Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Krampuszok

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)


Balaton
#91 2021-07-10 15:47:02
Szabadifürdő, Balcsipart, nyár, napsütés, buli, Fanta.
38 fokban és totális ráérésben az embernek különös filozófiai magasságokba emelkednek a gondolatai az élet nagy dolgairól, túl azon hogy elnézve a part padjait, mindig beugrik hogy egyszer jó lenne éjjel arra járni. ;) :pirul: 

De vissza a tűző napra.

Elnézegetve a 'zembereket, például arra jutottam, hogy a kisgyerekes családok szenvedni jönnek a Balatonra. Vezekelni. Talán csak simán mazochisták. Vagy talán valami korábbi bűneikért egyenlítenek. Mondjuk előző életükben gyerekeket ettek. Minimum ez lehet, mert abban amivel töltik a napjukat, nagyítóval sem találok semmi nyomát annak hogy jól éreznének magukat. Szenvednek. Kutyául. Igazi BDSM.

Először is, megérkezik a Család a strandra. Apa, Anya, Kicsi, Pici, és a Babakocsi (háromkerekű kismotor, roller, lépegető exkavátor). Táska, szatyor, hűtőláda, szőnyegek, wc ajtó. Felfújható csónak, matrac, csillámpónis úszógumi, rózsaszín flamingós mittudoménmi, teknősbéka, delfin, labda benne kis zörgő flitterekkel. Pumpa. Zutty a dolgok le. A 3 gyerek egyből szétfröccsen az összes égtáj irányában. Levadásszák őket és jöhet az öltözködés. (Nem, naná hogy nincs alatta a fürdőruha egyiken sem.) Persze fésülködni is itt és most kell, hajat feltűzni, mert nyilván a 100 méterre lévő 80 milliós lakóparki apartmanban nem volt tükör. Anya ideges, a lányok is már mennének a vízbe. Nem úgy van az. Anyának is át kell öltözni. Ő sem fürdőruhában jött. Lepel bohóckodás, mintha bárkit is érdekelne a mutatvány. Az egyik gyereknek pisilni kell. Na majd Apa elkísér a wc-ig, de kislányom miért nem voltál amikor indultunk? Akkor nem kellett. Hihi :D Másnak nem kell? Nem hát. Majd amikor Apa visszajött. :D
Na így legyen lottó ötösöm, pontosan ez történik. Egy copf már kész, de a középső emeli a tétet, neki kakilni is kell. Apának kezd elege lenni, most Anyán a sor. A többiek mennének a vízbe. De meg kell várni. Apa a legkisebb fürdőruha felsőrészével küzd, ebben a méretben az kábé egy összecsavarodott szalag aminek nincsenek végei, és sehogy sem akar oda kerülni ahova. De apaaaaa ez nem jó. Majd anyád megigazítja. 
Összeszorított fogakkal drukkolok, hogy jussanak már el a stégig, ha már ezért jöttek, ez az elmúlt egy órában nem sikerült. Valahogy összeterelik az aprónépet a stéghez, folyamatosan harcolva hogy egyik felfújhatós bizbasz se guruljon el, és... "anyaaaaaaa ez hideg" csatakiáltással a kígyó feje visszafordul.
Győzködés nem használ, utána a szomjas vagyok és az unatkozom következik, meg mikor veszünk valamit. Jajkislányom az előző fagyidból hármat nyaltál és ki kellett dobni. De. Mivel valamit mégis csinálni kell, irány a büfé, következik a hegy letakarása törölközőkkel (nyilván akkor nem látszik hogy egy közepes méretű panellakásba alig beférő holmi van őrizetlenül), aztán elviharzás a büfé felé.
Ezért az emelt szintű szórakozásért pedig még fizetnek is, nem is keveset. :o 

A part melletti kövön három helyi negyven-ötvenes nő napozik. Áh, igazi Szex és New York (úgyis most már hárman maradtak, Samantha megunta a banánt). Szemlátomást ez gyakori tevékenység, szép egyenletes barnák, az a tipikus hátrakötött nyakbakötős felsőrészes stílus. Naná hogy pasikról van szó. Géza épp most utazott haza, és már tökre elég volt belőle, mert "nekem ne mondja meg senki hogy mikor mosogassak". De legalább hát...izé...jó volt hogy minden nap... - érvelnek a barinők. Á, francokat. Ha akarom ha nem, megtudom hogy Gézában csak a nagy akarás van, és a legférfibb cselekedete hogy kiverje a balhét a vacsora miatt, amiben keménynek kéne lenni, abban viszont nem igazán tud villantani. :/ Szóval jobb így, érvel a nő neonszínű körmeit megvillantva a gesztikulálásban, nem kell nekem ide pasi. Megvan mindenem, megy a bolt, van pénzem, egészséges vagyok, végre a ház is kész, púp a hátamra nem kell. Barinők helyeselnek, majd kifejtik hogy az a magas pasi aki épp felforgatta a lokális kedélyeket, hát komolytalan. Mert nem köteleződik el úgyse csak befűzi a nőket oszt lelécel. Már a fél város megvolt neki, a trió úgy dönt nem állnak be a sorba. Azt is megtudom, hogy az Öreg aki viszont egy baromi rendes csávó, és nősülne is, de állítólag a szerszáma felfújhatós, olyan pumpálós izé. Jujjj, téééényleg? Francba. Pedig elég jól áll az öreg, vagy négy háza van. De felfújhatós, az nem. Azért az nem kell. Egyedül jobb. :napersze: 
Gondolatban bólogatok, az iménti családi BDSM emlékével a retinámon. Ők legalább kétségtelenül jól érzik magukat. És még pénzt sem adtak érte, hisz itteniek.

Ennél magasröptűbb gondolataim csak a büfében támadtak, akármerre nézve folyamatosan Schobert Norbi jut eszembe, miszerint a zemberek jobb ha nem fogadják el magukat a 10-20-30-50 kiló túlsúllyal. Mert az gáz. Lehet utálni őt (én is utálom mert bicskanyitogató), de sajna kurvára igaza van, mindenfelé lötyögő zsír, ez a látvány tényleg gáz. Annyira gáz, hogy mire sorra kerülök, telítődöm a háj látványával, elmegy az étvágyam, és elhatározom hogy bár rajtam úgy 5 kiló lehet, de minden az elején kezdődik, szóval az elkövetkező 100 évben egy falatot sem nyelek le, így a kiszemelt hekk helyett csak egy jeges lattét kérek, a citromos sör helyett ásványvizet (már Ronaldó is megmondta hogy igyatok vizet, és őt viszont bírom) és megfogadom hogy soha de soha többé nem bliccelem el a tornát!

A szállás felé baktatva pedig egy tizenévesekből álló csapatot érek utol, a lányok egyforma mam rövidnadrágban (ez a csípőnadrág ellentéte, hónaljig feljön, cserébe rengeteg lyuk van rajta) crop toppal, a fiúkon olyan laza gatya hogy egyre azt várom, mikor csúszik le a bokájukra, de ellentmondva a gravitációnak, valamitől mégis ott marad a csípőjükön fityegve. Megtudom hogy minden uncsi, alig lehet hol bulizni, minden szar elmarad, és a fater se ad elég lóvét.

Kedvenc portásom széles mosollyal már messziről üdvözöl, mint mindig, üdítő színfolt amikor valaki amellett hogy ördögien jóképű, mindig, és tényleg mindig tud vidáman mosolyogni (gondolom neki is megvolt már a fél balatonpart, de megérdemli na ;) ). Amúgyis ő a legjobb dolog ebben a hotelben, minden más kritikán aluli. Állítólag Hippokratesz mondta, hogy a későn jövőknek csak a csontok maradnak. Mivel induláskor akartunk szállást találni, hát sikerült egy mínusz csillagost találni négycsillagos áron, ez volt 5 kilométeres körzetben az egyetlen szabad szoba. A felár tuti a portás. :D Mindig jó kedvem lesz tőle. Azért ez is valami.
Benyitok a szobába.
- Mi tartott ilyen sokáig?

Hát Balaton nélkül nincs nyár, az már biztos. ;) <3 3 hozzászólás |

Kirándulás
#90 2021-04-07 03:08:53
Itt a tavasz, ideje kimozdulni. Na nem úgy ám. ;)

Nyolcadik éve vagyok itt lilavárosban, eddig úgy éreztem, annyira nem fontos a dolog, hogy belesüppedjek a netes társkeresés rejtelmeibe, elég nekem ez a közösség, olyan amilyen, hol ilyen hol olyan, de már megszoktam.
Egyébként is azt hallottam mindenfelől, hogy mindenhol ugyanazok az emberek vannak.

Aztán ahogy beköszöntött a tavaszi csend, kicsit körülnéztem a világban.
Volt itt egy blog, ahol végigkísérhettük Leonárdó csetlését-botlását a partnerkeresésben, és végül záró csattanóként a jobbra-balra húzogatóson lelte meg a boldogságát (egy napra legalábbis). Watson is azt mondta, hűmiket talált ott (leginkább kacsaszájú aranyásókat, de az egy másik történet). Sokáig tiltakozott bennem valami makacsság, hogy nem és nem, én márpedig nem állok be a húzogatós birkák táborába, jusztse csakazértse de semmiképp.

Nohát beálltam a sorba a karám előtt. Egy napig legalábbis. :D :napersze: 

Azt mondják, hogy az ember mindent akkor tud megbecsülni, amikor nincs. No persze, mert akkor éles helyzetű összehasonlítás keletkezik, ahol nem elméletben csapkodják a legkényesebb részeddel a csalánt, hanem bizony ott viseled a csapásokat, hogy amiről azt hitted hogy jobb, az a valóságban baromira nem az és kéred vissza a régit.

Kicsit így éreztem magam.

Nem tudom, ezt a marhaságot ki találhatta ki, de ha azt mondjuk eróra hogy húspiac, akkor erre már szavak sincsenek. Hát meg kell mondjam, eró bensőséges pszichológus-dívány homályos fényű hangulatlámpával a húzogatós appokhoz képest. 

No mindegy, feltettem egy friss arcképet smink nélkül, meg egy egész alakos vállalhatóan felöltözöttet sminkkel, hogy látszódjon, embernek is ki tudok nézni ha nagyon muszáj. Kitöltöttem mindent amit lehetett és amit a rendszer felajánlott (magasságot hogy a búbánatban nem kell megadni?!), kihasználtam mind az 500 karaktert a bemutatkozáshoz, aztán csapjunk a lovak közé.

Kitöltetlen adatlap ugrott fel elsőre, de annyira, hogy olyan lapot is lehet csinálni, ahol egy fekete képen csak egy fantázianév szerepel. Se életkor, se város, se semmi, melléírva sem, sehol sem. No őt vajon ki fogja jobbra húzni? :o Az égvilágon senki, nem is hinném hogy ezért van itt. Ócska kukkoló. Fujj.

Először bejelöltem a saját korosztályom, ahogy illik. Aztán a 200-adik lap körül, amiken a nagyapámat véltem felfedezni kétszeres szélességben (neki nem volt pocakja, cserébe volt haja), csökkenteni kezdtem a kort. 

45-nél kettévált a mezőny. Nagyapákra és Don Juanokra. Előbbiek az eddig megszokott kopasz, ősz, fogatlan, igénytelen, pocakos, horgászbottal és nagy hallal a kezében. (Vajon hány nő olvadozik egy 20 kilós harcsától, nem tudom máig sem...) Utóbbiak zseléhaj, borosta, kigombolt ing, napszemüveg, olyan laza hogy majd' szétesik, súlyzóval és konditeremmel. Persze hogy komoly kapcsolatot keres. :napersze: Komoly szándékainál már csak az őszintesége erősebb, már akinek nem lóg ki a méteres lóláb a sokmilliós autó és a tengerpart napsütötte illúziójából. Vajon kinek jön ez be? Nem tudtam meg, mert ment balra. Nem is tudom az a rosszabb ha hazudik vagy ha tényleg ez ő.

A következő csapat az anyukát keresők. Már a profilképe is gyerekekből van. Halló, van itt valaki? Hogy lehet pár éves gyerekek arcképét kitenni ilyen oldalra? Ez komoly?! Én tiltanám. Főleg hogy apuci rejtve marad. Nem, nem szeretnék társkapcsolatot létesíteni egy 10 éven aluli gyerekcsapattal, köszike de inkább balra húzom.

Panaszkodunk erón a virágos tájképes profilképre. No itt is van ám bőséggel, egész virágoskert és világjáró túratájfotó bajnokság. Nos ők a "diszkrétek". Nehogymá' anya megtudja, mer' gyün a sodrófa izibe!!! Sunyi kispályások, némi leesett húscafatért.
 
Nicsak, sztárok dögivel. Van itt Brad Pitt, George Clooney (huhhhh...mindig róla álmodom mégsem tudok örülni, hogy velem van a baj az már tuti), ejjj Leonárdó, megvagy te is... A csúcs akkor is Kim Dzsongun. Itt van, lehet jobbra húzni hogy egyem azt a kockafejét. Igaziból Kisbákonyi Zsombornak hívják, hát tudjuk hogy mindenhol ott vagyunk mi magyarok ahol valami számít, a Kim nyilván művésznév. :D Valahogy mégis balra megy ő is. Bocsi Kim.

Nohát azért sikerült 6 azaz hat képet végül jobbra húznom, csupán azon elv mentén, hogy:
- van szöveges bemutatkozás (még ha az egy idézet is a netről amit gyorsan talált)
- van arckép és testkép
- annyi évesnek látszik amennyi oda van írva
- van haja és foga
- nálam magasabb (és ezt ki is írta - függetlenül attól hogy igaz-e)
- nem szerepel a szövegben a "diszkréció" szó

Ennek úgy ezerből 6 felelt meg. Tök jó, nem? :D

Na lássuk a háremet, izgatottan várakoztam mint pók a hálóban. Szívem a torkomban, pitty-pitty, MATCH!!! 1,2,3...6. Mind visszajelölt! Úsztam a boldogságban. :D No lám lám.
Nézzük meg őket közelebbről. Biztos mindjárt írnak!

Ezt gondoltam 2 óra múlva is. Tik-tak. 3, 4..6.
Már a vacsi is megfőtt, letaroltam vagy 25 pályát a kedvenc játékomban, hopp egy üzenet. Lassan fog az a billentyűzet, jó munkához idő kell.

- Mizu?

Komolyan, 6 óra alatt ennyit sikerült összehozni? :o :o 
Gyors keresésbe kezdtem a képernyőn, meg is találtam a kapcsolat bontása gombot, hirtelen felindulásból el is váltam. Asszem rekordot döntöttem, ilyen gyorsan még soha. Nem beszéltük túl a dolgot az már bizti.

Ismét egy üzenet, a következő versenyzőtől.

- Gyönyörű vagy.

Ó de kedves. Biztos most jön a bemutatkozás, várok. De nem. Ez ennyi. Bakker velem van a baj! 
No ebbe azért több energiát akartam beletenni, hátha kicsit motiválni kell.
Feltettem a keresztkérdéseket, mármint hogy mi a foglalkozása, és mik a szándékai - amik egy normális világban a társkereső reglapon alapból kint lennének, főleg hogy van neki kimondottan mező, és az enyém takarosan ki is van töltve az utolsó karakterhelyig. 
És nem, nem az anyagi helyzete miatt érdekelt a foglalkozása, hanem mert vannak olyan foglalkozások, amiket kizárok. Ilyen például a titkosügynök. A titok akkor van biztonságban, ha én nem tudok róla, merthogy nem tudok titkot tartani. Méghozzá azért nem tudok, mert nem is akarok. Akinek rengeteg titka van, az jobb ha elkerül. Közös témák pedig nem ártanak, már ha nem csupán horizontálisan közelítjük meg a kérdést.
Látom, ír. Jujjj de izgi. :D

- Van kedved telefonon beszélni?

Nézek elkerekedett szemekkel. Most nem ment át az üzenetem vagy mi a fax van?! Megismételtem a meglehetősen bonyolult kérdéseimet. Várok.
A Nagy Büdös Semmi.
Sajna ennek is válás lett a vége. Pedig a fotója nem volt rossz. Még haja is van itt-ott, a szívem szakad meg, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet, mégiscsak a párom volt vagy mi.

No de van itt még ahonnan ez jött. :D 
Vagy...

A következő 2 órában a maradék 4 is hasonlóan lemorzsolódott, úgyhogy 6 fős büszke háremtulajdonosból hamar szingli lettem újra.
És ennyiben meg is csömörlöttem a képözöntől, már azt vettem észre hogy nem is nézem, illetve nézem de nem látom, és csak húzom balra a halakat, kocsikat, konditermeket, kutyákat, napszemüvegeket, bukósisakokat, virágokat, búzatáblákat, nevetgélő gyerekeket.

Ha ezt az exem látná, elégedetten hátradőlve röhögne! :merges: 

Azt azért mégsem hagyhatom, szóval akkor cancel. Ideje hazamenni a per pillanat ugyan csendben kongó, de azért mégis sok szép emléket, hangos nevetéseket rejtő városomba. Legalább van hangulata, a faszképes lakóival együtt.

----------------------------------------------

_Epilógus_ :D

Hazajöttem, új üzeneteim vannak, hurrá!
Ohhh, a szívem dobogtatják a szokásos kedves levelek. 

- Van kedved beleülni egy 19 centis faszba? (bele is ugrik az arcomba egyből, semmi cicó)
- Hmmm...most épp nincs, de majd ha lesz, szólok.

- Jenő vagyok. Hogy telik a napod?
- Én meg Pandora vagyok, ahogy látod is amikor kattintasz. Már eltelt, éjszaka van amúgy.

- Szeretnélek órákig nyalni.
- Én meg szeretnék egy hatalmasat aludni. Jól elcsesztem egy napot. :D

Hhhhhhhhhh... Otthon, édes otthon!!! <3 

Jó éjt.

15 hozzászólás |

Valentin
#89 2021-02-10 00:32:42
...napra üzenem azoknak a férfiaknak, akik szerint baromság a Valentin nap.

"
Kedves Lúzer! :napersze: 

Igen, szimbolikája van a Valentin napnak, és az a szimbolika nagyon fontos. Az a lényeg az egészben!
A férfiasság, a nagyvonalúság szimbolikája. Ugyanis - megsúgom, mert vannak férfi rokonaim ;) - minden férfi szerint baromság, a legjámborabb szerint is.

Csakhogy a Valentin nap a szerelem ünnepe, az bizony nőkről szól. <3 És amelyik férfi belemegy a nők játékába, az nagyvonalú, és bölcs, és szeretjük.

A játék a lényeg. Ezt pont neked kell elmagyarázni..? Hogy a játék mennyire fontos eleme a szexnek..?! Nem csak egyféle Játék van ám, Mr.Önződög!!! 
Na persze, más nem érdemel saját játékot, vagy szálljon be az ember a tiedbe, vagy részedről nincs játék! Csak egyféle játék van, a tiéd. :napersze: 

Nem, és nem. Tudod mi az hogy kölcsönösség? :o 
Hogy néha ezt játssza az ember, néha azt. És ahogy át tudod élni a másik kedvéért az ő játékát, azt az átélést és lelkesedést kapod majd vissza a te játékodban.

Az szerinted jó játék, ha közben nem éled át hanem kifigurázod, fikázod..? Képzeld el, ha a te játékoddal ezt tennének, ha közben nyavalyognak hogy ez tök baromság...még ki is röhögnek. Oda lenne ám az illúzió, tönkre van téve a játékod. Az jó?!

Hát ez ugyanaz. Ugyanezt teszed a Valentin nappal, a nők legkedvesebb játékával, amikor elfelejted vagy megtagadod.

Mit szeretnél? Egy nőt a saját képedre formálni? Vagy egy gyakorlatias, lélektelen, pszichopata férfit csinálni belőle? Elvesztené a lényegét, és nem lenne többé vonzó.

Egy nőt nőnek kell tekinteni. És egy nő bizony elolvad a Valentin napi csokiszívecskétől, virágtól, mert megérinti a szívét, a lelkét. Még a legkeményebb nőt is megérinti és meghatódik. Mert nőből van.
Elfogadod hogy nő a nő, vannak nőies játékok, vagy azzal is harcolni akarsz?!

Vagy nagyvonalúan azt mondod...oh, hát ilyenek a nők... Éppen azért imádják őket a férfiak, mert ilyenek, mert nőiesek, mert lágy a lelkük. Ez a természet rendje, a női lélek. Ezt ha meg akarod hekkelni, akkor elveszed a nőtől a nőiességét, és nem lesz már számodra nő.
Hova vezet, ha csinálsz a nőből feléd egy erős, makacs, harcedzett férfit? :( Oda hogy másokkal lesz nő. :vigyor: Feléd egy boszorkány lesz, másfelé pedig lágy és kedves, és három tükörrel ellenőrzi, hogy elég jól néz-e ki a feneke, és este elindul mazsoláért ha a Férfi úgy szereti a sütit. ;) 

Ha levágod a sas szárnyát, nem repül. 
Hiába magyarázod meg neki hogy tudsz egy sokkal jobb módszert a repülésre, amihez nem kell a szárnya..! Hiába tök ésszerű amit mondasz... és mégsem fog többé repülni, mert ő a szárnyával tud repülni, a szárnyával akar repülni, és úgy érzi magát sasnak. 
Bármilyen okosnak hiszed magad, vannak törvényszerűségek, amiket még te sem tudsz meghekkelni.

Ha kitéped a virág szirmát, elhervad, nem illatozik, kitépheted a légy lábait és ott fog vergődni. Nem fogod tudni átalakítani, csak megölni tudod. Holtan pedig már számodra is haszontalan. :(

Persze, győzhetsz a csatában. Mindenkit legyőzhetsz..! Bárkit le lehet győzni, csak elég durvának, elég kegyetlennek kell lenni! :merges: 
Csak éppen nem lesz belőle hasznod. Mert élve, illatozva, virágozva, repülve van hasznod belőle.

Hasznod abból van ha valakit *meg*győzöl, és nem abból ha *le*győzöl. Márpedig legyőzni akarsz mindenkit és mindent. Legyőzni, mindenáron. Minél jobban ellenállt neked, annál nagyobbat taposni a lelkébe, hogy megkeserülje, azt is bánja meg hogy megszületett, majd te megmutatod hol a helye, érezze magát baromi szarul..!

Aztán ha győzöl, nem engedsz, fasza csávó vagy, te aztán megbüntetted...tönkretetted az ünnepet, tönkretetted a játékot...elégedetten hátradőlsz. Megmutattad kinél az igazság..! Brávó, brávó..!

És? Jobb tőle...?
Nyertél is vagy csak győztél?!

Te győztél... 
...az okos pedig nyer majd, aki kis csokiszívecskéket visz a nődnek helyetted Valentin napra.

És élvezheti a nyereményét. <3 

Üdv,
Phandorité ;)
"

5 hozzászólás |

Hair
#88 2021-02-02 07:24:25
Egy érzés. 

Amikor a fent említett filmben Bergerék megtudták hogy a katonának bevonult társukat frontra vezénylik, és elmentek kihozni egy utolsó éjszakára, aztán ültek a tűz körül és énekeltek...egy feeling, amikor sok szar van a világban, mi is nyakig ülünk benne, de itt és most egy kis sziget, amikor a pillanat kirekeszti a rossz dolgokat, a jövőt, és tényleg a jelenben vagyunk, csak a jelenben. Csak itt és most, és próbálunk emberek lenni, próbálunk élni, próbálunk nem beszarni a holnaptól, és nem engedni hogy leterítsen.

Volt egy ilyen pillanatom a hétvégén.

Egy kis alagsori medence, szaunával, egy ház alsó szintjén. A tulajdonos soha nem gondolta, hogy valaha ilyen fontos lesz, úgy tervezte, egy kis luxus magának. :) Aztán hogy ne legyen olyan drága a fenntartása, néha kinyitotta barátoknak egy-egy délutánra, összedobva a költségeket, mindenki jól járt.
Csiszolódott a baráti kör, egyre jobb hangulatúak lettek a szaunadélutánok. 

Aztán más szaunák elestek, bezárt minden, és csak mi maradtunk. A kis szaunadélutánok szigetek maradtak a szürkévé vált világban. Nincs járvány, nincs maszk, nincs távolságtartás, nincs betegség, nincs politika, nincs vita, nincs cirkusz...csak a medence vize, a szauna melege, vidámság és pihenés, és puszival elköszönés.
Egy másik világ, ahova belépve a többi szarság kinn marad.
Mindenki hozzáadja amit tud. Ki sütit süt, ki gyümölcsöt hoz, ki üdítőt, ki zenét, ki illóolajakat, ki sztorikkal szórakoztatja a többieket, ki mikor mit tud hozzátenni. Akinek szaunamester a szakmája, már csak poénból is gyakorol, és olyan szeánszokat rittyent, mint sehol senki. :) Pici a szauna, csak négyen férünk el benne, de mit számít, nincsenek szabályok, annyiszor ismételjük ahányszor akarjuk és figyelünk egymásra hogy mindenkinek mindenből legyen.
Áh...ez már idáig is egy kis Paradicsom.

És a Pillanat varázsa.

Volt felfutása, mert a szaunamesterünk éppen azon gondolkodott el, hogy sokféle művészet lehetséges, éppen mivel érzékelünk, a szemünkkel, a fülünkkel, de ahogy a konyhaművészetben ízlelünk, vajon lehet-e plusz dolgokat érzékeltetni, elmondani, lehet-e művészet az illat és a hő kombinációiban.
Szerintem igen, lehet! El lehet varázsolni bármelyik érzékszervünkön keresztül, ha a művésznek van mondanivalója. Érdekes beszélgetéssé fejlődött.
Egyik vendég profi alt klarinétos a kinti szürkeségben, és magával hozta a hangszert, aztán egy pillanatban, mondván megihlette a beszélgetés és a légkör, a sokféle művészet...és játszott nekünk, improvizálva, ő is hozzáadva a témához, amit tud, és amit mondani szeretne.

