Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Keresés itt - "mindenre nyitott"

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli > 3

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Keresés itt - "mindenre nyitott"
#3 2021-03-09 06:21:43
Az egyik kedvenc oldalamon böngészgettem, amikor megláttam ennek az oldalnak a reklámját. Kattintottam, regisztráltam, mert azt gondoltam, hogy ezen az oldalon egész jól lehet partnert keresni. Ezért vagyok itt, (2021) februárja óta.

Sikeresen itt még nem találtam partnert (eddig), de ezt nem tekintem még kudarcnak. Azt gondolom, hogy a megfelelő valakivel (valakikkel?) majd össze jön. Most egy tipikusnak látszó jelenségre szeretnék pár szót pazarolni. Szerintem nem feleslegesen.

Az illető nevét nem írom ide, mert nincs értelme. Van neki egy konkrét vágya... na itt megállok egy pillanatra. Az jó, ha valaki tudja mit szeretne. Nem okoz vele félreértést, lehet vele tárgyalni, mivel valamit képvisel, valami van a tarsolyában. Na, ez pipa.

Tehát szeretne valamit és úgy érzi, hogy az adatlapomon találtak alapján én megfelelek neki. Privire hív. Eddig minden rendben van.

Leírja mit szeretne és... elkezdi követelni, hogy azt szolgáljam ki. Mintha fizetett volna nekem valami nagyobb összeget és a kötelességem lenne. Na, ezen a ponton kitört belőlem, hogy ugyan miért is tenném, ha nekem nincs kedvem hozzá???

Az ő válasza: "kint van az adatlapodon, hogy mindenre nyitott".
Amúgy a beszélgetés első percében rákérdezett, hogy "valóban mindenre nyitott vagy?" - amire leírtam, hogy "én ugyan nem", maximum olyanra, ami a kedvemre való. Ezt nem értette meg, szerinte nekem kötelességem lenne a vágyait kiszolgálni.

Megnéztem utána az adatlapom... ott sincs olyan, hogy mindenre nyitott". A nyitott kifejezés előfordulásai:

"Sok mindenre nyitott" - vagyis nem mindenre, hanem sok mindenre. Amit ugye meg is magyarázok azonnal a bemutatkozás elején:

"Olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol a józan határokon belül bármi megtörténhet, kifejezetten csak jó értelemben. Tehát olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol megélhetem a vágyaim és segíthetek másnak is ugyanebben."

Úgy látszik, hohy ez nem egyértelmű. Holott le is írom, hogy mi mindenben vagyok benne webkamerán keresztül és úgy egyébként személyesen is. Azt is leírom, hogy értelmes, normálisan kommunikáló embert keresek, nem akárkit....

Aztán még kétszer használom a nyitott szót.

"nyitott vagyok" - majd le is írom, hogy "párokra is", majd megismétlem, hogy valóban.

Sehol nincs leírva az, hogy "mindenre" és "mindenkinek", meg a "bármire" sem.

Aztán még ő oktat ki (miután szólok neki, hogy én nem írtam olyat, hogy bárkinek, bármire, bármikor mindenre nyitott vagyok), hogy ki kellene szolgálnom a vágyait, hiszen ezért vagyok itt...

Tudom, hogy vannak antiszoc emberek (és nagyon nem ezt a szót találtam meg elsőre), akikkel nem kell foglalkozni ilyen módon, hogy az ember felveszi és kiírja magából. Csak ez a valaki már a harmadik ilyen rövid időn belül!

Az első kettő ilyen személy még a bizalmi pontjaim is volt kedves leminősíteni (amihez kétségtelenül joguk volt, de nem etikus csak azért, mert nem tettem meg amit szerettek volna). Gondolom ugyanezt a lépést a harmadik személy is meg fogja tenni. Nem tragédia, csak ilyenkor az ember elgondolkodik. És nem érti...

Bár nincs esély, hogy valaki az adatlapomból nem érti meg, aztán itt sokszor annyi szövegből meg ki tudja hámozni... de hátha:

1. szívesen állok a partnerem vágyainak a szolgálatába (kifejezetten izgat ez a gondolat);

2. amikor ezt megteszem, az a saját döntésemből születő cselekvés, amire nem vagyok köteles;

3. megteszem, mert szeretném az illetőt megajándékozni ezzel. Ez azonban nem egy ingyenes szolgáltatás (ne legyen félreértés: nem is fizetős) amiért akárki, akármikor és akármivel bejelentkezik és akkor mehet;

4. amikor ez megtörténik, akkor tudom mire mondok igent, mert vannak korlátok... az adatlapomon is utaltam rá, de akkor egyértelműen jelzem, hogy vannak dolgok, melyek nem férnek bele. Szerintem mindenkinél van ilyen és ez teljesen normális.

