Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Arthur mondja

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > arthur

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


arthur blogja


Arthur mondja
Hétköznapi agymenések szexblognak álcázva


Pina, fasz, baszás
#2 2022-01-17 21:48:11
Pina. Fasz. Baszás. 

Mi a baj tulajdonképpen ezekkel a szavakkal? A vulgaritás? Az alpáriság? Rendben van, akkor gyorsan cseréljük is le őket vaginára, péniszre és aktusra. Milyen tudományos, milyen steril – milyen orvosi és semmitmondó. Kedvem is szottyant egy kis aktushoz a péniszemmel. Közösülés – így is hívják. 

Oké, akkor vonjuk vissza ezt a hivatali penészt, és adjunk hozzá némi játékos ízt: nuni, kuki, unga-bunga. Hoppá, így meg gyermeteg lett – még egy lépés, és már papás-mamást játszunk. Ez így nem lesz jó. Legyen játékos, de ne legyen infantilis, tudományos és vulgáris. Megvan! Nyúljunk vissza a tradícióhoz! A legénynek lőcse, a leánynak csúnyája van, a baszás meg mondjuk legyen… pásztoróra? Ajvé, nem, sehogy sem jó. A végén még beállítanak egy skanzenben élőképnek a tisztaszobába. 

Esetleg megpróbálkozhatnánk valami spirituális-mitológikus virágnyelvvel. Például a pina lehetne kehely vagy barlang, és csordogálhatna belőle nektár illetve forrásvíz, a fasz meg lehetne valamilyen fegyver, például kard, vagy pallos, esetleg dárda, és mindjárt dobok is egyet a kockával Dungeons & Dragons-ben. 

Ej, de nehéz ez. Pedig eleinte könnyebbnek tűnt. Talán valami olyan kéne, ami huncut és pajkos, de nem hivatalos, gyermeteg, alpári, lovagkori vagy népnemzeti. Punci? Egynek jó lesz, de mi legyen a fasz helyett? Farok? És ha van punci meg farok, akkor a baszás helyett lehetne mondjuk kefélés. Meg kamatyolás. Meg kufircolás. És reszelés. Dugás, dugványozás és döngölés. Kúrás. Fűrészelés. Hancúrozás. Gyömöszölés. Etye-petye. Légyott. Bujálkodás és (ezt kapd ki) ÜZEKEDÉS! Úristen, üzekedés; erre a következő körben lapot húzok adóvisszatérítéses áfacsalással. 

Oké, van köztük olyan, ami szódával elmegy, de a legtöbbje szemétre való. Nem hiányzik valami romantika inkább? Például ott van a szeretkezés meg a szerelmeskedés. Jaj, az annyira szép, Kálmán, hát szerelmeskedjünk egyet izibe, úgy megkívántam a testyed. Ühüm – mondta Kálmán, és lehúzta sliccét a maradék sörével együtt. 

Vegyük észre a mintát, ami settenkedve fűzi sorba ezeket a szavakat. Úgy hívják: szégyen. Az attól való félelem, hogy bármit is a nevén nevezzünk, és a megnevezés okán megítéltessünk. Na jó, nekem is vannak személyes kegyeltjeim – a punci például kedvemre való, pedig hamarabb asszociálok róla bakfis kislányosságra, mint érett nőisségre. A farok se annyira gáz, de azért rezeg alatta a hancúrléc. A szeretkezésnek is megvan a maga mélységes hitele, csak ahogyan minden bogár rovar, és mégsem minden rovar bogár, úgy a szeretkezés és szex viszonylatában is a tyúk vagy tojás elsőbbségadási dilemmáját vélem felfedezni. Mi volt előbb: a szex vagy a szeretkezés? Lenne tippem.