Hihetetlen élmény volt.
Túl már 3-4 szeánszon, úszáson a hűvös vízben, és elpilledve fekszenek az emberek a csempézett és trópusi növényekkel díszített helyiségben, nyugágyakban, hintákban, ki zuhanyzik épp, ki eszik vagy iszik épp... a levegőben az utolsó szeánsz illóolajának emléke, és akkor abban az akusztikában, a csempékről és vízről visszaverődve, megszólal az alt klarinét, egy mély, lágy ezoterikus dallammal...és mintha a világ tényleg fényévekre lenne az összes szarságával, csak a határtalan szabadság, és csak most, és csak a Pillanatban, vizes hajjal, színes kendőben vagy meztelenül, szabályok nélkül, és próbálunk emberek lenni, próbálunk valami élet féleséget beletenni a teljesen értelmetlenül és pazarlón, kriptában élve elfolyó időbe. Kiszínezni a szürkét.

Érzem hogy élek. Hogy nem reménytelen. És amikor vissza kell lépnem majd a szürke be-, és kizárkózott valóságba, akkor marad egy kis forrás, energia, ami segít kiszínezni.
És kitart egy hétig. ;)

6 hozzászólás |

Cápák
#87 2021-01-22 16:27:57
Most egy kicsit kevésbé haverok-buli-fanta téma, dehát a világ vegyes, ez benne a szép és nehéz.
A közelmúltban a neten beugrott az orrom elé egy könyvajánló. Érdekes volt a könyv címe, rákattintottam, eljutva a könyváruház oldalára, ott videón egy pszichológus ajánlotta a könyvet, a szokásosnál hosszabban, szinte komplett előadást tartva, mellesleg nagyon érdekesen. Azon kaptam magam, hogy végighallgattam. :vigyor: 
A könyvet persze megvettem és elolvastam, de tovább tájékozódva a témában, nem győztem csodálkozni, hát van új a nap alatt...és egyre csak az dobolt a fejemben:

Basszus ha én ezeket hamarabb tudtam volna!!!

...akkor megmenekültem volna jópár pofontól, amit éppen a társkeresőzés alatt szereztem be magamnak az elmúlt évek alatt, és bár mindig felálltam belőle, nem mindig volt könnyű sétagalopp.
Szóval, ha amikor ide beregisztráltam, az arcomba vágódott volna egy olyan poszt, amilyet most írok, aranyba foglaltam volna a poszter nevét. Mert ugyan nem volt tollas a hátam, amikor az online világba megérkeztem, de a tapasztalataimat offline szereztem, és sajnos az online világban, ahol nem azonnal tudsz a másik szemébe nézni, az nem mindig elég.

A ghostokat, és az egyszerű egyalkalmas trófeagyűjtőket már ezerszer kiveséztem. Ők az online világ akváriumának bosszantó kis medúzái. Tapadnak, csípnek, de a seb pár nap alatt gyógyul, és legközelebb már simán elhessegeti az ember. :napersze: 

Az akvárium igazi veszélyes nagyragadozói, feketeöves cápái a nárcisztikusok.
 
A nárcisztikus személyiségről néha lehet olvasni az ultralight bulvárban, de sajnos azok az írások, mivel igyekeznek rövidek, szórakoztatóak, szenzációvadászak lenni, ezért hol túloznak, hol bagatellizálnak, sajnos pont a lényeget (és a figyelmet) nem ragadják meg. Az olvasó nem érzi azt, hogy vele is szembejöhet a téma, áh...ez olyan messzi, ilyen kb annyira létezik tőlem, mint egy hurrikán Oklahomában, vagy három mellű nő Indiában. Magam is ezt gondoltam egy-egy díványos cikk kapcsán, felületesen átlépdeltem és továbbálltam, ez a lény csak a horrormesékben van.

Pedig nem.

A nárcik egyik kedvenc helye ugyanis épp az online társkereső. Ideális terep, amin szeretnek vadászni. És a nárcik nem sorozatgyilkosok (a szó hagyományos értelmében, ha a lélekgyilkolászást nem számítjuk), nem néznek ki szörnyetegnek (sőt, ami azt illeti, inkább nagyonis figyelnek a kinézetükre), nincsenek vámpírfogaik (pedig tulajdonképpen vámpír módjára működnek), nem is bunkók (legalábbis eleinte), nem is buták (sőt, igazi intellektuelek), nem is pofátlanok (kezdetben legfeljebb vonzón pimaszok), nem is ijesztők. Legalábbis a hazugságtenger álarcuk, amit viselnek. Amikor ezt leveszik, akkor viszont már késő. Bekapnak, lenyelnek, megemésztik a hasznos részed, majd kiköpnek, és egy erős lelkületű ember sem biztos hogy tud ellene tenni.

Egy nagy témakört nehéz röviden elmesélni, ezért arra szűkítettem, ami nekem ütős, olyan "basszushatudtamvolna" érzés volt.

Milyen egy nárcisztikussal a kapcsolati dinamika? Biztosan lesz olyan, akinek a bűvös kör ismerős lesz:
- elhalmozás (love bombing)
- leértékelés (devaluation)
- eldobás (discard)
- visszaporszívózás (hoovering)
- és kezdődik előlről...
(Az angol kifejezéseket csak azért írtam be, ha valaki ezekre keres, jobb eséllyel nem a bulvárt találja, hanem normális cikkeket, videókat.)

A megismerkedés csodás lesz, mint a mesében. Fantasztikus. Álomszerű. Tökéletes.
Egy olyan ember, aki issza a szavunkat, minden érdekli, mindent megfigyel, megjegyez (ezeket az információkat kiforgatva később mind ellenünk fogja felhasználni), úgy reagál, ahogy szeretnénk, körülöttünk forog a világa, úgy érezzük, végre egy olyasvalaki, akit igazán mélyen érdeklünk, törődik velünk. Általában az elején a szexben is csodálatos, odaadó, még a gondolatainkat és titkos vágyainkat is kitalálja, de soha nem erőszakos. Megtaláltuk azt akire mindig is vágytunk, megfogtuk az Isten lábát. 
A mézeshetek időszaka lehet pár héttől pár hónapig tartó időszak.

Ezt követi a leértékelés időszaka. Ez lehet pár hét, de akár évtizedek(!) is, ha hagyjuk.
A nárcisztikus elkezdi lebontani a személyiségünket, az önbecsülésünket, elkezd módszeresen, manipulatívan, fokozatosan érzelmileg bántalmazni. 

Ehhez annyit kell tudni, hogy a nárcisztikus ember valamilyen korai trauma miatt legbelül teljesen értéktelennek, haszontalannak érzi magát, és retteg attól hogy ez kiderül. Ezért létrehozott a fantáziájában egy olyan világot, ahol ő a középpont, ahol ő tökéletes, uralkodik mindenki felett, és a világ a lábai előtt hever. Ezzel a személyiséggel már teljesen összeforrt. Viszont ami hiányzik belőle, az az egészséges énkép, önbizalom, empátia. A legfőbb mozgatóereje a szégyentől való félelem, hogy kiderül a valódi személyisége, a valódi értéktelensége, tökéletlensége, sebezhetősége. Érzelmileg 1-2 éves szinten ragadt, rettegő kisgyerek. Csak egy módon tudja magát elég jónak érezni, ha másokat minél mélyebbre nyom le.
Ahhoz hogy a nárcisztikus énjét táplálja, ami elfedi a valóst, folyamatos forrásra van szüksége, hiszen egészséges önbizalommal nem rendelkezik. Ez a forrás pedig olyan, mint a vámpírnak a vér. Szívja, szívja, de nem tud vele mit kezdeni, nem lakik jól soha vele, nem képes hasznosítani, nem lesz tőle boldog, csak épphogy túlél, és az elfolyik a semmibe. Rengeteg kell neki, minden nap új muníció kell neki, az egész élete ennek a forrásnak a biztosítására megy el. Ezért soha nem ér rá, megbízhatatlan, szétszórt, éhes.

Ez a forrás, ami élteti, ez pedig az emberektől kicsikart érzelem. Nyilván a pozitív érzelmek az igazán értékesek, de ha nincs elég forrás, akkor a negatívval is beéri. Akkor feldühít, provokál, az élő fába is beleköt. Mindegy, csak öntsék ki rá az érzelmeket a feneketlen lyukba, a semmibe, mert ő nem képes felvenni azokat, és legfőképpen nem képes viszonozni azokat.
A leértékelés szakaszában következik a kisajátítás, az áldozatának az elszigetelése a barátaitól, ismerőseitől, rokonaitól, egyre nagyobb kontroll alá vonása, majd az önbizalmának a lerombolása, manipulálás, az érzelmi bántalmazás, a kontroll kialakítása különböző jutalmazó és büntető manipulatív technikákkal. Mert vannak típusos technikái is erre.

Talán sokaknak ismerős lehet (én is döbbenten ismertem fel több olyan exismerősöm, akinek akkor nem értettem a viselkedését, és csak most állt össze a kép) az egyik legaljasabb manipuláció, a "csenddel verés". Ilyenkor, módszeresen provokál, feldühít, konfliktushelyzetet teremt, aztán elvágja a kommunikációt, és elérhetetlen. Nem veszi fel a telefont, nem válaszol levélre, ha együtt laktok, ignorál, nem beszél veled, vagy nem megy haza, rád csapja az ajtót és eltűnik. A csenddel verés addig tart, amíg az áldozata már annyira szenved, hogy megtörik, az eredeti konfliktus eljelentéktelenedik a durván egyoldalú csendhez képest, és az áldozat előbb érvel, aztán dühös, aztán könyörög (ekkor ömlik a nárcisz felé az érzelmi forrás, ami élteti), végül inkább magára vállalja az általa nem elkövetett hibákat is, már sajnálja hogy szólni mert, csak álljon vele ismét szóba, csak legyen nyugalom végre. 
Akkor a nárcisz hátradől, hiszen elfogyasztotta az áhított forrást, kicsavarta, lenyomta az áldozatát.

Egy másik manipulatív technika a gázlángozás. Egy régi filmről kapta a nevét, amiben a férfi olyan szituációkat teremtett, hogy a nő elkezdjen kételkedni a józan eszében. Például eltüntetett képet a falról, majd amikor a nő keresni kezdte, azt mondta neki hogy soha nem volt ott semmi. Hangokat keltett, aztán amikor a nő kérdezte mi ez, azt mondta semmit nem hallani. A sokadik eset után a nő elkezdte azt hinni hogy megbolondult. Nos, tényhamisítással, kiforgatással, és mindenféle egyéb trükkel egy ilyen alternatív valóságot hoz létre, ahol a másik elkezd önmagában kételkedni. Ő olyat nem mondott, az nem is úgy volt. A tényeket ügyesen megfordítja, a környezet felé is, míg végül az áldozat hiszi azt, hogy vele van a probléma.

További manipulatív technika a valóság tagadása. Egyszerűen tagadja amit mondasz. Az nem úgy van, hazudsz. Bármire simán rámondja hogy hazudsz. A bizonyíték pedig nem számít. Ha előveszel bizonyítékot (hangfelvétel, dokumentum), falakba ütközöl. Nem érdekli, ignorálja, rálegyint, vagy kisétál és csenddel verés jön. Meggyőzni biztosan nem fogod. Ez számodra annyira blőd, nem érted miért csinálja, hiszen csak szembesítetted az igazsággal...és elkezdesz a józan eszedben kételkedni, tovább épül az alternatív valósága, és épül le a személyiséged, az önbecsülésed.
Annyi manipulációs technika létezik, hogy nem férne ide. :( Sajnos a legtöbb ismerős volt, ezért is volt az olvasáskor ütős. Eddig ezek az érthetetlen viselkedés kategóriájába tartoztak nálam, és így értelmet kapott (egyben el is vesztette a probléma jellegét). Talán ez volt a könyv egyik leghasznosabb funkciója.

Ekkor egy normális ember azt kérdezné, hogy úgy mégis, valakivel ilyeneket tesznek, hogy a búbánatba nem rúgja páros lábbal lendületből fenékbe az illetőt, miért hagyja magát?! :o :o 

Ez bonyolult kérdés. 
Ne felejtsük el, hogy egy érzelmileg egészséges emberben ott van az a remény, hogy ha elég szeretetet ad, akkor a másik majd megváltozik, és majd viszonozni fogja. A nárcisztikus viszont nem képes érzékelni a szeretetet (az visszavinné a kisgyerekkori traumához amit elfedett), az érzelem elfolyik a semmibe. Nem hiszi el, hogy őt lehet szeretni bármiért is, hiszen ő sem szeret senkit. Mivel paranoiás, mindenben csapdát sejt, és csak mégjobban belehúz a leértékelésedbe.
Azt se felejtsük el, hogy a megismerkedés csodálatos volt, igazi rózsaszín felhő! Igazán odateszi magát abban a pár hétben. Olyan élményekkel halmozza el az áldozatát, amit az talán még soha nem kapott, normális embertől nem is fog. Persze hogy vágyódik rá, és azt reméli, hogy ha eléggé igyekszik, újra eljön az az idő. Pedig nem, az soha többé nem jöhet el. Mert tudatos beetetés volt, gondosan tervezett színház csupán, NEM a valóság.
És van egy harmadik magyarázat is, ez egyszerű kémia. A folytonos erős érzelmi hullámvasút (büntetés-jutalmazás, odaadás-szeretetmegvonás) az agyban egy folyamatos felfokozott kémiai állapotot tart fenn. Tulajdonképpen hasonló kémiai függés alakul ki, mint a drogosok vagy az extrém sportolók esetében. KELL a szer, különben erős elvonási tünetek jönnek. Pokol az elvonás. 
És mindezeken túl, pont az önbizalmától és józan eszétől fosztja meg az áldozatait. Ahhoz hogy otthagyják, éppen erre a kettőre lenne szükség. Az áldozat már alternatív valóságban él, nincs önbizalma, és kételkedik magában.

Akinek van ereje, vagy talál segítséget, az kiszáll itt, a leértékelés időszakában. De ez ritka. Ugyanis, amíg van mit kiszívni belőled, addig ha teheti, nem ereszt.
De ahogy fogy az értéked, már keresi az utódodat, hiszen nem maradhat forrás nélkül.
Majd amikor már csak egy üres szatyor vagy érzelmileg, padlóra kerültél, elvesztetted önmagad (és megvan az utódod, ugyanis a nárcisztikus kapcsolatfüggő is), nem tud belőled táplálkozni, akkor következik az eldobás. Mész a kukába.

Az eldobás rövid, eseménytelen, és soha nincs lezárva, meg sem érted, és meg sem beszéli veled. Teljesen egyoldalú a kommunikációja. Közli amit akar, megvádol olyan dolgokkal, amik nem igazak, akár baromi felháborítók, ami hatalmas tőrt helyez el az igazságérzetedben. Beléd fojt minden reakciót, majd elvonul a csenddel verésbe, és te magadra maradsz egy rakás hazugsággal és bizonytalansággal. Klasszikus lezárásra, amikor helyretesztek mindent egy nagy beszélgetéssel, ne számíts, hiszen ez is szándékos.

De itt nincs vége. Amikor megjártad a poklot, életben maradtál, és már jössz felfelé, kezded magad összeszedni, akkor jön a visszaporszívózás.
Ugyanis végtelen táplálékra van szüksége, és nagy valószínűséggel már leértékelte és eldobta az utódodat is, vagy már többet is elhasznált. Vagy rossz passzban van, esetleg megkopott már a vonzereje, és épp a kutyának sem kell, nincs tápláléka, akkor is hasznos egy régi, de már féligtöltött ex. Jobb a semminél.
Ez bármikor lehet. Pár hét múlva, de évtizedek múlva is. Mindig ott leszel a listáján. Ekkor egy rövid időre felvillan a kapcsolatban újra a beetetési időszak szépsége. De ez legfeljebb pár óra vagy pár nap. Ha bedőlsz, utána azonnal elindul a leértékelés és bántalmazás, majd az eldobás. A ciklusok egyre rövidülnek. 

Ha rajta múlik, akkor ez örök körforgás, ahonnan nincs kiút. Neki ugyanis nincs kiút, ez a személyiségzavar gyógyíthatatlan. A sokadik ciklus is lemehet, mire az áldozat vagy segítséget kér, vagy a környezetének feltűnik hogy nagy bajban van. A leglájtosabb esetben is ha elég közel engedtél egy ilyen cápát, minimum hónapokat, de a felépülésed idejét hozzáadva leginkább éveket fog tönkretenni az életedből, 1-2 hónap kapcsolat után is garantáltan a padlóról szedegeted össze a darabjaidat.

Vagyis jó lenne elkerülni valahogy, hogy az ember lánya efféle cápaeleség legyen. :)
Oké, de honnan a búbánatból lehet felsimerni akkor, amikor még nem késő, időben, amikor még nem szorult az érzelmi hurok? Hiszen az egész elméletben ez lenne a gyakorlati haszon.

Kétséget kizáróan sajnos nem tudod felismerni, mert a feketeöves nárciszok Oscar díjas színészek lehetnének, és a behálózás nagyon gyors és intenzív.
De azért vannak olyan jelek, jellemzők, amik lengethetik a piros zászlót. Ha sok van ezek közül, ami egyezik, akkor nem árt gyanakodni.

1. Elejétől kezdve extrém módon figyel mindenre, csüng a szavaidon, kérdez, mindent tudni akar rólad, sokkal jobban mint amit megszoktál másoktól, és mindenre emlékszik amit magadról mondtál.
2. Önmagáról nagyon kevés tényt árul el. Tud filozófálni, jó hallgatóság, jó "alákérdező", de adatok, számok, nevek, címek, tények nem lesznek a mondanivalójában. A teljes nevét, címét, munkahelyét csak akkor tudod meg (ha egyáltalán valaha megtudod és nem hazugságokat kapsz), amikor már föléd kerekedett.
3. Rengeteg fantázianeves email címe és alkalmi telefonja van, gyakran az sem a saját nevén. Nem szereti az adatait bárhol is megadni. 
4. Nem nyomul szexért, nehezen kezdeményez szexet. Legfeljebb kerülget, célozgat, érdeklődik. Akár teljesen kerüli is a tettekben a szexet a megismerkedés elején, addig amíg nem biztos a kimenetele. Két okból is. Ugyanis egy nárcisztikus nem viselné el a visszautasítást. Ennél is jobban retteg attól hogy nem tud produkálni, a szégyenérzet számára halálos méreg. Akkor érzi magát biztonságban, ha már nála a kontroll.
5. Lekezelő a tőle alacsonyabb státuszú emberekkel, akár a pincérrel az étteremben vagy a kiszolgálóval a benzinkúton, általában is lenézi az embereket, túl sok az idióta szerinte. 
6. Nem kér bocsánatot semmiért, apróságokért sem, ugyanis ő soha nem hibázik, minden probléma oka valaki más, soha nem ő. Ha késett, akkor a forgalom, az időjárás, a hülye rendőr, bármi, de soha nem ő. Ő ugyanis hibátlan, míg mások hibásak. Folyamatosan kettős mércéket állít, rá nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint másokra, neki több joga van.
7. Nagyon fontosnak tartja az idejét, rengeteget hivatkozik rá. Ugyanakkor más ideje értéktelen.
8. Egy nagyon jellemző dolog, csapkod a piros zászló az ember fejében, ha az első néhány randi valamelyikén kis elejtett degradáló megjegyzést tesz a külsődre. Nagyon tetszel, de...mondjuk lehetne rövidebb a hajad, viselhetnél másmilyen cipőt, sminkelhetnél másképp, stb. És van egy-egy kevésbé előnyös tulajdonságod, de persze neki tetszik ne aggódj... (Ez hónapokkal később oda fejlődik majd ha hagyod, hogy olyan ronda/rossz/buta vagy hogy örülj hogy neki egyáltalán kellesz, és ekkor még nevetsz a pimaszságon, de később addig manipulál hogy még el is fogod hinni, hogy magad vagy az ördög a vasvillával.)
9. Már a megismerkedés elején is számonkér, gyanusít, féltékenykedik, cirkuszol. Mintha azért tenné mert fontos vagy neki. De nem, ilyet nem tesz az, akinek tényleg fontos vagy.

Ha túl sok a piros zászló, szerintem jobb elkerülni a folytatást. 

Viszont a másik oldalra esni is rossz. Ha csak néhány egyezés van, az még lehet véletlen is, azért nem árt vigyázni az előítéletekkel sem, mert a másik tartós kár, amit a bántalmazók okozhatnak, az a saját börtönödbe zárkózás, a paranoia, bizalomvesztés, magány.
Nekem a 2, 6, 8, 9 az, ami annyira gyanús, hogy egy is elég ahhoz hogy bántalmazó alkatot sejtsek. A többi pontból azért - szerintem - több egyezés kell.

Ez csak a jéghegy csúcsa. Nagyon sok egyéb bántalmazó személyiség létezik, és ennek a fajta személyiségzavarnak is sok változata van.

Ha valakit érdekel a téma, keressen rá a könyvek között, a videók között, nagyon sok ingyenes anyag is található már magyar nyelven is, és még több angolul. A XXI. században már nem feltétlenül kell a saját kárán tanulnia az embernek.
Ha pedig valaki áldozatként érintett, vagy akár csak gyanús neki a szituáció ami körülveszi, azt javaslom, minél előbb keressen segítséget, barátokat, önsegítő csoportot, pszichológust, coachot, mert akár szabadulni akar, akár maradni és közben védeni önmagát, nagyon valószínű hogy egyedül nem fog menni. :(
Minél később teszi, annál nagyobb lesz a kára.

Ti találkoztatok már ilyesmivel?

32 hozzászólás |

Útikalauz 2.
#86 2020-12-27 05:48:09
*"A GALAXIS Útikalauz stopposoknak nélkülözhetetlen kísérőtársa mindazoknak, akik értelmet szeretnének tulajdonítani az életnek, ebben a végtelenül összetett és zűrzavaros Univerzumban; mert noha remény sincs rá, hogy minden tárgyban hasznos és informatív legyen, legalább el lehet mondani róla azt, hogy ahol nem pontos, ott határozottan pontatlan."*

Az Útikalauz második része a Swinger Galaktikumról szól, kezdő utazóknak talán hasznos lehet (vagy nem :) ). 

Nyilván mindegyik utazót nem lehet besorolni egy kategóriába, hiszen minden lény egyedi és megismételhetetlen - mégis léteznek típusok, amelyekből egynél több fordul elő.
Mivel utazgatni most úgysem lehet, az űrhajók is a parkolóban vannak, ez a fantázia ideje. :napersze: 

Az ilyen helyek egyik típusvendége a 
*Jópasi. *
A Jópasi - ahogy a nevében is benne van - kívülről egészen vonzó. Megnyerően tud mosolyogni, időnként egy-egy szót ki tud nyögni, és ez nagyjából sokmindenhez elég is. A szex sport számára, egy esti menü abból áll, hogy lehetőleg minél több nővel reszelgessen egy kicsit elélvezés nélkül. A program a következő: megszólítás, hízelgés, szobába menés, teljesítmény-reszelés, aztán a kipipált nő ignorálása, és ugyanez előlről a következőnél, aztán a következőnél. Cél az összes, korra és kinézetre való tekintet nélkül. A végén otthon kiveri magának, miközben szerelmesen nézi magát a tükörben, és bal kezével megveregeti a jobb vállát, megvolt a kitűzött számú strigula, ő az Isten.

A Jópasi kicsit idősebb változata a 
*Kiöregedettjópasi.* 
Valószínűleg ő is Jópasi volt régebben, csak megette az idő vasfoga, de ezt nem veszi észre. A műsor ugyanaz, de nemcsak elélvezni nem tud (vagy nem akar, mert ugye akkor utána mi van), hanem már fel sem áll neki rendesen. A reszelések között rendre átstartol a partnere szájához, életet verni az élettelenbe. Zárás előtt 10 perccel önkezével vet véget az estének. Könnyű felismerni, ezért egy idő után felismerik és elkerülik, így a Lúzer kategóriában landol (ld.lejjebb).

*A Túlkoroskamasz *
benne ragadt a "csajozás"-ban, csak mivel a korosztályában a nők már nem vevők a kamaszfiú gondolkodásra, ezért kiszorult a swingervilágba, hogy megszerezze a napi (heti) betevőjét, akivel nem kell érzelmeskedni, nem kell beszélgetni, nem kell felelősséget vállalni, csak elővenni a farkát, szexelni, és elsétálni. Közöttük lehetnek egész jó fejek, akik egy nővel képesek egy estén belül szórakozni. Legközelebb már ugyanaz a nő szexuálisan nem érdekli, a kötődés legkisebb formájától is retteg, viszont havernak elmegy. 

*A Lúzer *
az életben a kutyának sem kell, nem feltétlenül a kinézete miatt, hanem mert totál antiszociális, fogalma sincs róla, hogyan kell egy nővel bánni/kommunikálni. Csak megy a farka után szó nélkül, ismerkedés gyanánt vagy mások aktusába lógatja bele, vagy szimplán egy szó nélkül a nők alá nyúl. Visszafogottabb változata megáll nézni másokat, és közben veri magának. Ha egy nő elindul valamelyik szoba felé, a hozzá hasonlókkal hordában oson utána, hátha.

*A Telhetetlen *
általában párban érkezik, barátnővel/feleséggel, aki kevés neki. Kell a változatosság, és az extra ingerek, anélkül már kevés a vágy, kicsi a libidó, a kapu hamarosan záródik. Legyen leszbi műsor, legyen több nő, lásson a nőjére áhítozó más férfiakat, ez az extra kell ahhoz hogy eléggé felizguljon. Általában többest keres, minél többest. Cserébe bedobja a közösbe a nőjét. Nincs igény ismerkedésre, mert lelkizik a párjával eleget, hogy meggyőzze, ez jó neki is. (A párjáról majd a női szakaszban.)

