hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóFélcipő

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 68

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Félcipő
#68 (2019-09-20 17:31:36)

 !kep:https://scontent-msp1-1.cdninstagram.com/vp/9099b88cefa82fe3bc82924b8b2936f6/5E0997BD/t51.2885-15/fr/e15/s1080x1080/67827522_2370714463180911_8404067803241566580_n.jpg?_nc_ht=scontent-msp1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=103 

A minap egy cipőüzletben nézelődtem. Valahogy az volt a benyomásom, hogy a cipők fele olyan egyszerű, sablonos, unalmas, szürke egérke, hogy meg sem érdemes venni, még észrevenni is nehéz, kétszer kell ránézni hogy az ember egyszer észrevegye. :napersze: De ugyanakkor vannak extrém darabok. 
Nagyon megtetszett egy tűsarkú, ami harisnyában folytatódott. Komoly. :) Baromi dögös, szexi, meg minden...már megbabonázva, reflexből nyúlok is érte, amikor megcsikordul a fék a fejemben:

De hova fogom ezt felvenni?! :o :o :o 

Hát ja. Oda. :pirul: :napersze: 
Csakhogy olyan már van 20. :D Van amelyik még sorra sem került... ;) Persze egy cipőüzletben nehéz az embernek az impulzusvásárlás varázsát elhessegetve, visszakoncentrálni a célra, amiért belépett oda.

Erőt vettem a kísértésen. Fájón visszatettem Miss Csábítót, és megnéztem a választék többi részét. Ezen a részen volt is mit. Gyönyörűek...csak éppen hasonló problémákkal. Tűsarkú combcsizma ezüst flitterekkel (ó mit nem adtam volna egy ilyenért 20 évvel ezelőtt :D ), de gyöngyökkel telefűzött térdig felfűzős bakancs, arany boszicipő, platformos átlátszó csizma...hát vannak cuccok az hétszentség, csak mind ugyanarra...és az nem a macskaköves utca egy ködös szerda délelőtt. :D Ezért aztán nem is vagyok beljebb vele, bár gyönyörködni tök jó. De sajnos a ködös szerda délelőttök többen vannak, mint az illóolajos ezeregy éjszakák. :D

Szóval vissza a célhoz. A többi...istenem...ha nem néznék direkt oda, akkor észre sem venném. Ezek meg 70 éveseknek való gyógycipő kategória. :( Hogy lehet ilyen jelentéktelen, hétköznapi valami?! Miért nem lehet csak kicsit hétköznapibb, de azért extravagáns, laza, vagány? Miért kell mindig mindenhol a végletekbe elmenni? :( Ha utcai, akkor miért kell olyannak lennie mint Mariskanéni házicipője?!

Amikor megnéztem a leveleim, éreztem némi párhuzamot. Az egyik abban lelné örömét ha szubokat mélytorkoztatna és közben verbálisan is alázná őket, a másik meg azt szeretné, ha fenékbe dugná egy domina felcsatolhatóval, leköpné, lepisilné, a földbe döngölné. Az egyik élete párját keresi, a másik a nevére se kíváncsi a röpke légyottos partnernek, csak ki(be)engedné a gőzt egy bio-wc-csészébe. Az egyik a nevét sem hajlandó elárulni, a másik azonnal facebookon akar jelölgetni. Az egyik orálcentrikus (ki tudja, talán fel sem áll neki), a másik a hosszantartó dugás bajnokának vallja magát (mintha a női hüvely lereszelni való fából lenne), a harmadik tantrabajnok, már hónapok (évek) óta nem élvezett el (uhhh...minden félórában fárasztó lehet a túltöltődése), a negyedik többesszexről ábrándozik (amihez még a második résztvevő sincs meg csak ha a kezét kettőnek vesszük), az ötödik kíváncsi hetero, a hatodik csak kiverné a kamerába, a hetedik most azonnal találkozna, a nyolcadik 20 évvel fiatalabb, a kilencedik 20 évvel idősebb, a tizedik bodybuilder fényesre tuningolt izmokkal mint Swarci fénykorában, a tizenegyedik még életében nem látott futócipőt sem közelről...a tizenkettedik egy kávéra sem szeretne költeni, a tizenharmadik meghívna egy wellness hétvégére...ésatöbbi ésatöbbi...mi van?!?!?!