5. ahogy mindenki másnak, úgy nekem is jogom van nemet mondani egy bizonyos vágyra, egy bizonyos személyre vagy egy bizonyos időpontra. Tényleg ezt így kell részletezni???

Mindezt csak azért írtam le, hogy majd később hivatkozhassak rá, ha valakivel újra konfliktus lenne. Kissé kétlem, hogy majd ezt el fogja olvasni, de soha nem lehet tudni...

2 hozzászólás |

Hozzászólások

uzsli#3#2 2021-03-09 22:30:40
#pandora: Köszönöm a soraid. Tulajdonképpen arra gondoltam, amit te is megfogalmaztál. Nem vagyok senkinek sem az ingyenprostija, de sértő ezt feltételezni bárkiről is.
Az "arctalanság" ugye elméletileg nem jöhetne szóba magyarázó okként, hiszen ideális esetben létrejön a találka és akkor van arc - persze értem amit írtál: éppen ezért nem jön létre.

Feladni még nem adtam fel, igyekszem a kivételeket megtalálni :) 
pandora#3#1 2021-03-09 09:59:16
Még nem régóta vagy itt, ráadásul férfiként, és máris szembesültél azzal, ami annyira jellemző errefelé.
Kvázi azzal, hogy a jelenlévők döntő többsége totálisan elbillent, antiszociális, mindenféle valódi személyes érintkezésre alkalmatlan ember. :D

Sajnos az oldal jellege idevonzza őket. Pedig az elgondolás nagyon jó, és nagyon nagy szükség is van rá.
Viszont attól, hogy itt nem házastársat keresnek az emberek, már totális húsdaraboknak tekintik a másik embert, akinek nincs ízlése, akarata, korlátai, személyisége. A többség úgy tekint a másikra, mint aki azért van itt, hogy totálisan kritikátlanul teljesítse az ő vágyait.

Napi szinten kapom az arcomba az olyan leveleket, amiben az illusztráció egy farok, a levél meg annyi hogy egyeztessük hogy mikor érek rá szexelni vele.
Eleinte még válaszoltam minden levélre mert úgy neveltek. :)
Amikor elmagyaráztam hogy nem, akkor azt kaptam az arcomba, hogy mit játszom meg magam, hiszen ezért vagyok itt.

Felesleges elmagyarázni, hogy NEM. *Nem azért vagyok itt, hogy bárkinek, bármikor, bármire rendelkezésére álljak!*
Hanem azért, hogy aki nekem tetszik, megfelel, kölcsönösen úgy érezzük hogy érdekel a másik, azzal megismerkedjek. Amiből nem bármi lehet, hanem csakis olyan lehet, amit mindketten szeretnénk.

Soha nem értettem ezt, ahogy magukból kifordulnak az emberek, pusztán az arctalanság, a rejtettség miatt. Olyan emberek is, akik más társkeresőkön előfordulnak, és ott "hagyományosan" társat keresnek, megfelelő stílusban és hangnemben, azok itt simán a farkukat lóbálva hőbörögnek ha valaki nemet mond nekik az arctalan, múlttalan, lélektelen, a másik embert teljes mértékben tárgyiasító szexuális jellegű, erőszakos, bunkó próbálkozásaikra.

Ennyit tesz az, hogy valami kicsit szabadabb? Ha valaki az ujját nyújtja, leharapják a karját? Vagy ha valamit szabad, akkor nyomban a százszorosát is?
Attól hogy nem az esküvő a cél, már egyből ingyenprostinak kell tekinteni egymást?!

Amiket írsz, azt én nőként napi szinten tapasztalom, sőt, mondhatni ez a többség. Nagyon ritka errefelé a normális szociális érzékkel megáldott, civilizáltan kommunikáló ember.
Kétlem, hogy amiket itt alakítanak sokan, azt a valóságban arccal is vállalnának. (Ezért kevés a találkozó.)
Arányaiban pedig úgy néz ki a dolog, hogy keresni kell a kivételt, mert abból van kevesebb, aki itt is emberként tud viselkedni. 

Van azért olyan is, ne add fel. ;)hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3340BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba121151Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#cuckoldklub310Cuckold Klub.

#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7870Meleg férfiak egymás között

#sexuality310Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba49100Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1940Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3740Transzszexuális csevegő

#cdbiman50100nem csak női fehérneműt kedvelők ( CD-travi)

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.