*A Kíváncsi *
rutintalan, kissé megszeppent módon, a hagyományos ismerkedési formák szerint próbál evickélni. Átlagos, jó kinézetű, harmincas férfi. Bemutatkozik, meghív egy italra, beszélget, udvarias, érdeklődő, ad a látszatra, majdnem mintha egy átlagos szórakozóhelyen lenne. Nem erőszakoskodik, nem rámenős, udvarol, neki is kell a feloldódáshoz némi intellektuális kapcsolat, ismeretség. Eltölti az estét ugyanazzal a nővel, egyet keres csak, és egy estén belül hűséges. Ha szexre kerül a sor, tök normális, mint egy kapcsolatban. Potens, nem erőltetett, jelen van, a szexnek van eleje, közepe, vége, odafigyel a partnerére, és elélvez a végén. Tulajdonképpen kellemes partner. Sajnos ha nem hagyja el időben a galaxist, később Jópasi, Kamasz, vagy Lúzer lesz belőle. 

*A Pornósztár *
- ahogyan a nevében is van - pornón szocializálódott, egyszerűen nem alakult ki nála a szex más aspektusa, mint amit a filmeken látott. Kigyúrt, tetovált, tüsi hajjal, kocka hassal, nagy farokkal. Csapatban érkeznek, férfiak, nők vegyesen. Kedvenc póz, ha egy nőt előlről szopatnak (fejfogással), hátulról kutya pózban dugnak, pont ahogy a filmeken, erőből, behúzott hassal, megfeszített izmokkal pózolva. Idegenekkel nem ismerkednek, nem beszélgetnek, nem vegyülnek, sem ők, sem a társaságukban lévő nők, de arra odafigyelnek, hogy mindig legyenek nézők. Csakis olyan nőkkel mutatkoznak, akik szintén pornófilm-kompatibilisek, szilikon mellek, elképzelhetetlenül kerek fenék amin megáll a pohár, csücsörítős száj, tetkó, piercing, platformos cipő, harisnyatartó. Mindenkivel mindenki. Miután megtartják a bemutatót, együtt távozik is a társaság.

*Az Elhanyagoltférj *
iszogat, beszélget, ismerkedik, sztorizgat, élvezi a társaságot, nem görcsöl hogy szobára menjen. Bemutatkozik, megadja a nőknek a tiszteletet, betartja a szabályokat. Kedves, figyelmes, jó társaság. Simán jól érzi magát akkor is, ha nem fut ki szexre a történet. Eliszogat, elbeszélget, beül a jakuzziba, szaunázik. Az ismerősöknek örül (már szinte mindenkit ismer), emlékszik ki kicsoda, tudja a nevüket, a történetüket, a kedvenc italukat. Ha szexre kerül a sor, figyel a partnerére, potens és odaadó. Bármikor újra ugyanazzal tölti az estét, akár meg is beszéli előre a találkozót. Külsőre általában öregedő, őszülő, kopaszodó, pocakos, alacsony.

És hogy ne legyünk egyoldalúak, jöjjenek a nők. :)

*A Kurvajónő *
már előre bejelenti hogy érkezik, és sok pasit akar, cserébe külsőleges dolgokban nem válogatós. Tűsarkú, combfix fűzővel vagy bodystocking van rajta. Általában túlsúlyos, gyakran extrém kövér. Vagy a párjával érkezik, vagy egyedül. Az idő nagy részét a szobákban tölti. Hatalmasakat sikítozik, zihál, ordít, nyög, kiabál, zeng tőle az egész klub. :vigyor: Két menet között sehol sem látni, csak onnan tudni hogy szünet van, hogy csend van. Aztán kezdődik előlről a csinnadratta. Akár egész éjjel is bírja, hogy aztán hazaérvén örömmel veregesse meg a bal kezével a jobb vállát, lám-lám, kilók ide vagy oda, szereti magát, és odavannak a pasik.

*A Miss *
(aki inkább Mrs), a párjával érkezik (Telhetetlennel). Igaziból semmi kedve, csak azért van itt, mert különben a párja megcsalná, ezért jó képet vág hozzá. Senki sem tetszik neki, az a férfi fog befutni, akinek a nőjét a párja kiszemeli magának, és párcsere lesz egy bezárt szobában. Nem ismerkedik, sem férfivel, sem nővel, a párja intézi a dolgokat. Amikor a párja megszerezte a zsákmányt, engedelmesen teszi a dolgát, megadja a cserealapot.

*A Vérmes *
a Telhetetlen női változata. A párja kevés neki, nem elégíti ki egy. Ők harmadik férfit keresnek, aki besegít a párjának. Nőről szó sem lehet. Megérkezés után leül egy ital mellé, és mint a pók a hálójában, várja a jelentkezőket. 
Középkorú, jó alakú, szép nő, a párja körülrajongja. Erősen válogat (rutinosan próbálja kikerülni a Jópasit, ha már bedőlt egynek és van tapasztalata). Fő vadászterülete a Kíváncsi, a Túlkoroskamasz, legfeljebb még az Elhanyagoltférj. Egész estét egy jelentkezővel tölti, és hosszú ideig vannak általában bezárt szobában. A szobán kívül hármasban elvonulva iszogatnak, beszélgetnek.

*A Jófejcsaj *
olyan mint a Túlkoroskamasz. Nem vette észre hogy felnőtt. Csak onnan, hogy elfogyott a levegő, mindenkinek családja, gyereke van, nem ér rá, elfogytak a haverok. Általában a korához képest jól néz ki, jó alakú, ad magára, nem lihegi túl az öltözéket, egyszerű fehérneműben van és papucsban, vidám, extrovertált, barátságos, szeret beszélgetni, férfivel, nővel egyaránt. Mindenkit ismer. Már rég nem dől be a Jópasinak, mindenkit haver kategóriába tesz és leráz, szexuálisan kizárólag a Kíváncsi és a Túlkoroskamasz külsőleg is vonzó változata érdekli, de egyáltalán nem a szex miatt van ott, inkább bulizik. Nagyon jó társaság, de nagyon ritkán szexpartner.

*A Szűzkurva *
azért van ott mert szexelne, de senki sem elég jó neki. Jól néz ki, de mégis taszít, falat húz maga köré, a vonalat nem lehet átlépni. Inkább csak nézelődik, időnként azon merengve, mi a francot keres itt. A többséggel távolságot tart. Jól elbeszélget az Elhanyagoltférjjel, de külsőre nem jön be neki. Egyszer bedől a Jópasinak, majd a keserű tapasztalat után az Öregjópasinak, hogy aztán még válogatósabb legyen. Néhány látogatás után eltűnik végleg.

*A Kíváncsi *
női változata általában partnerrel vagy társasággal érkezik, vele is marad egész éjjel. Követi a dresszkódot, de látszik hogy nem az a komfortzónája. Visszafogottan ismerkedik, beszélget ha van kivel, de ritkán köt ki a szobákban. Inkább élményeket gyűjt, amiből majd táplálja a fantáziáját a normális kapcsolatában.

*A Kiégett *
általában partnerrel érkezik. Ő is és a partnere is ötvenen felüliek, valamilyen extrém külső jeggyel rendelkeznek. Tetkó, piercing, extrém dressz vagy cipő, szénné szolizott bőr, tetovált smink. Harmadik, nő, férfi, pár, többes, minden jöhet, csak elég bevállalós legyen. Kellenek az extrák, anélkül már talán nem megy.

*A Királylány *
magas, vékony, törékeny. Tűsarkúban van, fehér csipkében, a legdivatosabb és legdrágább márkás, jó minőségű cuccokban. Minden szál haja a helyén, a smink hibátlan. A kísérője is hibátlan, magas, szép arcú, jó testű pasi. A legfeltűnőbb helyen táboroznak le, de kizárólag egymással foglalkoznak. Megisznak pár italt, és vagy egymással szexelnek bezárt ajtó mögött, vagy szex nélkül távoznak.

...és persze vannak a *Többiek*, akik egyik sem. ;)

*"Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az egész Univerzum népessége maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei."*


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180809215748.jpg 

30 hozzászólás |

Szavak helyett...
#85 2020-12-23 15:52:35
Kókusz bölcsessége. ;)

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201223155235.jpg

5 hozzászólás |

Koronarandi
#84 2020-12-08 20:02:38
Ahogy a címből sejteni lehet, a mai elmélkedésem a randizásról szól a koronajárvány fényében.
Illetve nem is maga a járvány az, ami befolyásolja az életem, hiszen más járványok vagy fertőző betegségek is vannak amiket az ember nem szeretne elkapni, mégis találkozik, ismerkedik, és nem vonul kolostorba.

Ami meghatározza a jelen mindennapjait, azok a korlátozások, amik a járvány miatt vannak. Azaz, minden szórakozóhely, étterem, sportpálya, wellness, mozi, színház, minden olyan hely zárva van, ahol két ember ismerkedhet, találkozhat.
Mi van nyitva?
A szabad tér, ahol fagyhalál van, vagy az egyik fél lakása, ahova nem biztos hogy ismerkedés címén szeretnék menni, hozzám meg pláne nem hívnék meg egy vadidegent. És akkor még azzal sem számoltam, hogy nem mindenki lakik egyedül (bár én igen, és engem is nagyjából azok érdekelnek, akik igen ;) ).

DE:

A tapasztalataim alapján nem működik az ismerkedés a semmiből úgy, hogy nincs kiegészítő élmény, nincs apropó. Mennyivel könnyebb túllépni az első néhány órát billiárdozás vagy wellness közben! És tudom, hogy most ördög vagyok a vasvillával, de neadjisten több alkalommal is találkozni valakivel nem pont célirányosan ismerkedésből, hanem valami közös szabadidős tevékenységnek áldozva, amit tök jó együtt csinálni...és közben közelebb kerül a két fél, észrevétlenül is megismerkedik - ez sokkal életszerűbb, mint a naakkormiértisvagyunkittésdurrbele.

Pusztán beszélgetni az első személyes találkozáskor, és azt élvezni - hát ehhez két kivételes ember kell, akik között azonnal megvan az összhang és a szikra. Ennek az esélye nagyon kicsi. A csak beszélgetős randijaim többségéről úgy jöttem haza, hogy időpocsékolás volt elmenni, mert egész egyszerűen uncsi volt. Három olyan beszélgetős randim volt, amelyik élményszámba ment, pedig nem volt semmi egyéb, csak ő és én, és legfeljebb egy üveg bor, vagy egy latte macchiato.
A három egyikéből sem lett klasszikus folytatás - de ez nem von le az értékéből, hogy jól éreztem magam, és megérte. :) Pont attól érte meg, hogy mindegy az utána, akkor is azt mondom, az egyenleg pozitív, és valószínűleg ezt a 3 másik fél is így gondolja.
De lássuk be, nem ez a sok. Ez a kivétel csupán, ami erősíti a szabályt. A szabályt, miszerint ne találkozzunk valakivel csak pofavizitre, hogy utána akarunk-e szexelni, mert a találkozó nyögvenyelős, uncsi, fantáziátlan lesz, alig várjuk hogy vége legyen, és sajnáljuk a kidobott időt. A másik fél meg sajnálja hogy elcseszett x órát, és mégis egyedül kell kivernie magának. C'est la vie.

Márpedig most csak ez van. Séta az utcán vacogva, vagy felmenni egymás lakására. Ezt a két dolgot csak olyan férfiakkal lépem meg, akikkel nincs benne kockázat, mert már ismerem őket, és tudom, hogy nem kidobott idő, hanem klassz délután.

A nekem érkező levelekből viszont az látszik, mintha minden tök normális lenne. XY vagyok (jó esetben nem írja le a farka méretét), szeretnék veled megismerkedni. Persze a személyes találkozásban hisz a drága, mert itt sok a kamus. :D
Én meg csak nézek mint a moziban.

Mégis HOL?

Ahogy bevezették a távoli munkát, ugyanúgy talán be lehetne vezetni a távoli ismerkedést is. Hoppá! Sőt!!! Már be is van vezetve! Éppen itt, Eropolison remek lehetőség van virtuálisan ismerkedni. Ha valaki örömpolgár, annyi levelet ír, amennyit akar, annyi képet küld, amennyit akar, és annyit csetel, amennyit akar. Egy latte árából az örömpolgárságra is futja.
Most hogy randilattét nem nagyon lehet venni, miért nem használják a lehetőséget?! Tényleg nem értem. Nem futja egy lattéra?! Akkor hogyan akarna randizni? :D Ahogy le lehet írni, hogy XY vagyok, úgy le lehet írni még egy csomó más dolgot is. Sőt! Olvasni is lehet ám! Azt ráadásul ingyér'! :)

Kiakaszt amikor azt írja nekem valaki, hogy "szeretnélek megismerni". Mert akkor ezer lehetősége van, basszus teleírtam már az életemmel Eropoliszt. Ha én valakit tényleg meg akarok ismerni, tuti kapok a lehetőségen, és minden szavát elolvasom. És arra sem sajnálom az időm, hogy írjak.
Mert örömet okoz az is.

Itt van a kutya elásva. Hogy mi okoz örömet! A megismerkedést sokan csak egy szükséges rossznak tartják a szex előszobájaként, amin túl kell lenni valahogy. Pedig nem az. Valakit megismerni, hát pont egy olyan élmény, ami nem ismételhető, egy emberrel csak egyszer van...vagyis nagyon értékes, szórakoztató, és izgalmas. Ki kell élvezni. ;) Voltatok már úgy, hogy alig vártatok egy levelet? Hogy összerezzentetek egy sms-re? Szerintem ezerszer jobb élmény, mint egy lélektelen, felejthető dugás.
Márpedig - és itt egy Pandorelho bölcsesség következik :D - ha valakivel nem élvezet megismerkedni, akkor a szexuális élmény is ezzel arányos lesz, azaz szerény. Akit élvezet megismerni, azzal nagyot fog szólni a szex is.

Ráadásul nem feltétlenül kell a megismerkedéshez kávézó, mozi, wellness sem. Empátia, kíváncsiság, figyelem, türelem, kitartás, írástudás, némi műveltség viszont igen, kell hozzá. Ráadásul feltehetően még így is hamarabb fog célba érni, mint a lélektelen nyomulással, mert arra nagyon kevesen vevők.
Főleg mostanában.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201208200238.png

30 hozzászólás |

T & T
#83 2020-11-18 22:10:32
Tény vagy tévhit?
Valahol a szemem elé került egy ilyen "tények és tévhitek"-féle limonádémix, más témában. 

Erről jutott eszembe, hogy ilyesmiből van bőven errefelé is. Hogy tény vagy tévhit, azon pedig már lehet vitázni, kinek mi.

Csokorba szedtem párat, a véleményemmel, és némi, helyenként limonádé hitelességű, ámde szórakoztató és gondolatébresztő cikkel. ;)

*Minél tovább tart a szex, a nőnek annál jobb*

Szerintem tévhit. 
https://femina.hu/kapcsolat/szex-hossza-orgazmus-ideje
Egy szerelmi kapcsolatnál, egy hosszú előjáték, ahol a felek elmerülnek egymás szemében, érintésében, érzelmileg valóban jó lehet, de az nem szigorú értelemben vett szex.
De az órákig tartó reszelés egyáltalán nem jó. Kidörzsöli a nőt, fájdalmas, unalmas, és vagy néhány perc alatt van valakinek orgazmusa, vagy azon alkalommal már nem lesz.

*Minél nagyobb egy farok, a nőnek annál jobb*

A női hüvely hossza változó. Kinek rövid, kinek hosszabb. Akinek rövid, annak garantáltan nem jó, hacsak nem mazochista, és élvezi a fájdalmat. Mert a méhszáj bökdösése fájdalmas, és erős hasfájást, akár görcsöket válthat ki, amellett hogy hámsérüléseket okozva betegségek melegágya lehet. 
Ezzel szemben minden érzékszerv, ami a pozitív élményekért felelős, a hüvely bemenetétől 10 centin belül van.
https://she.life.hu/herself/20170810-farok-penisz-nagy-meret-szex-fajdalom-felnott.html

*Az igazi férfi többször is elélvez*

Hallottam én itt már 6-ról is. :D
A valóság inkább az, hogy a férfiak többsége egyszer élvez el, vannak akik kétszer, de utána tuti hosszabb pihenés, túlérzékenység következik, a libidó is alábbhagy. A sorozatlövők városi legenda. :) Nyilván vannak kivételek, ahogy mindig mindenben, de a kivételek jó része inkább csak állítja magáról, vagy az egója erőlteti. ;)
http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v149

*Minél idősebb egy férfi, annál kevésbé áll fel a farka*

Nyilván van benne igazság, de több kivétel lehet, mint gondolná az ember. Ezzel szemben már a 40 évnél fiatalabb férfiak 4-10 százaléka is részleges impotenciával küzd, míg a 60+ férfiak 60 százaléka, ami ugye azt jelenti hogy 40 százaléka köszöni szépen, fickós és jól van. :) A szervezet több paramétere is befolyásolja ezt a képességet, és akkor még ott vannak a lelki paraméterek is, amik függetlenek a kortól.
https://www.webbeteg.hu/cikkek/potenciazavar/2949/merevedesi-zavarok-kialakulasa

*A farokképek vonzóak egy nő számára*

Ízlés kérdése, de szerintem nem, és az általam ismert női vélemények szerint sem, sőt, vannak nők, akik számára egyenesen taszító (főleg ebben a minőségben - ezt kiveséztem egy korábbi posztomban, akit érdekel, visszanézheti). 
De komolyan.
Arra igazán válaszolhatnának a farokképesek, hogy miért nyomják mégis ezerrel a farokképesdit. :)

*Minél hangosabb valaki, annál jobban élvezi a szexet*

Sokáig az volt a véleményem, hogy az extrémen ordítozók inkább remek pornószínészek, de találtam egy érdekes cikket, nem a limonádé-irodalomból.
https://semmelweis.hu/biztonsagosszex/2018/11/28/ordits-es-jobb-lesz-a-szex/
Persze azért olyat is találtam, ami szerint:
"vannak, akik a filmek miatt kísérik hangokkal az otthoni ágyjeleneteket is – mivel minden filmben ezt látni, bizonyára így kell csinálni, vélik" :D
Itt azért eléggé kivesézik a témát:
https://divany.hu/eletem/2020/04/04/nyogdecseles-szex/

*Az először naturista helyre látogató férfinek feláll a farka ha meglát egy jó nőt*

Áhhh...ez a városi legenda innen való, rengeteg férfi fél ettől, és azért nem mer elmenni egy nyilvános naturista helyre. Ezzel szemben a valóság:
- a naturisták nem topmodellek
- a naturisták (szerintem) kevésbé stírölik egymást, mint a felöltözöttek :)
- erotikusabb egy test, ha nem teljesen meztelen
- nem csak a látvány a fontos, hanem a környezet is
Szóval eddig senkivel sem fordult elő, hogy ne tudott volna ura lenni a helyzetnek, pedig láttam már pár naturistaszűz beavatást. ;)

*A nők kifestve, szexi fehérneműben ücsörögnek a gép előtt*

Én magam, és az általam ismert nők is általában pizsiben, hosszú pólóban, köntösben, macinaciban ücsörgünk a monitor előtt. :) :D E pillanatban én például most a kedvenc pink XXL pólómban vagyok, az elején színes felirattal, miszerint: "love of nature" ;)
A hajam fel van tűzve, zéró smink. A magassarkú helyett pedig egy ari tigrises mamusz. (Az alattam lakó örömére.) Ajjj...sorry. :(
De tarthatnánk saját felmérést ezügyben: nos, aki elég bátor, írja meg, most ebben a pillanatban éppen miben van, kíváncsian várom. :)


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201118221032.jpg

26 hozzászólás |

Ghostjaim
#82 2020-10-11 21:15:05
 !kep:https://c7.uihere.com/files/485/790/350/euclidean-vector-drawing-vector-cartoon-color-cute-monster-ghost-group-thumb.jpg 

Már annyit írtam a témáról, hogy talán érdemes a másik oldallal is foglalkozni.

A minap, amikor tudatosult bennem, hogy ismét kihalt valaki a viberemből, elgondolkodtam azon, hogy készítek egy leltárt a ghostjaimból is. A szellemeket az ember igyekszik inkább elfelejteni (agyonbeszéltük, hogy mennyire nincs értelme következtetéseket levonni ilyen esetekből), de én úgy érzem, a ghostok is hozzám tartoznak. És ha tanulni tényleg nem is lehet mások jellemhibáiból, de a jelenséget tanulmányozni és megérteni talán mégis lehet.

1. 
Életem első (tulajdonképpen ahogy belegondolok és az összes) ghostját itt ismertem meg. Hosszú éjszakákon át cseteltünk. Szerettem vele privizni. Hibátlan volt a helyesírása, lendületes a stílusa. Meghatározott "feladatra" vállalkozott, egy szerepjátékhoz kerestem partnert.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/69/
Sejthető volt, hogy ez ennyi, túl tömény volt a szerep :vigyor: de sokáig, hetekig ismerkedtünk, rengeteget priviztünk. Kedves, közvetlen, és okos srác.
Mondjuk, a feladatot tökéletesen teljesítette, mindenben. Különleges élmény volt mindkettőnknek, azt hiszem nem felejtjük el. :pirul: 
És utána eltűnt. Többé nem hallottam róla.

Számomra nyilvánvaló volt az ok. Szerepjáték volt ugyan, de kellő átélés nélkül bohóckodás lett volna. Azért választottam őt, mert biztos voltam benne hogy alkalmas rá. Mindketten tudtuk, mit vállalunk. Kellő átéléssel pedig utána nem volt hová lépni. :( Én máig ezt gondolom, és megértem őt. Fura, mert ő így is jó emlék.

2.
A következő versenyző egy absztrakt bélyegképpel volt fenn, rendszeresen nézegette a lapom. Egyszer ráírtam, hogy mi lenne ha ő is mutatna magából valamit. Küldött képet, hát ritka a korban hozzám illők között aki jól néz ki...és ő ilyen volt. Magas, szikár, karakteres arccal, szép hajjal. Hibátlan helyesírás, jajjj a gyengém. Találkoztunk egy parkban, elbeszélgettünk a világ dolgairól. Zárt helyen nem találkozik mert figyelhetik. :D Elmondta hogy igaziból ő Jézus reinkarnációja. Aha... Aztán meghívott magához legközelebbre. Morfondíroztam, de tényleg dögösen nézett ki.
Így abban a tudatban, hogy valami azért gázos, de mégis belementem hogy elmegyek. Oda is mentem, elhagyott lakás, csörgettem a telefonját, a hívott szám nem létezik, email visszapattant.
Jézus megint máshol reinkarnálódott. :D

Oké, ebben azért volt számomra némi tanulság. Talán a külsőn túl vessünk egy pillantást a tartalomra is. :D :D
Mondjuk rá sem haragudtam, mert azon kívül, hogy volt egy fölös utam, semmi rossz nem ért. Inkább vicces volt az egész. :napersze: 

3.
A szellemek közé sorolom azt is, aki ugyan megindokolta a maga módján az eltűnést, de az indok nem volt igaz. Később kiderült, hogy valós elérhetőséget soha nem kaptam. Bulitelefon, egyszer használatos email cím. Gondolom, a profik már ismerik a módszert, engem azért meglepett.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/54/
Ha valaki akkor és úgy tűnik el és jön vissza, ahogy neki tetszik, csakis egyoldalú párbeszédet folytat, tulajdonképpen az is egy ghost. Beszéltem róla eleget, ezért nem fejtem ki, de a ghost-kronológiához hozzá tartozik, és talán az egyik legkellemetlenebb érzéseket okozó ghost. 

4.
Ezután hosszú szünet, már azt hittem, kihaltak a szellemek, amikor ugyanaz a mintázat ismétlődött meg háromszor egymás után.
Kellemes, normális, hibátlan helyesírással íródott bemutatkozó levél arcképpel, email címmel, telefonszámmal. Majd válasz, kialakuló jó beszélgetés.
Egyikükkel találkozó egy presszóban, másikkal billiárd, harmadikkal nudiszauna. Jó benyomás kölcsönösen, puszi-puszi elváláskor. Aztán napközben, este, éjjel viber egy-két kedves szó. Majd találkozás nála, jó szex (az érdemeiket sem szeretném tompítani :pirul: ), utána kellemes beszélgetés, hazajöttem, és onnan kezdve soha többé semmi. Egy szó sem. Egy sor sem.
Nem váltak elérhetetlenné, hiszen van telefonszámuk, és emailjük...de felesleges lenne írnom.

Tanulság, klasszikus átverés. Tiszta helyzet, minden nőt egyszer. Nem tudom mi a jó ebben nekik, de talán ők a legklasszikusabb ghostok. Semmi baj nem lenne ezzel, ha nem lenne kiírva a lapomra, hogy erre nem vagyok vevő. Tudom, ne legyek már naiv. :D De, az vagyok. Mindenki megkapja a tiszta lapot. Ezt nem lehet kiszűrni. :( Bárcsak lehetne.
Az új ismeretségek nekik köszönhetik hogy százszor kell találkozni, mire elég közel jöhet. :napersze: 

5.
A közelmúltban pedig párhuzamosan két ghostom lett.
Az egyikük még lelkes hozzászólója volt a ghostos blogposztomnak. :D Aztán előbb törölte magát, utána még napi szinten váltottunk levelet. Az utolsó levelében éppen azt részletezte, hogy egy másik társkeresőn éppen egy szirénnel csetel, és az énekli neki, hogy hogyan szokta manipulálni a férfiakat. Ööööööö...válaszoltam, hogy szerintem nem kéne ilyenekkel csetelnie (tekintve a már eleve is fennálló rossz tapasztalatait)...
Többé nem jött tőle életjel.

Már Odüsszeusz is tudta, hogy ez nem vezet jóra...hát gondolom széttépte a szirén. Béke poraira. :( :sir: 

6.
Mindeközben igen pikáns levelezést folytattam egy másik leendő ghosttal. Már Arnoldot is bemutattam neki, pedig Arnoldot csak keveseknek mutatom be. (Pontosan két embernek mutattam be, mindkettő ghost lett - ajj...lehet hogy Arnold üldözte el őket?!) Jah...Arnold egy high-tech felső kategóriás vibrátor.

