hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMi baj történhet? Legfeljebb összejön!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > ftibor

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
51

ftibor

Erotikaváros tagjává vált: 2019. május 26.,
utoljára belépett: 2019. október 22. 12:31, épp be van jelentkezve.

Mi baj történhet? Legfeljebb összejön!

Szia, ftibor
vagyok, 54 éves, halak csillagjegyű sportos férfi, lakhelyem Magyarország, Budapest, VII. kerület.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: ftibor.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Léleksimogató
  • 175 cm magas vagyok
  • súlyom 85 kg
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
Ötvenes budapesti férfi vagyok, aki szívesen feszegeti határait. Szenvedélyes és nyitott alaptermészetemből fakadóan azért regisztráltam erre az oldalra, hogy hasonló érdeklődésű emberekkel tudjak ismerkedni.. Hölgyeknek örülök a legjobban, de szimpatikus párokkal is szívesen barátkozom hetero alapon. Nagyon szeretek szenvedélyes hölgyeket masszírozni és ez lehet akár több órás "elfoglaltság" is. Érzéki és odaadó ember vagyok, de egyben domináns, akinek a partnere öröme ugyanannyira fontos, mint a sajátja.  Kommunikatív vagyok, nagyon szeretek ismerkedni, beszélgetni, és egy kapcsolat szólhat csak a szexről, de akár többről is. Ismerj meg, ismerjetek meg!  

Blogom első posztjában speciális yoni masszázsomról írtam. Ha érdekel, keress privátban vagy levélben. Mindenkinek válaszolok! 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.