És ha már szóba került, nem mehetünk el a jó öreg sereghajtó, a szex mellett sem. Ó, a szex ápol, véd és eltakar. Ő a mi közmegegyezésen alapuló feneketlen zsákunk, ami mindent elbír és szakadatlanul pakolható. Túl steril az aktus? Hívjad szexnek. Alpári a kúrás? Hívjad szexnek! Közröhej a közösülés? Hívd hát szexnek: komfortos, kényelmes, polkorrekt és elfogadott. Sokoldalú kifejezés népes és hálás felhasználótáborral. Többé nem kell azon feszengened, hogy még bizalmas környezetben is hülyén hangzik hangosan kimondva a "kecskebaszás békajelmezben" – helyette mondd csak tárgyilagosan: szex. Milyen nagyvonalú, milyen megengedő. 

A legtöbb itt felsorolt kifejezésre igaz, hogy tagad, mellébeszél, csúsztat és sumákol. Olykor valami törvényszéki szemináriumot hazudik körénk vaginával, pénisszel, aktussal és behatolással, máskor pedig pironkodva tuszkol vissza a gyermekkor ártatlanságába kukival és nunival. Megint máskor tettetett derűvel humorizál, és borízűen kacagva adja elő a dugványozás és lőcsőlés népies kárikittyomságát, mindeközben egy emelettel lejjebb pedig már egy munkásszálló egyszerűségébe kalauzol kefélni, reszelni, fűrészelni, megbikázni és a szaporodást egyéb módokon imitálni a férfi barkácszsargon teljes szerszámkészlet-allegóriájával.

Azt hihetnéd, bajom van ezekkel a szavakkal, pedig dehogy van. Én is használom őket. Örülök ennek a sokszínű szinonimakincsnek, amivel nyelvünk dolgozza fel a szexualitás majd minden aspektusát. Csak valamiért épp azt a három szót terheli a legtöbb ellenérzés, amely három mind közül is a legpontosabban írja le a valóságot: 

Pina. 
Fasz. 
Baszás. 

Tessék, kimondtam. És nemcsak a valóság, hanem egy mákszemnyi igazság is lakozik bennük. Szerintem gyönyörű mindhárom. És pőre, és meztelen, és kendőzetlen: tisztán és őszintén az, ami. Nem szégyelli magát, nem akar többnek vagy másnak mutatkozni. Egyszerű és felszabadult, elemi és önmagából való. Sem több, sem kevesebb annál, mint amit nevén nevez. Épphogy önmaga. Mégis, ha kimondom bármelyiket, szemlesütött fészkelődés fogad, mintha valami érzékeny neuronra tapostam volna a kollektív tudat és talan zöldellő lankáin legelésző békés tömeg közös idegrendszerén. Elborzaszt, hogy három ennyire őszinte szót egyáltalán rehabilitálni kell a köztudatban. Vagy lehet, hogy az őszinteséget kell rehabilitálni? "Úgy megbasznám a pinád a faszommal" – igen, így kimondva már azt gyanítom, hogy az utóbbit. 

Egy punci tinilányt hazudik a nő helyére. A farok valami állatot a férfi ölébe. A leány csúnyája rútságot fest oda, ahol a legény valójában szépségre lel. A pénisz és vagina távolságtartása dohos anatómiakönyveket idéz. A fütyi és nuni bűntudatosan regresszál minket a gyermekkorba, mintha fel sem nőttünk volna. A baszásra vonatkozó egyéb szinonimák pedig szüntelen csak bárgyú gondolattársításokkal házalnak ahelyett, hogy a valót mondanák ki. Pedig a lőtéren milyen jót kacagunk azon, aki a lőfegyverén elsütőbillentyű helyett a ravaszt húzná meg – egyből az erdőbe küldjük tüzelni. 

Egyedül a fasz keménységében, a pina lágyságában, és a baszás felszabadult pőreségében találom meg azt, aminek a felkeresésére indultam. A többi, itt felsorolt kifejezés közül semelyik másik nem áll meg olyan sziklaszilárdan ott, ahová lebökték. Ettől még indulhatnak a hasonmásversenyen, sőt, dobogós helyet is elérhetnek - csak épp szabadjon jeleznem, hogy ennek ellenére imitációk maradnak. Utángyártott, háromdé-másolt, fröccsöntött műanyag replikák. Még a szex és szeretkezés szavakat felmentem, de ők amúgy is másik ligában játszanak. Ezen a versenyen itt és most nem is indultak. 