Szóval túl a megismerkedésen Arnolddal, és az előző posztban látható vörös parókán (és a tőle jött hasonlóan gondolatébresztő képeken), éppen az igazán tartalmas és gyümölcsöző együttműködés kialakulása küszöbén egyszercsak hussssssssssss...köddé vált.
Na neeeem, ezt nem hagytam annyiban ilyen könnyen. :D Túl jó volt a bevezető, hogy ne tudjam meg a végkifejletet. ;)
Hát írtam egy méltatlankodót, hogy úgy mégis hová tűnt a főfogás kellős közepén, amikor már meg volt rendelve a desszert is.
A válasz visszatámadás volt, hogy én tűntem el, mármint túl lassan válaszoltam. A leveleket visszanézve, tényleg sokszor válaszoltam soká, de akkor pont nem. Akkor pont hogy perceken belül válaszoltam a levelére, majd ő eltűnt aznapra.
Sajnos nem tudtam meg az igazat a dologról, a nemigazra meg nem volt kedvem úgy tenni mintha elhinném... így csak hipotéziseket tudok felállítani.
Valami közbejött. Na és mi tud közbejönni este 10 körül, amit nem szeretne valaki elárulni? Ahhhh...talán családi kötelezettségek, feleség, gyerekek, jövésmenés.
Nincs új a nap alatt. :napersze: 
Választhatott, hogy ghost lesz vagy elmondja az igazat (esetleg elnézést kér az eltűnésért).
Nos szerintetek mit választott? Ghost lett. :napersze: 

A kis ghostokról már nem is teszek említést, mert az a jelenség napi szintű, hogy levél, ismerkedjünk, de valahogy a személyes találkozásra nem ér rá az illető. Világ megmentése, katasztrófák elhárítása, napi 30 órás munka, és hasonló apróságok, amik miatt egy kávé az beleférne, de hosszabb program már nem. (Ez nekem magyarra fordítva annyi, hogy megnézné 10 percben, hogy meg akar-e dugni, de olyan kockázatot nem vállal ami sokáig tart.) 
Haha. Toll a fenekébe, Mr. 4-es típusú ghost, ez nem fog összejönni. :D 
Amikor rájön erre, elillan oda ahonnan jött.

Vajon van benne tanulság?
Ki tudja. Mindenki döntse el maga. :napersze: !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420201011211505.png

30 hozzászólás |

Ghosting 4.
#81 2020-09-21 13:37:37
A ghostingos írásaim mindig felborzolták a kedélyeket.

Többen is írtátok, hogy a másik semmibevétele, nem trendi, nem szép dolog, satöbbi.

Alapvetően egyetértek. Írtam is egy 12 pontos listát, hogy mikor "ghostolok". ;) Merthogy nyilván nem ok nélkül. Az ok a teljes semmibevevésem.
https://www.eropolis.hu/city/blog/pandora/78

Persze nem úgy, hogy nem próbáltam "terelni" a beszélgetést, vagy az ismerkedést a helyes irányba.

Mondok egy példát.
Csetelés, harmadik sor, a szia után a csetpartner elkezdi ütni a vasat hogy ő feljönne hozzám. Miután próbálom tisztázni, hogy még ha a találkozáson ő lenne George Clooney, Stephen Hawking agyával, akkor sem valószínű hogy ennyi ismeretség után elsöprő késztetést éreznék, de ha igen, akkor sem mennénk fel hozzám. Legfeljebb hozzá.
Erre makacsul vissza-visszatereli ugyanoda, és miért, meg miért. Arra eszmélek, hogy nekem kell valami olyasmiért magyarázkodnom, ami teljesen blőd. :merges: 

A többi nő a megmondhatója, teljesen alárendelt, érzéketlen, meddő vitává fajul.
Ilyenkor a világon semmi értelme azt írni neki, hogy "ha nem fejezed be kilépek", mert akkor mindenféle öntelt ribancnak elmondana, ésatöbbi. Nem, erre nem vagyok kíváncsi, ezért inkább megelőzöm...akkor is, ha ez nem trendi. :-)

Jó a szó, éppen ez a megfelelő. A másik semmibevevése.
Minden pontomban ezt követik el ilyenkor, ellenem. Nyilván lehet vitatkozni az erkölcsi morálról, hogy ugyanoda süllyedek, mint akit ezért utasítok el.

De *vita helyett sokkal jobbat találtam ki*. :D

Adjatok tanácsot, és kipróbálom.

Adott egy szituáció (éppen most, real life).
Néhány levélben ismerkedés. Majd telefon. Szimpi.
Múlt héten egy délután épp indultam valahova, azt mondta épp ráér, elvisz kocsival, legalább látjuk egymást arra a kis időre.
Ez is megvolt, továbbra is szimpik vagyunk egymásnak.

Ma kapok tőle egy levelet, amiben kérdezi, ma mikortól érek rá. Visszaírom, úgy este 6-7 körül már ráérek. Érdeklődöm milyen ötlete van.

Azonnal jön is a válasz, hogy feljönne hozzám.

 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o 

És most van a pillanat, amikor delete az összes levele, a kedvencelés, az email, és a telefonszám. ;)

Már rajta is volt az egerem, amikor eszembe jutott a blog.
Szóval, mit reagáljak, hogyan juttassam a fejébe, hogy:
1. nem, nem illik egy nőhöz erőszakkal meghivatni magát egy férfinek
2. akinek nincs lehetősége, ne nőzzön
3. nem megyünk szobára első randin, nem feltétlenül erkölcsi megfontolásból, egyszerűen nem elég érdekes hozzá

És mindezt úgy, hogy legyen bármi értelme. (Tanul, okul belőle bárki szerint is, mint ami a ghostolás elleni legfőbb érv?)

Most úgy alakul a sztori, ahogy alakítjátok.
Kíváncsi vagyok, meg lehet-e oldani a szituációt oda-vissza sértegetés és ghosting nélkül, vagy oda fut ki, hogy néha mégsincs más lehetőség. ;)
Aztán meglátjuk, kinek volt igaza. :D

 !kep:https://www.pinclipart.com/picdir/big/446-4469119_cutie-ghost-ghost-sticker-clipart.png 

113 hozzászólás |

Szarakodás
#80 2020-08-03 21:57:46
A kifejezés nem tőlem való, egy adatlapon olvastam. A megismerkedés értendő alatta, ha netán valakinek nem esne le azonnal a papírtantusz.
Egész pontosan "szarakodásmentességet" volt a szöveg - idézni ugyebár csak pontosan, szépen illik, még akkor is, ha esetleg az idézet tartalma erős hányingert kelt is. :/

Következzen még pár idézet, ha már így belejöttem. :D
Szemelvény azokból a levelekből, amiket egy nap alatt kaptam a Nyári szexkalandok fórumbeli hozzászólásom után.
https://www.eropolis.hu/city/forum/?TID=EPff_vszb011&oldal=0#4

"annyira jó h nem kell fölös köröket futni csak tali és szex mikor érsz rá?"

"olvastam a storyt én is benne vagyok ilyenbe"

"ezt szeretem minek a hosszas találkozások mikor tudjuk miért vagyunk itt"

Oké, ez az a színvonal, amit egyébként is kukázni szokott az ember lánya, ez nem is különösebben dolgoztatta volna meg az agytekervényeimet. Ami sokkal jobban meglepett, hogy olyanok, akik addig kicsit más képet sugalltak magukról, hirtelen ledobták az álarcot.

"Múltkor olvastam azt a Duna partos történetet. Én nem szeretnék ilyen anonim módon Veled lenni, de a hosszas előbeszélgetést is szívesen kihagynám. Ezért is hívlak mindig egy kiruccanásra. Mert amíg odaérünk, beszélgetünk, és ott már másra használnánk a szánkat. De ha ez nem tetszik, jöhetnénk azonnal hozzám is. Mert egy olyan nőt szeretnék végre találni, akivel nem lenne sok-sok napos levelezés és beszélgetés, csak max. egy autókázásnyi ismerkedés a szex előtt."

Sokaknak (még nekem is) az a véleménye, hogy nagyon sokat beszélek. :D De ezek szerint nem eleget. Merthogy vele régóta váltogattuk a leveleket. Persze, nem filozófiai mélyértelműeket, de mégiscsak valami képnek ki kellett volna alakulnia benne rólam. Amit elnézve nem írt volna ilyet.

A levélrészlet magyarra fordítása ugyanis (javítsatok ki ha nem):
"Olvastam a Duna partos történetet. Nekem ennyire nem megy könnyen, hogy egy kis látszatot sem adjunk a dolgoknak, de a szöveg nagyobb része nem érdekel. Ezért hívlak szabadba. Megnézlek, és ha kinézel valahogy, akkor ott helyben is kezdhetnél szopni, de hozzám is felmehetünk. Elég belőled 10-15 perc, aztán szexeljünk."

És mekkora tévedés! Aki engem egy icipicit is ismer (vagy van empátiás készsége és beszélgettünk már 3 szót), az két dolgot biztosan tud rólam.

1. szóval vagy tettekkel, de mindig én kezdeményezem a szexet
2. az agyamban az izgat fel, ahogyan eljutunk a szituációig, és nem az hogy látok egy meztelen farkat, utóbbi csak a második lépés, ami nincs az első nélkül

Akkor a napló sztorimat kicsit kiegészítem, a kevésbé eseménydús részletekkel, hátha a jövőben valaki tényleg meg akar ismerni, a látszaton túl. :D

A legnagyobb korkülönbségű partnerem ő volt. Az első csetelésünkön elmondtam neki, hogy mi nem fogunk szexelni. Ennek tudatában folytatódott az ismerkedés.
A sráccal majdnem egy hónapon át cseteltünk minden áldott nap, órákat. Nem találkoztunk, mert kvázi idegent szerettem volna, de kb egymás élettörténetét ismertük már. :D Én idegenkedtem a korkülönbségtől, ő kitartó és türelmes volt. Napi szinten virtuális részei voltunk egymás életének, lereagáltuk a napi történéseket, elmeséltük a napunkat, a gondolatainkat. Mindvégig nagyon tisztelettudó volt, és mindig pont addig a vonalig ment, ameddig vonzó maradt, és nyilvánvalóvá tette, hogy a barátságon túl abszolút nőként tekint rám. Minden érdekelte, rengeteget kérdezett, és ha én kérdeztem, semmi sem volt titok. Mindig elérhető volt. Annyira motiválta a lehetőség, hogy csak ezért rászánta magát hogy megszerelje a kocsiját. Úgy fogalmazott egy üzenetben: "most épp nyakig olajos vagyok de értünk teszem, a második sorért a listádon, mert imádom a listádat, és ha kocsi is kell hozzá hát rajtam nem múlik".
Ugyanis a második sorhoz kocsi is kellett. :D Akkor már persze nem volt idegen, de ahhoz nem kellett annak lennie. ;) Aztán a harmadik, negyedik, ötödik tétel...a lelkesedése...hm...minden értelemben töretlen volt.

Amikor találtam egy korban hozzám illő partnert, ő mindent vitt, és elbúcsúztam tőle. Még bő egy évig leveleztünk. Kívülről egy magas, kigyúrt fickó, belül pedig egy kedves, férfias, humoros, aranyos, udvarias, csupaszív srác, szexre mindig kaphatóan. ;) Csak pozitívan emlékszem rá.

Rengeteg extrém dolgot csináltam - és csinálok mostanában is - az erón. A látszat sokminden lehet. De ami mögötte van, azt csak az érzi meg, aki tényleg meg akar ismerni. És az megérzi. A világ nem fekete-fehér.

"Meg akarlak ismerni" - jön a levél. Én meg nevetek: "Tényleg?" Mert 100-ból 99 alkalommal egy frászt tényleg. Aki tényleg meg akar ismerni, az nem mondja, hanem teszi: megismer. Bőven van rá módja. Azt gondolom, az igazán jó szexhez valamelyest meg kell ismerni egymást. Akkor is, ha nem holtodiglan a cél. És én mindent szeretek kimaxolni. 
Ez pedig rengeteg szarakodással jár. Velem aztán rengeteget kell szarakodni. :D :D :D 
Akinek ez szarakodás, annak ráadásul el sem jön az áhított eredmény, mert megérzem, hogy hamis a baba. 

Mert akiket én keresek, azoknak a megismerkedés nem szarakodás, hanem egy élvezetes utazás, egy izgalmas játék...felszállás egy hullámvasútra, ami telistele van meglepetésekkel. Csak bátraknak, nyitottaknak, és őszintéknek. Meg akik felfelé is szeretnek menni, lassan, visszatartott lélegzettel, hogy aztán lehessen robogni, sikítozni, fejjel lefelé is lendületet venni, majd újra lassan fel, hogy aztán még vadabb kanyarok jöjjenek.

A többiek meg csak szarakodjanak a földön. ;) :vigyor: 


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200803215746.jpg

16 hozzászólás |

Pozitív
#79 2020-06-30 04:19:04
 !kep:https://banner2.cleanpng.com/20190303/cup/kisspng-thumb-signal-clip-art-smiley-emoji-5c7c357ca80494.7900343815516440286882.jpg 

Megkaptam már sokszor, hogy én mindig csak nyafogok, hőbörgök, kekeckedem, felháborodom, gúnyolódom, csipkelődöm, kritizálok.
És akkor mégis hogy lehet hogy ennyi éve itt vagyok, ugyanazzal a nickkel, rendszeresen befizetett örömpolgársággal? :)

Nem, nem vagyok mazochista, hogy sok rossz ellenére itt kínozzam magam. (Ami azt illeti, ha már DS, akkor inkább a másik oldal, de ez most nem erről szól. :pirul: )
Tettem arra vonatkozóan egy féligmeddig ígéretet, hogy a jóról is írok. Mit kaptam én az itt töltött időkkel, túl a közhelyeken (soooook ééérdekes embert ismerhettem meg...ezt a parádésan semmitmondó közhelyet azért sokaktól olvassuk, de konkrétumok híján ez pont nem mond semmit).

Lássuk hát a konkrétumokat.

Akkor kezdtem el ezen a poszton gondolkodni, mikor a napokban egyszercsak nem folyt a csapból melegvíz. Ilyenkor egy egyedül élő nő ránéz a cirkóra, elkerekedett szemekkel, és arra gondol, ezt a sorscsapást most miért pont én kaptam?! Merthogy legfeljebb szemmel verni tudok egy gázcirkót, de ahhoz nekem helyből pasi kell, hogy ebből melegvíz legyen. Áhhhh...végül aki telefonon segített (és soha nem jöttem volna rá a megoldásra), szóval őt itt ismertem meg. :)

A napokban egy beszélgetés során arról volt szó, hogy ki melyik vizeket bringázta már körbe. Sorra vettem, Balaton megvolt 8 alkalommal is, Fertő-tó kétszer, jé, hát a Velencei-tó is megvolt, egy eropoliszos ismerőssel tekertük körbe. :D Érdekes első találkozás volt...biciklivel leszállni a vonatról, bicajjal várt, és akkor neki a tekerésnek, megállások kilátókban, vagy épp a semmi közepén, de megnéztünk naplementében egy titkos eldugott kis strandot is. ;)

Megismertem az ország naturista strandjait, fürdőit. A napokban végre eljutottam ismét a ráckevei naturista wellnessbe, óriási élmény volt - egy itt megismert ismerőssel. A karanténos-tiltós-bezárkózós időket pedig ki sem bírtam volna anélkül, hogy sorra kapjam a tippeket a titokban nyitvatartó szórakozó-, és vendéglátóhelyekről, magánrendezvényekről, itteni ismerősöktől, barátoktól. :) Akikkel aztán voltam is jópár ilyenen. Nélkülük beleőrültem volna a bezártságba.

Huszonévesen bejártam Európát, de semmit sem láttam belőle, mert mindig munka miatt voltam ott, a párizsi Eiffel tornyot vagy tízszer sikerült messziről látnom kocsiból, de nem jutottam a közelébe.
Hát az elmúlt években ez is változott. Egy itt megismert férfivel szanaszét gyalogoltuk magunkat Párizsban, és persze a tornyot is megmásztuk végre, sétáltunk éjjel a Szajna partján, bejártuk a kikötőket Marseilleben, felültünk a libegőre Grenoble-ban. Körbeutaztuk Franciaországot, amikor a Flixbus promócióban 1 euróért árulta a jegyeket bárhonnan bárhová. Egyszercsak felhívott, van ez a promóció, mi lenne ha elmennénk. Oké. :D Strapás volt, de életreszóló élmény.
Vagy Olaszország, ahol éppen a földrengés előtt megnéztük Firenzét, jártunk a Colosseumban Rómában, egyedül Velencében vettünk ki egy viszonylag drága szállást (ragaszkodtam hozzá hogy bent Velencében akarok éjszakázni, nem a hídon túl), hát az lett belőle, hogy míg én úgy képzeltem, hogy juj de romantikus, és hatalmasat fogunk szexelni, hát ő meg úgy döntött hogy alszik. Próbálkoztam mindennel, horkolás volt a válasz. Erre én dühömben kinyitottam a szúnyoghálót az ajtón, és betódultak a szúnyogok - hát egyikünk sem aludt egy percet sem. :D Egész éjjel veszekedtünk és ajtót csapkodtunk (szerencsére Olaszországban a szeme se rebben senkinek némi temperamentumra, sőt, hátulgombolós napközisek voltunk egy mindennapos igazi olasz drámához képest). Majd lefáradva a vitában, hatalmasat szexeltünk a hajnali napfelkeltében...no mégiscsak Velence, és mégiscsak az lett amit akartam. :D :D

Többször randiztam a Duna partján, különböző kimenetelekkel (szerelem, barátság, mély beszélgetés, csak egy könnyed piknik, vagy épp egy őrületes szex), ezt egy másik posztomban már kifejtettem részletesebben is. Mind fantasztikus volt, a maga módján, és örökké emlékezetes marad.
Életem egyetlen masszázs-élménye is egy itteni ismerőshöz kötődik.

Évek óta járok tollasozni (sajnos mostanában épp hanyagolom, mert iszonyatos munkatempó van), volt időszak amikor hetente többször is. Persze a partnerem hozzá itt ismertem meg. Érdekes sztori volt az is. És az is vele történt, hogy addig-addig szerveztem az augusztus 20.-át, hogy végül semmi program nem lett, és akkor egyszercsak megcsördült a telefon hogy hol vagyok, mondom itthon csücsülök...hát épp tőlem párszáz méterre van (akkor a Feneketlen Tónál laktam éppen), és akkor vettünk az éjjelnappaliban egy-egy dobozos sört, és a Feneketlen Tó partján hallgattuk ahogy fellövik a petárdákat...

Azt hiszik az emberek, a nők bármit megbeszélhetnek a barátnőikkel. Hú de mennyire nem igaz ez "odakinn". A nők a legkritikusabbak egymással, és ítélkezésben sem kell a szomszédba menniük segítségért. 
Az egyetlen nőt, akivel a legfesztelenebbül, tényleg bármit meg tudok beszélni, itt ismertem meg. Amikor találkozunk, mindig olyan érzésem van, mintha örökké ismertem volna. 

Éppen ingatlant keresgélek, és amikor volt egy olyan ami megfelelőnek tűnt, hát ki volt, akit segítségül tudtam hívni a megnézéshez? Egy szintén itt megismert régi ismerős. (A ház nem tetszett neki mert nincs pince, és egy valamirevaló háznak van pincéje is, ahol el lehet helyezni egy ketrecet - hogy mire, azt a fantáziára bízom :) - hát nekem nem pont ez volt a fő szempontom, de pont megadta a lökést a döntéshez, ami egy nem lett. A megérzései mindig jók, bármik is a szempontok. :D Hát pince ketreccel, végülis miért ne?! :D ) Utána egy benzinkúton szereztünk kávét, és a napfényben iszogatva épp arra döbbentünk, hogy már csaknam 7 éve ismerjük egymást, közben mindkettőnk élete jópárat fordult, és olyan jó ezeket elmesélni, tabuk és titkok nélkül, az összes hülyeségünkkel együtt.

Mert hülyeségei mindenkinek vannak. :D Nekem is. A különbség a nagyvilágban és az itt megismert emberek között az, hogy ezekben az ismeretségekben önmagam lehetek, nem kell képmutatni. Egy folyamatosan formálódó önmagam, nem kell megfelelni, nincs tét - és éppen ezért az itteni ismeretségek nagy része örök. Még azok is, amikből nem lett találkozás, vagy megszakadt az ismerkedés, mert akkor és ott nem ugyanazt akartuk egymástól, vagy más élethelyzetben voltunk. Látjuk egymás nickjeit, része maradt az életemnek, én is az övének... Egymás eszébe jutunk, és néha eljátszunk a gondolattal... Velük néha sajnálom hogy nem mentünk tovább, mert rengeteg élmény van a tarsolyban mindig, amit kihagytunk...néha meg azt mondom, az ilyen nickek is kellenek, örök lehetőség ami bármikor változhat. A történetem részei ők is, ahogy a többi. Besorolás nélkül, hogy éppen mi a státuszunk, nem fontos, képlékeny. Hogy mennyi ideig nem találkoztunk, lényegtelen, amikor újra látjuk egymást, újra hallunk egymásról, olyan mintha tegnap találkoztunk volna, és újabb lehetőségek nyílnak szuper holnapokra. 

A történetet szándékosan nem éleztem ki szexre. Természetesen az is volt. Jók-rosszak, a csak megfordult a fejünkben de elhessegettük - be sem teljesült vágytól az egyszeri alkalmon át a több éves kapcsolatig. De akikről az írás szól, ők bőven túlmutatnak puszta szexualitáson. Pont azok lettek a felejthetőek, akik számára egyfunkciós az oldal. Jóval bonyolultabbak vagyunk a szexualitásunknál.
Itt is emberek vannak, mint bárhol. Attól, hogy nem házastársat keresünk, még ugyanúgy egész emberek vagyunk, érzésekkel, egyéniséggel, sorssal. Dobál az élet, tanulunk, változunk, és közben próbálunk élményeket megélni, és önmagunk maradni.
 
Mindig vagyunk egymásnak - és leszünk is. <3 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200630041904.jpg

33 hozzászólás |

Ghosting 3.
#78 2020-04-24 19:02:16
Miért léptem ki a priviből?

- teheted, és teszed fel a kérdést. 

Persze ha magadtól tudnád miért, akkor ki sem léptem volna, mert megütnéd azt az érzelmi intelligencia szintet, hogy nincs okom kilépni. 
Hát jó, lássuk, miért. 
Azért, mert az alábbi felsorolásból legalább 3 pont igaz volt.

1. Mert nem olvastad el a reglapom. (Ha elolvastad volna, akkor nem is hívtál volna privire, a céljaink oly mértékben különböznek.)

2. Mert nem rám vagy kíváncsi, hanem láttál egy fotót, amire felállt a farkad, és ígéretes lehetőségnek tűnt, hogy a kép 3D-ben is megjelenhet. (Csakhogy egy ember vagyok, közben erről megfeledkeztél, és emlékeztetésre sem rémlett fel.)

3. Mert nem ismerkedésre, hanem becserkészésre használtad a lehetőséget. Míg az első egy kölcsönös, egyenrangú tevékenység, addig a második messze nem az.

4. Mert az emberi oldaladból semmi sem látszott, egy üres farok pedig érdektelen, rengeteg van belőle a világban. Még műanyag változatban is.

5. Mert csak szexről tudsz beszélgetni. Az NEM ismerkedés.

6. Mert elsütötted az idő előtti (és totálisan értelmetlen) kérdések valamelyikét. (Mit szeretsz a szexben, mit csinálsz most, és társai.)

7. Mert elmesélted, mit csinálnál velem. Az előre megírt forgatókönyvek nem érdekelnek, azt nem én inspiráltam, csak statiszta lennék a pornófilmedben.

8. Mert nyaggatni kezdtél hogy találkozzunk, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad (vagy te rólam). Mégis milyen apropóból találkozhatnánk így? (Csak nem azért, hogy egyfolytában nyomulj?!)

9. Tipikus egyalkalmasnak tűntél, azt pedig NEM keresek. A padlás tele van olyan pasikkal, akik egy alkalom után eltűnnek, vagy én tűnök el előlük mert 5 perc után érdektelenek számomra szellemileg. Nem gyűjtök trófeákat, és én sem szeretnék az lenni. Még haverként is csak azok érdekelnek, akikkel holnapután is lesz mondanivalónk egymásnak.

10. Borzalmas, szemfájdító volt a helyesírásod, és nem bírtam tovább nézni.

11. Két megnyilvánulásod között hosszú percek teltek el, vagyis közben más dologgal is foglalkozol. 

12. Kioldottad az azonnali katapultot azzal, hogy hozzám szerettél volna feljönni (ilyenkor nem kell 3 ok, ez magában is elég). 

És hogy miért szó nélkül léptem ki?

Mert minden pontról elkezdenél vitázni, enyhébb esetben magyarázkodnál, rosszabb esetben kioktatnál hogy mire való ez az oldal. Mindkettő felesleges.
Úgy gondolom, érthetően és nyíltan leírtam a reglapomon, hogy én mire használom az oldalt, és kivel szeretnék megismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor miért tartanál bármi mást tiszteletben?! És én miért tartsalak téged tiszteletben?

Ahogyan ezt százszor elmagyarázni sem szeretném, ezért ez a kis szösszenet.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200424190216.png

32 hozzászólás |

Otthon
#77 2020-03-21 03:37:36
Ha emlékeztek még a Magyar Narancs című posztomra, mostanában leginkább ezt érzem.

A külvilágban, és a velem történtek egyaránt oda vezettek, hogy ennek a nagy szexvadászatnak egyre kevesebb értelmét látom.
Olyan érzés, mint a haverok-buli-fanta módban eldorbézolt éjjel után másnap kitakarítani a lakást, elkönyvelni a veszteségeket, és megkérdezni magadtól, hogy ez most mire volt jó. :(
Vagy olyan, mint idegen mellett ébredni, és azon gondolkodni, ki ez és hogy kerültél ide.
Vagy olyan, mint orgazmus után 10 perccel azon gondolkodni, vajon miről lehetne beszélgetni olyasvalakivel, akiről semmit sem tudsz, és hogyan szívódj fel a leggyorsabban.

