hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóGhosting 3.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 78

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ghosting 3.
#78 (2020-04-24 19:02:16)

Miért léptem ki a priviből?

- teheted, és teszed fel a kérdést. 

Persze ha magadtól tudnád miért, akkor ki sem léptem volna, mert megütnéd azt az érzelmi intelligencia szintet, hogy nincs okom kilépni. 
Hát jó, lássuk, miért. 
Azért, mert az alábbi felsorolásból legalább 3 pont igaz volt.

1. Mert nem olvastad el a reglapom. (Ha elolvastad volna, akkor nem is hívtál volna privire, a céljaink oly mértékben különböznek.)

2. Mert nem rám vagy kíváncsi, hanem láttál egy fotót, amire felállt a farkad, és ígéretes lehetőségnek tűnt, hogy a kép 3D-ben is megjelenhet. (Csakhogy egy ember vagyok, közben erről megfeledkeztél, és emlékeztetésre sem rémlett fel.)

3. Mert nem ismerkedésre, hanem becserkészésre használtad a lehetőséget. Míg az első egy kölcsönös, egyenrangú tevékenység, addig a második messze nem az.

4. Mert az emberi oldaladból semmi sem látszott, egy üres farok pedig érdektelen, rengeteg van belőle a világban. Még műanyag változatban is.

5. Mert csak szexről tudsz beszélgetni. Az NEM ismerkedés.

6. Mert elsütötted az idő előtti (és totálisan értelmetlen) kérdések valamelyikét. (Mit szeretsz a szexben, mit csinálsz most, és társai.)

7. Mert elmesélted, mit csinálnál velem. Az előre megírt forgatókönyvek nem érdekelnek, azt nem én inspiráltam, csak statiszta lennék a pornófilmedben.

8. Mert nyaggatni kezdtél hogy találkozzunk, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad (vagy te rólam). Mégis milyen apropóból találkozhatnánk így? (Csak nem azért, hogy egyfolytában nyomulj?!)

9. Tipikus egyalkalmasnak tűntél, azt pedig NEM keresek. A padlás tele van olyan pasikkal, akik egy alkalom után eltűnnek, vagy én tűnök el előlük mert 5 perc után érdektelenek számomra szellemileg. Nem gyűjtök trófeákat, és én sem szeretnék az lenni. Még haverként is csak azok érdekelnek, akikkel holnapután is lesz mondanivalónk egymásnak.

10. Borzalmas, szemfájdító volt a helyesírásod, és nem bírtam tovább nézni.

11. Két megnyilvánulásod között hosszú percek teltek el, vagyis közben más dologgal is foglalkozol. 

12. Kioldottad az azonnali katapultot azzal, hogy hozzám szerettél volna feljönni (ilyenkor nem kell 3 ok, ez magában is elég). 

És hogy miért szó nélkül léptem ki?

Mert minden pontról elkezdenél vitázni, enyhébb esetben magyarázkodnál, rosszabb esetben kioktatnál hogy mire való ez az oldal. Mindkettő felesleges.
Úgy gondolom, érthetően és nyíltan leírtam a reglapomon, hogy én mire használom az oldalt, és kivel szeretnék megismerkedni. Ezt illik tiszteletben tartani. Ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor miért tartanál bármi mást tiszteletben?! És én miért tartsalak téged tiszteletben?

Ahogyan ezt százszor elmagyarázni sem szeretném, ezért ez a kis szösszenet.


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420200424190216.png

20 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora
#20 (2020-06-08 03:41:20) |
#drizzt77: 
Egész életünkben ezt tesszük. Korrigáljuk a korábbi baklövéseinket. :D (Közben elkövetjük azokat, amiket majd később fogunk korrigálni, nehogymá' unatkozzunk. :D )
nincs kép drizzt77
#19 (2020-06-04 15:38:20) |
#pandora: 
Korrekció... :D Oké. Értem én. Talán igazad van. Egy nap lehet, hogy én is "korrekciót" alkalmazok majd... :)
pandora
#18 (2020-06-04 15:25:06) |
#drizzt77: 
Igen, eleinte én is így tettem. Csak sajnos a sokadik nekiállfeljebb meg trágárbajnok után már neked is eszedbe jutna, hogy "kell ez nekem?"...és nem, nem kell. 
Én nem ajtórácsapásnak tekintem, hanem véletlen kinyitás korrekciójának. :D
nincs kép drizzt77
#17 (2020-06-03 09:29:09) |
Nos, nem vagyunk egyformák. Akárhogy is, én kifejezetten elfogadhatatlan és bunkó magatartásnak tartom az "x" szó nélküli használatát. Ha bunkó a csetpartner, az feljogosítana engem is arra, hogy bunkó legyek? Ha alpári, ha írástudatla, ha nem tud olvasni, ha... még sorolhatnám. Nem hiszem. Önmagam minősítése is lenne egyben. Éppen úgy viselkednék, mint akit ezzel "büntetek" meg, mert lássuk be, ha orrodra b*sszák azt a bizonyos ajtót, az bizony bünti. Azonban, elég sekélyes büntetés. Sokkal elegánsabbnak tartom, ha miután a "hibájára" (persze, ez ugye az én értékrendem függvénye) felhívtam a figyelmét, illedelmesen elköszönve hajtom be az ajtót. Persze, határozottan... :D
Felfoghatod, egyfajta nevelési célzatú cselekedetként is... :D
pandora
#16 (2020-05-13 19:07:35) |
#treeal: 
 :* <3 
treeal
#15 (2020-05-13 18:12:01) |
Kicsit életet lehelve a posztba: megírhatnád a folytatást. Címajánlat: "miért teszek úgy fél évtizedes kapcsolat (szerűség) esetén, hogy két félkedves + egy semleges mondat után "kilépek" minden kommunikációbol..." csak lazán, a "hülyék" kedvéért, akik nem ismernek. 
pandora
#14 (2020-04-27 17:40:11) |
#csizmaskandur: 
Kilóg a macskabajusz :D :D :D
csizmaskandur
#13 (2020-04-27 11:32:52) |
#pandora: Halló! A COVID vagyok! Szeretném bekapni! :D :D :D 
ninive
#11 (2020-04-26 09:07:32) |
#pandora:

De legalább addig a "többiek" fellélegezhetnek. 
Egy kicsit. :D 
pandora
#10 (2020-04-25 22:57:45) |
#ninive: 
Igaz. :)
Na majd írok jót is. Elkezdhet reszketni mindenki akit szeretek! :D :D :D

ninive
#9 (2020-04-25 22:44:17) |
#pandora: 

"Talán azért nem írtam ilyet, mert nekik személyesen elmondom, amit mondani szeretnék"

Akkor meg ne csodálkozz, ha mi csak azt látjuk, hogy " panaszkodsz" :P (tudom, nem!) ;) 

pandora
#8 (2020-04-25 20:29:30) |
#dunadan (5):

Picivel több komolysággal és a szerző eredeti szándékához jóval közelebb keresgélve:

amikor a chatet már megelőzte pár levélváltás, esetleg fotó, száraz tények egyeztetése, némi ismerkedés, ésatöbbi, olyankor ritkán fordul elő a fenti vis maior. Egyrészt olyankor már nagyjából tudja az ember, mire számíthat, ki van a túloldalon, másrészt olyankor már többre is tartom annál a másik felet, semmint szó nélkül kilépjek a beszélgetésből (ami azért kellően súlyos ok nélkül elég nagy bunkóság lenne).

A fentiek kimondottan akkor érvényesek, amikor a semmiből kapok egy privi hívást. Nincs előtte se levél, se kedvencelés, se semmi. Általában az illetőnek kitöltetlen az adatlapja, és nincs fotója sem.
Ha épp nagyon laza hangulatban vagyok, felveszem. Olyankor érvényes a fenti 12 pont, mert valahol meg kell húzni a határokat.
Mostantól olyankor nem csak kilépek, hanem kilépés előtt kap egy linket ehhez a poszthoz. :D
pandora
#7 (2020-04-25 20:22:25) |
#dunadan: 
Szerintem Ádám vagy Éva utódja addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. ;)

pandora
#6 (2020-04-25 20:19:27) |
#ninive: 

Igazad van. :) Több dologban is.

Igen, eléggé kitartó fajta vagyok. :D
Ettől függetlenül ha nem lett volna rengeteg pozitív élményem, ha nem kaptam volna eleget az oldal kapcsán, akkor már rég nem lennék itt.
Úgyhogy valóban járna elismerő poszt azoknak, akik hozzátettek az életemhez. <3 
Talán azért nem írtam ilyet, mert nekik személyesen elmondom, amit mondani szeretnék. ;)
dunadan
#5 (2020-04-25 12:51:24) |
Picivel több komolysággal és a szerző eredeti szándékához jóval közelebb keresgélve kétségkívül a chat az itteni kirakós játék ötödik és egyben végső komponense, ahol ténylegesen eldől lesz-e folytatás élőben. Persze mire idáig eljut két ember, addigra optimális esetben már sikerült átugrani a képek, adatok, adatlap részletek alapján elinduló kezdeti fázist, ami általában bizakodásra adhat okot. 
Aztán a negyedik lépcsőben, a levélváltás során - már ha egyátalán van ehhez türelme a feleknek- nagyjából minden fontos dolognak illene felszínre kerülnie. Annak ellenére, hogy ez még mindig offline és hiányos kommunikáció, mégis rengeteget elárulhat a másikról vagy arról, hogy mit gondol rólad. Csak hát a kis pici szirénák halk sivalkodását többnyire elnyomja a várható együttlétből származó örömök jóval erőteljesebb szirénéneke, ami ismerjük el, jóval kellemesebb a fülnek is.
Így aztán hiába ordít már messziről, hogy az illető önzőbb és egyszerűbb a pávánál, mégis lehajtott fejjel rohanunk a privát chat útvesztőjébe, ahol aztán szépen meg is kapjuk a magunk jól megérdemelt hidegzuhanyát, rádöbbenve, hogy ezúttal sem a mi számainkat húzták ki az itteni reskontón.
Ezzel együtt is: próba nélkül puszta kontempláció marad a jelenlét és minden egyes futam picit tanítja is az arra fogékony delikvenst. ;) 
dunadan
#4 (2020-04-25 12:28:45) |
13. A Banya/Asszony/Barátosnéni/Csajszi épp elindult az emeletről a földszintre, ahol Te békésen cseverészel a lila ködbe beburkolva. Ilyenkor egy gyors piros X viszonylag sok időt és felesleges magyarázkodást spórolhat meg Ádám vagy Éva utódjának.
ninive
#3 (2020-04-25 09:57:27) |
Kitartó vagy. 

Majd írj egy hasonlót az itteni pozitív tapasztalataidról is, ha vannak. :)

pandora
#2 (2020-04-24 22:04:25) |
#treeal: 

Igen, az. IS. :D :napersze: 

A karanténtime nálam már timeout :napersze: , úgy döntöttem, meghagyom a cirkuszt másnak, és kapja be a Covid, inkább élek. Vannak kibúvók még a karanténtime alól is. :P 
Úgy, szórakoztatón és bonyin, ahogy mindig. :D ;) 

treeal
#1 (2020-04-24 21:50:59) |
Ugy-e, néha nehéz & bonyi "a élet" - de azért szorakoztató iS., valld be nyugodtan. És inspiratív, így karanténtime...
 :cigi: 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.