Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Játék és kihívás

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > pandora

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Hitelesített felhasználó

pandora

Erotikaváros tagjává vált: 2013. július 26.,
utoljára belépett: 2022. június 27. 21:28,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Játék és kihívás

Szia :), pandora
vagyok, 53 éves, bak csillagjegyű nőies nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, XXII. kerület

Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: pandora.eropolis.hu
  • Saját csoportom van, melynek neve: Naturista programok
  • Saját fórumtémám van, melynek címe: Milyen egy jó szexpartner?
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Krampuszok
  • 172 cm magas vagyok
  • súlyom 66 kg
  • hosszú szőke hajam van.
  • kék a szemem.
_Rövid verzió sietőseknek:_

Ha "csakszex"-et keresel, akkor ne pocsékold a drága időd, lépj tovább. Csakszex nincs.

_Hosszabb verzió türelmeseknek:_

Két témakörben keresek partnert.

*Az egyik*, a szabadidő tartalmas és kellemes eltöltése. Szeretek utazni, wellnesezni, szaunázni, tollasozni, billiárdozni, és rengeteg mindent, amit hosszú lenne felsorolni. Nem szeretek értelmetlenül sétálgatni és kávézni, az ingyenes szabadtéri programokból pedig már kinőttem. ;)

Naturista vagyok, szeretném az ország minél több naturista / wellness helyszínét, rendezvényét és lehetőségét bejárni, megnézni, kipróbálni. Ezért elsősorban olyanok társaságát keresem, akiket ez a fajta szórakozás érdekel. Önmagában is! Vagyis *ne miattam, mert nem éri meg, soha nem ígérem meg, hogy azért mert elmegyünk valamilyen programra, akkor abból szex lesz*. A két dolog teljesen más! Akkor menjünk el együtt bármilyen programra, ha az a program neked önmagában is szórakozás, hobbi, kikapcsolódás, örömmel mész. Akkor biztosan hozzáadott érték leszünk egymásnak, mert társaságban sokkal szórakoztatóbb és kellemesebb.

Ennek nincsenek külsődleges feltételei, csupán szellemiek. Azzal töltök időt, akivel úgy érzem, szellemileg összepasszolunk, megértjük egymást, tiszteletben tartjuk egymást, vannak közös témáink, és jól tudunk együttműködni. Nem számít a kor, magasság, súly. A józan ész, kommunikáció, humor, kedvesség viszont igen. Az emberi oldal nagyonis számít!

*A másik*, egy olyasmi kapcsolat, ahol a fentiek mellett szexuálisan és érzelmileg is összepasszolunk, de nem fojtjuk meg egymást. Ez nem azt jelenti, hogy nyitott kapcsolat, hanem azt, hogy összeköltözni nem szeretnék senkivel, nem keresek férjet, nem kötözök meg senkit (kivéve ha olyat játszunk ;) ), de nem azt jelenti, hogy nős, barátnős, gyűjtögetős, vagy változatosságkeresős férfiak titkos alkalmi légyottja szeretnék lenni, sem azt, hogy úgy szeretném váltogatni a férfiakat, ahogy a fehérneműmet. :napersze: 
Úgyhogy akinek valamilyen efféle kötöttsége van, vagy "szex és más semmi"-t keres, az ebben a kategóriában nálam esélytelen. Nem sumákolok és nem közlekedek laposkúszásban sem, senki kedvéért. :D

A nők nem vizuális típusok, így nálam sem a külső a mindent eldöntő feltétel, de itt azért vannak kizáró okok. Számomra például szexuálisan nem vonzó, ha egy férfi nálam alacsonyabb, és a harisnyát és szexi fehérneműt sem a férfiakon szeretem látni. (Én viszont imádom viselni ;) ) Szexualitásban pedig nem vágyom hosszú órákig tartó sokmenetes kényeztetésre, egy alkalommal inkább egyszeri de teljes értékű, kőkemény erekcióra. ;)

A 40-50 közötti (vagy annyinak kinéző) férfiakat találom vonzónak. Ebből lefelé csak akkor van kivétel, ha szellemileg valaki felnőttebb a koránál, felfelé pedig ha fiatalabbnak néz ki és potensebb a koránál.

*Amennyiben valaki nős / barátnős, csak az első, szexmentes kategóriában érdekel. *

Bármelyik vonatkozásban szeretnél velem megismerkedni, csak akkor kezdj bele, ha van rá időd, energiád, lehetőséged, bátorságod. Nagyon hektikus a szabadidőm, ha neked is, akkor nehezen fogunk találkozni. :(

Ha kezdésként az arcod helyett a farkaddal üdvözölsz, és semmi más témád nincs mint a szex, akkor sem valószínű hogy találkozunk. :napersze: 
Ha ennél többet szeretnél megtudni rólam, a blogomban olvashatsz.

_Három fontos kiegészítés:_

1. Dohányzom. Tudom, rossz szokás, és majd leszokom róla, amikor én úgy döntök (és nem valaki más cseszeget miatta). Szóval csak akkor akarj megismerni, ha vagy te magad is dohányzol, vagy kicsit sincs ezzel problémád. Az első beszólásnál vége a dalnak. Cserébe én sem kezellek gyerekként.

2. Sajnálom hogy beszélni kell róla, de szeretném eloszlatni az esetleges félreértéseket. Senkitől sem várom el, hogy bármire is meghívjon. Szeretem az igényes, akár több napos programokat, és azok néha nem kevés pénzbe kerülnek. Közös program esetén az alapértelmezés hogy mindenki fizeti a saját részét. Ettől eltérni a te választásod, nem alap.

3. Ismerkedésnél előnyben részesítem az örömpolgárokat. Egyszerű hogy miért. Aki komolyan ideteszi magát, az nem szerencsétlenkedik az előfizetés hiánya miatt. Élményeket keresek, nem problémákat és kicsinyességet. Te is ezt kapod tőlem.
-----------------------------------------
A naturizmus eddig is a szívem csücske volt, és ezután is az marad.  <3 
Ha valaki szintén kedveli ezt az életérzést, és szeretne egy kötetlen közösséget együtt kialakítani, ahol a monitor helyett offline a valóságban is hódolhatunk ennek a szenvedélynek, jelentkezzen a csoportomba. :-*


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1500BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3930Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba500Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2110Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1011Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba400Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.