Értéktelen, múlandó, felejthető. Ha pedig nem az, akkor fájdalmas.
Választhatsz, hogy örülsz, amiért nem kell valami átlátszó indokot kitalálni hogy miért nem, vagy visszafojtott lélegzettel nézel rá minden csipogásra a telefonodra, hogy ő írt-e, és közben rég tudod hogy nem fog. Legalábbis nem most, hiszen megkapta amit akart. Majd akkor, amikor már csak átfutod az üzenetét, és sóhajtasz, ez meg már minek írt. De nem írod meg, hogy úgy egy héttel / hónappal / évvel ezelőtt kellett volna, már baromira késő. A pillanat már elmúlt, már rálegyintettél, foglalkozzon inkább azzal, amivel akkor foglalkozott, amikor összerezzentél minden üzenetre. 
De mégcsak nem is válaszolsz, annyira blőd már, nem éri meg a billentyűk leütését.

És vannak azok, akik csak ott vannak. 
Nem dumálják le rólad a bugyit, nem akarják elhitetni veled hogy ők mekkora ászok, nem beszélik bele a hóemberbe a hősugárzót, nem fitogtatják a farokképességeiket, nem forog a világ a nemi életük körül....csak pont ott vannak amikor szükséged van rájuk. Ismernek. Meghallgatnak. Hiányzol nekik. Kérdeznek. Figyelnek rád. Vagy úgy tesznek, mintha figyelnének, amikor unják. :) Tök hétköznapiak, emberik, van szívük, lelkük, érzéseik. Hibáik, hiányosságaik is persze...ahogy neked. Hiszen emberek, ahogy te. 
De ott vannak, és kiállnak melletted, megfogják a kezed amikor szükséged van rájuk. 

Hétköznapi hősök, akik többet érnek, mint George Clooney és Brad Pitt együtt. Szex után is megölelnek, sőt, szex nélkül is megölelnek. Ismernek. Tudják hány cukorral iszod a kávét, mennyi tejet teszel bele, milyen párnával alszol, mit szeretsz reggelire, mire szeretsz ébredni, melyik az erogén zónád és hol vagy csikis...még álmukban is vigyáznak rád, megigazítják rajtad a takarót, puszit lehelnek a tarkódra, amikor azt hiszik, alszol. Lábujjhegyen kilopakodnak, nehogy felébresszenek, sötétben, és akkor sem ordítanak ha közben beverik a lábukat az ágy lábába.

Ott vannak, ahol kell, és amikor kell. Akkor is kíváncsiak rád, amikor nem vagy a tizenöt centis tűzpiros cipődben, amikor nem volt időd hajat mosni, amikor fáj a hasad, amikor alig tudtad magad kivakarni reggel az ágyból, vagy amikor szomorú vagy. Vagy félsz. Ha átutaztad a legforgalmasabb reptereket a legnagyobb járvány közepette az utolsó percben, és végre megérkezel, nem lépnek hátra kettőt, hanem rohannak eléd.

Ők nem félnek soha semmitől - nincs rá idejük, mert elmegy arra hogy téged várnak és féltenek, jobban féltenek mint önmagukat.

És akkor megkérdezed magadtól, mi a fészkes faxot is keresel te máshol... :(


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200321033736.jpeg

19 hozzászólás |

Like a boss
#76 2020-02-19 12:44:55
Fenti kifejezést szokás használni, amikor valaki kimaxolja, ami abban a dologban benne van, amit éppen csinál.
Na, ez éppen egy ilyen.

Egy elég érdekes helyen töltöttem 3 napot. És hova lenne való ha nem ide...merthogy a feeling nagyon ott van, amit el tudnék képzelni (egy sci-fiben :D ) alapnak egy minőségi szexi kiruccanáshoz. És a scifi valóra vált!

Láttam már szép szállodai szobákat, láttam már kellemes búvóhelyeket is, láttam már swingerklub szobát belülről. Egyik sem az amire az ember azt mondja, na ez aztán az ami. :napersze: 

Egy szép szállodai szoba az olyan nyugdíjas-wellness hangulatú. Egy kellemes búvóhely túl direkt, túl célorientált, és 3 óra...nem tudom ki hogy van vele, persze sokmindenre elég 3 óra, de az mégiscsak egy futó légyott, aminek az értéke egy tízes skálán eleve nemigen lehet 5-nél több. A swingerről nem is beszélve, ahol meg aztán nagyüzem van. Ha az eró húsbolt, akkor a swingerklub a nagycsarnok. :napersze: 

Van egy hely kicsi országnkban, ahol ezt a feelinget úgy maxolták ki, hogy személytelenség nélkül is, 3 órán túli időt együtt töltőknek (neadjisten' házaspároknak) is van lehetőségük olyan rosszalkodásokra, amiket valamiért együtt utazó pároknak nem jut eszébe senkinek biztosítani, mert azt gondolják hogy fél évnél régebbi ismeretség esetén már csak sötétben misszionáriusban szeretik az emberek a szexet - vagy úgy sem, és csakis a futó légyott lehet izgi. :/ 
Mivel nem szeretnék a helynek reklámot csinálni (pedig megérdemelné), a nevét nem írom ide. Egy látszólag normál szállodáról van szó, aminek néhány szobáját és lakosztályát kicsit átalakították. ;) 

Szöveg helyett álljanak itt a tények, és képek, hogy lám-lám, kicsiny országunkban is lehet minőségben eltölteni pár erotikával teletömött napot. <3 

Előrebocsátom, az egyik legszerényebb szobában voltunk (vagyis a többi még ilyenebb ;) ), és mivel hónapokra le vannak foglalva a szobák, egy olyat sikerült megcsípni, ami még nincs teljesen befejezve. Már 90 százalékos, még szépítgetések vannak hátra (és enyhe ragasztószag még terjengett). :D
A szobák előtere még építés alatt áll, egyelőre így néz ki.

 !kep:http://kepfeltoltes.eu/images/2020/02/19/537IMG_6413k.jpg 

Elég kedvcsináló, pláne ha elkészül. Kíváncsi leszek. :)

A szálloda szolgáltatásai közé tartozik, hogy a szobákba be lehet készíttetni pár kedves dolgot. Na nem olyan snassz dolgokról van szó, mint plusz takaró, lábmelegítő, meg hasonló jóságok, mint amik szoktak lenni, hanem Káma-pad, kikötözős fali X (Káma-falnak nevezik, amúgy nem tudom mi a rendes kifejezés rá, szóval ki lehet valakit bilincselni a falhoz :D ), különböző bútordarabok, amiken érdekes pózokat lehet felvenni, illetve gyakorlatilag a vibrátortól a szexi harisnyáig vagy a korbácsig bármit be lehet készíttetni a szobába. Igen-igen, szépen odaterítik az ágyra akár a gyönyörű tűzpiros fehérneműt hozzáillő vibrátorral, kívánság szerint. :pirul: 

 !kep:http://kepfeltoltes.eu/images/2020/02/19/180kama.jpg 

Belépve a szobába, hűha. Piros-fekete-fehér minden, óriási ágy, a plafonon tükör (amit imádok), a falak többségén is tükör, minden párnázva, kárpitozva, még az ajtókeretek is, ha netán ott szeretné valaki a párját nekiszorítani a falnak, nehogy kényelmetlen legyen. :)

 !kep:http://kepfeltoltes.eu/images/2020/02/19/705IMG_6394k.jpg 

Az ágyon rózsaszirmokból "szeretlek" felirat (nem kötelező, de olyan kedves dolog), na meg a rózsaszirmok a meztelen testen elég jól mutatnak a plafon tükrében...nehogymár ne próbáljam ki. :pirul: 

 !kep:http://kepfeltoltes.eu/images/2020/02/19/768k11.png 

Beljebb menve, kis asztal, pezsgő két pohárral, és a plafonról szexhinta lóg.
Jujjj...ez nálam bakancslistás darab volt. Minden swingerklubban van ilyen, de mindenhol valami közös térben, ahol aztán jövet-menet mindenki belebotlik, még véletlenül se szobában. Így aztán soha nem láttam benne senkit, felmászni is csak ruhában próbáltam egyszer, akkor is egyből vagy 10 férfi vett körül, szóval inkább majd máskor. Na ez a máskor eljött. :D 
Az élmény, háááát...lehet hogy itthonra is beszerzek egyet. :D

 !kep:http://kepfeltoltes.eu/images/2020/02/19/221IMG_6407.jpg 

A vacsoránál a pincér az asztalon gyertyát gyújtott, és igazi szál rózsa volt a vázában. Svédasztal reggel-este, amúgy meg van a szállodában szauna-jakuzzi, amit ki lehet bérelni zártkörűen is. És amikor épp nem szexuális jellegű a program (jójó, 3 nap 2 éjszaka nem lehet folyamatosan, még ilyen peremfeltételek mellett sem ;) ), a város amúgy tök hangulatos, nagyon jókat lehet kirándulni, sétálni.

Amikor visszajöttem és beléptem, a szokásos "van kedved egy 20 centis faszhoz, helyem nincs" meg hasonlók miatt jutott eszembe, hogy...
...like a boss.

Mindent lehet stílusosan csinálni <3 , vagy sehogy. :/ 
Újra itthon. :D

26 hozzászólás |

Újév :)
#75 2020-01-08 15:36:52
Ígérem, hogy amit ígérek, azt betartom. Nem úgy ahogy eddig, hanem eddigebben. :D

Megfogadom, hogy sokkal türelmesebb próbálok lenni, ami persze nem biztos hogy sikerül, továbbra is rendszeresen meglepem azokat akik skatulyáznak, és továbbra is folyamatosan változom, tapasztalok, és fejlődök.

Az viszont szinte biztos, hogy - ahogyan eddig is - folyamatosan feszegetem a komfortzónám határait, és akikkel kapcsolatba kerülök, azokét is. Aki a langyos megszokottban szeretne dagonyázni, nem szeretne fejlődni, változni, felfedezni, aki szeretné messzire elkerülni az izgi sikátorokat, útvesztőket, és egyéb szórakoztató és eseménydús élményeket, aki mindent pont ugyanúgy szeretne ahogy tavaly volt és mindig, az szép csendben üljön le a sarokba, fújja ki magát, vegye be a vérnyomáscsökkentőjét, pihegjen és vigyázzon a szívére, és kerüljön el messzire. :)

Mert maradok aki voltam. :D
Jó egészségben, mosolyogva. Játék és kihívás. ;)

Puszi minden ismerősnek és ismeretlennek az új évben is! <3 

 !kep:https://m.media-amazon.com/images/I/71vdRu9KX8L._SS500_.jpg 

4 hozzászólás |

Tök jó ;)
#74 2019-11-27 01:04:40
 !kep:http://rcnews.hu/wp-content/uploads/2015/03/pénisz2.jpg 

Elbúcsúztattuk a Holdat, és rajta kívül még mások is elmentek, akik hiányozni fognak. De az élet megy tovább, az erotika pedig jó, szóval részemről még maradok. <3 
Túllépve a veszteségen, egy kicsit pikánsabb témára eveztem. ;)

Mostanában, hála a levélforgalmamnak (aki ír nekem, mindig megnézem az adatlapját) és az exhibicionista fórumnak, elég sok farokképet volt szerencsém nézegetni. (Kb tízszer annyit, mint arcot...) 
Némelyik után két napig nincs kedvem meztelen férfit látni olyan megrázó :/ , némelyik kép viszont esztétikai élmény. :* 

Mindenkinek van zsánere, ami nem zárja ki a többit, de a szemének jobban tetszik. Nekem is van kedvenc faroktípusom. :pirul: 
Ha olyat látok, minimum gyönyörködöm benne, és megnézem a reglapot. ;) Volt két olyan fotó (sajnos egész itt tartózkodásom alatt csak kettő), amelyik annyira szép farkat ábrázolt, hogy ezt meg is írtam nekik. Hát ami szép az szép. ;) :vigyor: 

Sajnos nagyon kevés ilyet látok, dacára annak, hogy akiket volt szerencsém személyesen ismerni, a többségüknek szép farka volt. Ez szöget ütött a fejembe, csak nem a csúnya farkak egyesülete van errefelé... :( Nem lehet hogy inkább a fotóval van a baj? És elkezdtem aszerint nézni.

És de. Szerintem rengeteg az elcseszett, rossz kép, ami nem kedvet csinál az illető férfi iránt, hanem elveszi az esetleg meglévő kedvet is. Ahogy a leggyönyörűbb nőről is lehet szörnyű fotót készíteni, úgy a legszebb farokról is lehet visszataszítót. :sir: 

Ha én fotót készítek magamról, akkor biztosan kisminkelem magam, csinos, igényes kiegészítőket veszek fel, foglalkozom a látószöggel, a pózzal, a fényviszonyokkal, színekkel, ésatöbbi ésatöbbi...egy fotózás látszólag könnyed pillanat, de mögötte órák lehetnek. 
Sajnos ezt a törekvést kevéssé látom a férfiak farokképein. Pedig ha már ezzel akarja valaki bemutatni magát, akkor abban kell mindennek benne lennie, amit el szeretne magáról mondani. És nem, nem majd a személyes találkozáson megmutatja, mert mi nők igenis azt gondoljuk, hogy a személyes találkozáson is az van, ami a képen van. Az első benyomáson nehéz változtatni, sőt, ha elijeszti a nézőt, akkor lehetetlen, mert nem lesz rá alkalom, nem lesz személyes találkozás.
Az nem érv, hogy nade valóság! Mert valóság sokféle van. Nem photoshopolásra buzdítok senkit, az a valóság torzítása, szimpla hazugság. De odafigyelni a tálalásra, az valóság. 
Az ember első körben biztosan nem a másik fél legrosszabb oldalára kíváncsi. A szépért, jóért vagyunk itt, nemde?! :napersze: 

A farokkép egy nehéz műfaj. Mármint úgy, hogy az ízléses, szexi, vonzó, gusztusos legyen. Nem lehetetlen, de minimum nagy kihívás. Szerintem a férfiak nem igazán ismerik a célközönségük szempontjait. :napersze: 
A folytonos fujjolás helyett közelítsük meg konstruktívan. ;)
Ezért pár szarvashiba, amit nem szabadna elkövetni, aki szeretne vonzó farokképet csinálni.

Borzasztóan el lehet rontani egy fényképet azzal, hogy gumigyűrűt tesz valaki a farka tövére, hogy merev maradjon a fotó elkészítése idejére, de sajnos pillanatok alatt sötétlilává és eressé válik tőle, ami önmagában baromi taszító és élettelen, fényképen pedig minden színegyensúlyt felborít, egy automata fényképezőgép színkorrekciós beállításaival olyanok lesznek tőle a bőrszínek, mint egy halotté. Brrr. Még normál viszonyok mellett is inkább egy kicsit a meleg szín irányába kellene eltolni a skálát.

Borzasztóan el lehet rontani a háttérrel. A legjobb, ha nincs háttér, egyszínű, jellegtelen. Egy mintás ágynemű vicces, ami ez esetben nem az erotikus gondolatok malmára hajtja a vizet. A pornókép a monitoron sem tartozik a fotóhoz, jobb ha nem szembesül a néző azzal, hogy az erekció milyen hatásokra jött létre. Van amikor nem szeretnénk a függöny mögé látni. ;) Külön megjegyzem, hogy nekem például nagyon tetszik a víz mint háttér. (Ráadásul egy kád kellemes meleg víz a gumigyűrű káros mellékhatásai nélkül besegít az erekció, és a szép szín megtartásába. :))

Borzasztóan el lehet rontani a látószöggel, és a távolsággal. A túl közelről készült fotók torzítanak, sajnos nem előnyére a modellnek, hanem hátrányára. Nagyobbnak látszik tőle a farok, de aránytalannak is. :( A fürdőszoba tükörtől mentsen az ég, homályos, torz, rosszak a fényviszonyok, és aránytalannak látszik az egész test. :napersze: Tükörszelfit készíteni amúgysem könnyű, a celebek is többezer kidobott képen gyakorolták. A jó képek úgy készülnek, hogy valaki kellő távolságról készíti őket, vagy időzítővel letett fényképezőgép készíti őket. A leghosszabb szelfibot is rövid, és a legnagyobb tükör is kicsi, egyszerű fizika.
A felül és alulnézet nemcsak ízléstelen, szokatlan, közönséges, durva, hanem aránytalan is. A legszerencsésebb választás szemben, vagy oldalról, illetve ezek közötti szögben. :) Akinek nem a zacsija a legfeszesebb része, annak jobban mutat a fekvő vagy kádas változat, akinek szép feszesek, az nyugodtan fotózza állva. Mindkettő tud szexi lenni.

Borzasztóan el lehet rontani a kézzel. Egy rendesen álló farokhoz nem is kell kéz. :D A kéz eleve gyanús (csakúgy mint a gyűrű :D ), de persze lehet hanyagul megérinteni (nem marokra fogni!), az még erotikus is. A néző azt az érintést amit lát, magára vonatkoztatja. Finoman, érzéssel, nem mint egy elefánt. :D És mindezt csak ha a kéz ápolt, nem üt el túlságosan színben, nem piszkos, nincs rajta tövig rágott köröm, véraláfutás, vízhólyag, és jeggyűrű (vagy jeggyűrű formájú fehér csík). :D

Borzasztóan el lehet rontani a partnerrel. Egy farokkép, amivel magát promózza valaki, ne tartalmazza a partnert. Senki sem kíváncsi rá, és a partner sem biztos hogy beleegyezett. A nézőben két dolog vetődik fel. Az első, hogy már van más, köszike nem, a második hogy ajjaj, majd engem is közszemlére tesz...egyik sem pozitív. Ráadásul a szex az szex, a fotózás pedig fotózás. A mindenféle trutyik és nedvek, amik akció közben rajta vannak, nem mutatnak valami gusztán a képen. A képen az guszta, ha most jött a zuhany alól, összepiszkolásra készen. :D

Na, most rosszmájúak nyugodtan mondják hogy álmodik a gyomor :D , de most tőlem szokatlan módon, a hozzászólásokba nyugodtan tegyen bárki farokképet, de olyat, ami szerinte ízléses, szexi, jól sikerült. Várom a nők véleményét is, hogy ki szerint milyen egy szép farok, vagy milyen egy igazán dögös farokkép. :)

Hátha a fiúk okulnak belőle, és ontják majd a szebbnél szebb, szexi, igényes farokképeket. :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191127010440.gif

33 hozzászólás |

Goodbye, Moon!
#73 2019-11-17 18:39:56
%-egy holdnyugta alkalmából-%

*A tudományos:*
A Hold láthatósága megszűnt a horizonton.

*A szarkasztikus:*
A forgóajtó ismét megtette a félfordulatot, és kidobta tartalmát, a Holdat, a fal túloldalára. :/ 

*A romantikus:*
Ezúttal csak csendben áldozott le a Hold, semmi búcsúbeszéd, integetés. Halkan, feltűnés és köszönés nélkül, mint a hajnali napsütéssel feloszló köd. :* *

*Az ábrándozó:*
Néha késő éjjel, amikor bevilágít az ablakomon, egészen barátságosnak tűnik, de a fénye hideg, bizonytalan, és múló. Visszacsukom a szemem, még pár óra, és hamarosan a Nap sugarai melegítik át az arcom, és arra gondolok, vajon csupán álmodtam? :napersze: 

*A realista:*
Egy szereplővel kevesebb az égbolton. Hm. Átmenetileg. :cigi: 

*Az összeesküvéshívő:*
Semmi kétség, már a Holdat is elvitték a kis zöld emberkék. :merges: 

*Az optimista:*
A Föld túloldalán biztosan meglelte a békét és boldogságot, így átköltözött oda. <3 

*A pesszimista:*
Minden nappal egyre kevesebben vagyunk. :( 

Mára ennyi saját gondolat jutott, amire az elmúlt nap ihletett.
Viszont tök jól belejöttem az idézetekbe. ;)

"Ha a Hold, midőn bejárja örökkévaló pályáját a Föld körül, öntudattal volna megáldva, melyen meg volna győződve, hogy saját jószántából rója útját... ugyanígy egy Lény, aki nagyobb belátással és tökéletesebb intelligenciával volna megáldva, az embert és tetteit figyelve megmosolyogná azt az emberi illúziót, hogy a saját szabad akaratunk szerint cselekszünk."

Nem is rossz, mondjuk Albert Einstein fejéből pattant.

Vagy, ez sem hangzik rosszul, Andrew Matthews gondolata:

"Rendkívül érdekes módon sok ember elfogadja, hogy az egész világegyetemet törvények irányítják, de amikor a saját életükről, sikereikről és bukásaikról van szó, akkor sorsról, szerencséről, szerencsés véletlenekről beszélnek. Pedig te is a világegyetem része vagy, és a te életed is teljesen azoknak a törvényeknek engedelmeskedik, amelyeknek a Hold, a csillagok és a kertedben növő gaz. És te vagy annak az oka, ami az életedben történik. Te okozod a gondolataiddal."

Woooow. Van benne valami.
Kopátsy Sándor pedig így fogalmaz:

"Ha csillag akarsz lenni, maradj a földtől távol; ha hold, tükrözd a napot; ha üstökös, csak egyetlen egyszer mutatkozz. Nap ne akarj lenni, mert az csak az lehet, aki akaratától függetlenül az, aki belül ég és hevül."

Bölcs meglátás.
De a kedvencem egy fiatal nőtől, Tahereh Mafitól való:

"A Hold hűséges társ. Sosem hagy el. Mindig ott van, állhatatosan néz, ismer minket világos és sötét pillanatainkban is; örökké változik, ahogy mi is. Mindennap más változatában jelenik meg. Néha gyenge, néha sápadt, néha erős és nagyon fényes. A Hold megérti, mit jelent embernek lenni. Bizonytalanság. Egyedüllét. A tökéletlenség krátereivel tarkítottság."

Bármelyik is a tuti, vagy egyik sem, mivel egy égitesttel kevesebb, én viszont nem vagyok az a szónélkül-fajta, hát pápá, Hold. :) ;) :* !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191117183956.jpg

11 hozzászólás |

Vörös és fekete
#72 2019-11-13 18:42:09
A cím ellenére, továbbra sem az irodalmi fórum, nagyonis erotika. ;) 

Olyan igazi Eropoliszos téma lehetne. Egy kis élménybeszámoló, amilyeneknek szerintem nyüzsögnie kellene errefelé. ;) 
A pikantéria az benne, hogy - ismét - egy olyan netes önszerveződő társaság összeröffenése volt, amelynek a nevében nincs benne az erotika vagy a szex. 
Az erotika-faktortól viszont a 18-as karika is elszégyellte volna magát. :pirul: :vigyor: 

Összegyűlt ötvenegynéhány valódi hús-vér ember egy balatoni wellness szállodában, hogy egy baromi jót mulasson. És nem, a mulatás nem arról szól, hogy nekem17centisvanjösszdugnibébi, neeeeeem! Az igazi hedonista nem éri be az igénytelen gyorshamburgerrel, ha ötfogásos gyertyás terített asztal mellett lehet játszani! :D

Hát ki ne szeretne játszani?! Én például imádok. Ki ne szeretne őrületes jókat enni?! Huhh, sajna azt is imádok. :napersze: És ki ne szeretne jókat sétálni a hangulatos őszi Balaton partján? Aztán egy jót izzadni egy illatos szauna-felöntésen, hogy aztán egy jakuzziban szürcsölhesse el a gyümölcslét (vagy még benne akármit :D ).
És ki ne szeretne bulizni, táncolni, tekeregni, tombolni? :) :D

Na de ne szaladjunk előre. A dresszkód piros és fekete volt, csak e színeket lehetett viselni. Persze minél szexibben. A játék pedig, ehhez illesztve, hogy a két csapatra osztott társaság mérkőzött meg egymással, vicces, játékos, és igen-igen pikáns feladatok segítségével.
Volt pornószinkron, narancsterelgetés földig lógó herével :D, szájból szájba pingponglabda-továbbítás, férfisztriptíz a kilenc és fél hétre (közkívánatra ez többször is :D), és számtalan pajzán feladat. Mi például (aki esetleg még nem találta ki, idén már nem rejtvény, Estherrel együtt voltunk jelen) azt a feladatot kaptuk, hogy a fenekünkre kötött dobozból twerkeléssel kellett kirázni a pingponglabdákat, lehetőleg hamarabb mint az ellenfél. Hát jó csapat vagyunk, na, meg is nyertük! :D

És mit nyertünk még? Rengeteg finom kaját, jókedvet, pozitív élményeket, kedves, vicces, vidám, szexi társaságot. Elrepült a 3 nap. Ilyenkor bezzeg repül, nem úgy mint hétfőtől szerdáig. :(

A végére úgy lelazultunk (oké, iszogattunk is ;) ), hogy a fiúk egy szál gatyában (meg anélkül) csoportos törzsi táncot is jártak a csajok szórakoztatására, sűrű vastaps kíséretében. :D (Ha esetleg olvassa olyan, akinek fotója is van róla, megfelelő "utómunkálatokkal" várom kommentben vagy magánban :) ) Rég nevettem ennyit. Tenyéren voltak a nők hordozva, na. :D 

Egy biztos.
Ezek a fiúk sokkal de sokkal férfibbek, mint a sok bújkáló, variáló, farokverő nethuszár. Odatették magukat rendesen. Mindenki!

És persze ebben az évben ismét elgondolkodtatott ez a remek buli azon, hogy míg máshol olajozottan, gátlások nélkül, felszabadultan képes egy társaság együtt bulizni (olyan helyen és programmal, ami többe kerül 500 Forintnál, és arccal kell megjelenni, és egyik miatt sem sírja tele senki a párnáját vagy tojja össze magát), addig itt az erón, ahol minden az erotikáról kéne hogy szóljon, még egy kellemes, jó hangulatú, tartalmas, kétszemélyes randi is igazi ritkaságszámba megy. Már ha egyáltalán létrejön. 