Ami kihalófélben van: a normális. :napersze: A közepes. :napersze: A 17 centis. :D

A nem pink tűsarkú domina combcsizma, de nem gyógycipő. 
A kellően érdekes, izgalmas, vagány, laza, amelyik felvehető szerda délelőtt is és szombat éjjel sem vall benne szégyent a viselője. Kényelmes, nem akarja az ember lerúgni mert feltörte, amelyik nem uralja az öltözéket, de harmonizál vele és szebbé teszi. Amelyikre kellemes ránézni, de az ember nem csalódik az érzettől sem, amikor benne van. ;) 
Amelyiket többször is öröm viselni, többféleképpen, mert minden öltözékhez passzol. Amelyiket érdemes polírozgatni...simogatni...ápolgatni... ;)
Nem akar betörni, de nem törik be. Ott van ahol kell, amikor kell.
És persze nem sétál ki a cipősszekrényből sem hogy összekoszolja magát. :D

Hhhhh...lehet hogy nem a megfelelő cipőboltban vagyok?! :O


 !kep:https://marketplace.canva.com/MADF1citxME/1/thumbnail_large/canva-woman-feet-with-question-mark--MADF1citxME.jpg 

12 hozzászólás |

Hozzászólások

vulkan
#12 (2019-09-26 07:33:02) |
#esther: https://hu.wikipedia.org/wiki/Zuboly_(zenekar)

amúgy elolvastam ezt a kis szösszenetet.. s rögtön ez a dallam jutott az eszembe, úgy rémlik még vmi operettben hallottam először talán általános iskolás koromban, ez ugyanakkor egy viccesebb feldolgozás.
esther
#11 (2019-09-25 19:11:30) |
#vulkan: 

Tejósságosattyaúristen! Ez mi ez?? :o 
pandora
#10 (2019-09-25 15:19:34) |
#egrimasszor: Ugye, ugye :D :D :D Fogalmatok nincs, hogy milyen levelek bírnak jönni! :D

egrimasszor
#9 (2019-09-25 12:49:40) |
jesszusom Pandi.. kikkel levelezel te??? :D
vulkan
#8 (2019-09-24 11:45:30) |
https://www.youtube.com/watch?v=1IiEqMcBugA
:)
esther
#7 (2019-09-22 07:37:25) |
 :) 
Biztos vagyok benne, hogy van a szekrényedben egy olyan, amiben a világ végére is elmennél, annyira kényelmes, mondhatni örök darab...de..néha olyan jó felvenni valami extravagánsat, valami szexiset, übercsajosat,amiben csak pár órát lehet ugyan eltölteni, de azt a kis fájdalmat vállaljuk az érzés miatt, amit okoz. ;) 
Mindennek meg van a helye és ideje. Egyetlen cipő úgysem tud megfelelni minden kritériumnak.( vagy de? :pirul: )

Tök vicces, amikor ezt írtad, éppen aznap újítottam be egyet. És én is órákig kerestem,de sikerült! Van sarka, kényelmes, lakk is van benne-most úgy érzem ő az igazi! :vigyor: ;) 
pandora
#6 (2019-09-21 19:39:25) |
#barna72: 
Csináltam én tökéletes cipőt. :D
De sajnos nekem kicsi. ;) Valaki nagyon jól jár vele, az biztos! :D

treeal
#5 (2019-09-21 17:14:21) |
Szuperjó írás, mondjuk "már vártam" tegnap óta. Végre a lényeg is szóba került, most már nem kell sötétben tapogatóznia a sok szerencsétlen suszterinasnak! :-D 
A többit nem írom le, hiszen éppen olyan jól tudod évek óta, mint én. 
Legfeljebb annyi: ha nincs jó cipő, járj mezitláb! Egészséges éskényelmes... :cigi: 
nincs kép julcsi58
#4 (2019-09-21 16:50:41) |
Bármit írsz,örömmel olvasom. :) 
barna72
#3 (2019-09-21 11:58:50) |
Méghogy nem a megfelelő cipőboltban??? :o 

Az írásod alapján ilyen cipő nem létezik. Olyan rugalmasnak és szín- és alakváltónak kellene lennie, (a gazdájának a hangulatától függően) hogy az csuda! :P

És itt jegyzem meg, hogy te is pályát tévesztettél: valójában cipésznek kellett volna menned. :D Most nem volna problémád.
És ha saját cipőmárkád volna... Minden cipős dobozod Pandora szelencéje volna. ;) :vigyor:  
yver83
#2 (2019-09-21 10:35:21) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_90ae52c/56cfba.jpg
Az ilyen cipők általában már családapák. :D 
harley-quinn
#1 (2019-09-20 20:46:46) |
Az átkozott cipők! :) 
Nagyon jó kis párhuzamot vontál a nélkülözhetetlen, kényelmes, kellően puha de jó tartású, nem túl extravagáns de pont elég menő és imádott cipőink meg az áhított, szintén eme jelzőkkel illethető krampuszok között. Szerintem nem a cipőbolttal van a gond, azok nagyjából ugyanolyan – de legalábbis nagyon hasonló – választékkal dolgoznak. Lehet, hogy a lábunkkal van a baj: már kinőtte az üvegcipellőt, de még nem nőtt bele a fapapucsba... A normálisból keveset gyártottak a szorgos cipészkezek, és gyorsan elkapkodták őket azok a kuponos nők :D 

Nagyon jót írtál megint! :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.