15842013-01-07 11:38:31
 <3 
kibickuss#15832012-11-17 01:17:16
Válasz a(z) 1572-es üzenetre:Engem is védj meg 
smaragdzold#15822012-11-15 22:26:29
Válasz a(z) 1564-es üzenetre:nem irtam, hogy bármit titkolnia kéne.
smaragdzold#15812012-11-15 22:25:34
Válasz a(z) 1561-es üzenetre: csak leírtam a véleményem az adatlapodról, hiszen ez volt a téma.

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-840] [841-900] [901-960] [961-1020] [1021-1080] [1081-1140] [1141-1200] [1201-1260] [1261-1320] [1321-1380] [1381-1440] [1441-1500] [1501-1560] [1561-1620] [1621-1640]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3030BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba85100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4351Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4070Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok400Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2271Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.