Az erotika és a nevetés a legjobb dolgok a világon! Olyan sokféle módon lehet művelni, felépíteni, játszani, fokozni, sejtetni, fürdeni benne, annyi arca, lehetősége, műfaja van! <3 

Miért van hogy éppen itt, ahol erotikáért vagyunk itt, a legtöbbeknek ez a fogalom egybites dugássá egyszerűsödik?! Miért keverik össze olyan sokan az erotikát a felszínes, teljesítményorientált, lelketlen és tartalmatlan pornóval? :napersze: 

Vajon mi lehet ennek az oka?


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191113184209.jpg

35 hozzászólás |

Idézeteső :)
#71 2019-11-04 01:35:39
Ha már mostanában idézethullám söpör végig Eropolison, én sem állok ellen. :napersze: :D 
Bár már írtam egyszer a ghosting témájáról, találtam egy nagyon érdekes írást a Randiblogon, amire - teljesen függetlenül attól hogy mivel értek belőle egyet - azt mondtam, ez igen, végre valaki nő létére elég tökös ahhoz, hogy teljesen álszenteskedéstől mentesen képes megnyilatkozni egy eléggé kényes és megosztó témában. 
Ezért annak ellenére, hogy nem szokásom másoktól idézni, inkább saját tartalmat gyártok, ezt most teljes terjedelmében közkinccsé teszem.

--------------------

Sziasztok! Gondoltam, küldök nektek egy levelet, olvasom néha a blogot, s látom, visszatérő téma... Azonban kicsit más szemszögből írok, jöjjön is a nap vallomása: én egy női ghost vagyok. Amiért érdekes lehet ez, hogy talán nőknél kevésbé gyakori jelenség ez, ám a fő indíttatása ennek a pár sornak, hogy leírjam, mik a kiváltó okok, mert látom, ez elég sok mindenkit foglalkoztat. Nem is ragozom, jöjjenek, bár női szemszögből nézve, de szerintem 90%-ban a másik nemre is igaz.

*PROLÓGUS*

"Írj, írj nem tűnhetsz el!"
– szó szerint idéztem a pár hónapja kapott Viber-üzenetet, ami egy pasitól érkezett, akivel néha kavartunk a régmúltban. Előzménye évek óta folytatott csevegés, megbeszéljük, hogy majd találkozunk, aztán mégse. Utóbbi időben részemről ignorált szia, hogy vagy. Ami ennek a lényege, hogy talán itt jött a felismerés bennem, hogy bizony, én is hajlamos vagyok a felszívódásra. Igyekszem javítani ezen, köszönöm előre is, ha megkíméltek a gerinctelen picsa kommentektől… Jöjjenek tehát az okok, amiért egy nő (vagy férfi...) eltűnik, nem jelentkezik, nem ír vissza az üzenetre, nem hív vissza etc.

*NUMBER ONE: Nincs kedvem*

Jó, jó beszélgettek, de kicsit kezd a dolog laposodni, vagy nem igazán ínyemre való témakörre terelődni. Nem talállak most annyira érdekesnek, nincs hangulatom. Persze, meg is mondhatnám ezt, milyen egyenes és őszinte lenne, ugye? Tudjátok, ilyet is csináltam. Óriási sértődés lett a vége, s ha nem muszáj, nem bántanálak meg. Egy ignorált üzenet, hívás is válasz néha. (Mellékesen mondom, lehet most vagdalózni, hogy én biztos milyen érdekes és tökéletes vagyok stb., de ez a levél most őszintén az eltűnés okairól szól!)

*MÁSODIK: nincs időm*

Mert elfoglalt vagyok, bonyolult az életem és társai Haha! Jó vicc. Inkább lásd: egyes pont. De kifogásnak persze jó. Általában egy mentőöv ez arra, ha esetleg a jövőben folytatni kívánom a kommunikációt valamilyen formában. Pasiknál szerintem főleg igaz. Ha egy férfi látni akar téged, s ég az udvarod, felmászik a tűzlétrán. Alapvető igazság: ha valakit érdekelsz, az keresni fog, nemtől függetlenül!

*HARMADIK: valami van a háttérben*

Inkább valaki. Viharos kapcsolat, porfelhőt kavaró ex. Az, hogy nem feltétlenül tudsz róla, még nem azt jelenti, hogy nincs. Az én eltűnéseim oka egy-egy találkozó után köszönhető volt annak, hogy se-veled-se-nélküled kapcsolatban őrlődtem, s bár sose csaltam meg senkit, de kikacsintgattam. Kellett valaki, aki kicsit felkavarja az állóvizet, s segít elmozdulni valamelyik irányba. Persze, megint mondhatjuk, hogy nem szép dolog, de ez a levél nem bíráskodásról szól, hanem arról, mi az oka a ghostingnak.

*JÖJJÖN A NÉGYES PONT.*

Inkább online ismerkedésekre igaz, amiből én még jóval a ghosting, mint létező fogalom megjelenése előtt vettem ki részem.

a.) Több tízezer karakternyi levelezés után az ember óhatatlanul beképzel valamit a másikba, s sokszor ez az első (pár) randi után ki is pukkad, mint egy lufi. Ehhez jöhet még, hogy nem úgy nézel ki, mint a képeken, vagy egyszerűen csak nem vonzódom hozzád. Egyes pont: ignorált üzenet is válasz.

b.) Ittunk egy jó kávét, ebédeltünk/vacsiztunk, beszélgettünk, igazából minden jól sikerült, de nem mozgattál meg. Mint amikor a boltban sorban állsz, s a mögötted álló megkérdezi, hogy az a joghurt, amit épp kipakoltál a szalagra, finom-e, s beszélgettek egy kicsit. Kellemes, de ennyiben ki is merült a dolog, nem fogtok utána közösen bevásárolni járni.

*ÖTÖS: találtam jobbat*

Látom én már a hozzászólásokat lelki szemeim előtt, mindegy, ne kíméljetek! De ne felejtsétek, most őszinte vagyok, s igen, ez is elég gyakori ok. Jött most valaki szebb, jobb, érdekesebb, s inkább neki szentelném az időmet. Sajnálom.

*HATOS: túl gyors a tempó, nyomulás*

Sokszor közöltem férfiakkal, hogy jelenleg én csak heti pár találkozóban vagyok benne, semmi komolyabb. Ezen felbuzdulva a többség, bár a hétvégét együtt töltöttük, hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek is látni akar. Nem, nem olyan nagy baj ez, csak más az elképzelésünk. Azokat nem is említve, akik pár hónap ismeretség után már rohannak előre, s a jövőt tervezik elvakultan. Mit lehet ilyenkor tenni, mikor a szép szóból sem értenek? Ignorálás.

Azt hiszem, kijelenthetjük, a férfiaknak se jön be ez, hogy már sok nő mindent eltervez, levakarhatatlan, karácsonyozzunk együtt, költözzünk össze, csináljunk gyereket stb. Én is menekülnék.

*Végül, de nem utolsó sorban: 7.*

Nyersen: megkaptam, amit szerettem volna. Legyen az szex, kísérő valamilyen programhoz, bármi. Ennyit láttam benned, ennyi kellett, ennyi volt.

--------------
A forrás itt található: 
https://velvet.hu/randi/2019/02/02/randiblog_inbox_ghosting_tarskereses/


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191104013539.png

15 hozzászólás |

Ha már...
#70 2019-10-11 22:16:51
...ez egy blog. És a Hold sincs mindig sajtból. A blog igaziból napló. Még sosem használtam rendeltetésszerűen.
Akkor most egy kis napló következik. Egy hetem, csak úgy.

*Hétfő.* Kilátástalan munkahegy, koránkelés (ezt külön utálom), mert helyszíni munka (olyan hardver programozása ami több tonnát nyom, szóval nem kérhetek belőle az asztalom sarkára egy példányt - ezúttal Mohamed megy a hegyhez). Hihetetlen, hogy hogyan bírnak az emberek minden nap ilyen időpontokban felkelni. Horror. Zombiállapot, a villamoson valószínűleg nem venném észre George Clooneyt sem, bár valószínűleg ez a veszély nem fenyeget hogy egy hétfő reggel szeretné átszelni egész Budapestet. Brrrr. Délután Muxi, a kinti cica irány állatorvoshoz, mert hetek óta nem eszik. Súlyos a helyzet, nem biztatnak. Ott fogják.

*Kedd.* Ilyen indulás után kinek van kedve bármihez is... De úgy látszik egész Erón mindenki más is álmos zombi, mert panganak a tartalmak, mindenki néz maga elé és nem bocsát ki outputot. Én se nagyon. (Vagy persze ezerrel van jobb dolga, és éppen a Kánaán rózsaszínű cukorfelhőjében élvezkedik, de hogy engem kihagyott belőle az tök biztos. :sir: )

Fény az éjszakában, kapok egy körlevelet hogy valaki szerdán Ráckevére megy nudiwellnesszezni, tud vinni másokat. Soha jobbkor, mikor máskor fér rám egy kis kényeztetés (jujjjj de utálom ezt a szót, de mégis most ez a pontos...igen, kényeztetésre vágyom. Na. Mert megérdemlem. Igaz, csak szerintem, mert a környezetem nem tesz lépéseket ezügyben, hát ideje kezembe venni...a...z irányítást). El is kapom egy fordulóra (áhhhh csak levélben ;) ), naná hogy naná.
Ezzel az értelmes levelezés és kommunikáció is a hétre megvolt, feledteti a kedvencnek jelöllek-töröllek a kedvencekből-tiltalak-párnak kérlek-mégsemkérlek párnak-kedvencnek jelöllek féle forgóajtós ismerkedőket, akik egy szó leírása helyett ikonokat tudnak csak nyomkodni. Belőlük mostanában kicsit sok(k) volt.

*Szerda.* Már bearanyozva indul a napom, rég voltam Ráckevén, vágyom a párára, a melegre, a vízre, a feelingre hogy most kikapcsolódunk és nincs számítógép meg telefon, nem csörög semmi és nyugi, lelassulunk, meztelen pasikat bámulunk (főleg ha nem csak nyugdíjasok vannak :D ).

És új ismerősöm tényleg az aki, létezik nem virtuális formában is, és telefonja is van. És nem fél használni! :D És még értem is jön, jó ég, hercegnőnek érzem magam a heti kutyagolás után. A találkozási pontnál egy majd' 2 méter magas alakot látok (nem kértem fotót, meglepi), jujjjjj hát ez egy jó nap lesz az tuti. Aki ilyen magas, szereti a giroszt (és felhív hogy kérek-e), szeret nudizni, na az rossz ember nem lehet. :D :D
Este 8-kor már Ráckeve felé repülünk a kocsival. Ott kis meglepi, majdnem csak mi vagyunk. Nem igazán értem, mi lehet, talán a szomszéd faluban ingyensajtot osztanak és mindenki odament?! Mindegy. Még sosem szaunáztam úgy, hogy fekve. Merthogy általában a 30 fős szaunában 35 ember szokott lenni, most úgy 5-en lehetünk, mienk az egész wellness. Wooooooooow. Nagyon intim. Nagyon. :pirul: Annyira, hogy a kinti medencében meg is tekinthetjük a másik 8 vendéget (igen, közben még jöttek), hogy mi mindent lehet csinálni a semmi közepén egy nagy, alig kivilágított, melegvizű medencében... Igazi swingerélmény, de valahogy sosem szerettem ugyanazt csinálni mint mások, szóval inkább kihasználom az alkalmat a parton (csodás meleg a levegő) egy kis gőzölésre (e-cigi). Kísérőm az esélytelenek nyugalmával úszkál a vízben, aztán kijön és tök jót dumálunk. Nekem nagyon szimpi, az a fajta, aki olyan laza, hogy a jég hátán is képes jól érezni magát.

Az este végére pedig mégis az ölébe pottyan 2 nő. :D Így kell ezt csinálni. Like a boss. :D És még van is mivel. ;)

*Csütörtök.* Alvó város. Nem mintha ráérnék felkelni a billentyűzetem mögül. Nyögöm a wellnessre ellopott időt. Aludtam 2 órát. Legalább megérte. Benézek néha, de akikre itt mindig rápillantok, azok is csalódást okoznak. Valami ufonautikus rádióhullám lebénította az emberek agyát és kiszívta a gondolatokat a fejekből? :D A forgóajtósokon kívül csak pár tini akiknek az anyukájuk lehetnék, de minden vágyuk...hát nekem nem. Épp a leghőbb vágyam 4 óra egybefüggő alvás, ha már kívánhatok valamit...de ettől is fényévekre vagyok.

*Péntek.* Hurrá hétvége...márakinek nincs több napnyi pluszmunkája, meg egy beteg macskája. Muxi megmarad, hazaengedik, kicsit téblából a kertben, próbál visszailleszkedni, csontsovány de dorombol. Innen már rendbejön, csak 4 féle gyógyszert kell napi 6 alkalommal valahogy megetetni vele. A macskáknak 7 életük van. Ez nem tudom hányadik volt, de az állatorvos 70 ezret kért. Egyszer élünk. Legalábbis mi emberek.
A kommunikáció is fellendül, a nyilvános és a nemnyilvános is. 

Harley posztja olyan emlékeket hoz vissza a fejembe, amiket elásva tartanék. Vártam már sms-t összeszorult torokkal hiába, összekuporodva, tornacipőben... a piros rúzs tűsarkúval jobban bejött. De mégis tök jó, hogy vannak itt élőlények. :D Azzal a lendülettel kap egy önjelölt költő is egy igazi őszinte kritikát. Én meg egy tiltást. Végre. Először az itt tartózkodásom 6 éve alatt, vééééégre tudom hogy valaki miért tiltott. Mondjuk azt továbbra sem, hogy mi értelme. :napersze: Bárhogy nézek magamba, nem vélem magamon felfedezni a kényszeres zaklatási vágy jeleit, hogy én bármit is akarnék tőle, amiért vasfüggönyt kell leereszteni. De jó érzéssel tölt el, hogy ez az első eset, amikor nem a semmiből tiltanak le olyanok, akiket nem is ismerek. :D Ilyenkor úgy érzem, ura vagyok a helyzetnek, az életem a kezembe vettem, ésatöbbi... :D

Hhhhh...ez egy ilyen hét. És még van belőle 2 nap. A csattanó talán majd akkor lesz. :D :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420191011221651.png

4 hozzászólás |

Role play
#69 2019-09-26 07:56:40
Egy nő sem csak rózsaszín cukormázas romantikáról írhat erotikus novellát. ;)
Ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom. ;)

 !kep:https://3.bp.blogspot.com/-t3oJ7pUMiqw/UfcXketTgVI/AAAAAAAAADk/Bu2qga1uj7I/s1600/bl0403.png 

Meleg éjszaka volt, egy levél sem rezdült a fákon. Napok óta tartotta magát a kánikula, már éjszaka sem hűlt le a levegő.

Bess könnyű világoszöld nyári szoknyát viselt, egy falatnyi blúzzal, amin átfújt volna a szél - ha fújt volna. De nem fújt, így a blúz gyengéden rásimult a lány melleire. Az utcai lámpa fényénél bogarak kergetőztek, csodálkozva rebbentek szét, amikor Bess odaért - itt ilyenkor a madár se jár, nemhogy ember.

A széles aszfaltút forrón sugározta a meleget, amit nappal összegyűjtött. Kocsik már ilyenkor nem járnak erre, a lány halk lépteinek nesze volt minden zaj a tücskök ciripelésén kívül. Eltávolodott az aszfaltúttól, ahogy bekanyarodott a parkba. Itt picit hűvösebb volt, a fák lombja néha meg-megmozdult egy fuvallatra. Bess lelassította lépteit, belefülelt az éjszakába, de nem hallott semmi különöset. Kivett a táskájából egy szál virágot, mélyen beszívta az illatát, egy pillanatig tétovázott, majd gyengéden elejtette a járdára, és továbbsietett.

Ekkor meghallotta maga mögött a lépteket. Előbb csak óvatosak és halkak voltak, majd egyre közeledni kezdtek. A lány szaporábbra fogta a lépteit, már látta maga előtt a park egyik kijáratának kőpárkányát. A lépések mögötte egyre közeledtek, erre futni kezdett. Hátranézve egy magas alakot látott, már egészen közel volt, az arca nem látszott a sötétben. Az árnyalak ugyanolyan puhán és rugalmasan futott ahogy ő, csak gyorsabban, így a távolság közöttük egyre fogyott.

Érezte ahogy egy erős kéz megragadja hátulról. A férfi egyik kezével befogta a száját, a másikkal megragadta a derekánál, szinte felemelve a lány testét, és a járdáról letérve a bokrok közé vonszolta. Csak pár lépést tettek meg így, amikor a férfi elengedte a szorítást. Mögöttük a park kőpárkánya volt, körülöttük pedig néhány díszbokor, a föléjük magasodó lombok felett mosolygott a Hold, mintha tetszene neki a látvány.

Ahogy a szorítás abbamaradt, Bess hátrahúzta a karját hogy lendületet vegyen egy hatalmas pofonhoz, de a férfi elkapta a csuklóját, így megfeszített keze ájult madárként ernyedt el a szorításban. A másik kezével sikerült a mozdulat, hallotta a támadója arcán a csattanást amit a bal kezével bevitt. Csak fél siker volt, mert egyrészt jobbkezes lévén a bal nem volt elég erős és ügyes, másrészt megérkezett a férfi válasza, ami akkora lendületet adott, hogy egész felsőteste kicsavarodott, amitől elvesztve egyensúlyát, négykézlábra érkezett.

- Ne merj megütni - mondta a férfi, és megragadta a lány hosszú haját, hátrahúzva kényszerítve hogy ránézzen. - akkor én sem ütlek meg.
- Mit akarsz? - nyögte Bess.
- Kezdetnek egy kis szopogatás jó lesz. - válaszolta a fölé magasodó alak, és szabad kezével lehúzta a zippzárját. - Ha harapni mersz, letépem a fejed.

Bess hajszálai elkezdtek nagyon húzni, így ellazította magát hogy lélegzetvételnyi szünethez jusson. Ezt a hang tulajdonosa megadásnak vette, mert a lány haját elengedve, kezét átrakta a tarkójára, és közelebb húzta magához a lány fejét. Bess szíve sebesen vert, nagy levegőket vett hogy lelassuljon. Szemmagasságban támadója éppen kiszabadította nadrágjából a farkát, ami már tettre készen, ágaskodva ugrott elő rejtekéből. Reflexből hátrébb akarta vinni a fejét, de ekkor a férfi belemarkolt a hajába, és határozottan maga felé húzta.

- Nyisd ki a szád - hangzott a parancs - vagy én nyitom ki és az fájni fog.

Bess szorosan összezárta ajkait, a behatoló mint valami rúzs, csúszkált rajta, keresve a bejáratot. A férfi kezével a lány álla alá nyúlt, és ujjait az állkapcsába nyomta. Bess egy fájdalmas nyomást érzett a fejében, majd reflexből kinyílt a szája.

- Mondtam hogy fájni fog - közölte a férfi, és miközben szorosan tartotta a lány fejét, másik kezével becsúsztatta az eddig célját kereső farkat a szájába. Annyira betolta, hogy már biztosan ne férjen ki, és mindkét kezével megragadta Bess fejét. A lány érezte, hogy a kezek szorosan a tarkójára zárulnak, nincs menekvés. Levegőért kapkodott, de nem a szájába egyre mélyebben hatoló akadálytól, hanem az izgalomtól, amit a tarkóján a haja között matatás, majd a tarkójának szorítása okozott. Térdepelve összezárta combjait, ezzel csillapítva a lüktetést, közben a férfi egyre mélyebben furakodott a szájába.

- Egészen tövig beléd nyomom...engedd el magad ha nem akarod hogy fájjon... Ha tiltakozol, öklendezni fogsz és akkor is...betolom...most - suttogta a férfi, és Bess fejét ütközésig húzta magára. Amint a garatjához ért, heves hányinger tört rá, tudta hogy ezt csak egyféleképpen lehet kivédeni, ha nem próbálja lezárva tartani hanem felemeli minél jobban, ezzel szabaddá téve az utat a torkába.

- Ügyes vagy...jó kislány...most egészen beléd tolom...kapd be...tövig...

Ellazította a nyakizmait és a nyelvét, majd kinyitotta a bejáratot, és reménykedett hogy a férfi nem fog mélyen a torkába fröcskölni. Érezte ahogy lassan kifolyik a nyála amit gégefedő hiányában nem tudott lenyelni, a szája sarkában kis patakként lassan elindult a nyaka felé.

Támadója szemlátomást még nem akart végezni, mert néhány mély behatolás után sóhajtások közepette hátrébb engedte a lány fejét és lelassította a tempót. Kezével megragadta a farkát, és megigazította a lány szájában. Bess nagy levegőt vett, nem tudván hogy később lesz-e rá lehetősége. A férfi ekkor megragadta fejének két oldalát, és ütemesen elkezdte maga felé húzogatni-elengedni a lányt. Szájában a behatoló egyre vastagabb lett, és éppen azt hitte hogy szétpattan, amikor a kezek elengedték, szinte ellökték a fejét. Hallotta ahogy a férfi mély lélegzetet vesz, és próbál uralkodni a kitörés felett. Bess ekkor érezte másodszor, ahogyan megduzzad és érzékennyé válik a csiklója. A földre rogyott, próbálta leplezni a dolgot, lábait összeszorította, kezével megtámaszkodott a földön.

A férfi ezt menekülési kísérletnek vette, mert lehajolt és erőből felrántotta a lányt a csuklójánál fogva. Bess felnyögött, és a másik kezével egy hatalmasat csapott a férfi arcára, aki erre hátracsavarta a karját. A lány karjában végigszaladt a fájdalom, megfordult a tengelye körül, háttal a férfinek, és reflexből lehajolt. Előtte éppen derékmagasságban a park alacsony kőpárkánya. Másik kezét nem merte mozdítani, mert minden próbálkozásra egy fájdalmas csavarás volt a válasz.

- Mondtam hogy ne próbálkozz - fenyegetőzött - mert nehezebbé teszed magadnak... Lazíts és élvezd... mert most...úgy megbaszlak... amilyet még nem kaptál... Ha nem akarod hogy fájjon, tedd szét a lábad és hajolj le... - azzal a férfi alkarjával rátámaszkodott Bess hátára és testének súlyával rányomta a kőfalra, a lány meg sem tudta mozdítani a lábait, így azok összezárva maradtak - Vagy...azt akarod...hogy fájjon? - hallotta közelről a suttogást a fülében, és érezte a férfi lehelletét a fülcimpáján, érezte ahogy a farka nekinyomódik a fenekének - Szereted...ha fáj..? Akkor vegyél pár mély levegőt, mert most fájni fog... most szét foglak kefélni. Ha meg mersz moccanni, letekerem a karod. Világos? - mintegy nyomatékosításul, merev farkát néhányszor erősen a lány fenekéhez csapta. - VILÁGOS?!

Bess bólintott a fejével hogy világos. Még érezte a karjában a fájdalmat, és maradt a kőpárkányra hajolva, miközben hallotta ahogy a gumi zacskójáról letépődik a teteje, és kis matatás után végiggördül.

Szégyenkezését legyőzve, kissé széjjelebb tette a lábait. Szoknyája felcsúszott, és láthatóvá vált, hogy nincs rajta bugyi. Összerezzent, amikor a férfi egyetlen határozott mozdulattal belé tolakodott. Elakadt a lélegzete, a lábai elgyengültek. Tényleg úgy érezte karóba húzták, lábai nem tartották, szinte lógott a hátulról mélyen belé hatoló farkon. Érezte a hirtelen mozdulat okozta védekező összezáródást, érezte a feszítést, ahogy belenyomódik, és ettől még nagyobbnak és keményebbnek tűnt mint eddig bármelyik. Próbált lazítani, de a görcs oldódásához percek kellenek, és nem voltak szabad percek.

A férfi két kézzel megragadta a csípőcsontjánál és erősen megszorítva újra és újra magára húzta. Ekkor öntötte el harmadszor a forróság, ahogy mindig, ha egy férfi határozottan belekapaszkodott és magára rántotta, de most még tartott közben a görcsös összehúzódás, amitől hüvelyében minden lüktetés fájdalommal kevert kéjt öntött a fejébe hullámokban, megőrjítve és minden porcikáját még jobban felingerelve. Szinte magán kívül volt, miközben a feszítés egyre nőtt, a belé hatoló farok egyre követelődzőbben döfte újra és újra, egyre mélyebben és mélyebben.

- Most... megy... beléd... érzed már? - nyögte a férfi és testével ránehezedett a lányra. Fejét felrántotta a hajánál fogva és kényszerítette hogy felnézzen. - Érzed?!..most beléd nyomom... olyan mélyre... hogy azt hiszed a szádon jön ki...

Bess már csak azt érezte hogy ismét elönti a forróság. Ezúttal attól hogy megérezte magán ahogyan a ránehezedő férfi megfeszítette az izmait, érezte ahogy pukkadásig duzzad, érezte a finom rángásokat amikor megszabadult tartalmától. És érezte ahogy annak ellenére hogy gumi volt a behatolón, lé csorog a lábán, nem a behatolóé, hanem az övé ahogyan ráélvezett a gumira, és ettől iszonyúan szégyellte magát. Lábait alig érezte, levegőért kapkodott.

A férfi kicsúszott belőle, hanyagul lerántotta a gumit, felhúzta a nadrágját, majd gyengéden a fenekére paskolt. Bess megfordult, és mivel remegő lábai nem tartották, lassan lecsúszott a fal tövébe.

- Most már elengedlek, tűnj el - mondta a férfi, és a park másik bejárata felé indult, ahonnan jöttek. Alakja beleveszett a sötétbe.

Bess néhány percig hallgatta a tücsköket, majd feltápászkodott, megigazította viharvert ruházatát, és elindult hazafelé.

...

Amikor hazaért, a képernyőjén már várta az üzenet Stevex02-től:

- Na milyen volt? Nem voltam túl durva? Így képzelted?

Bess elmosolyodott, kellemes borzongás futott végig rajta.

- Tuti vagy. Őrült jó volt. És neked?

Némi kurzorvillogás után érkezett a válasz:

- Szerinted?!

