értelmetlen megkeresések :)

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > paroskalandok > 1

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

paroskalandok blogja


Élmények a partner keresés során
Tapasztalat, élmény, vélemény a keresés során!
Mindenki okkal van itt! Az, hogy ki / mit keres sokféle lehet. 
Hogyan éljük meg az ittlétet, a kapcsolatfelvételt, a kommunikációt? 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
értelmetlen megkeresések :)
#1 2024-03-09 14:24:40
Egyszer már írtunk az oldalon blogot, és sokszor érezzük most is, hogy jó lenne összefoglalni mindazokat a gondolatokat, amik egy megkeresés során előjönnek. 
Várjuk a tapasztalatot, véleményt másoktól, is, hátha tanulunk belőle mi is, és esetleg egy más nézőpontból való megközelítés más értelmet ad az olyan helyzeteknek, amikor mi azt gondoljuk, hogy egy fogyatékossal állunk szemben...

2 hozzászólás |

Hozzászólások

stop-lee#1#2 2024-04-20 13:05:45
#mis: 
Amit leírsz az egy nagyon szűk szelete a partnerkeresés buktatóinak. A múltunkban ilyen szituációkkal akkor találkoztunk, amikor biszex hölgytagú párt kerestünk. Számtalan adatlapon olvasható, hogy az egyik első lépés - a hölgyek beszélnek telefonon (vagy bármilyen csatornán) egymással. Itt azok kapásból elvéreznek, akiknél a férfi tag erőlteti, mert a hölgy már erre sem lesz kapható. De személyes találkozáskor is könnyen leleplezhető, ha valami nem stimmel. 
Számtalan párral beszélve viszont már eddig eljutni (személyes találkozó) is nehéz. Ami változott az elmúlt 20 évben: a kereső oldalakon többnyire valós, belülről fakadó vágyakkal rendelkező emberek voltak. Az internet, e-mail küldés még kezdetleges - helyhez kötött volt, ezért a kommunikáció is máshogy zajlott. Még tudtak az emberek beszélgetni, tartalmas levelet írni, ismerkedni. Ma felgyorsult minden, egysoros üzenetváltással szeretnének az ágyig eljutni. A vágy is sokszor a pornóban látott ingerekből táplálkozik, és amint kilép a virtuális világból az illető, máris nem tudja, hogy mihez kezdjen. 
A következő lépcső - a támasztott igények - bár eddig már az ismerkedések zöme nem jut el. Fiatalon túl sok paraméterrel szűrtünk, nagyon az ideálisat kerestük (külsőleg). Egyrészt megnehezítettük a dolgunkat, másrészt sokszor kiderült, hogy hiába szép valami kívülről, ha belül rohad... (itt lépett be a képbe a zöldszemű, alárendelt partner, vagy az ágyban rideg hölgy) Nekünk sokat javított az élményfaktoron, amikor hátrasoroltuk a külsőt a keresésnél Ez nem egyenértékű azzal, hogy a külső nem fontos, csak sok - főleg kezdő - ember esetén a "keresem az igazit" elviszi az időt. Mire rájön, addigra már sokaknak ő nem lesz az igazi :) Nekünk sokszor a "nézzük meg azért élőben is" pozitív csalódást okozott, és visszanézve talán a legjobb többeseket. Talán a legjobban az veszi el a partnerkereséstől az emberek kedvét, amikor hosszú idő alatt talált valaki(k)ben csalódnak a végén...Ez nem feltétlen kell az ágyban történjen, néha elég, ha az illető nem jelenik meg a találkán, vagy az első alkalom után eltűnik.
mis#1#1 2024-03-23 11:17:50
Sziasztok! Véleményem szerint mindenkinek van ilyen-olyan, jó, vagy épp rossz tapasztalata akár az oldal, akár magával a partnerkereséssel kapcsolatban! Ami talán a leginkább megnehezíti a keresést, vagyis inkább az ideális, de legalább "megfelelő* jelölt/jelöltek, illetve a mögöttük található valós személy/személyek megtalálását, az pont a rossz tapasztalatokból fakadó előítélet, ami valljuk meg sok esetben még jogos is! A másik maga a vágyak egyeztetés és ebben az esetben még a konkrét keresés előtti miértek, hogyanok, ki és kivel, stb. kérdéskörre gondolok! Sok esetben a saját vágyak megfogalmazása is problémás, így a keresés is hamar kudarcba fulladhat! Az is a nehézséget fokozza, hogy a keresések nagyobb része ugyanarra irányul, ami az esetek zömében egy plusz és inkább hölgyre korlátozódik, ahogy mi is pont a tűt keressük a szénakazalban! A következő problémát, már a "közelebbi" ismerkedés időszakából említeném, amikor egy pár egyáltalán nem, vagy nem kellően tisztázza, beszéli meg, hogy akár egy harmadik személy részvétele esetén hol húzódnak a saját és az egymás irányába támasztott határok, amiből csúnya vita, hiszti, sértődés lehet, pedig csak a megfelelő kommunákáció hiányzik (nyílván ha valaki a saját és a párja irányába támasztott korlátokkal sincs tisztába és csak magában a szituációban szembesül a problematikával, ott nagyon nehéz bármit is tenni, de azért a rutin sokat tud segíteni!). Ott van az a jellegzetes probléma, amikor a pár egyik tagja csakis azért tesz, vagy jobb esetben csak tervez megtenni, hogy a párja kedvében járjon, vagy megfelelően a másik elvárásainak, megérkező vágyainak! Hogy példát írjak, egy teljesen heteró pár egyik tagjának megérkezik a gondolat az édes-hármassal kapcsolatban úgy, hogy elvárás a másik fél aktív részvétele a vele azonos nemű harmadikkal! Ezen esetek zömében előbb-utóbb kiborul a bili és kiderül, hogy egyoldalú a vágy és ha még a "zöldszemű" is bekopogtat, akár a pár szétugrásához is vezethet! A vágyódó fél meg nem is érti, hogy mi történt, mi a gond, hiszen együtt voltak benne az adott szituációban és az aktív szerep miatt a fejében élő kép mást mutat, mint ami a valóság!
Nagyon sok dolog van, ami ha félre siklik, az negatív érzést vált ki! Ha a negatívumok megsokasodnak, az zárkózottabbsághoz, túlzott (nem a szükséges és rendben lévő mértékű) óvatoskodáshoz, előítéleteket, stb. vezethet, aminek a vége szintén a nehézkessé vált keresés-találás szituációjához vezet!
Szóval azt a rengeteg mindent, ami miatt félre csúszhatnak, vagy úgymond akár "tragédiája is fulladhatnak a dolgok, akár önhibán kívül is, azt szinte lehetetlen felsorolni, de személy szerint én, várom a hozzászólásokat, hogy okuljak, hiszen "Life is Lear ing!"! 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1920BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba83151Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba200Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba4640Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3640Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok110Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2650Transzszexuális csevegő

#cdfatime200GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.