Értem én a szemráncolást a fasz, pina és baszás szentháromságának hallatán, csak épp harcolok ellene. Szerintem nem kellene megtagadnunk ezeket a szavakat, és pláne nem kéne száműznünk őket, miközben valami olyat fejeznek ki, amire egyetlen kényszeredetten tákolt behelyettesítésük sem képes: eredetiek. Ők jelölik ki azt a pontot, ahová rokon értelmű utánzataik csak felérni akarnak - örök referenciák. 

9 hozzászólás |

Dom, sub, switch
#1 2021-11-19 15:27:53
Van, aki baszik, és van, akit basznak. Ennyire egyszerű. 

Nem hiszek a dominánsokban. Ahogy a szubmisszívekben sem. Az egész csak egy szimpla keretrendszer. Nem tagadom, hogy lehet helye a dominanciának, ahogyan a szubmisszivitásnak is, csak épp a szabályszerűségüket kérdőjelezem meg. 

Ha a torkod ráhúzom a faszomra, akkor a szabály szerint domináns vagyok. Ha pedig te egy felcsatolhatóval megbaszol, akkor a szabály szerint szubmisszív lettem. De ha a torkod ráhúzom a faszomra, te pedig csuklóig öklözöl közben, akkor ki kicsoda? Mindenki domináns? Vagy mindenki szubmisszív? Mese habbal. 

Sokan annyira túltolják ezt a BDSM témát, hogy már önmaguk paródiájává válnak, csak épp felszabadultan baszni felejtenek el közben. Állítólagos alfák, akik mindenáron bizonyítani akarják fölérendeltségüket - meg alázatos szolgák, akik mindenáron meg akarnak felelni behódoltságuknak. Kibaszott nyomorúságos így szexelni.

Szerintem egyéniségek vagyunk, saját vágyakkal, saját emlékezettel, saját szexualitással és saját gyönyörérzettel, nem pedig kétosztatú lények, akik vagy az egyik, vagy a másik skatulyába illenek. Semmi bajom a BDSM-mel addig, amíg annak kezeljük, ami: egy keretrendszer. De mint minden keretrendszer, ez is korlátok közé szorítja az egyént, idővel pedig szűkössé, dohossá, fojtogatóvá válik. Pedig egyszerűen csak baszni kéne, úgy, ahogy jön. Mennyivel egyszerűbb lenne, mint ez a pózerkedés előre megírt szerepekben, előre leosztott kártyákkal. 

Most valószínűleg sokan csattannak fel, hogy erre is van ám szó, úgy hívják, hogy switch: ő az, aki mindkét szerepet éli. És akkor én nyilván egy switch vagyok. Naná. Meg az angol királynő is én vagyok, nagyon zseniális megfejtés. 

Nem azokat csesztetem, akik TÉNYLEG ebben érzik jól magukat. Azokat nem értem, akik másra is vágynának, mégis ragaszkodnak a szűkös, kinőtt keretrendszerükhöz. Hát nem élvezni akarják a szexet? Akkor meg miért vonják meg maguktól a vágyaikat? A BDSM kódex miatt? Ez van a nagykönyvben, vagy mi? Ne már. 

Van, aki baszik, és van, akit basznak. A szerepek pedig tetszőlegesen felcserélhetők kortól, nemtől és szexuális irányultságtól mentesen. Én csak a baszásban hiszek.

9 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3021BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba8391Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5780Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba48161Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#csoti200Hármasszex..2ff-1nő
Ajánlott szobák
#profi_csajok2230Türelmi zónás csajok várnak

#animaci41200Elhanyagolt galans ferfi virtualis szeretője lennék
Ajánlott szobák
#transz_szoba3230Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.