Ahogy visszagondolt az eseményekre, hányszor remegett a léc hogy idő előtt véget ér a kaland, hányszor kellett a "támadónak" visszafogni magát, hányszor majdnem és épphogy...az érzés kéjes mosolyt csalt az arcára.

- Szerintem volt pár küzdős perced, de azért megérte :) Lesz mit kipihennem.
- Hát nekem is.

Kikapcsolta a gépet, és belefeküdt egy kád finom habfürdőbe. Elmosolyodott, ahogy eszébe jutottak a megbeszélt jelek, az eldobott virág, a gumihúzás, a mentőszó amit nem mondott ki, a kiszállási pontok ha meggondolnák magukat. Meg sem fordult a fejében közben egyszer sem, hogy kiszálljon, a szerepjáték olyan mint a kábítószer.

A gondolat egyszerre izgatta és megijesztette.!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420190926075936.jpg

14 hozzászólás |

Félcipő
#68 2019-09-20 17:31:36
 !kep:https://scontent-msp1-1.cdninstagram.com/vp/9099b88cefa82fe3bc82924b8b2936f6/5E0997BD/t51.2885-15/fr/e15/s1080x1080/67827522_2370714463180911_8404067803241566580_n.jpg?_nc_ht=scontent-msp1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103 

A minap egy cipőüzletben nézelődtem. Valahogy az volt a benyomásom, hogy a cipők fele olyan egyszerű, sablonos, unalmas, szürke egérke, hogy meg sem érdemes venni, még észrevenni is nehéz, kétszer kell ránézni hogy az ember egyszer észrevegye. :napersze: De ugyanakkor vannak extrém darabok. 
Nagyon megtetszett egy tűsarkú, ami harisnyában folytatódott. Komoly. :) Baromi dögös, szexi, meg minden...már megbabonázva, reflexből nyúlok is érte, amikor megcsikordul a fék a fejemben:

De hova fogom ezt felvenni?! :o :o :o 

Hát ja. Oda. :pirul: :napersze: 
Csakhogy olyan már van 20. :D Van amelyik még sorra sem került... ;) Persze egy cipőüzletben nehéz az embernek az impulzusvásárlás varázsát elhessegetve, visszakoncentrálni a célra, amiért belépett oda.

Erőt vettem a kísértésen. Fájón visszatettem Miss Csábítót, és megnéztem a választék többi részét. Ezen a részen volt is mit. Gyönyörűek...csak éppen hasonló problémákkal. Tűsarkú combcsizma ezüst flitterekkel (ó mit nem adtam volna egy ilyenért 20 évvel ezelőtt :D ), de gyöngyökkel telefűzött térdig felfűzős bakancs, arany boszicipő, platformos átlátszó csizma...hát vannak cuccok az hétszentség, csak mind ugyanarra...és az nem a macskaköves utca egy ködös szerda délelőtt. :D Ezért aztán nem is vagyok beljebb vele, bár gyönyörködni tök jó. De sajnos a ködös szerda délelőttök többen vannak, mint az illóolajos ezeregy éjszakák. :D

Szóval vissza a célhoz. A többi...istenem...ha nem néznék direkt oda, akkor észre sem venném. Ezek meg 70 éveseknek való gyógycipő kategória. :( Hogy lehet ilyen jelentéktelen, hétköznapi valami?! Miért nem lehet csak kicsit hétköznapibb, de azért extravagáns, laza, vagány? Miért kell mindig mindenhol a végletekbe elmenni? :( Ha utcai, akkor miért kell olyannak lennie mint Mariskanéni házicipője?!

Amikor megnéztem a leveleim, éreztem némi párhuzamot. Az egyik abban lelné örömét ha szubokat mélytorkoztatna és közben verbálisan is alázná őket, a másik meg azt szeretné, ha fenékbe dugná egy domina felcsatolhatóval, leköpné, lepisilné, a földbe döngölné. Az egyik élete párját keresi, a másik a nevére se kíváncsi a röpke légyottos partnernek, csak ki(be)engedné a gőzt egy bio-wc-csészébe. Az egyik a nevét sem hajlandó elárulni, a másik azonnal facebookon akar jelölgetni. Az egyik orálcentrikus (ki tudja, talán fel sem áll neki), a másik a hosszantartó dugás bajnokának vallja magát (mintha a női hüvely lereszelni való fából lenne), a harmadik tantrabajnok, már hónapok (évek) óta nem élvezett el (uhhh...minden félórában fárasztó lehet a túltöltődése), a negyedik többesszexről ábrándozik (amihez még a második résztvevő sincs meg csak ha a kezét kettőnek vesszük), az ötödik kíváncsi hetero, a hatodik csak kiverné a kamerába, a hetedik most azonnal találkozna, a nyolcadik 20 évvel fiatalabb, a kilencedik 20 évvel idősebb, a tizedik bodybuilder fényesre tuningolt izmokkal mint Swarci fénykorában, a tizenegyedik még életében nem látott futócipőt sem közelről...a tizenkettedik egy kávéra sem szeretne költeni, a tizenharmadik meghívna egy wellness hétvégére...ésatöbbi ésatöbbi...mi van?!?!?!

Ami kihalófélben van: a normális. :napersze: A közepes. :napersze: A 17 centis. :D

A nem pink tűsarkú domina combcsizma, de nem gyógycipő. 
A kellően érdekes, izgalmas, vagány, laza, amelyik felvehető szerda délelőtt is és szombat éjjel sem vall benne szégyent a viselője. Kényelmes, nem akarja az ember lerúgni mert feltörte, amelyik nem uralja az öltözéket, de harmonizál vele és szebbé teszi. Amelyikre kellemes ránézni, de az ember nem csalódik az érzettől sem, amikor benne van. ;) 
Amelyiket többször is öröm viselni, többféleképpen, mert minden öltözékhez passzol. Amelyiket érdemes polírozgatni...simogatni...ápolgatni... ;)
Nem akar betörni, de nem törik be. Ott van ahol kell, amikor kell.
És persze nem sétál ki a cipősszekrényből sem hogy összekoszolja magát. :D

Hhhhh...lehet hogy nem a megfelelő cipőboltban vagyok?! :O


 !kep:https://marketplace.canva.com/MADF1citxME/1/thumbnail_large/canva-woman-feet-with-question-mark--MADF1citxME.jpg 

12 hozzászólás |

Csapatépítés
#67 2019-09-13 17:13:07
 !kep:https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple71/v4/18/ab/57/18ab57fb-ef48-0fb3-4454-53b5d83b7191/source/512x512bb.jpg 


Munkámból adódóan a számítógépemen a rendszerrel együtt indul a Viber és a Skype is, muszáj online lennem, nálunk ez default kommunikáció.
Mivel betegesen nem szeretek különböző telefonokat, emailcímeket, cset accountokat, és egyebeket használni, hát szépen benne volt mindenki más is. 
Van a Vibernek az a kedves tulajdonsága, hogy amikor bezárjuk, akkor nem záródik be, hanem lemegy a jobb alsó sarokba minimalizált módban. Onnan csak úgy lehet bezárni, ha külön jobb gombbal rákattintunk, kikeressük a bezárás menüpontot, rákattintunk, majd a visszakérdezésben a leghatározottabban biztosak vagyunk benne. De aki nem figyel, annak a Viber ott figyel készenlétben. :)
A Microsoft meg olyan kedves, hogy már minden programban összemos mindenkit mindenkivel, akivel valaha egy szót is beszéltem, ott vigyorog valamelyik kontaktlistában, ahonnan visszaszivárog egy másikba, majd mindent beterít, csak épp azt sem tudom ki az. :)

De persze őt tudtam ki. Szerintem benne van az ország 100 legjobb férfifeneke között. :pirul: Olyan, akiről szobrot mintáznának - ha nők lennének a szobrászok. ;) Lehet hogy ezen kívül is vannak jó tulajdonságai, de sajnos még hiányosak az ismereteim, nem jutottam még túl a térbeli kiterjedésén, állandóan eltereli a figyelmem mindenfélékkel. :napersze: 

Alapvetően én szoktam a gépem előtt ülni, csendes magányomban, más nem. Kivéve amikor nagy ritkán prezentáció módban kivetítik. Olyankor rendet csinálok az ikonjaim között (bár a zseni átlát a káoszon, node azért mégis), és kikapcsolom amit ki kell. Meg ami ki is kapcsolódik. :napersze: 
Természetesen egeret nem kötnek olyankor rá, minek is az, jobbra-balra lehet tekerni a szlájdokat. 

Éppen megy a Nagy Megbeszélés (a teremben 9 férfi és én, kollégák és ügyfelektől főnökség), mindenki kussban hallgatja akit kell, igyekszem fene komoly képet vágni, elvégre Baromi Fontos Dolgokról van szó. 

Egyszercsak felbukkan a jobb alsó sarokban egy szolíd kis üzenetecske. 

*Bippp.*
- Mi van rajtad?

Szemem sem rebben, a jelenlévők úgy tesznek, mintha nem is vették volna észre. Igyekszem én sem reagálni, ó hát semmi sem történt... meg sem rezzenek. Csak finoman megérintem a nyakam oldalát (miért van az ha az ember szeretne valahol egész máshol lenni, akkor mindig a nyakát babrálja?!).

Oké, túl vagyunk rajta, ennyi. Huhhh. Magyarázhatjuk a projektet tovább. Lépjünk. Már nem lépek ki, az ollllyan amatőr lenne. Odavergődni a másik sarokból, szlalomozni a székek között, keresgélni a taccspadon a menüt, kilépni a vetítésből...ajjj. Már késő, ez van, megtörtént, túllépjük. :napersze: 

Az a kis világítós szürke hátuljú üzenetablak olyan kedvesen és gyengéden tud feljönni, lassítva, miközben csippan egy szolídat, és diszkréten kiteszi alulra a szöveget. Hogy 3 utcával odébb is jól látható legyen.

*Bippp.*
- Csak mert rajtam nincs semmi. Most fürödtem.

Uhhh. Fürödni jó. Ennek őszintén örülök, mit is mondhatnék, mindig erre a nézésre vágytam, ahogyan most 9 férfi 18 szemmel kikerekedve fixíroz (nohát, nohát), beleértve egy leendő partnerünk kábé fél vezérkarát. Élmény lesz a jövőben velük együtt dolgozni. Remélem feledékenyek, szenilisek, süketek és vakok. Bár akkor meg a másik szemem sír.

*Bippp.*
- Érdekel?

Jujjj. Neeeeem! Vagyis de. :D Baaaaasszus abbahagyhatnád. Ha elmeséled a kedvenc harisnyatartós-főnökös-tárgyalós fantáziádat, vagy a prezentáció közben az íróasztal alá bemászósat, helyben kinyírlak egy távirányítású atombombával.

*Bippp. Bippp. Bippp.*
- Előlről vagy hátulról kéred?
- ...
- A képet, te perverz. :)

Te aztán fogod kapni minden irányból, egy szamuráj harci karddal abba a szép fenekedbe. Ha most kimegyek és kikapcsolom, bénázhatok a taccspaddal, el se találom azt a kis szar menüt. Már késő. Mindenki rajtam fog röhögni. Kedves fiúk, nem akarná valaki lekapcsolni esetleg?! Több vér van a fejemben, mint az életmentők fél éves elsősegély tartaléka. A kollégáim sem tolakodnak oda, csak kajánul vigyorognak, pedig egy pasi könnyebben boldogul egér nélkül. Ők úgyis mindig billentyűznek. Oké, igazatok volt, basszus nekem is meg kéne tanulnom azt a sok kombinációt.
És miért nézi mindenki a kivetítő jobb alsó sarkát?! Nincs ott semmi látnivaló, lehet kérem továbbmenni.

Sose örültem még így egy jó kis folyamatábrának. Most naggggyon figyelek. Koncentráljunk a lényegre. Ezt meg szépen elfelejtjük, fiúk.

*Bipppp.*
- Na jó, akkor mutatok valamit ami feldobja a napod. Úgyis túl sokat dolgozol.

Hát az hétszentség, hogy feldobtad, a vérnyomásomat egész biztos. A kollégáim napját is. A főnökség még tartja magát ugyan a röhögés szélén, de minden tekintet a jobb alsó sarokra szegeződik. Szemlátomást kedves ismerősöm kis bemutatója nagyobb érdeklődésre tart számot mint egy sokmilliós projekt. Büszke lehet magára, na.
Könyörgöm, szolídat alakíts. Bebiztosítottad a találkozót az tuti. Mert hogy kinyírlak az már biztos. De előtte megkínozlak. BDSM lesz a javából. :merges: Fogalmad sincs miket tudok, de meg fogod tudni, garantálom!

Kritikus helyzetekben ösztönösen a legrosszabbra készülök fel. Most felbukkan egy kép hamarosan, és nem a Parlamentet fogja ábrázolni a déli napsütésben. Eddig fix. Mi lehet a legrosszabb? 
Lelki szemeim előtt megjelenik egy félkemény farok rózsaszín szalaggal átkötve. Elhessegetem a képet mielőtt kibuggyanna belőlem a röhögés, nem, szerencsére nem az a fajta. Hess. Oké, akkor rózsaszín szalag nélkül. És kemény. Esetleg valami dísszel felruházva... Vagy ráakasztva valamit. Egy törölközőt? Láttam már olyan profilképet. :) Oldalnézetben, hogy látszódjon milyen peckesen meredezik. Neeeeeeem, ennyire azért nem. Jujjj, és mi van ha kiveri?! Bele 9 pasi szemébe?! 
Nyugi. Eltúlzom. Nem lesz ilyen. Közelében sem lesz. Belém hasít, mi van ha a saját képem küldi vissza?! Szerencsére nem logikus. Rohadt meleg van itt. Mindenem odaadnám egy vészkijáratért. Vánszorognak a másodpercek.

Mindenki szépen türelmesen várja a produkciót. Lám, ilyen egy jó csapat. Szépen összekovácsolódtak. Mindenki egyenlő. Mindenki egyfelé figyel, mint egy háromnapos fejtágítás után. Egy pisszenés sincs. Csak ne az én Viberem lenne a csapatépítő tréning fő attrakciója...

És akkor lassan elkezd felfelé jönni a kép. Még kissé előre is szegezik a fejüket hogy jobban lássanak. Na jó, odanézek. Ha már ekkora az érdeklődés.

Férfi fej félig profilból félig hátulról. Kő gördül le a mellkasomról. Eddig oké - a körülményekhez képest - huhhh...inggallér, férfias nyakkal. Oké, a fejét már láttam. Fellélegzem. De jön az tovább is. Kicsit megtekeredett a póz. Nagyon laza az az ing.
Beugrik hogy valamikor azt találtam írni hogy a legszexibb dolog a világon egy pasi egy szál ingben és izmos fenékben, alsónadrág nélkül. Valahogy arra mindig beindulok. :) Úgy tűnik figyelt. (Hála az égnek hogy nem női tangával poénkodtam.)
Hát igen. Vitathatatlanul szép izmos fenék. Harmonikus és erőteljes. Uhhhh...ha ezek az izmok megfeszülnek... :pirul: 

Érzem az elismerő pillantásokat. Nocsak, nocsak. Ki is húzhatom magam az asztal alól. Fordult a kocka? :D

*Bippp.*
- Na? Megforduljak? Küldjek előlnézetben is?

Még valaki? Hát persze. Igazi intim pillanat egy első látáshoz. :napersze: Mutasd meg a farkad 9 férfinek...végülis családon belül marad - ha elég tágan értelmezzük a családot, a fél életem velük töltöm. Persze ...ha... olyan a farkad mint a feneked, akkor földbe döngölöd ezt a társaságot az tuti. 
De mi van ha nem olyan? Ha kicsi, plöttyedt, sötétlila, rajtam fognak poénkodni úgy 200 évig. :sir: Basszus mi a búbánatért nem néztem meg tegnap?! Kellett nekem dolgozni.
Remélem akkora farkad van hogy mindegyik pasi el akarja felejteni a megrázó élményt. És én megmenekülök. :D Na, Casanova, mindent bele, iskolázd le őket, hajrá! :D Nem bírom már az izgalmakat.

*Bippp.*
- Este innen folytathatnánk nálam a sztriptízt, istennő. Addig meghagyom a kíváncsiságod. :)

Csalódott képpel oszladozni kezd a társaság. Hát, a lényeget megbeszéltük. Láttunk (majdnem) mindent (még többet is a kelleténél), jó együttműködés lesz ez. Van benne perspektíva. Kellünk nekik. Bele kell mélyedni jobban a... témába...

Valaki írjon már egy emlékeztetőt, lehetőleg még ma este. És akkor megállapítom, hogy a pasikban van csapatszellem és összetartás, mert ahelyett hogy rám mutogatnának, vakarják a fejüket, hogy melyikük.

Szerintük ma én nem érek rá. :D :D

19 hozzászólás |

Korlát
#66 2019-09-09 21:53:28
Nem olyan korlát, ami korlátoz. Épp az ellenkezője. Ez a korlát felszabadít. ;)

Így néz ki:

 !kep:http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/09/09/189dn.png 

Látszatra semmi különös, egy egyszerű korlát. Sárgára van festve, már kicsit lekopott itt-ott. Ami az érdekes benne, hogy miket látott ez a korlát!
Először is, irigylésre méltó a lakóhelye, mert non-stop látja a Dunát. Éjszaka látja a Dunán játszadozó csillagokat. Irigylem érte. Imádom nézni a csillagokat. 
Lát továbbá egy benzinkutat, bár csak részben, mert kissé elkanyarodik a fák közé, és oda nem jut a fénye.
Amikor árad a Duna, néha csak félig látszik ki a vízből. Amikor a Duna jól viselkedik, akkor a korlát büszkén néz le a hullámokra.
Mellette egy sétaút a Duna mentén, nagyon hangulatos. Csendes, pedig közel van a városhoz. Csendes és sötét. A korlát pedig biztos őrként kíséri végig.

Régen csak vad tájat látott, kietlen földutat, burjánzó bozótot. Látott itt gyerekként kutyát sétáltatni. Talán többször le is lett pisilve, de nem méltatlankodott. Látott focizni, látta elveszni a labdát. 
- Ó de béna vagy már megint ment a Dunába... 

Már felnőttem, a kutya sincs már, a parti grund sincs már, a labda sincs már. A földútra aszfaltutat építettek, mellé füvet telepítettek, terepet rendeztek. Ő maradt a helyén. Kapott a szürke helyett szép új sárga ruhát. Aztán megint építkezést látott, míg elkészült a vasútállomás. Azóta hallgatja: timmtiririmm, vonat halad át a kettes vágány mellett, a vágány mellett kérjük vigyázzanak. Csak áthalad, ritkán látja megállni. De lelkesen bámul utána a fakó sárga szemeivel. Legalább történik valami.

Sokat látott ott sétálni, beszélgetni. Kézenfogva. Meg mindenfogva is. :) Látott álmodozni, beszélgetni, hallgatni, bámulni a vizet, egyedül és nem egyedül. Aggódott amikor átmásztunk rajta, mert mögötte a meredek part, és nem tud megvédeni. Nem is kellett. :) Sokat látott ott ugyanazzal. Aztán az ugyanaz eltűnt, már örökre felülről látja a korlátunkat...és ő megint csak engem látott, ahogy ugyanott ülök és bámulom a csillagokat. :sir: 
Aztán sokáig nem látott. Mígnem újra eszembe jutott.

Látott engem az első erós randimon. Csak az elejét látta, mert végül máshol folytatódott a program. De látott a másodikon is. :) Látott ott toporogni, nézni az órámat, fel-alá mászkálni... Látott egy férfi alakot is érkezni. Látta a bizonytalankodását (hűha, itt és most?) , aztán az elhatározását... (miért is ne?! :) ) Hallotta a szívem kalapálását. (Ezt akartam, meg is merem tenni...) Végig látott mindent. Talán egy pillanatra el is pirult, de sziklaszilárdan támasztott. ;)
Aztán látta ugyanezt másik szereplővel. Mozgalmas nyár volt az. Már egy festékszemcséje sem rebbent, tudta a dolgát, csak legyen erős. :pirul: 

Aztán látott baráti találkozót, ahol a hátamat támasztotta, és hallotta a párbeszédet.
- Tudom hogy azt ígértem jó leszek, de én most legszívesebben...
- Pszt. Ne szövegelj. Csak tedd. 
Aztán már nem a hátamat támasztotta...

Aztán hosszú szünet. Látott arra biciklizni, és cinkosan kacsintott kissé rozsdásodó szemeivel. Aztán megint hosszú szünet, megint sokáig nem láttuk egymást, de tudtam hogy ott van, ott mentem el tőle párszáz méterre, nap mint nap. Elnéztem felé a buszról...eljön még az időd...
Pár éve Szilveszter éjjel látott egy szál kabátban és csizmában. Csodálkozott, ebben a hidegben...hát nem úgy sikerült a program ahogy terveztem, és B terv...aztán látta a másikat, és elszégyellte magát, ó te jó ég, már megint?! De tudta mi a dolga, teljesítette a küldetését.

Aztán újra nyár lett. És látott hiába várni. Látott toporogni, aggódni, sírni, dühöngeni. Látott fagyoskodni az augusztusi szélben. Próbált vigasztalni. Majdnem hazáig kísért, egyik oszlopa a másik után. Dühös voltam. Vissza se néztem rá.

Aztán néhány hét múlva látott nem hiába várni. Látott örülni. :) Látott bort inni, Dunakavicsot enni, és vidáman csevegni. Látott ölelkezni. Már majdnem behunyta a szemét és elpirult...de aztán látott továbbmenni. Pedig lehet hogy szeretett volna újra elpirulni. :D Azt hiszem én is szerettem volna ha elpirul. ;) :D 

Ismét hiába várt egy évig. Egy év múlva újra látta ugyanezt. Már nem aggódott, tudta hogy az ismerősök visszatérnek...
Tavasszal visszatértem, de máshol, az alsó szakaszán, a kikötőnél. Látott hosszan sétálgatni fel és alá, látta hogy a cipőm feltörte a lábam. Látott egy alakot közeledni, és látott minket bemenni egy épületbe, ááá...étterem is épült közben... ;) Aztán látott belékarolva kijönni, jókat nevetni, közben sántikálni...látta az új cipőm, próbált együttérezni, talán valamelyik betonalapjára gondolt közben amikor kiöntötték.
Aztán látott biciklivel elszáguldani, bocsi sietős, nappal van...de éjszaka hiába várt...

Most nemrég látott utoljára, az utolsó nyári éjszakán...borozni és nevetgélni, még megsimítottam a tetejét és áthajoltam rajta. 
- Az ott a Duna? 
- Ó igen, az a Duna... (ha tudnád :napersze: )
Késő éjjelig ültünk a padon és a korláttal együtt néztük a csillagokat. 

Minden jó véget ér egyszer. Az ismerősök nem térnek vissza többé. Ez volt az utolsó nyár vele. A következő nyáron már másik korlát vár, valahol máshol...

Elbúcsúztam tőle. Méltóképpen. Tokajival. :) De nem kellett pironkodnia. És többé nem kell.
Hosszú utat tettünk meg együtt. Néha jót, néha rosszat, néha vidámat, néha szomorút, néha emlékezeteset, néha felejthetőt, néha jobblábas lépést, néha ballábasat, néha bicegőset, néha sírva, néha nevetve. 
Örökké él a sárkány, de nem így egy kisfiú...valami baromi giccses módon ezt az ezer éve nem hallott gyerekdalt hallottam a fülemben hazafelé úton és még a fürdőkádban sem szabadultam tőle. Van ilyen.

Vége a nyárnak. És egy korszaknak is. Mire újra nyár lesz, messze lesz az otthonom tőle.
Ő ott marad magányosan, tovább bámulja a Dunát és a csillagokat, és rozsdásodó oszlopaiban őrzi az emlékeimet. Azt hiszem, ő mindent ért.

Talán látom még. A vonatról épp odalátni.
(UI: Nem üzenet, sem a 13. sorba, se sehova. ;) Csak egy bejegyzés.)

17 hozzászólás |

Negatív
#65 2019-09-07 15:49:33
 !kep:https://cdn1.iconfinder.com/data/icons/seo-9/500/SEO-22-512.png 

Ez most kevésbé pornós. ;) Majd hamarosan lesz az is. ;) 
Most a negatív kommentek lelkivilága.

Két dolog ihletett. Az egyik nemrégiben egy poszt alatt két teljesen különböző negatív komment, a másik egy kis közjáték az életből. Utóbbi ugyan nem kimondottan komment, de erős az asszociáció.
Ahol lakom, ahhoz hogy a buszmegállóba menjek, egy rövid szakaszon a kerékpárúton kell menni. Éppen ezt tettem. Egyszercsak a hátam mögül előkerülve elsüvít mellettem egy biciklis. Visszafordul, a halántékára mutat, és azt kiabálja, hülye picsa. Majd továbbsüvít a versenybiciklijével. Az analógiát mindenki döntse el maga. :D 

Persze, sokan legyintenek, áááá, én nem foglalkozom a negatív kommentekkel. Ami tök elegánsan hangzik ugyan, de - feltételezve egy érző embert - nem igaz. És nagyon helyes hogy nem igaz. Aki tényleg nem foglalkozik a negatív kommentekkel, az egy beképzelt majom, aki tökéletesnek hiszi magát. :D :D 

Mert vannak ugyan ostobaság negatív kommentek, de vannak jó negatív kommentek is. Olyanok, amikből tanulni lehet. és vannak olyanok is, amik már annyira blődek, hogy nevetségesek. Szerintem azokért is kár lenne. Mert színesítik a világot. ;)

A negatív kommentekre is az írói rászánták az időt, fáradtságot, figyelmet. Ami méltányolandó dolog. Ezen felül a negatív kommentekből néha az írójukról sokkal többet lehet megtudni, mint az egyetértő, pozitív kommentek íróiról.

Többféle negatív komment létezik.

*A jószándékú.* (Igen, ilyen is van! :) Nem érthetünk mindenben egyet. :D )
Lelkiismerettel elolvassa a posztot, végiggondolja, és kialakul benne egy ellentétes vélemény. Majd ezt megfogalmazza, olyan formában, ami emészthető a posztoló számára. Az érveit alátámasztja, mondandóját megindokolja, logikusan felépíti a hozzászólását, megvilágítva a saját nézőpontját. 
Ez ritkaság, de létezik. Egészséges vitának hívják. :D A vita nem ugyanaz, mint a veszekedés! Vitatkozni pedig tök jó. :D 
Az ilyen kommentelő bennem azt a képet alakítja ki, hogy bár a véleményünk különbözik némely kérdésben, egyébként teljes mértékben egy szinten állunk, hozzáállásban, ráfordított szellemi kapacitásban, és értelmi színvonalban is. Az ilyen típusú negatív kommentre mindig odafigyelek és komolyan veszem. Még az is lehet, hogy a kommentelő meggyőz az igazáról. 
Nagyon is érdemes vitatkozni vele, mert jobbnál jobb észérvek kerülnek elő, mindenképp szórakoztató és érdekes vita kerekedik.
Ha megunja, elegánsan elengedi a témát, ha pedig meggyőzi őt az ember, akkor finoman, általában humorral kiszáll a vitából. (Vagy egyik sem, és törli magát. :D ) Soha nem vált át másik típusba.

*A frusztrált.*
Ő is lelkiismerettel elolvassa a posztot. De ez az elolvasás kellemetlen emóciókat kelt benne. Vagy azért, mert más dolgokra asszociál a poszt alapján, amik valójában nincsenek benne, vagy a posztoló személyével kapcsolatban vannak ellenérzései, amik oka a posztban szintén nincs benne. A negatív komment valójában ilyenkor nem a posztnak szól, hanem a posztoló személyének, és majdnem teljesen mindegy hogy mit írt volna, nyuszi sapkája alapon biztosan negatívan kommenteli. :napersze: 
Az ilyen hozzászólással sajnos nemigen lehet mit kezdeni. Észérvekkel vitázni nem lehet vele, mert - intelligenciától és vérmérséklettől függően - átfordulhat a később tárgyaltak közül a fennsőbbségesbe, a trollba, vagy a gyűlölködőbe. Meglepő módon - ha az illető amúgy intelligens -, néha a humor, és kellő figyelem az illető felé használni szokott, és észreveszi magát. Ebbe a kategóriába bárki bármikor belefordulhat, és ki is kerülhet onnan. Az élet már csak ilyen, és emberek vagyunk.

*Az irigy. *
Ő is elolvassa a posztot, és a poszt kellemetlen érzéseket kelt benne. Csalódást és dühöt érez, úgy érzi, méltatlanul kimaradt valamiből. Úgy érzi, amiről a poszt szól, az számára elérhetetlen. Összehasonlítja magával, és úgy érzi, alul marad. Ez feldühíti. Gyakran hazugságnak bélyegzi a posztot, hazugnak, kamusnak a kommentelőt. Vagy igyekszik bármilyen módon leértékelni a posztot, azokat az elemeit megtámadni, amik számára vágyottak lennének, vagy megpróbálja lejáratni a szerzőt. Valójában nem a poszttal vagy a poszterrel elégedetlen, hanem saját magával.
Vitatkozás esetén átvált fennsőbbségesbe.

*A fennsőbbséges. *
Ő is elolvassa a posztot, de erős prekoncepciókkal. Már az előtt megvan a sziklaszilárd negatív véleménye, hogy olvasta volna. Nem foglalkozik észérvekkel, általában röviden és indoklás nélkül minősít. (Az írásod egy szar. Csiszolgasd még. Hát ez most szörnyű lett. Gyenge. Ésatöbbi.) :D Egyszavas negatív jelzőkkel, másoktól vett idézetekkel, vagy közhelyekkel dobálódzik. Erősen és hangsúlyozottan elhatárolja magát, természetesen nem fejti ki a miérteket sem (azok valójában teljesen mások, a poszttal nem összefüggő dolgok). Nem vitatkozik, egy megnyilvánulás után általában el is vonul. 

*A troll.*
A trollnak alfajai vannak, annyiféle lehet az indoka, ahány troll van. Átmenetileg bárkiből lehet troll. :D
Vannak a humoros trollok. Ők egy jó vicc oltárán bármit feláldoznak. Ha bántanak is, általában nem szándékosan. Kiragadnak egy vicces részletet, vagy asszociálnak valami blődségre, játszanak a szavakkal, vagy provokálják a kommentelőket. Nem csapnak át másik műfajba.
De vannak gonosz trollok is. Ők simán tönkre akarják tenni a posztot, és ellehetetleníteni a többiek kommentelését. A poszt témájától teljesen eltérnek. Vita esetén személyeskedésbe, gyűlölködésbe váltanak. Őket nem szabad "etetni", mert soha nem hagyják abba.

*A buta.*
Felületesen elolvassa a posztot, túl sokat nem ért belőle, csak valami felszínt. Ez alapján beugrik neki valamilyen saját problémája, amit kinyilvánít. Személyes rossz szándék nincs benne. A hozzászólása gyakran távolról sem függ össze a poszttal, így túlzottan vitatkozni vele sem érdemes. Elfér. :)

*A gyűlölködő.*
A frusztrált tovább fejlődött változata. Szerencsére nagyon kevés van belőle, én a posztjaim alatt még soha nem is találkoztam ilyennel.
Felhasználva a névtelenséget, a legocsmányabb rosszkívánságokkal látják el a posztolót vagy a kommentelőket, ontják magukból a szélsőségesen negatív, minden indoklás nélküli trágárságot. Fogalmam sincs milyen lelkület állhat mögötte, de szerintem ők azok, akiket csak a törvények vagy a testi adottságaik tartanak vissza a fizikai agresszióktól (vagy ki tudja, talán azok sem). Velük biztosan nem érdemes vitatkozni, ők azok, akiket csak kimoderálni lehet.

Szóval, a negatív kommentek vagy negatív válaszok egy kommentre nem feltétlenül rosszak. Az ördög mint mindig, a részletekben rejlik. Szerintem a negatív kommentekre is jó dolog odafigyelni.

Egészen múlt hétig nem is fordult elő velem, hogy nem olvasok el valamit. Mindent a világon elolvastam. Múlt héten történelmet írtam magamnak. Megtörtént, hogy életemben először nem olvastam el egy kommentemre a választ. És tulajdonképpen jólesett. :D
Néha ilyen is kell.

De nem ez a többség! A többség szerintem mindenütt az egészséges lelkületű, alapvetően pozitív hozzáállású, semleges, informatív, vagy vicces komment. Én így tapasztaltam. 
A világ színes, és jól is van úgy. Így lehet jókat beszélgetni. :D


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420190907154933.jpg

16 hozzászólás |

1 kis pornó...
#64 2019-09-01 21:01:34
 !kep:http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/09/01/730bb.png 

...a nyár méltó búcsúztatására. :) ;)

Fülledt meleg volt a buszon, a levegő - mintha egy bezárt befőttesüvegből lélegezne az ember. Egy olyan befőttesüvegből, ahova beletettek legalább pár kilónyi port, néhány oszladozó szendvicset, és legalább két vizes kutyát. De inkább hármat.
Bess azon gondolkodott, hogy talán le kéne szállni és belélegezni egy kis oxigént az életbenmaradás kedvéért, de aztán belátta hogy ez két okból is lehetetlen: egyrészt a busz kellős közepére szorult, mindkét irányban egyenlően egy-egy fényévnyire volt az ajtó, másrészről semmi értelme, a következő buszon is pontosan ennyien lesznek.

Kinn tombolt a 30 fok feletti nyári klíma, benn pedig ennek a levegő nélküli változata, de a levegő helyett jó sok páratartalommal. Aki tehette nekivetkőzött. Aki nem tehette az is, néhány zsírpárnával alaposan kibélelt kamaszlány viháncolt a dupla ülésben, az elmaradhatatlan csipsz és kóla a kezükben, természetesen falatnyi nadrágban, és olyan pánt nélküli trikóban, amiben túláradó mellüket nehéz lehetett benntartani. De sikerült, többé-kevésbé. A hasukat azért kevésbé, az elégedetten bukott a nadrág derekára, a szabadság édes csábításának engedve. Mellettük egy házaspár, kókadozó feleség, mellette a hőség nyújtotta kilátást (vagy rálátást, esetleg belátást) szemlátomást erősen élvező férjével. Nyilván esténként fáj a feje, meg különben is, azzal a pasival kinek lenne kedve. Sunyi alak. Nem úgy mint mögöttük egy langaléta fickó, aki széles vigyorral nyugtázta a melle kordában tartásával sikertelenül küzdő kamaszlányt, közben elégedetten rágta a szájában azt a nyúlós büdös gumit, ami valaha mentolos rágó volt, de mostanra már összegyűjthetett pár tonna nyálat.

A megállóban még többen szálltak fel, a lányokat már nem látta, mert egyre többen és többen lettek az emberek. Most legalább néhány igen hosszú megálló következik, addig se száll fel már senki. A kapaszkodó közeléből már teljesen elsodorta a tömeg, a felsőt még magas sarkú cipőben is nehezen érte el, így eléggé fel kellett nyújtóznia.
Még szerencse hogy végül mégsem a fehér topot vette fel -pedig eredetileg azt akarta, de aztán rájött hogy ma inkább világoszöld kedve van-, a fehér top alja most ebben a pozícióban úgy 2-3 centivel lenne a mellbimbója felett. A világoszöld ruha egy igazi nyári darab volt, nagyon vékony, szinte pókhálószerű, de bő lágy esésű, kivágott, és nagyon kényelmes. A mellbimbója persze átlátszott, de nem jobban mint ami még elfogadható ebben a kánikulában, és különben is, nem volt mit szégyellnie.
Most érezte, amint a bőrén átütő nedvesség lassan egy cseppé formálódik, és megkezdi útját az elengedhetetlen lehullás felé. De előbb még finoman megcsiklandozta a két melle között azt a kis gödröcskét. Bess próbálta finoman beletolni a ruháját, de a keze sikertelenül próbált odáig eljutni, mert beleütközött a szorosan mellette álló emberbe. Már olyan sokan voltak hogy azt sem lehetett tudni, milyen szatyor, táska, kéz, láb és egyebek kihez tartoznak, az emberek egy szorosan összenyomott masszává váltak, ami csak az ajtók kinyitását várja hogy kifolyjon.
Már-már álmosító és unalmas volt, álmosan és unottan nézegette az ablakon át ugyanazokat a házakat, fákat, amiket már milliószor látott.

Közben egy utas mögötte egészen közel préselődött a hátának, érezte a mellkasát. Előbb csak érintette ahogy a busz himbálódzott, aztán valahogy ottmaradt.

Aztán egyszercsak valami szokatlan érzése támadt. Vékony ruháján keresztül megérezte, ahogy a mellkas szinte megérinti, kíváncsian és birtoklóan egyszerre. Egyszer határozottan nekinyomódott, aztán lazított a szorításon, épphogy cirógatta, de csak azért hogy újult erővel vegye birtokába.
Az érzékszervei egyszerre kezdtek hátrafelé figyelni, minden mást kikapcsolt, csak arra figyelt. Valaki hozzásimul, nem vitás. Ez nem véletlen. A gondolat egyszerre volt félelmetes, megalázó, és izgalmas. Semmit nem látott, hiszen mögötte történt minden, azt sem tudta az illető kicsoda, milyen korú és nemű egyáltalán. Na jó, a nemében eléggé biztos volt, a mellkas széles, erős volt, szinte erőszakos, de mégis bújkált benne valami bizonytalanság. Nála magasabb volt a tulajdonosa mert a vállán is érezte, hogy arra még a mellkas folytatódik. A férfin is vékony póló lehetett mert érezte a ruhán keresztül a mellizmokat amik domborodtak rajta, kemény és kidolgozott mellkas volt.

Közben az érintések egyre mohóbbakká váltak, a férfi egészen rányomta az ablakra, így azért hogy ellentartson, Bess kissé hátrébb tolta a csípőjét. Ezzel a mozdulattal a feneke egy pillanatra megérintette a férfi ágyékát. Ijedten kapta vissza, és szörnyen csodálkozott rajta hogy nem érzett undort, sőt, valami ijesztően kellemes volt a dologban, olyasfajta izgalom, mint amikor csakazértis felülsz a hullámvasútra, csak hogy félj és borzongj, hogy élvezd a saját gyengeséged. Csak kíváncsiságból, csak mintha véletlenül lenne, ismét kihomorított, és a feneke az előbb megismert ágyékot érintette, de most egy másodpercig finoman ott is tartotta.

Ekkor a busz hirtelen kanyarodni kezdett, és kicsúszott Bess kezéből az irányítás, a feneke egészen nekinyomódott a férfi nadrágjának. A nadrág tulajdonosára mintha fordítva hatna a gravitáció, Bess felé tolta magát, a lány érezte hogy a másik test szorosan hozzásimul, és a férfi nadrágjának az eleje igen kemény és nagy. Egy pillanatra elakadt a lélegzete, érezte ahogy a vágy megérinti és hullámként lebben szét benne. Szégyellte magát és kívánta újra érezni egyszerre. Küzdött a vággyal ami arra biztatta hogy újra érintse meg a tüzet, bár tudta hogy őrültség amit csinál, hiszen fogalma sincs ki van mögötte, mégcsak nem is látja, ha most leszáll és eltűnik, fel sem ismerné a leszálló emberek között. Csak még egyszer. Csak egyszer, csak egy pillanatra - győzködte a benne lakozó jólneveltséget - csak egyszer, aztán nem, többet nem.

Amikor hozzásimult a mögötte lévő ágyéknak, pontosan tudta hogy egy kiszabadulásra vágyakozó kígyóval fog találkozni, az édes-mérges fajtából, de félte és kívánta egyszerre. A kígyó hozzádörzsölődött, előbb finoman, aztán egyre követelődzőbben. Óvatosan jobbra-balra dörzsölte a fenekét a férfi nadrágján. Aztán várt. Érzékei kifinomultak, a busz zaja egy messzi zsibongássá változott, a szíve kalapálása elfojtott minden zajt. Mozdulatlanul állt, gyakorlatilag a férfi ölében. A kiszolgáltatottság szégyene vívott benne csatát a megsemmisítő őrült vágy ördögeivel, és az ördögök győzelemre álltak.

Ekkor a férfi kezét érezte a csuklóján. Határozott és nagy keze volt, a csuklója elveszett benne. Odahúzta közéjük, és határozottan rátette a nadrágja sliccére. Az ujja beleakadt a szélébe. Nem farmer volt, valami vászonnadrág, puha anyagból, alig lehetett először észrevenni hogy a zippzár le van húzva. A kéz idáig hozta, innen az utat egyedül kell megtennie.
Érezte ahogy az arcát elönti a pír, remélte hogy nem látja senki, de mit számít, ha látják is, meleg van. Reflexből enyhén visszarántotta a kezét, de aztán a benne dúló vágy és kíváncsiság nagyobb volt. Csak egyszer. Csak egy pillanatra. Csak megérinteni.
Becsúsztatta a kezét a résen, vékony keze könnyen befért. A férfi nem viselt alsónadrágot. Nemi szerve nagy volt, nagyobb mint számított rá, és forró. Lüktetően és vágyakozón simult a kezébe. Finoman megérintette. Érezte ahogy az reagálva az érintésre, még erősebben ágaskodik, pattanásig feszülve várja hogy kirobbanhasson belőle az elemi erő.

Visszahúzta a kezét, közben a fenekével egy körkörös mozdulatot tett, ösztönösen tudtára adva a behatolónak, hogy várják odabenn. Fogalma sem volt miért teszi és hogy képzeli, csak jött.
A testbeszéd meghallgatásra találhatott, mert egy kéz lassan elkezdte felszedni a ruháját, szépen az aljától haladva, egy örökkévalóságig tartva hogy elérje a combjait. Bő ruha lévén, épphogy középen felemelve, két oldalon szemérmesen eltakarta a történéseket, jótékonyan maga alá temetve azt a kezet, ami most a combjai között kereste az utat.
Meg is találta. Nem sokat teketóriázott, határozottan félretolta a bugyiját, gyorsan a lényegre tapintott.

Bess olyan nedves volt hogy attól tartott hogy már a combján is van belőle, de ez egyértelműen a kéz kedvére volt, mert gyorsan szétkente, ezzel szinte korcsolyapályát csinálva ahol a csúszás csak egyfelé lehetséges. Be is csúsztatta a kezét, előbb csak a nagyajkai közé, ahol nem sokat tétovázott, súrolva a csiklóját, felfedezte és beolajozta a mélyebben fekvő területeket is. Közben a másik kéz megragadta a medencecsontjánál, és az előbbi kéz távozott, de csak azért hogy erősítést hozzon.
A férfi a farkát egy meglepően gyengéd de igen határozott mozdulattal becsúsztatta az előbb kialakított járat elejébe, majd egy századmásodpercnyi várakozás után egész testével erősen, határozottan hozzányomta magát Besshez.

Egy pillanatra elakadt a lélegzete, aztán felnyögött. A behatolás gyors volt, a behatoló kemény, hatalmas, követelődző és éhes. Amikor teljesen egymásban voltak, a férfi egy pár pillanatig mintha lefogta volna hogy ne mozduljon. Még ne.
Nem is tudott, a lábai remegtek, csiklója körül feszítést érzett, és attól félt mindjárt bepisil. Arca égett a szégyentől, öle a kirobbanás előtti kéjtől, levegőt sem kapott.
Aztán lassan a férfi kijjebb húzta magát, de csak azért hogy még beljebb hatoljon a hullámzó-háborgó forróságba. Bess melle között már az a csepp izzadtság nem érezte magányosnak magát, mert pillanatok alatt cseppek százai lepték el. Öle forrón lüktetni kezdett, szíve egyre hevesebben vert, és amikor a benne lévő akarnok kígyó hullámzani és rángani kezdett, ő már a saját remegésétől észre sem vette. A világ megszűnt létezni, felrobbant tűzgolyóként repül a világegyetemben. Lába elgyengült, egész testét a férfi tartotta, miközben a forró lávával elárasztotta, ő pedig magába fogadta, magába szívta, az utolsó cseppig.

A kéz lassan elengedte, a valaha erőszakos kígyó megszelídülve, szemérmesen kicsusszant rejtekéből, maga után hagyva nedveit. Mikor Bess combján a maradványok lassan lefelé kezdtek ereszkedni, és visszatért a levegő is, gyorsan visszacsúsztatta a bugyit a helyére, így megakadályozva a további kijutást. Közben a nedvesség kihűlt és kellemetlen nyirkosság maradt helyette, a combjai csúszósak voltak a rákenődött maradványoktól. Arcán a szégyen pírja, de szíve az átélt kéjtől még mindig gyorsan vert, és egy-egy gyenge rángás jelezte hogy még kész lenne a folytatásra, emiatt az arca még pirosabb lett. Érezte az anyag jellegzetes szagát is.

Most mit tegyen? Őrület, mit tett. Szexelt egy vadidegennel egy emberekkel teli buszon. Az egész olyan irreálisnak tűnt, mint egy álom.
Olyan álom, amibe az ember még másnap is beleremeg.

Le kell szállni, csak erre tudott gondolni, és megfordult. A férfi eltűnt. Nyíltak az ajtók, sokan leszálltak, megpróbálta kitalálni hogy ki volt. Valakinek az ondója még a bugyijában cuppogott, de azt sem tudja melyiküké. És nem is akarta tudni. Őrület.

Őrület nyáron a városi tömegközlekedés... ;) :vigyor: 

 !kep:http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/09/01/611z.png 


61 hozzászólás |

Sztriptíz
#63 2019-08-20 17:18:39
Hajnali 5:00 Barth, 14 fok
Trikó, farmering, kardigán, wc ajtó

8:00 Rostock, 17 fok
Trikó, farmering, kardigán

10:30 Műnchen, 22 fok, csendes szemerkélés
Trikó, farmering

13:00 Budapest, Liszt Ferenc reptér (trópusok?), 35 fok, gyilkos napsütés
Trikó

15:00 Budapest, otthon, légkondi nélkül
Semmi ;)

Mit lehet még levenni?!

 !kep:http://www.izlandmindenekfelett.nhely.hu/szripper.jpg 

26 hozzászólás |

Szúnyog és katica
#62 2019-08-04 21:52:35
Sokat beszélünk a találkozás / nemtalálkozás, illetve az ismerkedés témájáról, hogy mekkora nehézség mire létrejön egy találkozás.
Arról sokkal kevesebbet beszélünk, hogy ha létrejön, akkor vajon még hány(ezer) módon lehet elcseszni. :D

Az, hogy van-e kémia, szimpátia, vonzalom, egy hullámhossz, meg ki minek nevezi, egyszerű adottság, nem nagyon lehet befolyásolni. Amit befolyásolni lehet, inkább a találkozás tömény információhalmazának értelmezése.
Szó van erről, arról, érkeznek gesztusok, az ember tesz megfigyeléseket, rögzülnek információk, amik abban a pillanatban nem értelmezettek. De sokféleképpen lehet őket értelmezni.

Két konkrét emlék is eszembe jutott ezzel kapcsolatban.
Az egyik, a főkrampusszal való első találkozás. Illetve utána. Épphogy felszálltam a buszra és a történteken gondolkodtam (ez a legveszélyesebb időszak az események értékelésében és a kimenetel eldöntésében), amikor pityegett a telefonom. SMS. Csak pár mondat volt, de minden még nem értelmet nyert gesztus a jobb oldali serpenyőbe került...olyan mennyiségben, hogy a bal oldalit később hiába töltötte, sokáig meg se mozdult...megfőzött 5 évre. :D 
A másik emlékem, egy hasonlóan várt és előkészített találkozás, tök jó hangulatban, ami után hiába nézegettem a telefont. A friss élményekkel vidáman beléptem az eróra, és látom ám, hogy szó nélkül törölte magát. Puff, szegény serpenyő a bal oldalon, nem győzött szanaszéjjel borulni, ahogy beleszállt a találkozás minden addig nem értelmezett perce. :D :D Esélye sem maradt szépíteni. :( Még a fehéret is feketének értelmeztem, hűezitt maga az ördög. :D
Hogy melyiküknek valójában mi volt a szándéka...mit számít, semmit. Meg se tudom.
 
Nem az számít, hogy valami piros-e, hanem hogy annak látszik-e. :napersze: 

A minap kedvenc barát-barátommal dumáltunk, mi másról ha nem a nőzésről / pasizásról (ajjj...ez érdekes, van kifejezésünk rá hogy nőzés / csajozás, de férfiben csak pasizás van, férfizés nincs...ha van valakinek ötlete hogy miért maradt ez ki a nyelvújításból, ossza meg).

Szóval, meséli, hogy a jobbrabalra húzogatóson a múlt héten négy párja is lett. Meg szokta mutatni, szóval néha levegőért kapkodok olyan topmodell kategória némelyik hogy Palvin Barbi is elsírná magát a fotójuk láttán, hűha mondom, te aztán igazi Casanova vagy, akkor most gondolom nem is érsz rá dumálni, van jobb dolgod, dúl az ismerkedés. Aha, aznap randi. Wow. Tudsztehaakarsz. :D

Néhány óra múlva ismételt eszmecsere, na mi volt. :)

- Megvolt a randi, jó volt, minden hűdetökjó. 
- Tetszik? 
- Ja! :) 
- Navégre. Ugye írsz neki sms-t?
- Most?
- Hhhhhhh...nem, majd jövőre. :napersze: 
- Öööö...majd otthonról.
- Aha.

Másnap.

- Na, mi újság?
- A nagy büdös semmi.
- ??? Hova lett???
- Még nem írtam neki.
- Pedig ő nem fog.
- Hát ja. Nekem kéne...
- Hát ja. Neked kéne!
- Akkor írok.
- Oké. :) :vigyor: 

Harmadnap.

- Na, Casanova, hogy van a hárem? :D
- Bakker, sehogy.
- Írtál neki?! 
- Még nem.
- Írjál már!
- Jó.

Egy óra múlva.

- Írtam neki! :cigi: 
- Wooooow, ügyi!!! És?
- Elküldött a p*csába. :sir: 
- Miért?
- Mert 2 napig nem írtam.
- Ahhh. Meg tudom érteni. És a többi?
- Még nem írtam nekik. Szerinted írjak..?
- Szerintem már tökmindegy... :napersze: 

Naszóval. :D

Kedves férfiak / pasik / kiminekérzimagát!

Amikor randiztok egy nővel / csajjal, akkor - hacsak nem totálisan érdektelen számotokra nőként / haverként / ismerősként / bármiként, de talán akkor sem árt -, szóval ha valaha még szeretnétek vele valamit kezdeni, minél előbb segítsetek rá az élmények értelmezésére egy kedves sms-sel. Vagy emaillel. Vagy füstjellel, morzéval, hangosbemondóval. Amiből tudja, hogy nem váltatok füstté. :D Merthogy a nők így működnek. :D

És hogy Pandorelho bölcsesség is legyen, amit a Duna közelsége ihletett. :D

Ha valami szúnyognak látszik, akkor szúnyognak fogják látni. És ha szúnyognak látják, akkor le fogják csapni, szét fogják passzírozni, még az emlékét is ki fogják irtani, ahogyan a szúnyognak látszó azonosítatlan repülő objektumokkal szokás tenni. 
Aztán lehet siránkozni meg filozófálni szegény ártatlan lecsapott katica hullája fölött. 
Hát miért öltözött szúnyognak?! 

 !kep:https://www.z-shops.eu/images/mosquitofiunews-400x388.jpg 


18 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-91]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4150BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba153180Biszexuális vagy, be kell lépned!

#motorosrajongo200Motorosnak tankolnék
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2020Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő

#cuckoldklub200Cuckold Klub.
Ajánlott szobák
#homo_szoba112120Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba7090Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#akos2120100diughatunk?

#scan100Unatkozom :)
Ajánlott szobák
#profi_csajok1020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba4660Transzszexuális csevegő

#nono-trans100A . Nono-trans / Transzvesztita saját szobája !

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.